|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
mmch Lvice - na Tebe se v Černošicích těším jak na hlavu, tak na nohu! (tedy lépe: jak na hlavinku, tak na nožinku)

Není tady
Vezmu si čisté fusekle.... pro tebe
.

Vánoce a co to je. Fůra zbytečného honění a sekýrování hlavně chlapů nervotity, která skončí v okmažiku vyhození poslední rybí kůstky a upanutím paní domu do postele s jejím pocitem únavy, ale že vše bylo jak má být a přitom je to přesně o ničem jen o minutě krásna. Jo je to krásné ten mžik, ale nebylo by lepší mít vánoce celej rok?
Není tady
Pisateli, jaký si to uděláš, takový to máš
.
Pisateli, jen počkej! 

majkafa napsal(a):
Pisateli, jen počkej!
Zajíci? a nebo hon na mě? V každém případě beru klobouk boty, rukavice a mizím v místním lesíku abych byl k vánočnímu ulovení:-)
Není tady
lvice napsal(a):
Pisateli, jaký si to uděláš, takový to máš
.
Jo správně a protože nerad uklízím tedy neustále uklízím vánoční honění a cídění netřeba. Večere jak povídali v rádiu Jerevan netřeba,dělat neboť jsme bohatí začí skočit do hospody takže dárky a to zas nevím co tak ať si každej ukradne co chce. Takže jednoduché jak facka:-)
Není tady
No já moc bohatá nejsem
. Takže si vánoce udělám doma
. A dárek snad taky nějakej dostanu i bez kradení
.
lvice napsal(a):
No já moc bohatá nejsem
. Takže si vánoce udělám doma
. A dárek snad taky nějakej dostanu i bez kradení
.
Tak to nevím, ale podle informací ředitelky zeměkoule jsi zlobila tak ti ten či onen asi nakašle:-)
Není tady
To já zlobím už řadu let a vždycky mi něco nadělí
. No a když nakašle, tak si něco nadělím sama
.
Pisatel napsal(a):
Zajíci? a nebo hon na mě? V každém případě beru klobouk boty, rukavice a mizím v místním lesíku abych byl k vánočnímu ulovení:-)
Se nebudu za tebou plahočit po lese, na to zapomeň. Však ty přijdeš sám! 

lvice napsal(a):
To já zlobím už řadu let a vždycky mi něco nadělí
. No a když nakašle, tak si něco nadělím sama
.
Tak konečně za tebou dorazí Ježíšek:-)ú to bude radosti na jihu Čech:-)
Není tady
lvice, ty pojedeš do Černošic autem?
Není tady
majkafa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Se nebudu za tebou plahočit po lese, na to zapomeň. Však ty přijdeš sám!
A nepřilezu pokud si mě chcete tak si mě zastřelte:-), ulovte:-) hoňte. Svoboda je totiž poznaná nutnost a je tak krásnááááááááááááá a lesy znám prožil jsem tam několik let takže klidně tam mohu:-)
Není tady
Jájo, jedu, chceš přibrat
...... tedy do auta
?
Upravil(a) lvice (14. 11. 2007 13:33)
Pisateli, kdepak konečně, mě si nechává nakonec a nosí mi všechno, co mu v pytli zbylo.
To bys čubrněl, kolik toho je
.
Ale nevím, nechodí vlastně s pytlem jen děda Mráz
??????
Upravil(a) lvice (14. 11. 2007 13:36)
lvice napsal(a):
Jájo, jedu, chceš přibrat
...... tedy do auta
?
jj super
Není tady
Tak si pak písnem a domluvíme se. Do klopy červený karafiát jako poznávací znamení
.
lvice napsal(a):
Pisateli, kdepak konečně, mě si nechává nakonec a nosí mi všechno, co mu v pytli zbylo.
To bys čubrněl, kolik toho je
![]()
.
Ale nevím, nechodí vlastně s pytlem jen děda Mráz
??????
No v klubu nevěrníků ten význam "co mu zbylo v pytli" Santa Klausovi je tak trochu k hurónskému smíchu.
No raději

ale přeji ti aby zbylo aspoň něco:-)
Není tady
lvice napsal(a):
Tak si pak písnem a domluvíme se. Do klopy červený karafiát jako poznávací znamení
.
nebude potřeba - použijem telepatii 

Není tady
Jáji, požádám anděly, aby mi dnes v noci poslali tvou podobu. Ták a uvidíme
.
Pisateli, kuju
. Něco se tam snad vyškrábne
. No nevěra a vánoce, to jsem nějak nespojovala
.
jj požádej a dyby to nevyšlo tak mrkni do mejlu - kdysi jsme si posílali fotky (teda taky nevim jestli jsem je nevymazala) 
Není tady
Jéžiš, já už to smazala
. Tak dlouho maily neskladuju
. Ale my dvě se nemineme, toho se nebojím
.

sisa70 napsal(a):
Hani napsal(a):
Siso, Som..... to já to mám s pečením teda ale úplně jinak. Již v šerém dávnověku jsem přenechala kreativitu v tomto ohledu svým synům, ale rozhodně nezapomínám chválit, že takhle dobře já bych to určitě neupekla (no, občas jim vypomůžu) a že mají talent a muž - ten už mě k přípravě štědrovečerní večeře vůbec nepustí, protože je přece jasný, že tak dobrýho kapra jako on nikdo neumí a do salátu bych dala málo něčeho a moc něčeho jiného. Jóó, jak si kdo ustele....
Ať žijou Vánoce!
Hani to má, jak je vidět, fakt vychytaný
... potencionální budoucí snachy ti určitě jednou poděkují
Alebo si ich samy iniciatívne pokazia. Budem sa opakovať, ale: žila som s chlapom, ktorý vedel venčeky z odpaľovaného cesta(nech je to čokoľvek; ja NETUŠÍM, ako sa to robí, len viem, že to chutí vynikajúco) a varil lepšie ako ja. Po pár rokoch netušil, kde máme v kuchyni olej, vajíčka alebo čokoľvek iné okrem kávy a čaju....
Hanba MI!!!! 
Není tady