29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
.....
Upravil(a) lakina (1. 2. 2008 2:26)
Není tady
Laki, prestaň žehrať na život, že nie je spravodlivý... On je spravodlivý trošku v iných intenciách a v inom zmysle, ale to ty teraz nemôžeš vidieť. A zmeniť názro - to môže každý a kedykoľvek... Nie je to pekné, ani ušľachtilé, ale stáva sa to. Poznáš to: shit happens.
A naozaj radšej napíš o svojich koníčkoch, plánoch na dovolenku či Silvestra(dúfam, že už plánuješ niečo milé bez neho) než donekonečna o tom vašom trojuholníku...
Není tady
Ano selimo,budu psát už jen o sobě,čím víc se ho :-) rozmazává,tím víc smrdí,jsem tu jen já a zase já a budu se milovat a rozmazlovat a starat se jen o sebe,že?amen už je mi fajn dušičko,beru tě i ostatní jako anděly své,kteří mě mou cestou povedou tak abych byla štastná ,musím už jít něco dělat,tak večer pa
Není tady