29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, všechny podváděné manželky a všechny nešťastné milenky.
Jen tak ze života: Před 21 lety jsem si vzala svého BM.Před 17 lety jsme se rozvedli. Syn v té době pětiletý, já vím, nevychází to nějak na počty, ale nevdávala jsem se "v bílém"...
Když jsme se rozváděli, už v té době jsem věděla o jeho milence, pro zjednodušení ji pojmenujeme Kočička I. Kočička I. ale nebyl důvod k rozvodu, prostě jsme se brali strašně mladí (co taky tenkrát za komoušů se životem) a pak jsme uznali, že pro dítě bude lepší nevyrůstat v hádkách a tak jsme šli od sebe. Kočička I. byla ještě mladší než já v době sňatku. Po nějaké době jsem načapala svého BM , jak si vede do mého bytu (klíče měl, protože chodil za synem) jinou Kočičku, pak zase jinou ... Klíče jsem odejmula, ale Kočičce I. nic neřekla, nějak se mi do toho nechtělo rejpat. Kočička I. s mým BM byla asi 16 let. Po celou dobu jsme spolu dobře vycházely, protože často měla našeho syna (střídavá péče) a vlastně to byla (a je) prima holka. Nedávno se BM oženil, ale s Kočičkou II.
Kočička I. je nyní šťastně vdaná a má mimino s úplně jiným Kocourem...
Protože bývalou milenku bývalého manžela mám docela ráda, občas pokecáme. Nedávno mi řekla jednu zajímavou větu : "Hele, já dokud jsem nepoznala XXX (její manžel), tak jsem ani NEVĚDĚLA, že může být život s mužským tak hezkej... ".
Co z toho plyne ? NIC NENÍ NAVĚKY, dámy. A jednou jsi nahoře, jednou dole.
Není tady
pěkné shrnutí tohoto fóra :-)
Není tady
.....................NIC NENÍ NAVĚKY, dámy. A jednou jsi nahoře, jednou dole................
Svatá pravda....
Není tady
Michaela.43 napsal(a):
.....................NIC NENÍ NAVĚKY, dámy. A jednou jsi nahoře, jednou dole................
Svatá pravda....
Čau Míšo !!!!!!
Není tady
čau, siso a míšo!
Není tady
Eva36 napsal(a):
čau, siso a míšo!
nazdááár Evo !
Není tady
... holky, my tu ale zabordelíme to téma ...
Tak k tématu - jj, je to přesně tak. Z mojí mamčy např. a z bývalé ženy jejího (dnes už taky bývalého) manžela jsou dnes kamarádky. A taky se kamarádí s další ženou tohoto jejího bývalého manžela. Tato žena už je také bývalou ženou. (Všechny se s ním rozvedly.)
Není tady
A já se zase kamarádím s bývalou přítelkyní současného mého posledního převozníka, která ale je ještě jeho spolubydlící, i když teda občas se chytneme, když jí ho domů vracím moc dlouho! A taky se možná budu kamarádit s jeho současnou manželkou a taky bych ráda se kamarádila s jeho bývalou manželkou, protože tam mají děti už mimina a batolata a mohla bych si hrát na nevlastní babičku.
Spolubydlící přítelkyně nemůže hrát nevlastní babičku, neb je mladší než matky vnoučat.
:-D
Není tady
Znie to pekne - ale vyznáte sa v tom, preboha, ešte vôbec???? Ja už strácam niť...
Není tady
Salen napsal(a):
A já se zase kamarádím s bývalou přítelkyní současného mého posledního převozníka, která ale je ještě jeho spolubydlící, i když teda občas se chytneme, když jí ho domů vracím moc dlouho! A taky se možná budu kamarádit s jeho současnou manželkou a taky bych ráda se kamarádila s jeho bývalou manželkou, protože tam mají děti už mimina a batolata a mohla bych si hrát na nevlastní babičku.
Spolubydlící přítelkyně nemůže hrát nevlastní babičku, neb je mladší než matky vnoučat.
:-D
Teeeda Salen, abch pravdu přiznala, z těch tvých dvou vět jsem úplně tumpachová - bývalá přítelkyně,současná manželka, tobě je převozníkem - bývalá manželka-babička .... Kurňa, nemáš ty v tom taky někdy bordel? Ty asi taky nemůžeš mít nic jednoduše,co?
Když čtu, co napsala Eva36 a Salen, tak v tom mám hokej.
Není tady
Modroočka: Když čtu, co napsala Eva36 a Salen, tak v tom mám hokej.
Holky prostě napsaly, že se rozumný ženský na jednoho chlápka dokážou někdy docela zdravě duševně vykašlat a zabavit se i bez něj
Není tady
Jo jo, kdyby mi před dvěma lety někdo řekl, že budu žít v takovém propletenci, tak si poklepu na čelo :-). Ale ono to není zase tak složité.
Prostě ten současný přítel je takový exot mezi muži. On je shromažďovací typ - nerad se s některou z žen svého života loučí na trvalo, tak mu pořád přibývají. Takže je první manželka a její dospělé děti, které už mají svoje děti. Exmanželka je dávno znovu vdaná a můj přítel je v pohodě navštěvuje.
Pak je druhá manželka, se kterou jsou rovněž dvě děti a od které se před pěti lety odstěhoval. Tam nejen dochází na návštěvy, ale občas se tam i zdrží.
Pak je mladinká přítelkyně, se kterou spolubydlí a protože by jí rád umožnil normální život s vlastními dětmi, rád by ten vztah ukončil, ale zatím se mu to daří jen s částečnou úspěšností :-).
Není tady
Už se těším, co mě ještě čeká .......když vás tu holky čtu
Salen, vyzerá to, že si sa smela stať súčasťou v esleého harému - verím, že je v ňom naozaj veselo. Možno je to námet na humoristický román Pět žen v harému, o psu nemluvě...
Není tady
Salen napsal(a):
Jo jo, kdyby mi před dvěma lety někdo řekl, že budu žít v takovém propletenci, tak si poklepu na čelo :-). Ale ono to není zase tak složité.
Prostě ten současný přítel je takový exot mezi muži. On je shromažďovací typ - nerad se s některou z žen svého života loučí na trvalo, tak mu pořád přibývají. Takže je první manželka a její dospělé děti, které už mají svoje děti. Exmanželka je dávno znovu vdaná a můj přítel je v pohodě navštěvuje.
Pak je druhá manželka, se kterou jsou rovněž dvě děti a od které se před pěti lety odstěhoval. Tam nejen dochází na návštěvy, ale občas se tam i zdrží.
Pak je mladinká přítelkyně, se kterou spolubydlí a protože by jí rád umožnil normální život s vlastními dětmi, rád by ten vztah ukončil, ale zatím se mu to daří jen s částečnou úspěšností :-).
ještě že my ženský jsme takový chápavý tvorové...
představte si, že by existovalo něco jako maminka docházející za svým exmanželem starajícím se o jejich a své exděti , ovšem žijícím bez své exmilenky, která si nyní užívá se svým momentáním přítelem (ale ta to střídá se svým exmanželem)
Není tady
Ja si to celkom viem predstaviť. Len by to asi neprebiehalo až tak verejne, alebo by páni museli byť mimoriadne veľkorysí a ušľachtilí... a naklonení netradičným riešeniam. Kedysi boli kmeňové spoločenstvá takto zlaožené asi bežne.
Není tady
Selima napsal(a):
Ja si to celkom viem predstaviť. Len by to asi neprebiehalo až tak verejne, alebo by páni museli byť mimoriadne veľkorysí a ušľachtilí... a naklonení netradičným riešeniam. Kedysi boli kmeňové spoločenstvá takto zlaožené asi bežne.
kmenovou společnost bych brala...
nebo harém, kdybych byla mezi prvníma manželkama
Není tady
Aj ja. A keby boli príjemné, tak aj medzi poslednými... Nemám s tým problém.
Není tady
Při čtení zdejších příspěvků mě začalo zajímat, proč vlastně kmenová společenství zmizela .... Jaký to asi mělo důvod? Praktický nebo psychický?...
Není tady
Rozmetal to patriarchát, lebo muž potreboval mať sovju manželku(manželky) pod palcom, a radšej ich asi držal každú zvlášť, aby sa proti nemu nespriahli... tipujem si. Totiž, Berberi a aj nomádi z Arabského polostrova, ktorí dodnes žijú v kmeňových a rodových spoločenstvách, majú často matriarchát....
Není tady
Jo, už jsem slyšela, že matriarchát je daleko "efektivnější"...
No jo, ale ...když chlap chtěl každou ženu pro sebe - z pozice síly si to mohl zařídit... Ale asi opravdu bylo pro něj méně náročné "zodpovídat" jen za tu jednu než za celou smečku.. Lidstvo jde za výhodami. Ale proč nastalo období, kdy chce žena zas pro sebe spíš toho jednoho muže?.. (pořád mluvím o legálních partnerech) . Víc mužů by ji líp zajistilo (teda hypoteticky
) - ale ona ta žena si to neměla jak "silou" zařídit... Tipuji, že v tom všem asi bude víc toho materialismu než láskyplného důvodu.... nebo neeee?... A dnes vlastně už naopak zase nastává doba, kdy.... No, já už toho radši nechám
Jessiko, promiň.
Upravil(a) Tercila (4. 11. 2007 18:03)
Není tady
Niekde v Ázii, tuším v Číne alebo skrátka niekde v horách, žije kmeň(možno celý národ alebo národnosť), kde naopak pestujú polyandriu - čiže "mnohomužstvo". Ten jazyk by som sa chcela naučiť a potom pokecať, ako to tam (ne)funguje.
Není tady
Selima: Niekde v Ázii, tuším v Číne alebo skrátka niekde v horách, žije kmeň(možno celý národ alebo národnosť), kde naopak pestujú polyandriu - čiže "mnohomužstvo". Ten jazyk by som sa chcela naučiť a potom pokecať, ako to tam (ne)funguje.
Budu Ti fandit - pak o tom rozhodně napiš sem, na babinet
Není tady
Jo, jo, samá sranda, žádný náboženství :-). Co já bych dala za úplně normálního chlapa - tedy ve smyslu že je pro něj normální jedna partnerka. Bohužel musím konstatovat, že takový je ex. Když se zamiloval, žádný žití ve třech - pokud na to myslel, trvalo mu tak 14 dní než si ujasnil co chce. Rozhodl se pro ní, tak ve vší věrnosti a čestnosti. V těch prvních měsících jsem taky zkusila ledacos - nalákat ho na milování, na výlet někam - jednoznačně vše odmítl, vše už patřilo jen jí. A nápodobně prý i ona opustila své další ženáče, které měla v záloze pro případ potřeb. Pak se mi divíte, že jim to tak závidím - když vidíte co se povedlo mě :-(.
Není tady