Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 28. 6. 2010 2:13

Honza Brodský
♥------

Re: jak děláte špenát?

hanina napsal(a):

Kuchařky a kuchaři, jak připravujete špenát jako přílohu? Já jsem ho začala dělat až teď jako vdaná, takže s tím moc zkušeností ještě nemám. Dělám ho tak, že zmrazený špenát nechám rozehřát, osolím, dám česnek a vajíčko. Když si dám někde něco se špenátem, tak to chutná jinak-líp. Poraďte prosím

Dovolím si navrhnout jedno netradiční využítí špenátu. Jak možná víte, jeho nutriční hodnota se tepelnou úpravou snižuje, a proto doporučuji vyzkoušet čerstvé špenátové listy ve svěžím banánovém koktejlu. Jak na to?

V mixéru řadně rozmíchejte 250ml vody, 3 banány a plnou hrst nebo dvěwink špenátových listů.

Jednoduché, ale přitom taaaaak lahodné!smile Zatím jsem se nesetkal s nikým, komu by tahle kombinace nešmakovala!

Není tady

#27 28. 2. 2012 8:55

Bára
♥♥♥----
Místo: České Budějovice

Re: jak děláte špenát?

Jelikož pytlíkový zmrazený špenát má v sobě dost vody, nechám jej rozehřát v kastrolu a chvíli dusím bez poklice, aby se přebytečná voda odpařila. Chceme přece špenát a ne zelenou vodu, že? Posolit, opepřit, dát hooodně česneku a zahušuji mlékem se lžící mouky. No, samozřejmě to chce plátek másla nebo kapku oleje, aby byla omáčka krásně hladká. Vejce nedávám, je mi to divné, jak tam jsou pak ty sražené smrkance.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;104/st/20060620/e/%2A/dt/-4/k/a98b/event.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí