6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Také se divím, e jsem zatím nedostala ban. Holt je neděle a moderátorky i adminové mají asi jinou zábavu.
Surikato, má pravdu, skoro o vem se dá mluvit bez osobních uráek a útoků. Ale kdy Aprill nezvána na základě nějakých svých smylenek naprosto nevybíravě útočí na něco, na co jsem v ivotě (skoro) nejvíce pyná (a kdy zjistí citlivé místo, tak jetě přitlačí), tak se mě to opravdu bytosně osobně dotýká a vytáčí mě to do nejvyích obrátek. Jsme jen lidi, take předpokládám, e je to naprosto normální reakce. Podotýkám, e větí část jejích útoků se odehrála po SZ, tady veřejně to byl jen takový úvod.
A jinak - ten svůj výlev nehodlám mazat. Na Babinetu to v poslední době za moc nestojí, take mě ani nebude mrzet, kdy sem nebudu moct.
Upravil(a) yellow108 (10. 5. 2009 13:46)
surikata napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
surikata napsal(a):
Pavlo, to já tie doufám u od včera, kdy se tady ta výivná diskuse rozjela. Obě doufáme zjevně zbytečně, a psát si tady můe zjevně kdo chce co chce. Stačí, kdy pak napíe, e prostě co na srdci, to na klávesnici.
Jednoduí, ne prostě přiznat, e někomu udělá radost parfém, jinému zůstatek na účtu, je asi vytahovat tady jeho soukromí a bez skrupulí se do něj naváet.
Aprill, pokládala jsem tě za inteligentního člověka. No co, mýlit se je lidské, e...surikato - ale Yelow si taky napsala, co měla na srdci i na jazyku a opravdu se divím, e jetě nedostala ban.
To má pravdu. Ale to byla reakce na dost nechutné příspěvky na její adresu. Popravdě, napsat to někdo mě, moná se taky neudrím.
A to, e by nebylo od věci, aby se tady objevil někdo z moderátorů, a začal to troku kormidlovat, ne se to úplně vyhrotí, jsem psala u včera, jetě ne to dostalo tyhle grády...
Myslím, e bavit se dá o čemkoliv i bez osobních útoků a uráek... moná by stačila trocha respektu k názoru druhých...
od aprill jsem nic tak nechutného nečetla, jen troku srazila vychloubačné yelow hřebínek tím enáčem. Ohledně toho kojeňáku to bylo čistě tak, jak aprill psala - veobecně a věřím, e by to napsala i jiné. Tam nebyla ádná zmínka o tom, e by se snad yelow o své dítě nestarala...to si tam jen někteří přidali, nebo domysleli. Ovem yelow se hned čílila a počastovala aprill dost hnusnoými urákami - nejen jednou. Holt jedna ji nezatleskala a byl oheň na střee
Není tady
Yellow, Ty jsi pyná na to, e sis pořídila dítě s enatým muem? Fakt? Je to pravda? Nečtu tady vechno...
Na jiném vlákně smutní z toho, e ten chlap si na vás neudělá času ani za mák. Říkala jsem si, chudák holka, co někomu naletěla.....
No nic. K tématu u jsem psala, ono je jasné, e kadý to má doma nastaveno s tím jídlem jinak, anketu jsme vyplnily, myslím, vechny....
Není tady
Aprill napsal(a):
ne e neutrácí, ale e si neumí udělat radost , tím e si něco pěkného koupí, její radost je zůstatek na účtu . to je pro mě smutné.
A na to si jako přila jak ? Pro mě je na mateřské zbytek na účtu také důleitý a co mám dítě, tak za kraviny neutrácím, peníze potřebuju jinde. A radost, tu nám toti dělají nae děti, kdy se probudí, usmějí se na nás atp. ví? My si ádné blbosti kupovat nemusíme......
Tercilko, vytrhává věci nesmyslně z kontextu.
Tímto já zde za sebe končím s nějakým vysvětlováním a obhajováním se.
Holt kdy někdo přichází na internet s prosbou u radu, je to jako by si říkal o přeshubu, co mu větina zdejích ochotně vyplní.
S ohledem na stínosti uivatelek, dále na to, e vlákno se stočilo úplně mimo dané téma a hlavně s ohledem na osobní útoky zúčastněných toto téma uzavírám.
Uivatelce yellow108 uděluji výstraný ban v trvání jednoho týdne za příspěvek ve znění ..."April, ty jsi opravdu ubohá kráva. Neskutečná pína. Nic neví a mele nesmysly, jen proto, abys lidi zraňovala a honila si na nich ego. A ty SZ, cos mi psala..., fakt nemám slov."
K SZ jen dodávám, e nevím, co si v nich píete, tudí případné takovéto uráky nemůu řeit. Nicméně takové uráky prostě veřejně na Babinet nepatří.
Vechny zúčastněné této slovní přestřelky tímto ádám, aby se nadále ve vláknech vyjadřovaly jen sluně, bez uráek a útoků, jinak budu nucena přistoupit k dalím ráznějím krokům. Děkuji za pochopení.
Není tady