|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Kdy: 8. - 9. 12.
Za kolik: 1000,-kč (opět je možno přespat ve spacáku, kuchyňka a soc. zařízení k dispozici)
O čem: o Vánocích, tradici, léčitelství a nejen vánočním čarování
a především o vzájemném setkávání, však už víte
a pochopitelně i o bláznivých dárcích - budu zase losovat 
Hostem bude Vlasta Marek, muzikolog, publicista, spisovatel a duchovní učitel (nelekat se, je to normální chlap
)
Druhého hosta zatím neprozradím, ať se máte na co těšit.
Protože vás znám a vím, že to zase bude útok na linii, na žlučník, slinivku i další orgány, důrazně připomínám: nevozit pití, čaj, kávu atd. - bude k dispozici. Alkohol jen archcivní či domácky přepalovaný 
Přihlášky na můj mail do 1. 12. 07 - kvůli dárkům raději dříve, abyste měli čas "vymýšlet"
)
Přednost mají vždy absolventky škol. Pokud bude místo, jistě rády poznáme i další babinetky.
Není tady
jůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů
jsem první!!! doufám že tedy než to odešlu mě nikdo nepředběhne....těším se těším...a přišla jsem sem právě včas..už jsem zpovídala lvici zda něco neví 

já se tak moc těším děcka

Pan, mohu vzít kamarádku ??? 
Upravil(a) adra (30. 10. 2007 11:00)
Není tady
Bohužel nemůžu, celý víkend škola. Budu v duchu s Vámi. 
Hlásím se. Jsem druhá
.
A já třetí, teda jestli bude místo i pro neabsolventky.
Není tady
Jedno Vám holky potvrdím, že p. Marek je opravdu normální, myslím až dost normální, ale bojím se bojím, že když tam budete jen sami ženy (Pan ať vezme i svoji paní ať si zatancujete břišní tanečky
/, pak odjedete vyneseni do mezihvězdné galaxie, ale ten dopad s realitou....... 
Není tady
Sííííím, se taky hlásííím ! 
Není tady
Holky neabsolventky, napište mi prosím po dvacátém listopadu. To už snad budu vědět, jak to vypadá.
Není tady
Tak ja sa predbezne tiez zatial hlasim Pan...
teda v zmysle, ze ak mi dovtedy nepadne strop na hlavu, alebo nieco podobne, co by mi branilo ist. 
Není tady
Pol prej taky dojede.
Není tady
ježiši co to zase je ty neabsolventky....?? co něco neabsolvovaly...ale co???že by ŠVP...
?? 

jo..jestli vona ta neabsolventka nebude i moje kámoška kterou chcu přitáhnout s sebou...
bazalko....pojedeš...??? 

Upravil(a) adra (30. 10. 2007 13:39)
Není tady
Hlásím se taky.
Haníčko Sluníčko, to bych byla moc smutná, kdybys nepřijela!
Pan, hlásím se taky!
Není tady

Pisatel napsal(a):
Jedno Vám holky potvrdím, že p. Marek je opravdu normální, myslím až dost normální, ale bojím se bojím, že když tam budete jen sami ženy (Pan ať vezme i svoji paní ať si zatancujete břišní tanečky
/, pak odjedete vyneseni do mezihvězdné galaxie, ale ten dopad s realitou.......
neviem, kto je Paní Pan
, ale zatancovať kľudne zatancujem... nema problema.
veď Pan už vie svoje...
Není tady
Hlásím se!

Ak Boh či Alláh dá, prídem aj ja!
Hlásim jeden ks z Blavy...(no, možno sa nás prihlási viac).
Není tady
Selima napsal(a):
Pisatel napsal(a):
neviem, kto je Paní Pan
veď Pan už vie svoje...
Seli Pan zná jak Marka tak myslím, že i jeho choť a ona je holka chytrá má na to i školy tak si to přebere 
Není tady
I á se hlásíííím.
Není tady
Kurník, jsem v tom termínu v Brně.. takže lvice, zase se nepotkáme

Není tady
Jojo,Adřííííí,jeeeedůůůůůů,teda doufám,vzývám,prosím....všecko dohromady,aby to fakt vyšlo...Ale jakmile se začíná něco domlouvat na víkendy,taky vždycky hlásím že druhej týden v prosinci prostě NEMŮŽU!!!!! 
Tímto tedy házím do placu i dvě místa v autě z Hradce...Předpokládám,že tobě ho,Adři,držím bez rezervace,co? 

Pisatel napsal(a):
Selima napsal(a):
Pisatel napsal(a):
neviem, kto je Paní Pan
veď Pan už vie svoje...
Seli Pan zná jak Marka tak myslím, že i jeho choť a ona je holka chytrá má na to i školy tak si to přebere
Ahá, tak ty si zasa nezvládol čiarky...
malo to byť: Pan, ať vezme i svoji paní, ať... atď. Za oslovením sa dáva čiarka, aby sa práve predišlo takýmto nedorozumeniam. A viem, že pani Mareková(Tamara či ako sa volá) robí orientálne tanečky, túto oblasť mám relatívne zmáknutú...
Není tady
Selima napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Selima napsal(a):
neviem, kto je Paní Pan, ale zatancovať kľudne zatancujem... nema problema.
veď Pan už vie svoje...
Ahá, tak ty si zasa nezvládol čiarky...
malo to byť: Pan, ať vezme i svoji paní, ať... atď. Za oslovením sa dáva čiarka, aby sa práve predišlo takýmto nedorozumeniam. A viem, že pani Mareková(Tamara či ako sa volá) robí orientálne tanečky, túto oblasť mám relatívne zmáknutú...
Salimko drahoušku vezmi kulovnici a odstřel mě, nic jiného si já nezasloužím. Čárky nejsou má doména. Jo snad Pan tohle ví i když ona naše babča je nějak skle...ická, mi dnes volala a ještě jsme spolu nemluvili .(
Není tady

Nezastrelím, ja si ťa veru nepôjdem odsedieť...
za tie čiarky mi to nestojí
... A na babču mi nesiahaj - sklerotická som kľudne aj ja.
Není tady