|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tady je odkaz na fotky ŠVP 1 podruhé (vloni v říjnu)
http://svobodacka.rajce.idnes.cz/Pandorina_skola_1/ , je to zaheslované, pro zájemce písnu do SZ
Není tady
Seli, to co ty máš s cikány a jejich muzikou, to já mám s Kelty... cokoli se blíží keltské, potažmo irské hudbě, tak u toho slintám a podlamují se mi kolena... a máme to s Hádem stejné... 
Baz, třeba jsi Igrane nebo Morgain nebo dokonce Mab! 
Upravil(a) Regina (15. 12. 2007 18:25)
Není tady

Hele, já jsem klidně všechno dohromady!!! 

No tě pic, tak to abych se na tebe bála křivě kouknout 
Není tady
Nééé, já jsem veskrze hodná bytost!!!! To jen závidějící pohádkáři ze mě (z nás) udělali takové satórie!!! 

Ajko, tragédie!!!!!! Já ti zapomněla dát ještě sosáček!
Při své pořádkumilovnosti jsem uklízela kabelu z Černošic až o víkendu a našla ho tam! Já su tak neščastná....

Není tady
No jo
! ale jak bude teď sosat nektárek? Uměj motýli pít brčkem? Toť otázka do pranice!!!!

Není tady
Hani, to je v pohodě. Nebudu nektárek sosat, ... tož si dám rovnou do nosu
Ale ještě teď se chechtám, jak na mě v úterý hleděl děda, copak to za ním přišlo. 
Podobné stavy mám se psem, když něco provede. Místo abych naňho zařvala, popadám se smíchy za břicho. 

Není tady
Moje milé kočičky a spolubojovnice. Posílám vám aspoň touto formou předvánočního chlupáče a pozitivní energii. Moc mě mrzelo a byla jsem celý víkend smutná z toho, že nejsem s Vámi. Dokonce přítel, když mě viděl, jak je mi to líto, tak mi nabídl, že mě tam na otočku hodí
. Ale kombinace těhu radovánek a bacilů byla vražedná a tak když se mi nechtělo zvracet, tak jsem se klepala pod peřinou
. Mám vás moc ráda a denně na vás myslím.
Poletuško, ten dárek ti jednoho krásného dne předám......
. Myslela jsem včera na tebe, v TV dávali celorepublikový šermířský turnaj, jestlipak jsi tam byla a máš doma medaili
?
Síso, tu bábovku holt jindy
........
Jéééé Lvíčátko se nám zmátořilo,... nám to taky bylo líto, že jsme tě neviděli. Byl to úžasný víkend. Ale ty teď prožíváš milion úžasných okamžiků v rychlém sledu za sebou (vím ,co umí udělat hormonální bouře v těle
), tak by toho na tebe bylo asi moc. Odpočívej, šetři se a užívej si všeho , jsou okamžiky v životě, které už se neopakují, je to vyjímečná tvůrčí doba. Pac a
(virtuální mě nenakazí) a přeji ti hodně síly, odolnosti a odvahy... jo a krásnýho Ježíška k tomu...
lvice napsal(a):
Moje milé kočičky a spolubojovnice. Posílám vám aspoň touto formou předvánočního chlupáče a pozitivní energii. Moc mě mrzelo a byla jsem celý víkend smutná z toho, že nejsem s Vámi. Dokonce přítel, když mě viděl, jak je mi to líto, tak mi nabídl, že mě tam na otočku hodí
. Ale kombinace těhu radovánek a bacilů byla vražedná a tak když se mi nechtělo zvracet, tak jsem se klepala pod peřinou
. Mám vás moc ráda a denně na vás myslím.
Poletuško, ten dárek ti jednoho krásného dne předám....... Myslela jsem včera na tebe, v TV dávali celorepublikový šermířský turnaj, jestlipak jsi tam byla a máš doma medaili
?
Síso, tu bábovku holt jindy........
Ahoj Lvice, moc tě zdravím a myslím na tebe 
Neboj se kotě, nic ti neuteče, šak už si toho moudra nasosala víc než dost. Teď je čas na to, abys zvolnila a těhotenství sis užila.
V Černošicích mi došlo, jak je prenatál pro mimčo důležitý a jak já jako zodpovědná skoromatka, která musí vše zvládnout, jsem svým dětem tohle období docela slušně komplikovala. No jo, tak příště 
Takže lehárko, pijánko a mysli na krásný a příjemný věci 
Pac a pusu 

P.S. Tu bábovku teda holt jindy, si počkám 
Není tady
Ahoj Siso, na Tebe vzpomínám holka každý den. Já Ti vlastně ani neřekla, jak ses mi trefila do gusta, protože čaje miluju. Mladší dcera mi hned po příjezdu zabavila křídla a posteskla si, proč ty Černošice nebyly přede Mikulášem, nemusela se prý tak dřít ( chodila za anděla, víš
) a ty od Tebe jsou prý lepší. Takže je využije příští rok.
Není tady
lueta napsal(a):
Ahoj Siso, na Tebe vzpomínám holka každý den. Já Ti vlastně ani neřekla, jak ses mi trefila do gusta, protože čaje miluju. Mladší dcera mi hned po příjezdu zabavila křídla a posteskla si, proč ty Černošice nebyly přede Mikulášem, nemusela se prý tak dřít ( chodila za anděla, víš
¨
Jééééé Luet, tak to jsem ráda. Mně to napadlo až ve středu večer, takže ve čtvrtek to byla opravdu blesková realizace 
Ale já se musím přiznat, že úplně šílím z té vůně od tebe. Jsou v ní asi nějaký feromony..... působí to tak, že když se tou vůní ovoním, mám nemravný myšlenky od rána do večera......

No a můj muž už si asi myslí svý, smál se, že kdykoliv přijedu z Černošic, přivezu si tanga...
Není tady
sisa70 napsal(a):
lueta napsal(a):
¨
Jééééé Luet, tak to jsem ráda. Mně to napadlo až ve středu večer, takže ve čtvrtek to byla opravdu blesková realizace
Ale já se musím přiznat, že úplně šílím z té vůně od tebe. Jsou v ní asi nějaký feromony..... působí to tak, že když se tou vůní ovoním, mám nemravný myšlenky od rána do večera......![]()
No a můj muž už si asi myslí svý, smál se, že kdykoliv přijedu z Černošic, přivezu si tanga...
Ježíš, ty sis je přivezla i vloni?

Tak to jsem fááákt nevěděla. Já se picnu.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
luet, vloni jsme si je přivezly všechny, ty úúúúúžasný od poletuchy
No tak ty jsem fakt nepočítala. Těm se snad ani tanga nedá říct.
Jsem si myslela, že to byl soukromý dárek. 
Není tady
No jo, jenže minulej rok jsem přijela z Černošic, ještě jsem měla baťoch na zádech a už jsem na sebe rvala ty péřový spoďáry, abych je manžovi ukázala. To se ale jaksi minulo účinkem, koukal na mně spíš vyjeveně než natěšeně 
S červeným modelem jsem na to šla už jinááááč. 
Není tady
Co to bylo za vůni? Mně poslední dobou oživí akorát vůně svařáku nebo mandarinek....
Není tady
No Som, myslím, že budu jedině šťastná, že se mdloby, nevolnosti na zvracení a spavá nemoc a neskutečná únava už nebude opakovat
. Teď to musím nějak přežít do druhého trimestru a pak snad bude líp
. Připadám si jako zpomalený film, kdeže je ta moje lví energie
. Přítel se už taky těší na druhý trimestr, se dočetl, že se zvyšuje chuť na sex
.
Síso matko moje dvojnásobná, to jsem ráda, že na mě myslíš
. Teda si říkám, že už se těším až porodím
. Hm, moje jediné moudro je momentálně: přežít
.
Regi, he he, to mě oživí momentálně různé vůně, nejlépe linoucí se z kuchyní, masen a tak
. Sem pro tebe měla speciální dáreček, kdy já ti ho holka dám
? Že by příští vánoce
?
No a tys pro mě nachystala tak krásný dáreček a já ležela v posteli
. Těšila jsem se na tvůj milý úsměv na a nakonec tohle

Bazalko, safra, já ti nevím, ještě bych možná stihla letní Černošice. Termín mám až 3.8.
. I když s tím panděrem nevím, jak se potáhnu takovou dálku
.
Fafinko, berulko moje, upřímně věřím, že se prostě uvidíme. Mezitím porodím, mimi trochu odroste a pak ho hodím tatínkovi na krk a vyrazím zase s vámi na nějakou akci
.
Poletuško, sem se bála, že mě zakousneš, tak jsem raději zůstala doma v bezpečí
(teda ne, že bych ti to věřila........
).
Andílku, tak předběžně počítám s tím 27. Hele počítej s tím, že jsem taky důležitá rodinná návštěva
.
Berušky, ještě mi řekněte, mám už třetí týden zvýšenou teplotu
, nemůže to nějak miminko poškodit? Někde jsem se dočetla, že některé berušky měly celý první trimestr zvýšené teploty, ale nějak mě to děsí, když ještě není pořádně vyvinutá placenta
.
Pan, čarodějko moje, stejskalo se mi
.
Upravil(a) lvice (18. 12. 2007 18:25)
Lvíčku, letní Černošice budou snad začátkem června.
Hned, jak budu mít termín, tak ho sem píšu a držím ti palce, ať to vyjde 
Upravil(a) Pandorraa (18. 12. 2007 21:03)
Není tady
Jů, tak to bych mohla stihnout, když bude všechno v pořádku
. Že by? Ne, raději se nebudu těšit dopředu
. Těšila jsem se na předvánoční jako malé dítě
.
Regina napsal(a):
Co to bylo za vůni? Mně poslední dobou oživí akorát vůně svařáku nebo mandarinek....
Lucia / Oriflame / 
Není tady