29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
hanina napsal(a):
Kuchařky a kuchaři, jak připravujete špenát jako přílohu? Já jsem ho začala dělat až teď jako vdaná, takže s tím moc zkušeností ještě nemám. Dělám ho tak, že zmrazený špenát nechám rozehřát, osolím, dám česnek a vajíčko. Když si dám někde něco se špenátem, tak to chutná jinak-líp. Poraďte prosím
Dovolím si navrhnout jedno netradiční využítí špenátu. Jak možná víte, jeho nutriční hodnota se tepelnou úpravou snižuje, a proto doporučuji vyzkoušet čerstvé špenátové listy ve svěžím banánovém koktejlu. Jak na to?
V mixéru řadně rozmíchejte 250ml vody, 3 banány a plnou hrst nebo dvě špenátových listů.
Jednoduché, ale přitom taaaaak lahodné! Zatím jsem se nesetkal s nikým, komu by tahle kombinace nešmakovala!
Není tady
Jelikož pytlíkový zmrazený špenát má v sobě dost vody, nechám jej rozehřát v kastrolu a chvíli dusím bez poklice, aby se přebytečná voda odpařila. Chceme přece špenát a ne zelenou vodu, že? Posolit, opepřit, dát hooodně česneku a zahušťuji mlékem se lžící mouky. No, samozřejmě to chce plátek másla nebo kapku oleje, aby byla omáčka krásně hladká. Vejce nedávám, je mi to divné, jak tam jsou pak ty sražené smrkance.
Není tady