Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#326 10. 5. 2009 11:21

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Kolik utratite tydne za potraviny?

hmm, ale ty možná zapomínáš na to, že žiješ ze dvou platů a podle tvého zaměstnání nevyděláváš zrovna málo.
jiná situace je u těch, co nevydělávají tolik, nebo jsou na mateřské dovolené atd.
mně někdy připadá, že ty žiješ někde úplně jinde. možná by to chtělo kapku emaptie, víš. těžko tě pochopí někteří (zkus to co tady píšeš vysvětlit kolegyni v práci, jejííž manžel přišel v lednu o práci, ji strouhli pracovní dobu na 6 hodin, mají dvě děti a hypotéku)
každej žije jinak, každej ví, co si může nebo nemůže dovolit, jak moc musí být šetrnej nebo může rozhazovat ...

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#327 10. 5. 2009 11:24

PetrV
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Přesně tak. Mít na účtu třeba alespoň dvě výplaty (např. na případnou opravu auta) je NUTNOST. Ale utrácet peníze za věci, které máme rádi (a které nutně nepotřebujeme), to je přece pěkné, tím si děláme RADOST. Pokud je někdo pyšný, že si nedělá radost a utrácí jen za to, za co musí, tak je to trochu smutné.

Není tady

#328 10. 5. 2009 11:26

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

soudný člověk petře ví, jestli je zrovna v situaci, kdy si může dovolit dělat radost sobě nebo druhým ... wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#329 10. 5. 2009 11:28

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

PPavlaa napsal(a):

hmm, ale ty možná zapomínáš na to, že žiješ ze dvou platů a podle tvého zaměstnání nevyděláváš zrovna málo.
jiná situace je u těch, co nevydělávají tolik, nebo jsou na mateřské dovolené atd.
mně někdy připadá, že ty žiješ někde úplně jinde. možná by to chtělo kapku emaptie, víš. těžko tě pochopí někteří (zkus to co tady píšeš vysvětlit kolegyni v práci, jejííž manžel přišel v lednu o práci, ji strouhli pracovní dobu na 6 hodin, mají dvě děti a hypotéku)
každej žije jinak, každej ví, co si může nebo nemůže dovolit, jak moc musí být šetrnej nebo může rozhazovat ...

Nemusíš kupovat norkový kožich, auto nebo víkendový pobyt. Já si na radost vyčlením třeba 50 Kč  a jakou pak mám radost, když se mi za ty prachy podaří něco úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúžasného koupit lollollollol . Je to jen o tobě samé, já se dokážu radovat z maličkosti a někoho neuspokojí ani prsten s briliantem wink .

Není tady

#330 10. 5. 2009 11:36

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Nemusíš kupovat norkový kožich, auto nebo víkendový pobyt. Já si na radost vyčlením třeba 50 Kč  a jakou pak mám radost, když se mi za ty prachy podaří něco úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúžasného koupit lollollollol . Je to jen o tobě samé, já se dokážu radovat z maličkosti a někoho neuspokojí ani prsten s briliantem wink .

no upřímně aprill, když jsme se tu bavily někde na psychu o hygieně nehygieně a ty ses děsně divila, že někdo může jít v jedněch věcech dvakrát a hodila k tomu připomínku, že to teda ale si nemůže dát jinej parfém, dost mých kamarádek co si sem občas chodí číst při tom kolabovalo.
teď říkáš pro změnu 50 kaček, hmm smile
já nemám nic proti tomu, dělat radost sobě, nebo jiným. ale každej podle své finanční situace. a v žádném případě bych nikomu nekecala do toho, za co utratí peníze, někdo je rád projí, někdo za to jede na dovču, někdo se vyplácne na kosmetiku, jinej si koupí knížku.
ale celkově si myslím, že pokud yellow má radost z toho, že nic navíc neutratí - to já někdy taky, když se udržím a nekoupím si hadřík nebo kosmetiku - tak je to jen její věc a ostatním je do toho s prominutím ho :-).

Upravil(a) PPavlaa (10. 5. 2009 11:37)

Není tady

#331 10. 5. 2009 11:42

host5522
Host

..

Upravil(a) yellow108 (10. 5. 2009 11:59)

#332 10. 5. 2009 11:46

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Parfém - narozeniny, svátek, vánoce, sem tam něco bokem a každý  není za 2000 Kč wink
Pokud použiju jeden parfém - ošacení načichne, když mám druhý den náladu na jiný a vezmu si to stejné co včera - budu smrdět jako k.u.r.v.i.n.  kufr 
jestli někdo u hygieny kolabuje, no tak potěš koště.

Není tady

#333 10. 5. 2009 11:51

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Aprill není v žádném případě zakompexovaný jedinec.    Prostě napíše i to, co  se nechce člověk moc slyšet.  Ale nemyslím si, že by Vás  chtěla urážet.   Znám ji osobně, takže    toto můžu napsat.

"Člověk si uvědomí, že byl šťastný, až už je to pryč."

Není tady

#334 10. 5. 2009 11:54

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

přestaň, jsi vzteklá a zbytečně.
ty ses tady nejdřív začala do yellow navážet proto, že si pořídila dítě se ženáčem. pak jsi to otočila, jak o tohle nešlo, jak šlo o to, že si nekoupí nic pro radost. stůj si aspoň do háje za tím co řekneš a neotáčej to jak se ti to zrovna hodí. já si o vztazích s ženáčema taky myslím svý, ale sem to snad nepatří.
a nikdo nenarážel an hygienu, nežij laskavě v představách, jak jsme všichni čuňata, jen ty ta holka čistotná.
tady šlo úplně o něco jiného a ty dobře víš o co. ale je to tvoje věc, nikdo ti nekecá do toho jestli si koupíš deset parfémů, nebo deset párů bot, nebo bůh ví co. je to tvoje věc, tak respktuj, že ostatní to zase mají třeba jinak, toť vše.

Upravil(a) PPavlaa (10. 5. 2009 11:56)

Není tady

#335 10. 5. 2009 11:58

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

přestaň, jsi vzteklá a zbytečně.
ty ses tady nejdřív začala do yellow navážet proto, že si pořídila dítě se ženáčem. pak jsi to otočila, jak o tohle nešlo, jak šlo o to, že si nekoupí nic pro radost. stůj si aspoň do háje za tím co řekneš a neotáčej to jak se ti to zrovna hodí. já si o vztazích s ženáčema taky myslím svý, ale sem to snad nepatří.
a nikdo nenarážel an hygienu, nežij laskavě v představách, jak jsme všichni čuňata, jen ty ta holka čistotná.
tady šlo úplně o něco jiného a ty dobře víš o co. ale je to tovje věc, nikdo ti nekecá do tohl jestli si koupíš deset parfémů, nebo deset párů bot, nebo boh ví co. je to tvoje věc, tak respktuj, že ostatní to zase mají třeba jinak, toť vše.

Já jsem neotočila, jen se nehodlám dál bavit o yellow a jejím ženáčovi. Parfémy jsi načala ty. Úplně ze začátku jsem napsala, že mi je ji líto, že se dokáže jen radovat z výpisu z účtu.
Přečti si celé a možná 2x!

Není tady

#336 10. 5. 2009 12:13

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

aprill, buď té lásky a přestan se se mnou bavit jako se svou klientkou já číst umím a nehodlám si kazit den dohadováním s tebou.
jak něco není podle tebe, je to prostě špatně.

Není tady

#337 10. 5. 2009 12:15

potvurkapodivna
Host

Aprill se umlátí sama, tak ji nechte wink Z lidí jako jsi ty je mi fakt usch

#338 10. 5. 2009 12:24

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Pokud si o Aprill myslíte, že  vydělává tisíce a může si dělat radost nákladnými věcmi, tak jí musím gratulovat. To jste ji musely  moc potěšit, že to tak vypadá.

Není tady

#339 10. 5. 2009 12:25

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Nelo, vůbec tvůj příspěvek nechápu, jsi mimo mísu a nechápu, proč to sem cpeš a taky komu hmm

Není tady

#340 10. 5. 2009 12:28

potvurkapodivna
Host

Ani tak moc tu nejde o to, co si kdo myslí o finanční situaci Aprill, spíš o to, co si kdo myslí o její osobě, protože její chování je teda hnus roll

#341 10. 5. 2009 12:32

Nela
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Nelo, vůbec tvůj příspěvek nechápu, jsi mimo mísu a nechápu, proč to sem cpeš a taky komu hmm

Protože jste tady reagovaly na její příspěvky, že si může dělat radost, že dobře vydělává atd.  Tak proto. Myslím, že nejsem mimo mísu, ale  ty  a některé ostatní chcete, aby Vás všichni ujištovali, že jen Váš názor je  správný.  Já jsem se jenom zastala Aprill, protože si nemyslím, že   chce někoho urážet....

Není tady

#342 10. 5. 2009 12:34

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Nela napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Protože jste tady reagovaly na její příspěvky, že si může dělat radost, že dobře vydělává atd.  Tak proto. Myslím, že nejsem mimo mísu, ale  ty  a některé ostatní chcete, aby Vás všichni ujištovali, že jen Váš názor je  správný.  Já jsem se jenom zastala Aprill, protože si nemyslím, že   chce někoho urážet....

vážně ? za co si utratí aprill peníze, je její věc. za co si je utratí ostatní, je taky jejich věc. chytáš se tady úplně hloupě reakcí na ni. mně se třeba nelíbilo, jak tady vytáhla kojeňák. mě osobně by se to dotklo. všichni se tady bavili k tématu, aprill se tady začala navážet wink

Není tady

#343 10. 5. 2009 12:46

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

aprill, přestaň mě urážet přes SZ, jen proto, že jsem si dovolila nesouhlasit s tím, co jsi napsala.
řeči, už se nedivím, že jsi sama apod vypovídají něco o tobě samé.
byla bych ráda, kdyby jsi mi už SZ nepsala. děkuji.
a doufám, že to tady budou řešit moderátoři a admin.

Upravil(a) PPavlaa (10. 5. 2009 12:46)

Není tady

#344 10. 5. 2009 12:48

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

aprill, přestaň mě urážet přes SZ, jen proto, že jsem si dovolila nesouhlasit s tím, co jsi napsala.
řeči, už se nedivím, že jsi sama apod vypovídají něco o tobě samé.
byla bych ráda, kdyby jsi mi už SZ nepsala. děkuji.
a doufám, že to tady budou řešit moderátoři a admin.

Kde jsem tě urazila:

Přečti si odstavec 288, kojeňák je odpověď  na to, co by se stalo, kdyby se dobře nestarala. Ty máš dost blbý den, co?
Sorry, myslela jsem si, že jsi rozumnější, připadala jsi mi tak, už se nedivím, že jsi sama.
Měj se. Je mi líto, že ses tak zachovala. Já jsem na tebe nikdy neútočila i když jsem s kdečím nesouhlasila.

Není tady

#345 10. 5. 2009 12:51

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

vidíš jak to jde, žes to sem nenapsala rovnou a obtěžovala ses s psaním SZ lolwink

Není tady

#346 10. 5. 2009 12:55

x56325
Host

PPavlaa napsal(a):

...a doufám, že to tady budou řešit moderátoři a admin.

Pavlo, to já tiše doufám už od včera, kdy se tady ta výživná diskuse rozjela. Obě doufáme zjevně zbytečně, a psát si tady může zjevně kdo chce co chce. Stačí, když pak napíše, že prostě co na srdci, to na klávesnici.
Jednodušší, než prostě přiznat, že někomu udělá radost parfém, jinému zůstatek na účtu, je asi vytahovat tady jeho soukromí a bez skrupulí se do něj navážet.
Aprill, pokládala jsem tě za inteligentního člověka. No co, mýlit se je lidské, že...

#347 10. 5. 2009 12:56

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

víš aprill, ty řeči o ženáči sem nepatřily (a dobře víš, že nefandím vztahům se ženáčema) a to s tím kojeňákem - do háje, kde jsme ? nežereš tak náhodou moc svou práci ? proč hned takové připomínky ? copak je yellow nějáká špína nebo póvl, aby jsi to musela takhle komentovat ?
ve spoustě názorů s tebou sohulasím a když náhodou v něčem ne, se jako mám bát to sem napsat ? to si děláš srandu, ne ?
ty prostě nepřiznáš, že bys někdy v něčem mohla přestřelit, budeš to raději okecávat. já ti na to kašlu.

a to - myslela jsem, že jsi rozumnější - to se pozná podle toho, že jsem ti to tady neodkejvala yikesyikes
a vůbec co je tobě do toho, jestli jsem nebo nejsem sama ? kecám ti snad já do tvého soukromí ? kde bereš tu drzost ty komentovat to moje ?

Není tady

#348 10. 5. 2009 13:14

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Modroočka napsal(a):

offtopic Zklamčo, už jsi někdy viděla, že by měl milenku chlap, co sotva uživí svoji rodinu? Natož aby s ní měl ještě dítě. Já ne. Když má co dělat, aby měl rozpočet alespoň vyrovnaný a ne v mínusu, tak o něj sotva bude stát nějaká milenka. Vždyť  by ji nemohl vzít ani na večeři. Což jsou vlastně taky potraviny, akorát už zpracovaný a tím pádem i o dost dražší než v sámošce.
A jinak k tématu, je fakt, že já si opravdu asi začnu psát, kolik jsem utratila za jídlo, protože se mi zdá, že se ta poloka nějak zvyšuje. I když ceny potravin šly malinko dolů, já určitě víc nejím a plat se mi o něco zvedl. Asi pak uvidím, kde se dá ubrat a ušetřit. Je teda fakt, že kluci nejí hlad, ale občas žerou jen tak, že to v té lednici je lollollollol

Modoočko - máš pravdu, ještě jsem neviděla milenku, co by vytáhla svého favorita od popelnic nebo z nádraží lol Že by mu dala najíst, slušně ho ošatila, dala mu klíče od svého auta a pustila do světa za svými koníčky tongue
Ono stačí, že je chlap slušně oblečen, oholen a voní...a už se na něj kdejaká nalepí v naději, že se z něj vyklube Rotšíld. A on, aby její naději poživil si na něj na úkor své rodiny rád zahraje. Známe přeci chlapy, jak jim někdo polechtá ego a ješitnost, s radostí si i přibarví. Stačí, když se zmíní, že je podnikatel a ona už vidí sedmi a více místné cifry - zorničky se ji změní jak u strýčka Skrblíka na dolarovky a ještě zacinká lol

Upravil(a) Zklamaná (10. 5. 2009 13:17)

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#349 10. 5. 2009 13:15

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

surikata napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Pavlo, to já tiše doufám už od včera, kdy se tady ta výživná diskuse rozjela. Obě doufáme zjevně zbytečně, a psát si tady může zjevně kdo chce co chce. Stačí, když pak napíše, že prostě co na srdci, to na klávesnici.
Jednodušší, než prostě přiznat, že někomu udělá radost parfém, jinému zůstatek na účtu, je asi vytahovat tady jeho soukromí a bez skrupulí se do něj navážet.
Aprill, pokládala jsem tě za inteligentního člověka. No co, mýlit se je lidské, že...

surikato - ale Yelow si taky napsala, co měla na srdci i na jazyku a opravdu se divím, že ještě nedostala ban.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#350 10. 5. 2009 13:30

x56325
Host

Zklamaná napsal(a):

surikata napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

surikato - ale Yelow si taky napsala, co měla na srdci i na jazyku a opravdu se divím, že ještě nedostala ban.

To máš pravdu. Ale to byla reakce na dost nechutné příspěvky na její adresu. Popravdě, napsat to někdo mě, možná se taky neudržím.
A to, že by nebylo od věci, aby se tady objevil někdo z moderátorů, a začal to trošku kormidlovat, než se to úplně vyhrotí, jsem psala už včera, ještě než to dostalo tyhle grády... sad
Myslím, že bavit se dá o čemkoliv i bez osobních útoků a urážek... možná by stačila trocha respektu k názoru druhých...

Upravil(a) surikata (10. 5. 2009 13:33)

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí