|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Lvíčku, už mám! od Bazalky, už je odesláno!Rozchodilas tu Alfu?
Není tady
Rozchodila, ale stále si to sedá ...... ještě stále špatně spím, tak si vařím meduňku, čistím a dělám světelnou meditaci od Pan
. No a ona to nebyla Alfa, ale ta samovolná regrese na školičce
. Jo a teď se mi hezky otevřel další problém s mámou, budu muset na konstelace, ale nějak se na to ještě necítím.
. Navíc o konstelacích nim moc nevím, budu muset nastudovat
. Nojo, život je pes a my jeho štěňata......
.
Tak hlavně že tu přihlášku máš, je úplně jedno od koho
.
lvice napsal(a):
Rozchodila, ale stále si to sedá ...... ještě stále špatně spím, tak si vařím meduňku, čistím a dělám světelnou meditaci od Pan
. No a ona to nebyla Alfa, ale ta samovolná regrese na školičce
. Jo a teď se mi hezky otevřel další problém s mámou, budu muset na konstelace, ale nějak se na to ještě necítím.
. Navíc o konstelacích nim moc nevím, budu muset nastudovat
. Nojo, život je pes a my jeho štěňata......
.
Tak hlavně že tu přihlášku máš, je úplně jedno od koho.
Beruško, konstalací se bát nemusíš, jen si najdi dobrého terapeuta. A buď v klidu, čím výš, dál a hloub jdeš, tím další a další věci se ti otvírají. Dostáváme to prostě po dávkách tak, abychom to zvládli. Jediný "problém" je v tom, že je čím dál tím méně lidí, kteří nám s tím mohou pomoci, kteří nás ustojí...
Jenže to je právě i o tom, že většinu těch věcí už dokážeme zvládnout a ustát sami
Je to jako když se dítě pozvolna pouští matčiny ruky a začně chodit samo...táta mu stále víc a víc zvedá přdavná kolečka na kole, až je oddělá úplně a ono jezdí samo...
Není tady
Lvice, mám čím dál silnější dojem, že jsme si obě vybraly svou rodinu za účelem provedení generálního úklidu ve všem, co pět generací dozadu strkalo pod koberec
A my jsme si tam toho za to hafo životů asi nastrkaly taky hromadu. Já si tedy někdy připadám jako Cillit Bang, na staré křivdy a vodní kámen 

Vezmete ma do klubu ČIstičov? 
Není tady
A co chceš být, Jar nebo Savo? 
Já bysem si prosila být kyselina chlorovodíková...Anebo rovnou sírová...co já zas vyvádím poslední dny,to nezvládne žádnej píseček z drogérie... 

U nás sa jemný pieskový prášok na riad volá Zuzka - tak to sa hlásim
....
Upravil(a) Selima (12. 11. 2007 19:06)
Není tady
Proč zůstávat jenom u chemie - napadlo mě, že takový kartáč na čištění čaker by se mohl jmenovat Čakratáč...
A reklamní slogan na Černošice: Jediný vánoční úklid, který má smysl!
Judito, ty ses minula povoláním!

Není tady
Judita napsal(a):
A reklamní slogan na Černošice: Jediný vánoční úklid, který má smysl!
Tý jo Judito, fakt je proti tobě Štěpánek z Básníků pěknej břídil

Není tady
A čističa Viktora tam niekde nemaaate? 
Není tady
Judita napsal(a):
Lvice, mám čím dál silnější dojem, že jsme si obě vybraly svou rodinu za účelem provedení generálního úklidu ve všem, co pět generací dozadu strkalo pod koberec
A my jsme si tam toho za to hafo životů asi nastrkaly taky hromadu. Já si tedy někdy připadám jako Cillit Bang, na staré křivdy a vodní kámen
Holky moje, já jsem o tom taky přesvědčena. Zrovna včera večer jsem o tom přemýšlela. Uvažuji díky své mámě (ale i tátovi) o konstelacích, ale zatím je jen u toho přemýšlení......i když, události dostávají takový spád, že bych tam asi měla odletět tryskáčem.....
A já se tak těšila, že se budu ještě dlouho rochnit v tom sladkém pocitu, že vše funguje jak má a já si budu jen užívat toho, kam jsem došla.
No nic, jde se dál...
Judit, ten slogan...fakt dobrý !!! 
Upravil(a) sisa70 (13. 11. 2007 9:12)
Není tady
Pan, díky
A hlásím, že zálohu na Černošice už jsem poslala, ale šlo to PÚ, tak ve zprávě pro příjemce není nic
. Snad to nevadí.....
Judita napsal(a):
Lvice, mám čím dál silnější dojem, že jsme si obě vybraly svou rodinu za účelem provedení generálního úklidu ve všem, co pět generací dozadu strkalo pod koberec A my jsme si tam toho za to hafo životů asi nastrkaly taky hromadu. Já si tedy někdy připadám jako Cillit Bang, na staré křivdy a vodní kámen
. Někdy jsem z toho ale Judit táááák unavená
. Ten slogan je fakt super
. Začínám přemýšlet nad vánočními dárky pro vás.... začíná se to blížit
.
Upravil(a) lvice (13. 11. 2007 9:33)
Faf, osvěž mi paměť, to je z nějakého filmu, čistič Viktor, ne?

Brutálna Nikita, očarujúci Jean Reno s xichtom Friga príde... a čistí... a čistí...
Není tady
No fuj...to byl pěkně hnusnej úklid s žíravinou...dlouho jsem z toho měla trauma
Tedy Judit............. 

No,ale co se týče "normálního" vánočního úklidu,tak to už mám za sebou,jsem si to radši švihla v září,aby mě už nic neobtěžovalo...
Fafi,jeden můj kamarád měl přezdívku Viktor čistič...
,a taky o sobě říkal,že je rodinný typ,že se hodí do každé rodiny.Jenže měl na mysli něco jiného než úklid.Teda,vlastně jednu část by jistě rád uklidil kamsi
,ale to už nebudu rozvádět,to si domyslete samy.Jen na okraj-je to můj fakt JEN kamarád!!!!!!!!!!! 
Ježinku, ona je ta Bazalka oupně šílená!!! Úklid v září!!! Se picnu. Ještě že jsou tak pevné charaktéry jako Juditka. Jinak bych snad měla mindrák.
No ale hele, když jsi tak pěkně pilná a určitě se nudíš a nevíš co bys, tak bys nám mohla na Vánoce napíct a my si to, aby ti to nebylo líto, v Černošicích rozeberem. Teda, já jsem tak operativně šikovná, že jo???!!!

Není tady
Hani klid, já mám na oknech nalepené sněhové vločky ještě od minulé zimy. Takže přece to teď, když už je to zase aktuální, nebudu sundávat, no ne?
Není tady
Mmch viděla jsem v jednom časopise fotku hosta - muzikologa Vlasty Marka. Hotový kouzelný dědeček
A vyznal se v tom článku z lásky ke King Crimson, prostě můj člověk 

Ja mám sklá relatívne čisté (září), ale obávam sa, že na obsah izby bybolo jediným riešením 11. září...
Keby som neľutovala susedov. Mojej izbe by nepomohol ani Viktor čistič.... Jedine možno sťahovanie - to viete, 3. poschodie bez výťahu...
To sa rýchlo minimalizuje počet vecí, ktoré NAOZAJ potrebujete.
Není tady