27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Asi před měsícem a půl se mi udělal na obou nohách zánět achillovky. Neléčila jsem ho, jen nosila volnějí obuv nebo sandály, kde mě nohy tolik nebolely. Hodně se to zlepilo, prakticky mě to nebolí, ani kdy nosím uzavřené boty (tenisky).
Nevím, jestli zánět zmizí sám, nebo se s tím musí k ortopedovi. Teď mám na nohou jen mení bouličky, které nebolí, ale kdy po tom místě přejedu prstem, je cítit, jako bych v noze měla vodu. Máte s tím někdo zkuenosti? Díky moc
Není tady
Toto do estetické medicíny nepatří...
Není tady
Ivik napsal(a):
Toto do estetické medicíny nepatří...
Sorry, e mam problém To takhle píe do vech diskuzí, který sem nepatří? Myslim, e neestetických je jich tu dost, můe se vyřádit.
Upravil(a) kijjo (25. 10. 2007 19:30)
Není tady
Kijjo, já bych si s takovou věcí nezahrávala a kdyby achilovky začaly jen troku pobolívat, běela bych k doktorovi - pro klid due.
Kdysi jsem měla něco podobného, ale v akutnějím vydání a dodnes mám s achilovkami problémy a beru léky (sice nic zásadního, ale přece).
Není tady
Ladie, díky moc. Začnu to u nějak řeit.
Není tady
Achillovky by se samy od sebe neměly zanítit ! Nevím, zda můe být i jiná příčina, ale je to jeden ze znaků infekcí !!!
Není tady
Před několika lety jsem si Achillovku natáhla,nemohla jsem za par dní na nohu vůbec dolápnout....
nohu mě daly do sádry a to do nechodící..nevím třeba je to dnes jiné,rozhodně bych si s Achillovkou nezahrávala...
Není tady
S tím si nezahrávej, jedna známá skončila na operaci. Jdi k ortopedovi co nejdříve, mohou to být výrůstky, cokoliv.
Není tady