|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj lidičky!
Mám takový dotaz: Chtěla bych se zeptat, jestli někdo máte zkušenosti s takovým "klipsíkem" na ucho, není to úplně klasický pierc, dává se na horní boltec ucha. Myslím, že se ani chrupavka nemusí prpoichovat. Máte ho někdo, popřípadě kde jste ho sehnali? Já jak po něm pátrám, nikde jsem na něj nenarazila.....
Díky za odpovědi!
Upravil(a) Cedrill (25. 10. 2007 19:50)
Není tady
jo no tak klipsík sem ještě nikde nepotkala ale tak to maš už rovnou lepší když si daš proichnout to uco (teda prostřelit).. mě to za 35 Kč prostřelili v jednom kadeřnictví což je slušny..a nějako to ani nebolí ale je fakt že na uchu je hodně akupunkturních bodů takže s tim pak někdo muže mit problem...
Není tady
No na to uho bych si dávala bacha někdo tam má silnější kůži celkově a pak to bolí dost.

Cedrill, já si to nahoře propíchnout dala, tedy prostřelit, měla jsem s tím strašný problémy, bolelo to, hnisalo, ani spát jsem na té straně nemohla, takže si to raději jen nasaď a nepropichuj.. Hned jsem to pak vyndala, protože to se nedalo, zase pro krásu až tak trpět nemusím 
Není tady

Cedrill napsal(a):
Ahoj lidičky!
Mám takový dotaz: Chtěla bych se zeptat, jestli někdo máte zkušenosti s takovým "klipsíkem" na ucho, není to úplně klasický pierc, dává se na horní boltec ucha. Myslím, že se ani chrupavka nemusí prpoichovat. Máte ho někdo, popřípadě kde jste ho sehnali? Já jak po něm pátrám, nikde jsem na něj nenarazila.....
Díky za odpovědi!
V soukromé zprávě máš odkaz, kde se to dá pořídit.
Není tady