|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

ajka.m napsal(a):
Ahojte berušky, a Siso, Seli děkuju za odkaz na fotky a hlavně za odkaz na mantru.
Včera jsem ji moc potřebovala. Přecházela jsem na přechodu pro chodce. Řidič v jednom pruhu mě pustil, a když jsem byla v jeho pruhu, druhý v protisměru začal brzdit a dvě auta zezadu do něj narazily. Jakmile začaly bourat, nenapadlo mě nic lepšího než doběhnout na druhou stranu cesty, těsně před nimi.
Tak jsem volala taťkovi, brečela do telefonu a ten mě uklidnil, že to nebyla moje vina. Tak jsem se nakonec pustila do řidiče, který tvrdil, že jsem mu tam vběhla, zda jsem teda měla čekat uprostřed cesty, než mě přejede.
Policie po mně nic nechtěla, ale už jsem nebyla schopná přechod přejít. Asi tam dneska budu muset vyrazit
A díky mantře jsem mohla klidně usnout. Takže díky![]()
Hlavne, že si tu medzi nami...
na ostatné sa vyprdni. Anjel strážny mal mikrospánok, ale dohnal to. 
Není tady

Jája napsal(a):
Seli, jak se jmenujou ty CD od tebe? potřebuju si je popsat a nevim...
Jendo -netanečné, skôr na počúvanie - sú tí Lisa Gerrard a Pieter Bourke "Duality" a druhé sú tuším rumunskí Cigáni "Odilla".
Ak si spomeniem zajtra(ak všetko vyjde, dnes nespím doma), napíšem vám sem aj názvy skladieb z toho CD Duality. (O tom druhom nemám bohužiaľ info, dostala som ho darom, reps. ako barter v našej čajovni).
Není tady

Regina napsal(a):
Tady do třetice http://svobodacka.rajce.idnes.cz/ , heslo stejné jako u Sisy, fota jsou z mobilu!
Súúúper! kvásne, vydarené... ďakujem!
Není tady
bazalka napsal(a):
No to zasejc já jo....
Hele a musím se pochlubit, nějak jsem asi nevystoupila z role.... mám dneska dovolenou, protože dítě je nějaký marodný a nemá mi ho dneska kdo hlídat, je tady bordel až na půdu, kterou tedy naštěstí nemám a se mnou to ani nehne, radši sedím tady s váma... chjo , co s tím?
Tak to máš jednoduchý, asi takhle:
dones si něco dobrého na zub,
nalij si něco dobrého k pití,
pusť si příjemnou hudbu,
pohodlně se usaď
a RELAXUJ

Není tady
Jo, a my budem taky!V rámci možností.

Upravil(a) Regina (12. 12. 2007 14:35)
Není tady
tedy ajko, to je síla. Tak snad už je a bude jen líp 
Nemůžu najít ty fotky od Selimy, prosím návod. Díky 
Není tady
Sel, není problém ve Windows Media Player to CD od tebe otevřít v sekci "knihovna", všechny právě přehrávané songy označit do bloku a pravým tlačítkem myši dát "najít informace o albu".
Pak tam do otevřené prázdné roletky vepsat název alba Duality a ono si to samo najde a přiřadí názvy skladeb.
Jinak info např. tu http://www.kasa.cz/zabava/koupit/367298 … audio-cd-/
Tady http://www.mfantasy.cz/2006080002-fanta … i-ii..html zajímavá recenze o Dad Can Dance (trochu mi připomínají Depeche Mode,jen jsou víc mystičtí).
Upravil(a) Regina (12. 12. 2007 14:54)
Není tady

Vanilka69 napsal(a):
tedy ajko, to je síla. Tak snad už je a bude jen líp
Nemůžu najít ty fotky od Selimy, prosím návod. Díky
Máš to v SZ
Nemáš, máš plnú schránku, mazaj si ju vysypať! 
Upravil(a) Selima (12. 12. 2007 15:02)
Není tady
Sel, Vanilka to tam už asi má, já jsem jí to už posílala... 

Ja som asi blbá, ale ako by som dostala niektoré fotečky z "paradajky"(rajcete) k sebe...? Je to vôbec možné...? Ako na to? Ďakujem...
Upravil(a) Selima (12. 12. 2007 15:34)
Není tady
bazalka napsal(a):
Sel, Vanilka to tam už asi má, já jsem jí to už posílala...
jj díky, už jsem to zkoukla a obdivuju Sel, jak dokázala vše fotit během akcí, ale krásně jsi se obětovala Selmko, to zas jo, díky
Upravil(a) Vanilka69 (12. 12. 2007 15:33)
Není tady
Seli, určitě nejsi blbá, ale já teď vůbec netuším, co vlastně chceš???? 

Jako dostat nějaký fotky k sobě do složky?

No, Vani, veď práve, že tých fotografiek bolo viac... Vždy som to niekomu strčila do rúk, hlavne keď som sama bola zamestnaná iným... Tak to je také malé kolektíune dielko.
Není tady
Baz, někde jsi psala, že sis to stáhla do PC, nebo jsem to nějak blbě pochopila? 
Není tady
bazalka napsal(a):
Seli,nádhera,dík
Jo a nevím,jestli jsem Sise poděkovala...takže Siso,taky dík!!!!
Už to mám všecko nasyslený u sebe ve složce!
Baz, nejsem blbá, tohle jsem myslela.
Není tady
Holky, moc děkuju. 
Ráno jsem měla nějakou krizi.
Pol, s tím autem jsi mi dobře poradila. Celý den jsem si představovala, že tam půjdu znovu a červené auto zastaví, jak budu na přechodu, abych si to kladně uzemnila. Potom jsem šla na město na poštu, přes jiný přechod, vcházela jsem na cestu a v protisměru zastavilo červené auto a dalo mi přednost 
A odpoledne jsem už na včerejším v klidu přešla.
Som, Hani, motýlek jako anděl mě ani nenapadl. Asi si nějakého pořídím - cestovního.

A na ten pocit viny si vymyslím pěknou afirmaci. Myslím, že včerejší demonstrace už stačila 

Není tady
A tady je recept na
vločkové cukroví:
12,5 dkg másla; 12,5 dkg mletého cukru a trošku soli utřeme do pěny. Vmícháme 10 dkg hladké mouky, 10 dkg ovesných vloček (můžou se i trošku opražit) a 10 dkg mletých mandlí. Z těsta tvoříme kuličky, do nichž vmáčkneme nahoru kousek ořechu nebo půlenou loupanou mandli. Pečeme zvolna (dávám to na 150 oC) do růžova.
Přeju dobrou chuť 
Upravil(a) ajka.m (12. 12. 2007 17:57)

Není tady

Bazalkáááá!
help! Aj ja xcem mať nasyslené u sebe ve složce... 
Není tady

bazalka napsal(a):
Seli, určitě nejsi blbá, ale já teď vůbec netuším, co vlastně chceš????
Jako dostat nějaký fotky k sobě do složky?
No, do compu alebo na USb alebo ták... 
Není tady

Když na tu fotku najedete myší, tak se v levém horním rohu objeví takový řádek... je tam na prvním místě nakreslená disketa, pak tiskárna a ještě něco... tak na tu disketu kliknete a otevřou se vám "dokumenty" z vašeho pc.... a tam si najdete tu svou složku, do které to chcete.... Tedy takhle to aspoň funguje mě.... 
ajka.m napsal(a):
Holky, moc děkuju.
Ráno jsem měla nějakou krizi.
Pol, s tím autem jsi mi dobře poradila. Celý den jsem si představovala, že tam půjdu znovu a červené auto zastaví, jak budu na přechodu, abych si to kladně uzemnila. Potom jsem šla na město na poštu, přes jiný přechod, vcházela jsem na cestu a v protisměru zastavilo červené auto a dalo mi přednost
A odpoledne jsem už na včerejším v klidu přešla.
Som, Hani, motýlek jako anděl mě ani nenapadl. Asi si nějakého pořídím - cestovního.![]()
A na ten pocit viny si vymyslím pěknou afirmaci. Myslím, že včerejší demonstrace už stačila
Nemusíš si hi pořizovat, on už existuje.
Jmenuje se archanděl Michael a já bez něj nevlezu do auta 
Není tady
Koukám, že než jsem se sem dostala a nadatlila to, tak jste všechny v tahu... no, snad vám to půjde... 

ďakujem, próbnem to tak urobiť... aj keď mám ťažké podozrenie, že mne sa neobjavuje nič.
No ale mňa prekážky nezastavia, len spomalia...
Není tady
Bazalko, všechno nej nej 
)
Není tady
Jé!
Tak Bazi, ať se Hádes promění na nějakého super muže, ať je to milující, chápající a vtipný milenec, a ty ať najdeš v sobě víc sebedůvěry a lásky!

Není tady