18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
hanina napsal(a):
Kuchařky a kuchaři, jak připravujete penát jako přílohu? Já jsem ho začala dělat a teď jako vdaná, take s tím moc zkueností jetě nemám. Dělám ho tak, e zmrazený penát nechám rozehřát, osolím, dám česnek a vajíčko. Kdy si dám někde něco se penátem, tak to chutná jinak-líp. Poraďte prosím
Dovolím si navrhnout jedno netradiční vyuítí penátu. Jak moná víte, jeho nutriční hodnota se tepelnou úpravou sniuje, a proto doporučuji vyzkouet čerstvé penátové listy ve svěím banánovém koktejlu. Jak na to?
V mixéru řadně rozmíchejte 250ml vody, 3 banány a plnou hrst nebo dvě penátových listů.
Jednoduché, ale přitom taaaaak lahodné! Zatím jsem se nesetkal s nikým, komu by tahle kombinace nemakovala!
Není tady
Jeliko pytlíkový zmrazený penát má v sobě dost vody, nechám jej rozehřát v kastrolu a chvíli dusím bez poklice, aby se přebytečná voda odpařila. Chceme přece penát a ne zelenou vodu, e? Posolit, opepřit, dát hooodně česneku a zahuuji mlékem se lící mouky. No, samozřejmě to chce plátek másla nebo kapku oleje, aby byla omáčka krásně hladká. Vejce nedávám, je mi to divné, jak tam jsou pak ty sraené smrkance.
Není tady