Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#351 10. 5. 2009 13:39

host5522
Host

Re: Kolik utratite tydne za potraviny?

Také se divím, že jsem zatím nedostala ban. Holt je neděle a moderátorky i adminové mají asi jinou zábavu.

Surikato, mᚠpravdu, skoro o všem se dá mluvit bez osobních urážek a útoků. Ale když Aprill nezvána na základě nějakých svých smyšlenek naprosto nevybíravě útočí na něco, na co jsem v životě (skoro) nejvíce pyšná (a když zjistí citlivé místo, tak ještě přitlačí), tak se mě to opravdu bytosně osobně dotýká a vytáčí mě to do nejvyšších obrátek. Jsme jen lidi, takže předpokládám, že je to naprosto normální reakce.  Podotýkám, že větší část jejích útoků se odehrála po SZ, tady veřejně to byl jen takový úvod.

A jinak - ten svůj výlev nehodlám mazat. Na Babinetu to v poslední době za moc nestojí, takže mě ani nebude mrzet, když sem nebudu moct.

Upravil(a) yellow108 (10. 5. 2009 13:46)

#352 10. 5. 2009 13:45

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

surikata napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

surikata napsal(a):

Pavlo, to já tiše doufám už od včera, kdy se tady ta výživná diskuse rozjela. Obě doufáme zjevně zbytečně, a psát si tady může zjevně kdo chce co chce. Stačí, když pak napíše, že prostě co na srdci, to na klávesnici.
Jednodušší, než prostě přiznat, že někomu udělá radost parfém, jinému zůstatek na účtu, je asi vytahovat tady jeho soukromí a bez skrupulí se do něj navážet.
Aprill, pokládala jsem tě za inteligentního člověka. No co, mýlit se je lidské, že...

surikato - ale Yelow si taky napsala, co měla na srdci i na jazyku a opravdu se divím, že ještě nedostala ban.

To mᚠpravdu. Ale to byla reakce na dost nechutné příspěvky na její adresu. Popravdě, napsat to někdo mě, možná se taky neudržím.
A to, že by nebylo od věci, aby se tady objevil někdo z moderátorů, a začal to trošku kormidlovat, než se to úplně vyhrotí, jsem psala už včera, ještě než to dostalo tyhle grády... sad
Myslím, že bavit se dá o čemkoliv i bez osobních útoků a urážek... možná by stačila trocha respektu k názoru druhých...

od aprill jsem nic tak nechutného nečetla, jen trošku srazila vychloubačné yelow hřebínek tím ženáčem. Ohledně toho kojeňáku to bylo čistě tak, jak aprill psala - všeobecně a věřím, že by to napsala i jiné. Tam nebyla žádná zmínka o tom, že by se snad yelow o své dítě nestarala...to si tam jen někteří přidali, nebo domysleli. Ovšem yelow se hned čílila a počastovala aprill dost hnusnoými urážkami - nejen jednou. Holt jedna ji nezatleskala a byl oheň na střeše vissla

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#353 10. 5. 2009 13:45

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Yellow, Ty jsi pyšná na to, že sis pořídila dítě s ženatým mužem? Fakt? va Je to pravda? va Nečtu tady všechno...
Na jiném vlákně smutníš z toho, že ten chlap si na vás neudělá času ani za mák. Říkala jsem si, chudák holka, co někomu naletěla..... sad

No nic. K tématu už jsem psala, ono je jasné, že každý to má doma nastaveno s tím jídlem jinak, anketu jsme vyplnily, myslím, všechny.... smile

Není tady

#354 10. 5. 2009 13:50

Nick3594
Host

Aprill napsal(a):

ne že neutrácí, ale že si neumí udělat radost , tím že si něco pěkného koupí, její radost je zůstatek na účtu  . to je pro mě smutné.

A na to si jako přišla jak va? Pro mě je na mateřské zbytek na účtu také důležitý a co mám dítě, tak za kraviny neutrácím, peníze potřebuju jinde. A radost, tu nám totiž dělají naše děti, když se probudí, usmějí se na nás atp. víš? My si žádné blbosti kupovat nemusíme......

#355 10. 5. 2009 13:50

host5522
Host

Tercilko, vytrhávᚠvěci nesmyslně z kontextu.

Tímto já zde za sebe končím s nějakým vysvětlováním a obhajováním se.

Holt když někdo přichází na internet s prosbou u radu, je to jako by si říkal o přeshubu, což mu většina zdejších ochotně vyplní.

#356 10. 5. 2009 13:51

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

S ohledem na stížnosti uživatelek, dále na to, že vlákno se stočilo úplně mimo dané téma a hlavně s ohledem na osobní útoky zúčastněných toto téma uzavírám.

Uživatelce yellow108 uděluji výstražný ban v trvání jednoho týdne za příspěvek ve znění ..."April, ty jsi opravdu ubohá kráva. Neskutečná špína. Nic nevíš a meleš nesmysly, jen proto, abys lidi zraňovala a honila si na nich ego. A ty SZ, cos mi psala..., fakt nemám slov."

K SZ jen dodávám, že nevím, co si v nich píšete, tudíž případné takovéto urážky nemůžu řešit. Nicméně takové urážky prostě veřejně na Babinet nepatří.

Všechny zúčastněné této slovní přestřelky tímto žádám, aby se nadále ve vláknech vyjadřovaly jen slušně, bez urážek a útoků, jinak budu nucena přistoupit k dalším ráznějším krokům. Děkuji za pochopení.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí