Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#901 13. 12. 2007 8:44

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Vánoce v Černošicích

baz,
všechno nejlepší a přestaň toho svého Háda dráždit bosou nohou  wink

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#902 13. 12. 2007 8:52

faf
♥♥♥♥♥♥-

Jeeej Baziiii, tak vy mate dnes rovnaky kalendar ako my. lol

tak vsetko, vsetucko najlepsie. pussa

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#903 13. 12. 2007 9:13

Lena01
♥♥♥♥♥--

Baz, čučím do kalendáře s původy křestních jmen...tak tedy co o tobě píšou?? va

jméno je odvozené od slova "lux" tedy "světlo", "světlá", "zářivá" .....je toto možný???tongue

Všechno nejlepší zářivé sluníčko!!! pussa

Není tady

#904 13. 12. 2007 9:16

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

Bazalko, všechno nej

a to jméno teda krásně k tobě sedí smile

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#905 13. 12. 2007 9:32

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

faf napsal(a):

Jeeej Baziiii, tak vy mate dnes rovnaky kalendar ako my. lol

tak vsetko, vsetucko najlepsie. pussa

Svätci sú zvyčajne vo všetkých kalendároch rovnakí... dumbom A v severských krajoch je Lucia sviatok skoro taký významný ako Vianoce. Zapaľujú sa sviečky a osvetľujú všetky kúty domu, aby sa vymietla tmenota... cool (Choďte kuknúť do IKEA...) Moja stará mama by dnes mala narodky, Strelkyňa jedna.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#906 13. 12. 2007 9:32

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Všetko naj-, naj-, Bazalička i Luetka! hjarta hjarta pussa tummenupp

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#907 13. 12. 2007 9:44

Doubravka
♥♥♥♥♥--

no jasně, Luet, taky všechno nej nej nej pussa

Není tady

#908 13. 12. 2007 9:49

Vanda
Host

Luetě i Bazalce taky přeju pohodu, zdraví....štěstí taky, dle osobních představ, každý den aspoň jednu radost...

#909 13. 12. 2007 9:52

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jéžiši a na svého hnězdného souputníka bych málem zapomněla: Luet, hoooooooooooooodně si ten dnešek užij, všechno nejlepšííííí  wink pussa

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#910 13. 12. 2007 10:06

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

všem , kterých se to může týkat, vše nej! hjarta

Není tady

#911 13. 12. 2007 10:16

faf
♥♥♥♥♥♥-

jejda, ja hlava dubovaaa dumbom

Luetka, tiez vsetko naj naj. hjarta

I see hell in your eyes
Taken in by surprise

Není tady

#912 13. 12. 2007 10:19

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Luet, ať ti vydrží úsměv na tváři a tvoje zlaté ručičky ať tak nebolí! _pussa:

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#913 13. 12. 2007 10:39

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Holky, moc děkuju !!!  hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#914 13. 12. 2007 10:52

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Luet, Bazuli a opožděně i Doubravko - holky, ať vám usměv zdobí tvář i duši, to vám přeji ze srdce! hjarta

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#915 13. 12. 2007 10:56

Rei
♥♥♥♥---

všecko nejlepčejší a ještě lepčejší  oslavenkyním pussa hjarta

Když už jsem jednou ovce, tak nemůžu být papoušek!

The greatest journeys are the ones that bring you home...

Není tady

#916 13. 12. 2007 14:02

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Doubravko )omlouvám se že až takhle dodatečně, někdy mám dlouhé vedení), Luet, Bazalko, všechno nejlepší, užívejte života plnými doušky! hjartapussahjarta

jsem moc ráda, že vás znám. wink

Není tady

#917 13. 12. 2007 16:27

ajka.m
♥♥♥♥♥--
Místo: Hampshire, UK
Web

Baz, Luet, přeju všechno nejlepší pussa hjarta

Láska je jako drahokam ukrytý hluboko v srdci
Pravda je ta nejzářivější perla na dně oceánu
http://sirmi.ic.cz/pes/51.gif

Není tady

#918 13. 12. 2007 17:25

x62358
Host

Vsem Lucinkam hooodne zdravi a stesti a spousty padajicich hvezd pro tajna prani.

#919 13. 12. 2007 19:01

x52658
Host

Bérušky moje královské, moc vám děkuju... hjartahjartahjartahjartahjartapussa Ani nevíte, jak jsem se dnes sem těšila...Byla jsem po včerejšku tak nasosaná, že to zas pošuk nemohl unést a stopil mě, jak jen mohl....Ale nebjote se, mě nedostanou....

A jen tak na okraj... dnes zase zvonili u dveří....ale já nic, já jsem jen zářila, jako hodná holka, jasně.... lolvisslagloriagloria

#920 13. 12. 2007 19:24

x52658
Host

Ještě doplnění....
Doubravko, tvého anděla vyfotím, neboj, jen co bude dobrá konstelace, teď jsem doma většinou za tmy, tak by to asi nebylo ouplně OK.A toho, co jsi mi sem dala k svátku, toho mám už zas ve složce... gloria

A jak vám ostatním, Seli, Regi, šlo vám ty fotky stáhnout k sobě?

Pan, já svého Háda nedráždím, on se stačí vydráždit sám....třeba tu sukni, tu jsem si já nechtěla koupit, on mě donutil!!!! lollolvissla

#921 14. 12. 2007 0:14

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Hodím to aj sem, je to tak trochu aj spomienka na pána Marka:
Kamoška a ešte furt asi kolegyňa ma vzala na super koncert - praví slovenskí Romáci s úžasnými hlasmi si zaspievali a zahrali s holandským pozaunistom, slovenským gitaristom a basistom a africkým bubeníkom(to je môj kamoš, ale Psst!), a to všetko v kostole cirkvi bratskej. Kostol-nekostol, na konci sme všetci tleiskali, pískali a trsali... rodna A predtým som si aj poplakala grater - všetko bolo v tej muzike... tongue Bolo to - bojím sa toho pátosu, ale je to tak - ako keď sa duša po dlhom blúdení vracia domov... ku koreňom...
Africké džembe s gitarou a drsnými, ale úžansými rómskymi hlasmi je neičo neopísateľné.
Mmch, koncert s akonal v rámci projektu Phurikane giľa/Starodávne piesne - kamoška tej mojej kamošky chodí po osadách a chalupách a zbiera medzi tými najzaostalejšími Rómami staré piesne, zapisuje ich do nôt, prekladá do lsovenčiny a angličtiny a nahráva... tongue Už mám doma dve cédéčka a teraz osm si kúpila Vianočné rómske piesne... smile

Brita

Není tady

#922 14. 12. 2007 9:03

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Sel, ten patos k Cikánům  patří- široká srdce, velká duše,  nevědět, co bude zítra....já holt už jsem umravněná, páč v maringotce nebo v krytém povozu bych nemohla surfovat a naložit se do vany plné voňavoučké pěny. To je daň za civilizaci.
Ale pánbůhzaplať, že v nás zůstala ta duše, co slyší muziku tak, jak jsi to popsala.

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#923 14. 12. 2007 11:41

faf
♥♥♥♥♥♥-

Seli tummenupp tummenupp tummenupp

a kde sa daju zohnat tie CDcka??? ja by som taku hudbu tiez strasne rada..ja mam z netu postahovany nejaky rumunsky folklor a obcas tam maju husle a pistalka take grady, ze revem ako mala a ledva vladzem dychat. smile

a inak, to CD, ktore si nam podarovala na vianoce je uuuzasne, takze tymto este raz dakujem pussa

I see hell in your eyes
Taken in by surprise

Není tady

#924 14. 12. 2007 11:47

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Zatiaľ som tie DC videla len na ich koncertoch.. Ale varujem, je to surová hudba, neremixovaná, neupravovaná, len hlasy a občas džbán ako rytmický nástroj... Žiadne romantické husle alebo tak. Ale má to gule, to zasa áno.

Brita

Není tady

#925 14. 12. 2007 11:49

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Regina napsal(a):

Sel, ten patos k Cikánům  patří- široká srdce, velká duše,  nevědět, co bude zítra....já holt už jsem umravněná, páč v maringotce nebo v krytém povozu bych nemohla surfovat a naložit se do vany plné voňavoučké pěny. To je daň za civilizaci.
Ale pánbůhzaplať, že v nás zůstala ta duše, co slyší muziku tak, jak jsi to popsala.

No, ja som nejaká reinkarnovaná Cigánka alebo čo... V puberte som tvrdila, že chcem pracovať v cirkuse(krotiť zvery, alebo hoci aj ako tenťák) a to, že teraz tancujem ich tance a vykladám karty nebude len tak. Odhliadnuc od toho, že som čarodejnica ako vyšitá... lol Jedna moja časť pravidelne s nimi kočuje.

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí