Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#76 12. 11. 2007 12:37

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Vánoce v Černošicích

Lvíčku, už mám! od Bazalky, už je odesláno!Rozchodilas tu Alfu?

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#77 12. 11. 2007 15:58

Nick3594
Host

Rozchodila, ale stále si to sedá ...... ještě stále špatně spím, tak si vařím meduňku, čistím a dělám světelnou meditaci od Pan grater. No a ona to nebyla Alfa, ale ta samovolná regrese na školičce big_smile. Jo a teď se mi hezky otevřel další problém s mámou, budu muset na konstelace, ale nějak se na to ještě necítím. sad. Navíc o konstelacích nim moc nevím, budu muset nastudovat smile. Nojo, život je pes a my jeho štěňata...... wink.

Tak hlavně že tu přihlášku máš, je úplně jedno od koho par.

#78 12. 11. 2007 18:01

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

lvice napsal(a):

Rozchodila, ale stále si to sedá ...... ještě stále špatně spím, tak si vařím meduňku, čistím a dělám světelnou meditaci od Pan grater. No a ona to nebyla Alfa, ale ta samovolná regrese na školičce big_smile. Jo a teď se mi hezky otevřel další problém s mámou, budu muset na konstelace, ale nějak se na to ještě necítím. sad. Navíc o konstelacích nim moc nevím, budu muset nastudovat smile. Nojo, život je pes a my jeho štěňata...... wink.

Tak hlavně že tu přihlášku máš, je úplně jedno od koho par.

Beruško, konstalací se bát nemusíš, jen si najdi dobrého terapeuta. A buď v klidu, čím výš, dál a hloub jdeš, tím další a další věci se ti otvírají. Dostáváme to prostě po dávkách tak, abychom to zvládli. Jediný "problém" je v tom, že je čím dál tím méně lidí, kteří nám s tím mohou pomoci, kteří nás ustojí...
Jenže to je právě i o tom, že většinu těch věcí už dokážeme zvládnout a ustát sami tummenupp Je to jako když se dítě pozvolna pouští matčiny ruky a začně chodit samo...táta mu stále víc a víc zvedá přdavná kolečka na kole, až je oddělá úplně a ono jezdí samo...

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#79 12. 11. 2007 18:07

x256987
Host

Lvice, mám čím dál silnější dojem, že jsme si obě vybraly svou rodinu za účelem provedení generálního úklidu ve všem, co pět generací dozadu strkalo pod koberec lol A my jsme si tam toho za to hafo životů asi nastrkaly taky hromadu. Já si tedy někdy připadám jako Cillit Bang, na staré křivdy a vodní kámen big_smile

#80 12. 11. 2007 18:28

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Vezmete ma do klubu ČIstičov? cool

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#81 12. 11. 2007 18:53

x256987
Host

A co chceš být, Jar nebo Savo? lol

#82 12. 11. 2007 19:03

x52658
Host

Já bysem si prosila být kyselina chlorovodíková...Anebo rovnou sírová...co já zas vyvádím poslední dny,to nezvládne žádnej píseček z drogérie... graterlol

#83 12. 11. 2007 19:06

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

U nás sa jemný pieskový prášok na riad volá Zuzka - tak to sa hlásim rock ....

Upravil(a) Selima (12. 11. 2007 19:06)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#84 12. 11. 2007 19:21

x256987
Host

Proč zůstávat jenom u chemie - napadlo mě, že takový kartáč na čištění čaker by se mohl jmenovat Čakratáč...

#85 12. 11. 2007 19:24

x256987
Host

A reklamní slogan na Černošice: Jediný vánoční úklid, který má smysl!

#86 12. 11. 2007 19:38

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Judito, ty ses minula povoláním! tummenupp big_smile big_smile big_smile

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#87 12. 11. 2007 20:16

Taisha
♥♥♥♥♥--
Místo: střední Morava

Judita napsal(a):

A reklamní slogan na Černošice: Jediný vánoční úklid, který má smysl!

Tý jo Judito, fakt je proti tobě Štěpánek z Básníků pěknej břídil smile smile smile

Poznání je jedno, ale hloupost se násobí.

Není tady

#88 12. 11. 2007 20:19

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tedy Judit! To je dost dobrý  pussa

Není tady

#89 12. 11. 2007 20:36

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

lol stolt rock

Brita

Není tady

#90 13. 11. 2007 9:00

faf
♥♥♥♥♥♥-

A čističa Viktora tam niekde nemaaate? big_smile

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#91 13. 11. 2007 9:11

sisa70
♥♥♥♥♥--

Judita napsal(a):

Lvice, mám čím dál silnější dojem, že jsme si obě vybraly svou rodinu za účelem provedení generálního úklidu ve všem, co pět generací dozadu strkalo pod koberec lol A my jsme si tam toho za to hafo životů asi nastrkaly taky hromadu. Já si tedy někdy připadám jako Cillit Bang, na staré křivdy a vodní kámen big_smile

Holky moje, já jsem o tom taky přesvědčena. Zrovna včera večer jsem o tom  přemýšlela. Uvažuji díky své mámě (ale i tátovi) o  konstelacích, ale zatím je jen u toho přemýšlení......i když, události dostávají takový spád, že bych tam asi měla odletět tryskáčem.....

A já se tak těšila, že se budu ještě dlouho rochnit v tom sladkém pocitu, že vše funguje jak má a já si budu jen užívat toho, kam jsem došla. 

No nic, jde se dál...wink

Judit, ten slogan...fakt dobrý !!! godlike

Upravil(a) sisa70 (13. 11. 2007 9:12)

Některý ženský jsou strašně dětinský. Nedávno mi jedna vlezla do koupelny a potopila mi všechny moje lodičky. Woody Allen

Není tady

#92 13. 11. 2007 9:23

Nick3594
Host

Pan, díky par A hlásím, že zálohu na Černošice už jsem poslala, ale šlo to PÚ, tak ve zprávě pro příjemce není nic kapitulation. Snad to nevadí.....rodna

Judita napsal(a):

Lvice, mám čím dál silnější dojem, že jsme si obě vybraly svou rodinu za účelem provedení generálního úklidu ve všem, co pět generací dozadu strkalo pod koberec  A my jsme si tam toho za to hafo životů asi nastrkaly taky hromadu. Já si tedy někdy připadám jako Cillit Bang, na staré křivdy a vodní kámen

stolt stolt tummenupp. Někdy jsem z toho ale Judit táááák unavená styrka. Ten slogan je fakt super big_smile. Začínám přemýšlet nad vánočními dárky pro vás.... začíná se to blížit big_smile.

Upravil(a) lvice (13. 11. 2007 9:33)

#93 13. 11. 2007 16:09

x256987
Host

Faf, osvěž mi paměť, to je z nějakého filmu, čistič Viktor, ne?

#94 13. 11. 2007 16:12

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Brutálna Nikita, očarujúci Jean Reno s xichtom Friga príde... a čistí... a čistí...

Brita

Není tady

#95 13. 11. 2007 16:49

Somaia
Host

No fuj...to byl pěkně hnusnej úklid s žíravinou...dlouho jsem z toho měla trauma

#96 13. 11. 2007 18:38

x52658
Host

Tedy Judit............. godlikegodlikegodlikegodlikegodlikegodlikegodlikegodlikegodlike

No,ale co se týče "normálního" vánočního úklidu,tak to už mám za sebou,jsem si to radši švihla v září,aby mě už nic neobtěžovalo...

Fafi,jeden můj kamarád měl přezdívku Viktor čistič... roll ,a taky o sobě říkal,že je rodinný typ,že se hodí do každé rodiny.Jenže měl na mysli něco jiného než úklid.Teda,vlastně jednu část by jistě rád uklidil kamsi dumbom ,ale to už nebudu rozvádět,to si domyslete samy.Jen na okraj-je to můj fakt JEN kamarád!!!!!!!!!!! reta

#97 13. 11. 2007 20:20

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Ježinku, ona je ta Bazalka oupně šílená!!! Úklid v září!!! Se picnu. Ještě že jsou tak pevné charaktéry jako Juditka. Jinak bych snad měla mindrák. big_smile No ale hele, když jsi tak pěkně pilná a určitě se nudíš a nevíš co bys, tak bys nám mohla na Vánoce napíct a my si to, aby ti to nebylo líto, v Černošicích rozeberem. Teda, já jsem tak operativně šikovná, že jo???!!! lol lol lol

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#98 13. 11. 2007 20:26

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Hani klid, já mám na oknech nalepené sněhové vločky ještě od minulé zimy. Takže přece to teď, když už je to zase aktuální, nebudu sundávat, no ne?

Není tady

#99 13. 11. 2007 20:30

x256987
Host

Mmch viděla jsem v jednom časopise fotku hosta - muzikologa Vlasty Marka. Hotový kouzelný dědeček smile A vyznal se v tom článku z lásky ke King Crimson, prostě můj člověk tongue

#100 13. 11. 2007 22:33

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ja mám sklá relatívne čisté (září), ale obávam sa, že na obsah izby bybolo jediným riešením 11. září... usch Keby som neľutovala susedov. Mojej izbe by nepomohol ani Viktor čistič.... Jedine možno sťahovanie - to viete, 3. poschodie bez výťahu... vissla  To sa rýchlo minimalizuje počet vecí, ktoré NAOZAJ potrebujete.

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí