Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#926 15. 12. 2007 17:10

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Vánoce v Černošicích

Tady je odkaz na fotky  ŠVP 1 podruhé (vloni v říjnu)
http://svobodacka.rajce.idnes.cz/Pandorina_skola_1/ , je to zaheslované, pro zájemce písnu do SZ

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#927 15. 12. 2007 18:16

x52658
Host

Seli, to co ty máš s cikány a jejich muzikou, to já mám s Kelty... cokoli se blíží keltské, potažmo irské hudbě, tak u toho slintám a podlamují se mi kolena... a máme to s Hádem stejné... lol

#928 15. 12. 2007 18:24

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Baz, třeba jsi Igrane nebo  Morgain nebo dokonce Mab! big_smile

Upravil(a) Regina (15. 12. 2007 18:25)

Není tady

#929 16. 12. 2007 9:38

x52658
Host

lollollol Hele, já jsem klidně všechno dohromady!!! loltummenupp

#930 16. 12. 2007 10:30

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

No tě pic, tak to abych  se na tebe bála křivě kouknout big_smile

Není tady

#931 16. 12. 2007 20:11

x52658
Host

Nééé, já jsem veskrze hodná bytost!!!! To jen závidějící pohádkáři ze mě (z nás) udělali takové satórie!!! lollollol

#932 17. 12. 2007 12:40

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Ajko, tragédie!!!!!! Já ti zapomněla dát ještě sosáček! grater grater grater Při své pořádkumilovnosti jsem uklízela kabelu z Černošic až o víkendu a našla ho tam! Já su tak neščastná.... grater

smile

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#933 17. 12. 2007 13:04

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

No jo va  ! ale jak bude teď  sosat nektárek? Uměj motýli pít brčkem? Toť otázka do pranice!!!! big_smile big_smile big_smile

Není tady

#934 17. 12. 2007 16:28

ajka.m
♥♥♥♥♥--
Místo: Hampshire, UK
Web

Hani, to je v pohodě. Nebudu nektárek sosat, ...  tož si dám rovnou do nosu lol

Ale ještě teď se chechtám, jak na mě v úterý hleděl děda, copak to za ním přišlo. big_smile
Podobné stavy mám se psem, když něco provede. Místo abych naňho zařvala, popadám se smíchy za břicho. godlike

Láska je jako drahokam ukrytý hluboko v srdci
Pravda je ta nejzářivější perla na dně oceánu
http://sirmi.ic.cz/pes/51.gif

Není tady

#935 18. 12. 2007 9:00

Nick3594
Host

Moje milé kočičky a spolubojovnice. Posílám vám aspoň touto formou předvánočního chlupáče a pozitivní energii. Moc mě mrzelo a byla jsem celý víkend smutná z toho, že nejsem s Vámi. Dokonce přítel, když mě viděl, jak je mi to líto, tak mi nabídl, že mě tam na otočku hodí hjarta. Ale kombinace těhu radovánek a bacilů byla vražedná a tak když se mi nechtělo zvracet, tak jsem se klepala pod peřinou usch. Mám vás moc ráda a denně na vás myslím.

Poletuško, ten dárek ti jednoho krásného dne předám...... smile. Myslela jsem včera na tebe, v TV dávali celorepublikový šermířský turnaj, jestlipak jsi tam byla a máš doma medaili big_smile?

Síso, tu bábovku holt jindy butter........

#936 18. 12. 2007 10:26

Somaia
Host

Jéééé Lvíčátko se nám zmátořilo,... nám to taky bylo líto, že jsme tě neviděli. Byl to úžasný víkend. Ale ty teď prožíváš milion úžasných okamžiků v rychlém sledu za sebou (vím ,co umí udělat hormonální bouře v těle big_smile), tak by toho na tebe bylo asi moc. Odpočívej, šetři se a užívej si všeho , jsou okamžiky v životě, které už se neopakují, je to  vyjímečná  tvůrčí doba. Pac a pussa (virtuální mě nenakazí) a přeji ti hodně síly, odolnosti a odvahy... jo a krásnýho Ježíška k tomu...

#937 18. 12. 2007 10:29

sisa70
♥♥♥♥♥--

lvice napsal(a):

Moje milé kočičky a spolubojovnice. Posílám vám aspoň touto formou předvánočního chlupáče a pozitivní energii. Moc mě mrzelo a byla jsem celý víkend smutná z toho, že nejsem s Vámi. Dokonce přítel, když mě viděl, jak je mi to líto, tak mi nabídl, že mě tam na otočku hodí hjarta. Ale kombinace těhu radovánek a bacilů byla vražedná a tak když se mi nechtělo zvracet, tak jsem se klepala pod peřinou usch. Mám vás moc ráda a denně na vás myslím.

Poletuško, ten dárek ti jednoho krásného dne předám...... smile. Myslela jsem včera na tebe, v TV dávali celorepublikový šermířský turnaj, jestlipak jsi tam byla a máš doma medaili big_smile?

Síso, tu bábovku holt jindy butter........

Ahoj Lvice, moc tě zdravím a myslím na tebe reta

Neboj se kotě, nic ti neuteče, šak už si toho moudra nasosala víc než dost. Teď je čas na to, abys zvolnila a těhotenství sis užila.
V Černošicích mi došlo, jak je prenatál pro mimčo důležitý a jak já jako zodpovědná skoromatka, která musí vše zvládnout,  jsem  svým dětem tohle období docela slušně komplikovala. No jo, tak příště wink

Takže lehárko, pijánko a mysli na krásný a příjemný věci vissla

Pac a pusu hjartahjartahjarta

P.S. Tu bábovku teda holt jindy, si počkám lol

Některý ženský jsou strašně dětinský. Nedávno mi jedna vlezla do koupelny a potopila mi všechny moje lodičky. Woody Allen

Není tady

#938 18. 12. 2007 11:03

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Ahoj Siso, na Tebe vzpomínám holka každý den. Já Ti vlastně ani neřekla, jak ses mi trefila do gusta, protože čaje miluju. Mladší dcera mi hned po příjezdu zabavila křídla a posteskla si, proč ty Černošice nebyly přede Mikulášem, nemusela se prý tak dřít ( chodila za anděla, víš lol) a ty od Tebe jsou prý lepší. Takže je využije příští rok.godlike

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#939 18. 12. 2007 11:33

sisa70
♥♥♥♥♥--

lueta napsal(a):

Ahoj Siso, na Tebe vzpomínám holka každý den. Já Ti vlastně ani neřekla, jak ses mi trefila do gusta, protože čaje miluju. Mladší dcera mi hned po příjezdu zabavila křídla a posteskla si, proč ty Černošice nebyly přede Mikulášem, nemusela se prý tak dřít ( chodila za anděla, víš lol) a ty od Tebe jsou prý lepší. Takže je využije příští rok.godlike

¨
Jééééé Luet, tak to jsem ráda. Mně to napadlo až ve středu večer, takže ve čtvrtek to byla opravdu blesková realizace smile

Ale já se musím přiznat, že úplně šílím z té vůně od tebe. Jsou v ní asi nějaký feromony..... působí to tak, že když se tou vůní ovoním, mám nemravný myšlenky od rána do večera...... lol rodna

No a můj muž už si asi myslí svý, smál se, že kdykoliv přijedu z Černošic, přivezu si tanga...

Některý ženský jsou strašně dětinský. Nedávno mi jedna vlezla do koupelny a potopila mi všechny moje lodičky. Woody Allen

Není tady

#940 18. 12. 2007 12:24

lueta
♥♥♥♥♥♥-

sisa70 napsal(a):

lueta napsal(a):

¨
Jééééé Luet, tak to jsem ráda. Mně to napadlo až ve středu večer, takže ve čtvrtek to byla opravdu blesková realizace smile

Ale já se musím přiznat, že úplně šílím z té vůně od tebe. Jsou v ní asi nějaký feromony..... působí to tak, že když se tou vůní ovoním, mám nemravný myšlenky od rána do večera...... lol rodna

No a můj muž už si asi myslí svý, smál se, že kdykoliv přijedu z Černošic, přivezu si tanga...

Ježíš, ty sis je přivezla i vloni? lol lol lol
Tak to jsem fááákt nevěděla. Já se picnu.

Není tady

#941 18. 12. 2007 12:26

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

luet, vloni jsme si je přivezly všechny, ty úúúúúžasný od poletuchy smile

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#942 18. 12. 2007 12:36

lueta
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

luet, vloni jsme si je přivezly všechny, ty úúúúúžasný od poletuchy smile

No tak ty jsem fakt nepočítala. Těm se snad ani tanga nedá říct. lol 
Jsem si  myslela, že to byl soukromý dárek. vissla

Není tady

#943 18. 12. 2007 12:41

sisa70
♥♥♥♥♥--

No jo, jenže minulej rok jsem přijela z Černošic, ještě jsem měla baťoch na zádech a už jsem na sebe rvala ty péřový spoďáry, abych je manžovi ukázala. To se ale jaksi minulo účinkem, koukal na mně spíš vyjeveně než natěšeně kapitulation

S červeným modelem jsem na to šla už jinááááč. smile

Není tady

#944 18. 12. 2007 14:09

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Co to bylo za vůni? Mně poslední dobou oživí akorát vůně svařáku nebo mandarinek....

Není tady

#945 18. 12. 2007 15:56

Nick3594
Host

No Som, myslím, že budu jedině šťastná, že se mdloby, nevolnosti na zvracení a spavá nemoc a neskutečná únava už nebude opakovat tillfreds. Teď to musím nějak přežít do druhého trimestru a pak snad bude líp rock. Připadám si jako zpomalený film, kdeže je ta moje lví energie grater. Přítel se už taky těší na druhý trimestr, se dočetl, že se zvyšuje chuť na sex lol.

Síso matko moje dvojnásobná, to jsem ráda, že na mě myslíš rodna. Teda si říkám, že už se těším až porodím lol. Hm, moje jediné moudro je momentálně: přežít lol.

#946 18. 12. 2007 15:58

Nick3594
Host

Regi, he he, to mě oživí momentálně různé vůně, nejlépe linoucí se z kuchyní, masen a tak lol. Sem pro tebe měla speciální dáreček, kdy já ti ho holka dám grater? Že by příští vánoce big_smile?
No a tys pro mě nachystala tak krásný dáreček a já ležela v posteli grater grater. Těšila jsem se na tvůj milý úsměv na a nakonec tohle styrka styrka

Bazalko, safra, já ti nevím, ještě bych možná stihla letní Černošice. Termín mám až 3.8. lol. I když s tím panděrem nevím, jak se potáhnu takovou dálku big_smile.

Fafinko, berulko moje, upřímně věřím, že se prostě uvidíme. Mezitím porodím, mimi trochu odroste a pak ho hodím tatínkovi na krk a vyrazím zase s vámi na nějakou akci lol.

Poletuško, sem se bála, že mě zakousneš, tak jsem raději zůstala doma v bezpečí lol (teda ne, že bych ti to věřila........ big_smile).

Andílku, tak předběžně počítám s tím 27. Hele počítej s tím, že jsem taky důležitá rodinná návštěva lol.

Berušky, ještě mi řekněte, mám už třetí týden zvýšenou teplotu grater, nemůže to nějak miminko poškodit? Někde jsem se dočetla, že některé berušky měly celý první trimestr zvýšené teploty, ale nějak mě to děsí, když ještě není pořádně vyvinutá placenta usch.

Pan, čarodějko moje, stejskalo se mi pussa.

Upravil(a) lvice (18. 12. 2007 18:25)

#947 18. 12. 2007 20:58

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Lvíčku, letní Černošice budou snad začátkem června.
Hned, jak budu mít termín, tak ho sem píšu a držím ti palce, ať to vyjde smile

Upravil(a) Pandorraa (18. 12. 2007 21:03)

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#948 19. 12. 2007 9:00

Nick3594
Host

Jů, tak to bych mohla stihnout, když bude všechno v pořádku tummenupp. Že by? Ne, raději se nebudu těšit dopředu usch. Těšila jsem se na předvánoční jako malé dítě grater.

#949 19. 12. 2007 9:59

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

Že by to klaplo aspoň v létě? To by bylo mooooooc gooood wink

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#950 19. 12. 2007 11:03

sisa70
♥♥♥♥♥--

Regina napsal(a):

Co to bylo za vůni? Mně poslední dobou oživí akorát vůně svařáku nebo mandarinek....

Lucia / Oriflame / tummenupp

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí