Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 30. 10. 2007 10:52

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Vánoce v Černošicích

Kdy: 8. - 9. 12.
Za kolik: 1000,-kč (opět je možno přespat ve spacáku, kuchyňka a soc. zařízení k dispozici)
O čem: o Vánocích, tradici, léčitelství a nejen vánočním čarování
           a především o vzájemném setkávání, však už víte
           a pochopitelně i o bláznivých dárcích - budu zase losovat smile

Hostem bude Vlasta Marek, muzikolog, publicista, spisovatel a duchovní učitel (nelekat se, je to normální chlap smile )
Druhého hosta zatím neprozradím, ať se máte na co těšit.

Protože vás znám a vím, že to zase bude útok na linii, na žlučník, slinivku i další orgány, důrazně připomínám: nevozit pití, čaj, kávu atd. - bude k dispozici.  Alkohol jen archcivní či domácky přepalovaný smile

Přihlášky na můj mail do 1. 12. 07 - kvůli dárkům raději dříve, abyste měli čas "vymýšlet" smile)
Přednost mají vždy absolventky škol. Pokud bude místo, jistě rády poznáme i další babinetky.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#2 30. 10. 2007 10:59

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Re: Vánoce v Černošicích

jůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů  hjarta jsem první!!!  doufám že tedy než to odešlu mě nikdo nepředběhne....těším se těším...a přišla jsem sem právě včas..už jsem zpovídala lvici zda něco neví tonguetonguetonguetongue

já se tak moc těším děcka hjarta  smilesmile

Pan, mohu vzít kamarádku ??? va

Upravil(a) adra (30. 10. 2007 11:00)

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#3 30. 10. 2007 10:59

majkafa
Host

Bohužel nemůžu, celý víkend škola. Budu v duchu s Vámi. hjarta

#4 30. 10. 2007 11:02

Nick3594
Host

Hlásím se. Jsem druhá big_smile.

#5 30. 10. 2007 11:04

Mazlík
♥♥♥♥---

A já třetí, teda jestli bude místo i pro neabsolventky.

Není tady

#6 30. 10. 2007 11:07

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Jedno Vám holky potvrdím, že p. Marek je opravdu normální, myslím až dost normální, ale bojím se bojím, že když tam budete jen sami ženy (Pan ať vezme i svoji paní ať si zatancujete břišní tanečky smile /, pak odjedete vyneseni do mezihvězdné galaxie, ale ten dopad s realitou....... gloria

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#7 30. 10. 2007 11:50

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Sííííím, se taky hlásííím !  stolt

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#8 30. 10. 2007 11:51

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Holky neabsolventky, napište mi prosím po dvacátém listopadu. To už snad budu vědět, jak to vypadá.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#9 30. 10. 2007 11:59

faf
♥♥♥♥♥♥-

Tak ja sa predbezne tiez zatial hlasim Pan...

teda v zmysle, ze ak mi dovtedy nepadne strop na hlavu, alebo nieco podobne, co by mi branilo ist. smile

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#10 30. 10. 2007 12:50

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Pan, já takýýýýý big_smile

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#11 30. 10. 2007 12:58

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Pol prej taky dojede.

Není tady

#12 30. 10. 2007 13:38

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

ježiši co to zase je ty neabsolventky....?? co něco neabsolvovaly...ale co???že by ŠVP... va ??  smilesmile

jo..jestli vona ta neabsolventka nebude  i moje kámoška kterou chcu přitáhnout s sebou...

bazalko....pojedeš...???  tonguetongue

Upravil(a) adra (30. 10. 2007 13:39)

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#13 30. 10. 2007 13:39

Vanda
Host

Hlásím se taky.

#14 30. 10. 2007 14:53

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Olomóc jede take, aj debe měle trakaře padat a bleske lítat. smile

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#15 30. 10. 2007 15:21

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Haníčko Sluníčko, to bych byla moc smutná, kdybys nepřijela!
Pan, hlásím se taky!

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#16 30. 10. 2007 16:17

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Pisatel napsal(a):

Jedno Vám holky potvrdím, že p. Marek je opravdu normální, myslím až dost normální, ale bojím se bojím, že když tam budete jen sami ženy (Pan ať vezme i svoji paní ať si zatancujete břišní tanečky smile /, pak odjedete vyneseni do mezihvězdné galaxie, ale ten dopad s realitou....... gloria

neviem, kto je Paní Pan lol , ale zatancovať kľudne zatancujem... nema problema. cool veď Pan už vie svoje...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#17 30. 10. 2007 16:19

x256987
Host

Hlásím se!

#18 30. 10. 2007 16:20

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ak Boh či Alláh dá, prídem aj ja! rock Hlásim jeden ks z Blavy...(no, možno sa nás prihlási viac).

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#19 30. 10. 2007 16:26

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Pisatel napsal(a):

neviem, kto je Paní Pan lol , ale zatancovať kľudne zatancujem... nema problema. cool veď Pan už vie svoje...

Seli Pan zná jak Marka tak myslím, že i jeho choť a ona je holka chytrá má na to i školy tak si to přebere smile

Není tady

#20 30. 10. 2007 16:47

hali2
♥♥-----

I á se hlásíííím.

Není tady

#21 30. 10. 2007 17:06

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Kurník, jsem v tom termínu v Brně.. takže lvice, zase se nepotkáme sad grater

Vesmír je báječné místo pro život

Není tady

#22 30. 10. 2007 17:47

x52658
Host

Jojo,Adřííííí,jeeeedůůůůůů,teda doufám,vzývám,prosím....všecko dohromady,aby to fakt vyšlo...Ale jakmile se začíná něco domlouvat na víkendy,taky vždycky hlásím že druhej týden v prosinci prostě NEMŮŽU!!!!! lol

Tímto tedy házím do placu i dvě místa v autě z Hradce...Předpokládám,že tobě ho,Adři,držím bez rezervace,co? lol

#23 30. 10. 2007 18:16

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

Selima napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Seli Pan zná jak Marka tak myslím, že i jeho choť a ona je holka chytrá má na to i školy tak si to přebere smile

Ahá, tak ty si zasa nezvládol čiarky... dumbom malo to byť: Pan, ať vezme i svoji paní, ať... atď. Za oslovením sa dáva čiarka, aby sa práve predišlo takýmto nedorozumeniam. A viem, že pani Mareková(Tamara či ako sa volá) robí orientálne tanečky, túto oblasť mám relatívne zmáknutú...

Brita

Není tady

#24 30. 10. 2007 18:33

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Selima napsal(a):

Ahá, tak ty si zasa nezvládol čiarky... dumbom malo to byť: Pan, ať vezme i svoji paní, ať... atď. Za oslovením sa dáva čiarka, aby sa práve predišlo takýmto nedorozumeniam. A viem, že pani Mareková(Tamara či ako sa volá) robí orientálne tanečky, túto oblasť mám relatívne zmáknutú...

Salimko drahoušku vezmi kulovnici a odstřel mě, nic jiného si já nezasloužím. Čárky nejsou má doména. Jo snad Pan tohle ví i když ona naše babča je nějak skle...ická, mi dnes volala a ještě jsme spolu nemluvili .(

Není tady

#25 30. 10. 2007 19:24

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Nezastrelím, ja si ťa veru nepôjdem odsedieť... supermario za tie čiarky mi to nestojí wink ... A na babču mi nesiahaj - sklerotická som kľudne aj ja.

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí