|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Selima napsal(a):
Sisááááá - a kto ste ešte fotili - prosím, prosím, pošlite mi tie súradnice na fotky...
Ty ještě nemáš od Sisy? pošlu ti to mailem, teď hned,pa
Není tady

Ďakujem...
Není tady

Sisine fotky sú také zasnené štúdie... občas aj momentky, ale väčšinou zátišia - či už s predmetmi, alebo ľuďmi... Nabité atmoškou. Ďakujem! 
Není tady
Holky , ty fotky jsou náááádherný 

. Vlastně tápu ve 3 , které neznám , ale Faf si zkusím typnout. 
, to mě opravdu je líto, že jsem tě nepotkala osobně. Moc Vám to všem sluší 

Děkuju za přání 
Fotečky jsou opravdu skvělé, výborně zachycují atmosféru (a už rozumím proč jste se mě některé ptaly, zda nečekám mímo
)
A protože vím, že jste holky šikovné - prosím, prosím, nemáte někdo film Ivanhoe (pokud možno britské zpracování) a Já, Claudius ??
A Bazalko, mohla bych poprosit, jestli bys mi nevyblejskla toho proutěného andílka? O vánocích chci oprášit a zaktualizovat si webovky, že bych ho tam šópla. Kuju 
Není tady
Ahojte berušky, a Siso, Seli děkuju za odkaz na fotky a hlavně za odkaz na mantru.
Včera jsem ji moc potřebovala. Přecházela jsem na přechodu pro chodce. Řidič v jednom pruhu mě pustil, a když jsem byla v jeho pruhu, druhý v protisměru začal brzdit a dvě auta zezadu do něj narazily. Jakmile začaly bourat, nenapadlo mě nic lepšího než doběhnout na druhou stranu cesty, těsně před nimi.
Tak jsem volala taťkovi, brečela do telefonu a ten mě uklidnil, že to nebyla moje vina. Tak jsem se nakonec pustila do řidiče, který tvrdil, že jsem mu tam vběhla, zda jsem teda měla čekat uprostřed cesty, než mě přejede.
Policie po mně nic nechtěla, ale už jsem nebyla schopná přechod přejít. Asi tam dneska budu muset vyrazit 
A díky mantře jsem mohla klidně usnout. Takže díky

Není tady
Misa II napsal(a):
faf sedí vedle mě, a mě znáš z první školičky 
Není tady
ajka.m napsal(a):
Včera jsem ji moc potřebovala. Přecházela jsem na přechodu pro chodce. Řidič v jednom pruhu mě pustil, a když jsem byla v jeho pruhu, druhý v protisměru začal brzdit a dvě auta zezadu do něj narazily. Jakmile začaly bourat, nenapadlo mě nic lepšího než doběhnout na druhou stranu cesty, těsně před nimi.
Tak jsem volala taťkovi, brečela do telefonu a ten mě uklidnil, že to nebyla moje vina. Tak jsem se nakonec pustila do řidiče, který tvrdil, že jsem mu tam vběhla, zda jsem teda měla čekat uprostřed cesty, než mě přejede.
Policie po mně nic nechtěla, ale už jsem nebyla schopná přechod přejít. Asi tam dneska budu muset vyrazit
A díky mantře jsem mohla klidně usnout. Takže díky![]()
poslouchej a nebylo to auto červené? abys to nakonec nemusela ještě odblokovávat 
Upravil(a) poletucha (12. 12. 2007 8:15)
Není tady
Ajko, uff, ty mi dáváš! Ještěže nejsi zajetá. Heleď, ale stejně mě neštvi - že tys nechala motejlíka doma? Vidíš, vidíš, to máš za to........ mohla jsi krááááásně odletět, víš?

Není tady
Ne, obě auta byla světle žlutá. A večer jsem doma předvedla motýla. Naši měli vánoce.
Ale na ten přechod budu muset dneska zajít 

Není tady
Ajka,
normalne mi behaju po chrbte zimomriavky.... 
esteze sa ti nic nestalo. 
Není tady
Dobravko,
ja sice nemam vas kalendar, ale pochopila som, o com je rec a tiez gratulujem. 
Není tady
Misa II napsal(a):
No tak to som zvedava, ci si si tipla spraaavne.
aj ja som sa tesila, ze ta konecne spoznam osobne a ono zasa nic...

Není tady
tady je Yemaya Assessu
http://www.arazone.net/yemaya+assessu+d … XttqA.html
...jé, on tu je už odkaz z youtube 
Upravil(a) Regina (12. 12. 2007 15:08)
Není tady
Ajko, tvůj anděl ( motýl
) stál při tobě. Dobře bude.
Taky jsem jednou zažila něco obdobného, kdy jsem měla tendence se sebeobviňovat a chvíli trvalo než to přešlo. Pracovala jsem jeden čas v budově v centru města. Ten barák byl zakoupený "panem podnikatelem" v aukci , v té, kdy se vesele nakupovalo po Klausově privatizaci a přímo řval po rekonstrukci. V létě bylo otevřené okno, byla tam stará dvojitá okna s dřevěnými rámy ve značném stupni rozkladu. Když jsem vstoupila do místnosti, průvan způsobil, že jeden rám ťukl do druhého a jedna tabule se uvolnila a zřítila ze čtvrtého patra na hlavní třídu. V tu chvíli jsem totálně zkolabovala. Představte si, že se nikomu nic nestalo, což byl hotový zázrak. Jenže já jsem se asi půl roku plížila při při zdi, když jsem měla jít po ulici a nechtěla jsem do centra vůbec chodit, pokud jsem NUTNÉ nemusela. Fuj, ještě teď mě lehce mrazí, když o tom píšu. Taky mám svoje anděly v pohotovosti
.
Selimko, děkuji za fotky 
Tady do třetice http://svobodacka.rajce.idnes.cz/ , heslo stejné jako u Sisy, fota jsou z mobilu!
Upravil(a) Regina (12. 12. 2007 9:56)
Není tady
Seli, jak se jmenujou ty CD od tebe? potřebuju si je popsat a nevim...
Není tady
Regina napsal(a):
Tady do třetice http://svobodacka.rajce.idnes.cz/ , heslo stejné jako u Sisy, fota jsou z mobilu!
do třetice, fotky sou kouzelný
všem děkuju za nádhernej víkend 
Není tady
Rei napsal(a):
do třetice, fotky sou kouzelný
![]()
všem děkuju za nádhernej víkend
Já tobě taky a držím palečky .....

Upravil(a) Somaia (12. 12. 2007 10:59)
Musím se přidat, fotky super, já andula bláznivá zapomněla foťák, tak snad příště.... 

Som, a co tvé fotografické umění? Kdypak ho uvidíme? 
bazalka napsal(a):
Musím se přidat, fotky super, já andula bláznivá zapomněla foťák, tak snad příště....
Som, a co tvé fotografické umění? Kdypak ho uvidíme?
Nějak nestíhám .... díky za upozornění

No to zasejc já jo.... 
Hele a musím se pochlubit, nějak jsem asi nevystoupila z role.... mám dneska dovolenou, protože dítě je nějaký marodný a nemá mi ho dneska kdo hlídat, je tady bordel až na půdu, kterou tedy naštěstí nemám a se mnou to ani nehne, radši sedím tady s váma... chjo , co s tím?