Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#851 11. 12. 2007 22:42

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: Vánoce v Černošicích

Selima napsal(a):

Sisááááá - a kto ste ešte fotili - prosím, prosím, pošlite mi tie súradnice na fotky... kapitulation

Ty ještě nemáš od Sisy? pošlu ti to mailem, teď hned,pa

Není tady

#852 11. 12. 2007 22:46

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ďakujem...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#853 11. 12. 2007 23:35

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Sisine fotky sú také zasnené štúdie... občas aj momentky, ale väčšinou zátišia - či už s predmetmi, alebo ľuďmi... Nabité atmoškou. Ďakujem! pussa

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#854 11. 12. 2007 23:52

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Holky,
fotky z těchto Černošic jsou všechny opravdu "obvzláště vypečené" smile))

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#855 11. 12. 2007 23:53

x21365
Host

Holky , ty fotky jsou náááádherný godlikegodlikegodlike . Vlastně tápu ve 3 , které neznám , ale Faf si zkusím typnout. winkwink , to mě opravdu je líto, že jsem tě nepotkala osobně. Moc Vám to všem sluší tummenupphjartatummenupp

#856 12. 12. 2007 6:54

Doubravka
♥♥♥♥♥--

Děkuju za přání pussa

Fotečky jsou opravdu skvělé, výborně zachycují atmosféru (a už rozumím proč jste se mě některé ptaly, zda nečekám mímo lol )

A protože vím, že jste holky šikovné - prosím, prosím, nemáte někdo film Ivanhoe (pokud možno britské zpracování) a Já, Claudius ??

A Bazalko, mohla bych poprosit, jestli bys mi nevyblejskla toho proutěného andílka? O vánocích chci oprášit a zaktualizovat si webovky, že bych ho tam šópla. Kuju smile

Není tady

#857 12. 12. 2007 7:52

ajka.m
♥♥♥♥♥--
Místo: Hampshire, UK
Web

Ahojte berušky, a Siso, Seli děkuju za odkaz na fotky a hlavně za odkaz na mantru.

Včera jsem ji moc potřebovala. Přecházela jsem na přechodu pro chodce. Řidič v jednom pruhu mě pustil, a když jsem byla v jeho pruhu, druhý v protisměru začal brzdit a dvě auta zezadu do něj narazily. Jakmile začaly bourat, nenapadlo mě nic lepšího než doběhnout na druhou stranu cesty, těsně před nimi.
Tak jsem volala taťkovi, brečela do telefonu a ten mě uklidnil, že to nebyla moje vina. Tak jsem se nakonec pustila do řidiče, který tvrdil, že jsem mu tam vběhla, zda jsem teda měla čekat uprostřed cesty, než mě přejede.
Policie po mně nic nechtěla, ale už jsem nebyla schopná přechod přejít. Asi tam dneska budu muset vyrazit grater
A díky mantře jsem mohla klidně usnout. Takže díky pussa hjarta

Láska je jako drahokam ukrytý hluboko v srdci
Pravda je ta nejzářivější perla na dně oceánu
http://sirmi.ic.cz/pes/51.gif

Není tady

#858 12. 12. 2007 8:02

Rei
♥♥♥♥---

Misa II napsal(a):

Holky , ty fotky jsou náááádherný godlikegodlikegodlike . Vlastně tápu ve 3 , které neznám , ale Faf si zkusím typnout. winkwink , to mě opravdu je líto, že jsem tě nepotkala osobně. Moc Vám to všem sluší tummenupphjartatummenupp

faf sedí vedle mě, a mě znáš z první školičky stolt

Když už jsem jednou ovce, tak nemůžu být papoušek!

The greatest journeys are the ones that bring you home...

Není tady

#859 12. 12. 2007 8:14

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

ajka.m napsal(a):

Včera jsem ji moc potřebovala. Přecházela jsem na přechodu pro chodce. Řidič v jednom pruhu mě pustil, a když jsem byla v jeho pruhu, druhý v protisměru začal brzdit a dvě auta zezadu do něj narazily. Jakmile začaly bourat, nenapadlo mě nic lepšího než doběhnout na druhou stranu cesty, těsně před nimi.
Tak jsem volala taťkovi, brečela do telefonu a ten mě uklidnil, že to nebyla moje vina. Tak jsem se nakonec pustila do řidiče, který tvrdil, že jsem mu tam vběhla, zda jsem teda měla čekat uprostřed cesty, než mě přejede.
Policie po mně nic nechtěla, ale už jsem nebyla schopná přechod přejít. Asi tam dneska budu muset vyrazit grater
A díky mantře jsem mohla klidně usnout. Takže díky pussa hjarta

poslouchej a nebylo to auto červené? abys to nakonec nemusela ještě odblokovávat smile

Upravil(a) poletucha (12. 12. 2007 8:15)

Není tady

#860 12. 12. 2007 8:17

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

A nebyl to spíš červený slon? valol

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#861 12. 12. 2007 8:17

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Ajko, uff, ty mi dáváš! Ještěže nejsi zajetá. Heleď, ale stejně mě neštvi - že tys nechala motejlíka doma? Vidíš, vidíš, to máš za to........ mohla jsi krááááásně odletět, víš? lol hjarta

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#862 12. 12. 2007 9:17

ajka.m
♥♥♥♥♥--
Místo: Hampshire, UK
Web

Ne, obě auta byla světle žlutá. A večer jsem doma předvedla motýla. Naši měli vánoce.
Ale na ten přechod budu muset dneska zajít   sad

Láska je jako drahokam ukrytý hluboko v srdci
Pravda je ta nejzářivější perla na dně oceánu
http://sirmi.ic.cz/pes/51.gif

Není tady

#863 12. 12. 2007 9:27

faf
♥♥♥♥♥♥-

Ajka,
normalne mi behaju po chrbte zimomriavky.... roll

esteze sa ti nic nestalo. pussa

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#864 12. 12. 2007 9:28

faf
♥♥♥♥♥♥-

Dobravko,

ja sice nemam vas kalendar, ale pochopila som, o com je rec a tiez gratulujem. pussa

I see hell in your eyes
Taken in by surprise

Není tady

#865 12. 12. 2007 9:29

faf
♥♥♥♥♥♥-

Misa II napsal(a):

No tak to som zvedava, ci si si tipla spraaavne. tongue aj ja som sa tesila, ze ta konecne spoznam osobne a ono zasa nic... grater grater grater

I see hell in your eyes
Taken in by surprise

Není tady

#866 12. 12. 2007 9:39

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

tady je Yemaya Assessu
http://www.arazone.net/yemaya+assessu+d … XttqA.html

...jé, on tu je  už odkaz z youtube rodna

Upravil(a) Regina (12. 12. 2007 15:08)

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#867 12. 12. 2007 9:50

Somaia
Host

Ajko, tvůj anděl ( motýl big_smile) stál při tobě. Dobře bude.
Taky jsem jednou zažila něco obdobného, kdy jsem měla tendence se sebeobviňovat a chvíli trvalo než to přešlo. Pracovala jsem jeden čas v budově v centru města. Ten barák byl zakoupený "panem podnikatelem" v aukci , v té, kdy se vesele nakupovalo po Klausově privatizaci a přímo řval po rekonstrukci. V létě bylo otevřené okno, byla tam  stará dvojitá okna s dřevěnými rámy ve značném stupni rozkladu. Když jsem vstoupila do místnosti, průvan způsobil, že jeden rám ťukl do druhého a jedna tabule se uvolnila a zřítila  ze čtvrtého patra na hlavní třídu. V tu chvíli jsem totálně zkolabovala. Představte si, že se nikomu nic nestalo, což byl hotový zázrak. Jenže já jsem se asi půl roku plížila při při zdi, když jsem měla jít po ulici a nechtěla jsem do centra vůbec chodit, pokud jsem NUTNÉ nemusela. Fuj, ještě teď mě lehce mrazí, když o tom píšu. Taky mám svoje anděly v pohotovosti big_smile.

#868 12. 12. 2007 9:52

Somaia
Host

Selimko, děkuji za fotky pussa

#869 12. 12. 2007 9:56

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tady do třetice http://svobodacka.rajce.idnes.cz/ , heslo stejné jako u Sisy, fota jsou z mobilu!

Upravil(a) Regina (12. 12. 2007 9:56)

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#870 12. 12. 2007 10:06

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

Seli, jak se jmenujou ty CD od tebe? potřebuju si je popsat a nevim...

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#871 12. 12. 2007 10:48

Rei
♥♥♥♥---

Regina napsal(a):

Tady do třetice http://svobodacka.rajce.idnes.cz/ , heslo stejné jako u Sisy, fota jsou z mobilu!

do třetice, fotky sou kouzelný hjarta hjarta všem děkuju za nádhernej víkend pussa

Když už jsem jednou ovce, tak nemůžu být papoušek!

The greatest journeys are the ones that bring you home...

Není tady

#872 12. 12. 2007 10:59

Somaia
Host

Rei napsal(a):

do třetice, fotky sou kouzelný hjarta hjarta všem děkuju za nádhernej víkend pussa

Já tobě taky a držím palečky ..... wink wink wink

Upravil(a) Somaia (12. 12. 2007 10:59)

#873 12. 12. 2007 11:09

x52658
Host

Musím se přidat, fotky super, já andula bláznivá zapomněla foťák, tak snad příště.... rolllol

Som, a co tvé fotografické umění? Kdypak ho uvidíme? kapitulation

#874 12. 12. 2007 11:14

Somaia
Host

bazalka napsal(a):

Musím se přidat, fotky super, já andula bláznivá zapomněla foťák, tak snad příště.... rolllol

Som, a co tvé fotografické umění? Kdypak ho uvidíme? kapitulation

Nějak nestíhám .... díky za upozornění dumbom  big_smile big_smile

#875 12. 12. 2007 11:19

x52658
Host

No to zasejc já jo.... lol
Hele a musím se pochlubit, nějak jsem asi nevystoupila z role.... mám dneska dovolenou, protože dítě je nějaký marodný a nemá mi ho dneska kdo hlídat, je tady bordel až na půdu, kterou tedy naštěstí nemám a se mnou to ani nehne, radši sedím tady s váma... chjo , co s tím? lol

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí