|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
http://galerie.xko.sk/displayimage.php? … &pos=3
to je Jája, ta světlovláska
Není tady
Reg, díky moc. Prošla jsem to album celé a konečně už vím, kdo se schovává pod nicky
.
Pravda, chyba byla! Už napraveno, popletla jsem holky, Som seděla vedle Petry. 
Upravil(a) Regina (14. 11. 2007 15:58)
Není tady
Ahoj kočičky moje,já se táááák těším!!!! 

Jen (obzvlášť pro Hani,která kříčí jak neuklízí a když jsem tam měla přijet,tak utekla z práce domů a celej barák naklidila a napulírovala!!!!
),tak to chci uvést na pravou míru- v září jsme dělali topení a bylo z toho bordelu ažaž,že jsem denně několik hodin uklízekla furt dokola,takže jsem prostě vzala z gruntu všechno,včetně oken,skříní,nádobí,sklepů a já nevím co ještě a zařekla jsem se,že do vánoc už žádnej velkej úklid nebude!!!!Takže ono to se mnou není zas až tak horký,jen mě donutily okolnosti.Jinak,v normálním roce vánočně uklízím nejdýl v listopadu a celej prosinec si jen užívám vánoční výzdoby,vánoční nálady a pokukování po dárcích,ale už jen těch doplňujících.Jinak je všechno hotový.Jo a cukroví věnuju max.dvě odpoledne,protože se pečený u nás nijak nejí a nepečený asi dva druhy,tak se to dá zvládnout.Jedině mi trvají vysušit pusinky,které M miluje...
Teď se zrovna chystám do Nechanic,má tam být od pátku nějaká vánoční výstava,tak tam hned musím lééétět.Jo a taky si každý ráno užívám svojí vánoční nálady.Já ten pocit miluju!!! 
No jo, Baz, jenže já prchala domů uklidt v němé hrůze, že kdybys přišla do normálního stavu, tak už se mnou v životě nebudeš kamarádit.
Víš, co to je, bydlet s třema chlapama, dvěma čubama a kočkou?
Tomu se říká permanentní čůzinec!
Jo a dnes jem viděla móc pěknýho anděla. 
Není tady
Jéééé,ani mi to neříkej.Tenhle vánoční čas to naprosto šílenej nápor na moje nervy a moji peněžeknu,všude samej anděl a navíc takový,co ještě nemám....Fakt,to je na odstřel!
A s tím úklidem mě neštvi,páč já teda nejsem tak povrchní
,abych někoho měřila tím,jestli uklízí nebo né!!!
Krucipísek! 
Se zlobím!!!!! 
A jak!!!!! 
A ještě!!!! 

Ale musela jsem tě trošku poškádlit!Vždyť by to mohlo být i naopak-jestli se mnou budeš kamarádit,když já jsem potrefená tím,že stelu deset minut před tím,než si jdu lehnout...Ale já na tom nejsem tak špatně.A teď,co chodím do práce,to je u naá vůbec síla.Se jen modlím,aby někdo nepřijel nečekaně na návštěvu... 

U nás na (po-)Hlavnom námestí stavajú stánky a jeden óóóóbrovský vianočný strom - to je hádam sequoja alebo čo .... Nie je to nejako skoro???
Veď ešte nezačal ani Advent...
Není tady
Baz, ty steleš?????????.......... Ufff, teď jsi významně stoupla v mých očích! Kdybych uměla sochat, vysochala bych tě i s tou postelí a nosila bych tvé soše obětiny. To si náhodou nedělám prd*l, to myslím vážně, teda s tím obdivem. 
Není tady
Tys upadla,nééé????? 
Sochat!!!Víš jakej kus kamene bys musela sehnat????? 
To snad ani žádnej jeřáb neuveze!!!!
Ale jinak jo,stlala jsem,když jsem byla doma,teď to má za úkol dítě,které momentálně už po 3.přepočítává příklady,co jsem mu dala 
.A já to kontroluju na kalkulačce 
,ale to jen na okraj...A tím stlaním těsně před spaním,jo,to jsem taky dělala,ale to jsem vám už v Černošicích říkala.M jezdil na noční a vždycky odpoledne spal,pak vstal,neustlal a odjel a když jsem já šla za dvě hodiny spát,tak jsem si tu jeho půlku ustlala...se mi prostě pak líp spalo....no...prostě jsem švihlá,však víš... 

Jojo,Seli,dneska se každej předhání,že je lepší,rychlejší,větší...tak i dřív budou mít vánoční strom.Za chvíli ani nebude mizet vánoční zboží z obchodů... 

Selima napsal(a):
U nás na (po-)Hlavnom námestí stavajú stánky a jeden óóóóbrovský vianočný strom - to je hádam sequoja alebo čo .... Nie je to nejako skoro???
Veď ešte nezačal ani Advent...
No veď Ježíško /Dědko Mráz/ přichádzá z východu takže aby zvládol celou zemeguklu je treba už začať. Kedysy sme maly VOSR a následně 17. november teď po létu přichází přímo vainoce .)
Není tady

Ježiško podľa mojich chabých pohanských veodmostí chodí z Betlehéma, tak by to skutočne mohol mať k vám kratšie cez Blavu... A myslím, že Dedo Mráz je už na penzii, už som ho dávnejšie nevidela.
Není tady

Inak, čítala som niečo pr emňa - nestelúcu - veľmi útešné: Roztočom sa darí v zastlaných, nevetraných perinách. Ja som na roztoče alergická.. Takže - Smrť roztočom! Smrť postielaniu postelí!
Není tady
zásadně nestelu několik let- nechávám postel srovnanou, ale peřiny hozené přes pelest a snažím se pořád větrat- hrůza, co z lidského těla během spánku vyjde

Upravil(a) Regina (15. 11. 2007 8:34)
Není tady
Regi, taky tak 
Seli, kus, nestazuj sa..stromcek na namesti je peknyyyy... a uz sa tesim na vsetky tie stanky a tak..mnam, mnam... 
Není tady
No, jelikož máme demokracii, tak si každý rozhodne sám o tom koho a odkud si do domu pustí, výběr je široký - děd Maroz, Santa nebo ježíšek.
Upravil(a) Sirius (14. 11. 2007 22:38)
Ozdobený stromeček je docela fajn Selimo. Mě "dostávají" koledy, které již nyní hrají u nás v potravinách, to mám chuť utéct. Tak mě napadá, ještě jsou v předvánočním čase v Blavě k dostání na ulici pečené kaštany, svařené víno a punč? Tyhle vůně si dobře pamatuji, vždy mi připomenou svátky u babky a dědy.
To je už moc dávno.
Upravil(a) Sirius (14. 11. 2007 22:46)
Sirius napsal(a):
No, jelikož máme demokracii, tak si každý rozhodne sám o tom koho a odkud si do domu pustí, výběr je široký - děd Maroz, Santa nebo ježíšek.
Když demokraticky, tak všechny
Jenže to bych měla mít 3x víc dárků- vono ale nefunguje

Není tady
Regina napsal(a):
Když demokraticky, tak všechny
Jenže to bych měla mít 3x víc dárků- vono ale nefunguje
![]()
Regi, že tys nenapsala ani tomu Ježíškovi..... 
Není tady
Selima napsal(a):
U nás na (po-)Hlavnom námestí stavajú stánky a jeden óóóóbrovský vianočný strom - to je hádam sequoja alebo čo .... Nie je to nejako skoro??? Veď ešte nezačal ani Advent...
Taky jsem nevěřila vlastním očím, když se na začátku října objevily v krámech čokoládoví Mikulášové a čerti a vánoční ozdoby
. Venku 21 a uvnitř vánoce
. No jo, nechť žije tržní ekonomika
.
Stánky, hm.... s punčem......
. Taky se těším.....
lvice napsal(a):
Stánky, hm.... s punčem......
. Taky se těším.....
a pak ruce na zem a dojdeš aspoň sama? nebo mám poslat hoskou službu k doporvodu nebo dojdeš sama?.) 

Není tady
. Člověče, zvládám to i po dvou
. Přece někde neupadnu a neumrznu
. Ještě musím vyřešit spoustu věcí
. A přijel bys ty jako horská služba
?
Mnam..ja milujem Vianocne trhy, co byvaju na namesti....
varene vinko, punc, lokse a kooopa vianocnych hovadiniek.... uz sa tesiiiim...
Není tady