18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vyzkouejte tento návod: http://www.radime.cz/pracky/ nebo se podělte o vlastní zkuenost. Je to na vás!
Není tady
Pračku jsem vybírala loni na podzim. Nebylo to jednoduché, protoe jsem chtěla pračku se suičkou. Jene tyhle kombinované se údajně u moc nevyrábějí, protoe toto spojení bývá poruchové. To mi bylo řečeno v Electro Worldu, kde ani snad ádnou kombinovanou pračko-suičku tenkrát neměli.
Kadopádně mi ve výběru kromě článku od Jirky pomohl jetě tento článek.
Upravil(a) Lucca (9. 9. 2008 17:28)
Není tady
My jsme prostě koupili nejlevnějí pračku, kterou měli v prodejně. Je to Beko, máme ji přes dva roky, spokojenost veliká. I kdyby měla do pár let kleknout, byla to výhodná koupě.
Dala jsem si pozor, aby se dalo prát v malém mnoství vody a měla co nejnií spotřebu el. energie.
Není tady
Beko? To slyím poprvé.
Pro mě bylo při výběru pračky důleité to, abych mohla zvlá nastavit program, teplotu, otáčky a dalí věci (skvrny, snadné ehlení...) No a dalí podmínkou byl rozměr a spotřeba. Nakonec vyhrála Bosch a jsem s ní maximálně spokojená.
Upravil(a) Ladie (16. 1. 2008 19:22)
Není tady
Beko patri k nejlevnejsim, jsou snad z Turecka??? Ale v okoli jejich pristroje par lidi ma, jak pracky, tak lednicky a jsou spokojeni, otazka je, jak dlouho jim vydrzi.
Osobne mam LG, uzkou, s odlozenym startem.
Není tady
Poraďte:Whirlpool AWE 7516 nebo Electrolux EWT 10420 W INSPIRE? ervis mám stejně daleko. Whirlpoolku bych přes kamaráda měla za 7600K4 a Electroluxku za 8500Kč..Čemu dát přednost? Díky.
Není tady
Omlovam se ta Whirlpoolky by byla za 9000Kč.
Není tady
Ahoj holky, vím, e je to poněkud starí téma, ale potřebovala bych radu ohledně výběru nové pračky, a třeba si vlákna někdo po té době opět vimne :-) Budu si pořizovat do svého nového bytu historicky první pračku, take jetě opravdu nevím, na jaké parametry bych se měla dívat nebo podle kterých vybírat.. Zalíbila se mi tato: https://www.expert.cz/whirlpool-awe-66610/ , nemáte s ní někdo náhodou zkuenosti? :-)
Není tady