6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Můete mi někdo poradit co mám dát na opar na rtu? U si nevím rady jak jej léčit. Čas od času se mi vdy znovu udělá a samozřejmě e se mi rozleze co nejvíc. Bolí mě to a otravuje vdycky skoro týden. Jestli je něco opravdu osvědčené, poraďte mi. Pouívám vdy zubní pastu, různé krémy, vazelíny.....nevím co jetě . Za odpovědi díky.
Není tady
Vectavir nezabírá? Ono se to rádo opakuje. Lékařka půjčila dceři na doma nějakou "lampu se zbytky laseru" - tak to ona nazvala, nevím jestli je to oficiální název, hodně jí to pomohlo. Dcera mívá taky často opary.
Není tady
Koukni sem je tu stejná diskuze
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=3905
Není tady
givo, kdy chytí opar v začátku, výborně funguje na rozlízání obyčejná zubní pasta....
a kdy u je puchýřek vyskočený, já jsem teď koupila asi za 80,- Kč krém Herpesin a ten je skvělý, po 4 dnech jsem měla u jen malinký stroupek
Není tady
Taky mi v poslední době pomáhá Herpesin. Kdy cítím, e opar začíná, několikrát ho namau a je klid. Zubní pasta mi nepomáhala nikdy.
Není tady
Mne pomáhá zasádně a pouze ZOVIRAX, ale musím mazat okamitě, kdy zacítím onen pocit, e se tam něco chystá. Já u měla i pásový opar a s opary zápasím u víc ne 40 let. Duviral nic, zubná pasta teprve nic, Herpesin taky nic. Asi na kadého zabírá něco jiného.
Není tady
Na opary pouívám sůl. Pořádně to solí promasíruju a za dva dny je opar fuč. Je to ale dost nepříjemné a típe to.
Není tady
Francovka na vatičku a přimáčknout a dret a to bude pálit ale musí to být hned na začátku,jak cítíte svědění nebo mravenčení protoe kdy u vyleze je pozdě,pak jedině suit aby se rychleji udělal stroupek.
Není tady
Já na opary dost trpím,vyzkouela jsem snad vechno nic nezabíralo .Jen někdy v začátcích ta zubní pasta.
Pak jsem tady četla od někoho ,a zkusím endiaron HBF a fakt pomáha,aspoň mě..rychle se to hojí a hlavně nemám jizvy,,http://www.lekarna.cz/endiaron-hbf-1x30gm-pasta/
Není tady
Dost jsem tím trpívala. Takhle mi tělo reagovalo na velký stres- maturita, svatba a tak jsem byla pokadé neodolatelná.
Já jsem to řeívala opačně. Aby to vylezlo co nejrychleji a ve, mazala jsem Framykoin. Kdy jsem to chtěla rozehnat , stejně to vylezlo o pár dnů jinde.Jedno období jsem si dopřála opakovaně Herbelife a na dlouho byl pokoj, tak moná tělu chybí nějaké látky.
Něco jsem si před časem kupovala v lékárně ve velmi malé tubičce a bylo to dobré. ...Musela jsem zvednout zadek, abych si přečetla, e mám Herpesin.
Není tady
Herpesin lze uívat i v tabletkách a je velmi účinný. Dostane se ale jen na předpis.
Není tady
Já na opary taky dost trpí a taky mi skoro nic nepomáhalo. Jediné co mi vdy zabere je Vectavir nebo Bactroban - je to antibiotiková mast, ale je pouze na předpis
Není tady
JO a taky mi hodně pomáhá balzám na rty z konopným olejem OPAREN, dá se koupit v lékárně a vyrábí ho firma Cutishelp. Stojí okolo dvou set, ale od té doby co ho pouívám se mi opary skoro úplně přestali dělat. Za vyzkouení nic nedá.
Není tady
Já jsem uívala PROVIRSAN v tabletách. Jedno balení a byl půl roku klid (jinak jsem měla opary neustále). Předepisovali mi to na infekčním. Postupně se to zlepovalo, teď sice opary mám, ale ne tak často.
Upravil(a) kkkaterina (13. 2. 2008 14:20)
Není tady
Mě vdy pomůe kápnout Ok gel - ton to krásně vysuí, stáhne a vyhojí -
reklama
Není tady
Ahoj,
mě nejvíc na opar na rtu pomáhá marihuanová mast. pozor ale DOMÁCÍ. Vřele doporučuju na uplně ve.
Není tady