Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#876 12. 12. 2007 11:40

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Vánoce v Černošicích

ajka.m napsal(a):

Ahojte berušky, a Siso, Seli děkuju za odkaz na fotky a hlavně za odkaz na mantru.

Včera jsem ji moc potřebovala. Přecházela jsem na přechodu pro chodce. Řidič v jednom pruhu mě pustil, a když jsem byla v jeho pruhu, druhý v protisměru začal brzdit a dvě auta zezadu do něj narazily. Jakmile začaly bourat, nenapadlo mě nic lepšího než doběhnout na druhou stranu cesty, těsně před nimi.
Tak jsem volala taťkovi, brečela do telefonu a ten mě uklidnil, že to nebyla moje vina. Tak jsem se nakonec pustila do řidiče, který tvrdil, že jsem mu tam vběhla, zda jsem teda měla čekat uprostřed cesty, než mě přejede.
Policie po mně nic nechtěla, ale už jsem nebyla schopná přechod přejít. Asi tam dneska budu muset vyrazit grater
A díky mantře jsem mohla klidně usnout. Takže díky pussa hjarta

Hlavne, že si tu medzi nami... pussa na ostatné sa vyprdni. Anjel strážny mal mikrospánok, ale dohnal to. tummenupp

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#877 12. 12. 2007 11:42

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Jája napsal(a):

Seli, jak se jmenujou ty CD od tebe? potřebuju si je popsat a nevim...

Jendo -netanečné, skôr na počúvanie - sú tí Lisa Gerrard a Pieter Bourke "Duality" a druhé sú tuším rumunskí Cigáni "Odilla".
Ak si spomeniem zajtra(ak všetko vyjde, dnes nespím doma), napíšem vám sem aj názvy skladieb z toho CD Duality. (O tom druhom nemám bohužiaľ info, dostala som ho darom, reps. ako barter v našej čajovni).

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#878 12. 12. 2007 11:47

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Regina napsal(a):

Tady do třetice http://svobodacka.rajce.idnes.cz/ , heslo stejné jako u Sisy, fota jsou z mobilu!

storstark Súúúper! kvásne, vydarené... ďakujem!

Brita

Není tady

#879 12. 12. 2007 11:48

Doubravka
♥♥♥♥♥--

bazalka napsal(a):

No to zasejc já jo.... lol
Hele a musím se pochlubit, nějak jsem asi nevystoupila z role.... mám dneska dovolenou, protože dítě je nějaký marodný a nemá mi ho dneska kdo hlídat, je tady bordel až na půdu, kterou tedy naštěstí nemám a se mnou to ani nehne, radši sedím tady s váma... chjo , co s tím? lol

Tak to máš jednoduchý, asi takhle:
dones si něco dobrého na zub,
nalij si něco dobrého k pití,
pusť si příjemnou hudbu,
pohodlně se usaď
a RELAXUJ tongue lol

Není tady

#880 12. 12. 2007 12:20

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jo, a my budem taky!V rámci možností. tummenupp big_smile

Upravil(a) Regina (12. 12. 2007 14:35)

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#881 12. 12. 2007 12:40

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

tedy ajko, to je síla. Tak snad už je a bude jen líp hjarta

Nemůžu najít ty fotky od Selimy, prosím návod. Díky pussa

Není tady

#882 12. 12. 2007 14:45

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Sel, není problém  ve Windows Media Player to CD od tebe otevřít v sekci "knihovna", všechny právě přehrávané songy označit do bloku a pravým tlačítkem myši  dát "najít informace o albu".
Pak tam do otevřené prázdné roletky vepsat název alba Duality a ono si to samo najde a přiřadí názvy skladeb.

Jinak info např. tu http://www.kasa.cz/zabava/koupit/367298 … audio-cd-/
Tady http://www.mfantasy.cz/2006080002-fanta … i-ii..html zajímavá recenze o Dad Can Dance (trochu mi připomínají Depeche Mode,jen jsou víc mystičtí).

Upravil(a) Regina (12. 12. 2007 14:54)

Není tady

#883 12. 12. 2007 15:00

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Vanilka69 napsal(a):

tedy ajko, to je síla. Tak snad už je a bude jen líp hjarta

Nemůžu najít ty fotky od Selimy, prosím návod. Díky pussa

Máš to v SZ
Nemáš, máš plnú schránku, mazaj si ju vysypať! dumbom

Upravil(a) Selima (12. 12. 2007 15:02)

Brita

Není tady

#884 12. 12. 2007 15:06

x52658
Host

Sel, Vanilka to tam už asi má, já jsem jí to už posílala... stoltstoltpussa

#885 12. 12. 2007 15:13

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ja som asi blbá, ale ako by som dostala niektoré fotečky z "paradajky"(rajcete) k sebe...? Je to vôbec možné...? Ako na to? Ďakujem...

Upravil(a) Selima (12. 12. 2007 15:34)

Brita

Není tady

#886 12. 12. 2007 15:32

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

bazalka napsal(a):

Sel, Vanilka to tam už asi má, já jsem jí to už posílala... stoltstoltpussa

jj díky, už jsem to zkoukla a obdivuju Sel, jak dokázala vše fotit během akcí, ale krásně jsi se obětovala Selmko, to zas jo, díky

Upravil(a) Vanilka69 (12. 12. 2007 15:33)

Není tady

#887 12. 12. 2007 15:35

x52658
Host

Seli, určitě nejsi blbá, ale já teď vůbec netuším, co vlastně chceš???? vavava Jako dostat nějaký fotky k sobě do složky?

#888 12. 12. 2007 15:36

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

No, Vani, veď práve, že tých fotografiek bolo viac... Vždy som to niekomu strčila do rúk, hlavne keď som sama bola zamestnaná iným... Tak to je také malé kolektíune dielko.

Brita

Není tady

#889 12. 12. 2007 16:26

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Baz, někde jsi psala, že sis to stáhla do PC, nebo jsem to nějak blbě pochopila? rodna

Není tady

#890 12. 12. 2007 16:56

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

offtopic

bazalka napsal(a):

Seli,nádhera,dík pussagodlike

Jo a nevím,jestli jsem Sise poděkovala...takže Siso,taky dík!!!!

Už to mám všecko nasyslený u sebe  ve složce! lollolgloria

Baz, nejsem blbá, tohle jsem myslela.

Není tady

#891 12. 12. 2007 17:28

ajka.m
♥♥♥♥♥--
Místo: Hampshire, UK
Web

Holky, moc děkuju. pussahjarta  Ráno jsem měla nějakou krizi.

Pol, s tím autem jsi mi dobře poradila. Celý den jsem si představovala, že tam půjdu znovu a červené auto zastaví, jak budu na přechodu, abych si to kladně uzemnila. Potom jsem šla na město na poštu, přes jiný přechod, vcházela jsem na cestu a v protisměru zastavilo červené auto a dalo mi přednost big_smile
A odpoledne jsem už na včerejším v klidu přešla.

Som, Hani, motýlek jako anděl mě ani nenapadl. Asi si nějakého pořídím - cestovního. tummenupp lol
A na ten pocit viny si vymyslím pěknou afirmaci. Myslím, že včerejší demonstrace už stačila kapitulation

Láska je jako drahokam ukrytý hluboko v srdci
Pravda je ta nejzářivější perla na dně oceánu
http://sirmi.ic.cz/pes/51.gif

Není tady

#892 12. 12. 2007 17:55

ajka.m
♥♥♥♥♥--
Místo: Hampshire, UK
Web

A tady je recept na

vločkové cukroví:

12,5 dkg másla; 12,5 dkg mletého cukru a trošku soli utřeme do pěny. Vmícháme 10 dkg hladké mouky, 10 dkg ovesných vloček (můžou se i trošku opražit) a 10 dkg mletých mandlí. Z těsta tvoříme kuličky, do nichž vmáčkneme nahoru kousek ořechu nebo půlenou loupanou mandli. Pečeme zvolna (dávám to na 150 oC) do růžova.

Přeju dobrou chuť  tongue

Upravil(a) ajka.m (12. 12. 2007 17:57)

Láska je jako drahokam ukrytý hluboko v srdci
Pravda je ta nejzářivější perla na dně oceánu
http://sirmi.ic.cz/pes/51.gif

Není tady

#893 12. 12. 2007 18:06

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Bazalkáááá! kapitulation help! Aj ja xcem mať nasyslené u sebe ve složce... grater

Brita

Není tady

#894 12. 12. 2007 18:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

bazalka napsal(a):

Seli, určitě nejsi blbá, ale já teď vůbec netuším, co vlastně chceš???? vavava Jako dostat nějaký fotky k sobě do složky?

No, do compu alebo na USb alebo ták... gloria

Brita

Není tady

#895 12. 12. 2007 18:18

x52658
Host

lollol Když na tu fotku najedete myší, tak se v levém horním rohu objeví takový řádek... je tam na prvním místě nakreslená disketa, pak tiskárna a ještě něco... tak na tu disketu kliknete a otevřou se vám "dokumenty" z vašeho pc.... a tam si najdete tu svou složku, do které to chcete.... Tedy takhle to aspoň funguje mě.... vissla

#896 12. 12. 2007 18:19

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

ajka.m napsal(a):

Holky, moc děkuju. pussahjarta  Ráno jsem měla nějakou krizi.

Pol, s tím autem jsi mi dobře poradila. Celý den jsem si představovala, že tam půjdu znovu a červené auto zastaví, jak budu na přechodu, abych si to kladně uzemnila. Potom jsem šla na město na poštu, přes jiný přechod, vcházela jsem na cestu a v protisměru zastavilo červené auto a dalo mi přednost big_smile
A odpoledne jsem už na včerejším v klidu přešla.

Som, Hani, motýlek jako anděl mě ani nenapadl. Asi si nějakého pořídím - cestovního. tummenupp lol
A na ten pocit viny si vymyslím pěknou afirmaci. Myslím, že včerejší demonstrace už stačila kapitulation

Nemusíš si hi pořizovat, on už existuje. smile Jmenuje se archanděl Michael a já bez něj nevlezu do auta smile

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#897 12. 12. 2007 18:20

x52658
Host

Koukám, že než jsem se sem dostala a nadatlila to, tak jste všechny v tahu... no, snad vám to půjde... rolllol

#898 12. 12. 2007 18:48

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

ďakujem, próbnem to tak urobiť... aj keď mám ťažké podozrenie, že mne sa neobjavuje nič. grater No ale mňa prekážky nezastavia, len spomalia...

Brita

Není tady

#899 13. 12. 2007 7:21

Doubravka
♥♥♥♥♥--

Bazalko, všechno nej nej pussa

http://a248.e.akamai.net/7/248/5592/v03/image.terrysvillage.com/tvimg/91_5426.jpg?resize(250x250)

Není tady

#900 13. 12. 2007 8:39

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jé! tummenupp  Tak Bazi, ať se Hádes promění na  nějakého super muže, ať je to milující, chápající a vtipný milenec, a  ty ať najdeš v sobě víc sebedůvěry a lásky! pussa storstark hjarta

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí