Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 11. 11. 2007 17:43

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Život po nevěře (po 17ti letech)

Nemusím stáť zoči-voči, stačí byť trošku vyššie... wink Sú príjemné polohy, ktoré sa páčia aj mužom... tongue

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#52 11. 11. 2007 18:07

Sirius
Host

Selimo, svatá pravda.tummenupp

Upravil(a) Sirius (11. 11. 2007 18:07)

#53 11. 11. 2007 21:32

adnad
♥♥-----
Místo: plzeň
Web

Pisatel napsal(a):

adnad napsal(a):

Selima napsal(a):

Rozmetal to patriarchát, lebo muž potreboval mať sovju manželku(manželky) pod palcom, a radšej ich asi držal každú zvlášť, aby sa proti nemu nespriahli... tipujem si. Totiž, Berberi a aj nomádi z Arabského polostrova, ktorí dodnes žijú v kmeňových a rodových spoločenstvách, majú často matriarchát.... wink

Ahoj holky,
něco jsem slyšela o matriarchátu a patriarchátu a očividně  to tady lidé chápají jinak než co to ve skutečnosti znamená. Myslím, že to matení pojmů zařídili vladaři, protože  nás chtějí ovládat. Matriarchát je taky na Bali Bali, kde tomu říkají také "kult dětí", a pak je také na Papue Nové guinee , kde ho zažívají trobiáni. Prý tam žijí v té rodové společnosti,  dětem se nechává svoboda tzn. nepotlačují tam dětskou sexualitu, děti už jako malý se navzájem poznávají a hrají si navzájem se svým pohlavím. Takto se vyvýjejí  a samozřejmě než si najdou partnera, který jim vyhovuje, tak se normálně sexuálně baví třeba i tak, že za tím účelem chodí na návštěvy jinýh kmenů  a to jak ženy tak muži.big_smile.Matriarchát se vyznačuje také tím, že nikdo nic nevlastní.Prý tam netrpí žádnými úchylkami, neurózami, depresemi a tak. Dokonce o děti ženy se stará její bratr.No a právě patriarchát vzniká tam, kde chce někdo něco vlastnit a nebo chce mít z něčeho zisk. Proto se v téhle společnosti a i v některých domorodých kmenech pěstuje potlačování dětské sexuality,třeba hrubě obřízkou jak u děvčat tak u chlapců, rodiče si  tak zajistí  panenství své dcery pro výhoného parnera s   dobrým jměním  a tady  viz. četla jsem velký nadpis v časopise o zdraví, že děti nežijí sexuálně,  rodiče své děti hlídají a zakazují jim si hrát se svými pohlavními orgány a na tož s kamarády opačného pohlaví. Můžou je pak ovládat. Po tom zisku, vlastnění a ovládání vlastních dětí a lidí prahne jak žena tak muž a hlavně vládcové  a vrchní elita, na které makáme, aby si žili jako v bavlnce,       
takže to, že tu je 6000 let patriarchát, nejspíš  nejde svádět jen na muže, ale můžou za to i ženy.

offtopic ženy m ů ž o u vládnout, když leží na zádech, ale musejj být chytré...ale ony jenom rozhodnou o výsledku, zprostředkuje to muž, tak v pohodě může být označen patriarchou...

Bohužel nikdo není  dnes tak mocný , aby zřídil matriarchální uspořádání státu. Tento stát by byl trnem v oku a to nejen sousedních států. Vtip matriarchátu je v tom , že nejde o vytváření zájmů na úkor někoho , takže vládnoucí žena třeba v leže je opět jen výsadou patriarchátu.

V oblastech poznání o rození miminek už "svítá", ale v přístupu k dalšímu rozvoji a výchově dětí je stále "zhasnuto". Neznamená to ale, že by se do toho mělo montovat náboženství.

Není tady

#54 11. 11. 2007 21:39

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Selima napsal(a):

Nemusím stáť zoči-voči, stačí byť trošku vyššie... wink Sú príjemné polohy, ktoré sa páčia aj mužom... tongue

Na verejnosti ani jeden z nich nie je ochotný to priznať, milujem ich za to... hjarta

Upravil(a) ViktorkaLove (11. 11. 2007 21:40)

Není tady

#55 12. 11. 2007 9:50

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

adnad napsal(a):

Pisatel napsal(a):

adnad napsal(a):

Ahoj holky,
něco jsem slyšela o matriarchátu a patriarchátu a očividně  to tady lidé chápají jinak než co to ve skutečnosti znamená. Myslím, že to matení pojmů zařídili vladaři, protože  nás chtějí ovládat. Matriarchát je taky na Bali Bali, kde tomu říkají také "kult dětí", a pak je také na Papue Nové guinee , kde ho zažívají trobiáni. Prý tam žijí v té rodové společnosti,  dětem se nechává svoboda tzn. nepotlačují tam dětskou sexualitu, děti už jako malý se navzájem poznávají a hrají si navzájem se svým pohlavím. Takto se vyvýjejí  a samozřejmě než si najdou partnera, který jim vyhovuje, tak se normálně sexuálně baví třeba i tak, že za tím účelem chodí na návštěvy jinýh kmenů  a to jak ženy tak muži.big_smile.Matriarchát se vyznačuje také tím, že nikdo nic nevlastní.Prý tam netrpí žádnými úchylkami, neurózami, depresemi a tak. Dokonce o děti ženy se stará její bratr.No a právě patriarchát vzniká tam, kde chce někdo něco vlastnit a nebo chce mít z něčeho zisk. Proto se v téhle společnosti a i v některých domorodých kmenech pěstuje potlačování dětské sexuality,třeba hrubě obřízkou jak u děvčat tak u chlapců, rodiče si  tak zajistí  panenství své dcery pro výhoného parnera s   dobrým jměním  a tady  viz. četla jsem velký nadpis v časopise o zdraví, že děti nežijí sexuálně,  rodiče své děti hlídají a zakazují jim si hrát se svými pohlavními orgány a na tož s kamarády opačného pohlaví. Můžou je pak ovládat. Po tom zisku, vlastnění a ovládání vlastních dětí a lidí prahne jak žena tak muž a hlavně vládcové  a vrchní elita, na které makáme, aby si žili jako v bavlnce,       
takže to, že tu je 6000 let patriarchát, nejspíš  nejde svádět jen na muže, ale můžou za to i ženy.

offtopic ženy m ů ž o u vládnout, když leží na zádech, ale musejj být chytré...ale ony jenom rozhodnou o výsledku, zprostředkuje to muž, tak v pohodě může být označen patriarchou...

Bohužel nikdo není  dnes tak mocný , aby zřídil matriarchální uspořádání státu. Tento stát by byl trnem v oku a to nejen sousedních států. Vtip matriarchátu je v tom , že nejde o vytváření zájmů na úkor někoho , takže vládnoucí žena třeba v leže je opět jen výsadou patriarchátu.

A není to o tom, že se Vám ženám nechce vládnout a jen tak nějak skuhrat a plakat a stěžovat si? Že místo nechtít toho prince na bílém koni věnovat se tomu koho máte již doma a tomu všemu i okolo a zapomenout na okolí a být si jen pro sebe s tím vším nutným? To o tom jak by se na nás díval svět je jen a jen úlitba bohům tedy jinými slovy není to jen o tom, že by jsme byli špatní? Zas nějaké výmluvy jednou jak nejde to a pka zas jak by nás posuzoval svět...
Vtip matriarchátu je v tom , že nejde o vytváření zájmů na úkor někoho . Ale?, tak prosím o vysvětlení, zájem zdejších žen je chci ho doma, když muž je jinde a když je tak nějak neumíte z toho muže vydolovat jeho mužství? Tedy to o tom co vlastně chcete, neztrácíte tu schopnost raději nechci vládnout a tím vše a jen a jen se tlačíte do polohy ublíženého trpitelského apod.? Není to skutečně zájem na úkor druhého offtopic.offtopic

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#56 12. 11. 2007 12:26

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

"Zdejší žney" akosi nežijú v matriarcháte, nikdy ho nezažili a podľa mňa majú o ňom(vrátane mňa) len matnú predstavu. Bavíme sa o historických, resp. teoretických pojmoch, nie o konkrétnej realite doma!!!! dumbom

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#57 12. 11. 2007 22:03

adnad
♥♥-----
Místo: plzeň
Web

Pisatel napsal(a):

adnad napsal(a):

Pisatel napsal(a):

A není to o tom, že se Vám ženám nechce vládnout a jen tak nějak skuhrat a plakat a stěžovat si? Že místo nechtít toho prince na bílém koni věnovat se tomu koho máte již doma a tomu všemu i okolo a zapomenout na okolí a být si jen pro sebe s tím vším nutným? To o tom jak by se na nás díval svět je jen a jen úlitba bohům tedy jinými slovy není to jen o tom, že by jsme byli špatní? Zas nějaké výmluvy jednou jak nejde to a pka zas jak by nás posuzoval svět...
Vtip matriarchátu je v tom , že nejde o vytváření zájmů na úkor někoho . Ale?, tak prosím o vysvětlení, zájem zdejších žen je chci ho doma, když muž je jinde a když je tak nějak neumíte z toho muže vydolovat jeho mužství? Tedy to o tom co vlastně chcete, neztrácíte tu schopnost raději nechci vládnout a tím vše a jen a jen se tlačíte do polohy ublíženého trpitelského apod.? Není to skutečně zájem na úkor druhého offtopic.offtopic

Nemáte náhodou jazyk jak prkno a s vašema prstama to není lepší? Abychom neztráceli souvislost nebude lepší když si přečtete něco o matriarchátu sám ? Třeba o ostrovu Bora Bora se píše , že je to kult dětí , tj. žijí přirozeným způsobem od mala , bez uplatňování nějaké přitroublé morálky , která se zde obchází jako národní sport.  Přirozeně prožívají první lásky bez zákazu a ve věku puberty nezažívají rozervanost jako ti naši , ale plně se zapojují do života jaký je tj. se sexem. Takovým lidem , když začnete vyprávět své bolesti , tak vám určitě nebudou rozumět ikdyž budete střízlivý a umět jejich jazyk.  Zde se žije pokritecky a velice špatně s tím s vámi souhlasím, pokud jste to tedy tak myslel. Důvod vidím hlavně v rozdělené společnosti a využívání spodní vrstvy a snahou karieristů jít i přes mrtvoly. Vše je to svázáno nějak mezinárodně a ani jeden stát se z toho nemůže vymanit.styrka

V oblastech poznání o rození miminek už "svítá", ale v přístupu k dalšímu rozvoji a výchově dětí je stále "zhasnuto". Neznamená to ale, že by se do toho mělo montovat náboženství.

Není tady

#58 12. 11. 2007 22:53

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

A právě že se pořád ohlížíme co mezinárodní situace a pohledy a okolnosti. Myslím si i s ohledem, že jsem s mezinárodními otázkami přešel do styku, pokud nebudeme napadat USA a pokud budou moc tít z našich výdobytků či jejich  národních zájmů nicméně zejména suroviny, je jedno zda tu bude Franta Opička od zelenejch či Karel Makový od červených či modrejch..... Dost s Vámi souhlasím, že na jedné straně karieristi a pod. Jde o to zda chceme něco dělat a nebo jsme schopní tu plácat o tom zda matriarchát a zda v podobě ostrova Bora Bora a nebo prvobytně pospolné společnosti z jižní Moravy a nebo patriarchát v té či oné podobě a nebo zda ten či onen radar, bla, bla, bla.
Především jak správně píšete je to v tom co chceme a co proto chceme udělat. Ale já se hlaásdím k dělání nikoli k plácání tady na sklo. A opravdu kašlu na to co náš strýček Sam či la France či strýček odvedle. Ti aspoň mají v čele státu ženskou:-)

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#59 13. 11. 2007 11:36

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Pardón, ale pokiaľ mi je známe, zatiaľ ani strýček Sam ani La France v čele štátu ženskú nemajú - a Sam určite tak skoro mať nebude. Zatiaľ jediné štáty, ktoré mali na čele ženskú, sú napodiv ortodoxné patriarcháty ako India či Pakistan. Musím sa spýtať s našou známou piesňou: Čím to je, čím to je...?

Brita

Není tady

#60 13. 11. 2007 11:46

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Jako zakladatel tohoto tématu bych chtěla připomenout základní účel mého příspěvku - potěšit člověka v trápení.
Chtěla jsem, aby si ty nešťastní lidi tady (věrní, nevěrní, podvádění, podvádějící ...)  občas připomněli, že někdy je lepší na všechno se vykašlat, neřešit a čekat na čas, který OPRAVDU pomáhá.
V posledních příspěvcích jsem narazila znovu na souboje o ničem, jdu pryč... tongue

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#61 13. 11. 2007 11:49

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Tak sorry, ono podľa mňa ale tie mužsko-ženské diskusie s tým svojím spôsobom súvisia... No nič. Máš pravdu. Posunuli sme to offtopic . Sorry.

Brita

Není tady

#62 18. 11. 2007 11:55

lakina
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krabí

Ahoj selima kde si, príd s té bratislavy s kým tu mám být?pomoc va

Přítomná bolest je sestrou budoucí radosti.

Není tady

#63 18. 11. 2007 12:03

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj, som doma v posteli... sjuk ale raz určite pídem, nebój... Skús nájsť bniekoho, kto je bližšie... Odkiaľ si?

Brita

Není tady

#64 18. 11. 2007 13:55

lakina
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj selima,,ale ted když mám problém tak jsem tady 3xdenně,viz.moje příspěvky. stolt

Upravil(a) lakina (1. 2. 2008 2:23)

Není tady

#65 18. 11. 2007 14:02

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

lakina napsal(a):

Ahoj selima,jsem z Ostravy,ale ted když mám problém tak jsem tady 3xdenně,viz.moje příspěvky. stolt

Laki, strašně se mi líbí tvoje houževnatost v hledání kontaktu na spřízněnou duši, děláš to fakt úžasně a pro mě hróóózně moc sympaticky, já vim, že najdeš, co potřebuješ, a to bez problémů, jseš totiž na správném místě... Babinet je prostě JEDNIČKA...

...ani neviš, jak ti fandim, važ si to, jsem totiž ta "dobrá virtuální duše"... reta

Upravil(a) ViktorkaLove (18. 11. 2007 14:04)

Není tady

#66 18. 11. 2007 14:09

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Laki, skús sa prípadne stretnúť s Babinetkami aj osobne, ja som spoznala úžasných ľudí(nájde sa aj pár chlapov) a myslím, že aj v Ostrave sú nejaké babinetie stretnutia. Veľa čítaj(trebárs aj - alebo hlavne - knihy o rozchodoch, ich príčinách a návodoch "ako ďalej"), nájdi si nejaký koníček, ktorý ťa zavedie medzi ľudí(zistíš, že mnohí, aj chlapi aj ženy, sú na tom rovnako alebo podobne ako ty) a choď na Babi. Malo by ti to pomôcť preniesť sa cez ťažké obdobie.

Brita

Není tady

#67 18. 11. 2007 14:10

lakina
♥♥♥♥♥♥-

ano viktorko,je mi tu dobře a od tebe jsem toho taky moc četla i staré příspěvky od tory,ještě z minulého roku,pomáhá mi to ,že nejsem v tom sama a i když odejde budu tu mít vás,mám i moc kamarádek,ale tady si můžu zajít kdykoliv to potřebuji wink

Není tady

#68 18. 11. 2007 14:12

lakina
♥♥♥♥♥♥-

mám koníčky,lollollol

Upravil(a) lakina (1. 2. 2008 2:24)

Není tady

#69 18. 11. 2007 14:59

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

tummenupp  godlike To všekto môžem len odporúčať... Medzi ženami pookreješ a fyzickým zmrsknaím sa tiež trochu zabudneš na tárpenie... Na prievozníka je možno priskoro, ale aspoň sa niečím zamestnáš... Držím palce, len vytrvaj!

Brita

Není tady

#70 18. 11. 2007 16:07

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

lakina napsal(a):

mám koníčky,tanec flamengo a břišní,anglinu jsem začala,spennig,odepisuji na inzeráty a hledám převozníka lollollol

...taky jsem to absolvovala...

Není tady

#71 18. 11. 2007 17:34

lakina
♥♥♥♥♥♥-

A ted jdu holky na spenning a tam se zničím a pak se ozvu papa pussa pussa

Není tady

#72 18. 11. 2007 22:15

tora
♥♥♥♥---

ahojky Lakino smile)

tk jsem ti odepsala na email a ......... nic smile)), ale když to tu pročítám, máš opravdu fofr smile) .... já teď hodně maluju, vrhla jsem se na to jako šílená, patlu, patlu, asi se upatlu, zítra si půjdu pro nový plátna, asi jsem posedlá, ale .......... nevadí mi to smile))
myslím, že nejšílenější na tom je, že mi ty obrázky naskakují před očima a já je vlastně ani nestíhám zachytit na papír, neb tam si je nejdříve načrtnu a pak je patlu na plátno .... jen jsem nepochopila, proč jsou ty barvy tak drahý .... a to plátno taky smile)
každopádně se drž, zkrátka si říkej, že ho nepředěláš, takže buď jsi schopná ho milovat a mít takového jaký je, nebo to neprojde a pak je rozumnější jít od toho ... nedávno jsme to řešili s kamarádkou, ten její přítel si taky pořídil miminko s jinou ... jí teda vykládal, jak si ji vezme a jak to bude fajn, po nějakém čase zjistila, že nejdříve jel na dovolenou do Řecka s ní a posléze s tou druhou ... zkrátka výsledek rozhovoru byl pouze na téma, že buď jsi schopna přijmout situaci, nebo ne ... nemůžeme si myslet, že nějaký způsob řešení je ten správný, neb každý z nás ho má nastavený jinak ... , ale každopádně mi napiš smile)

a jinak se tu holky držte smile) .... a tady speciální pozdrav pro Selimku  AHOOOOOJ smile)

Není tady

#73 18. 11. 2007 22:52

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

ahoj, wink teší ma, že sa máš takto super - nie že by som čakala niečo iné... tummenupp godlike
A snáď sa ešte niekedy zadarí aj mimopočítačové stretnutie. Maľuj, maľuj.... ja tancujem. A orzmýšľam, že začnem aj "vážnejšie" písať... vissla Tvorivosť je úúúžasná.

Brita

Není tady

#74 19. 11. 2007 12:55

lakina
♥♥♥♥♥♥-

ahoj toro,jsem ráda,že ses ozvala,taky by mě bavilo malovat,ale neumím to,snad nějaký kurs?selimo a co tančíš,já mám flamengo a orient.

Není tady

#75 19. 11. 2007 13:00

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

No, ja tiež orient, ale teraz máme vo štvrtok kurz arabo-flamenca, to je taký kríženec medzi týmito dvoma... resp. asi ponáška na flamenco pre tie, ktoré - ako ja - nemajú skvelý zmysel pre rytmus a svižnosť v nohách.
A keď sa zadarí, idem na seminár cigánskych tancov... tie sa mi hrozne páčia a tak nejako zodpovedajú môjmu temperamentu.
Maľovať sa dá aj naučiť, myslím... sú rôzne kurzy, aj pre ľudí v najlepšom veku... wink Alebo moju kamošku zasa chytilo maľovanie na hodváb - a na to naozaj nemusíš mať nejaký ojedinelý výtv. talent, skôr fantáziu a trpezlivosť.

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí