|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Mě se líbí jeden kluk na nové škole a zdrejme se mi o nem i zdá.... problém je v tom že moje spolubydlící z toho nejsou nejak nadšené protože jsem začla křičet ze spaní.... poprvé jsem křičela jeho jméno a ať to nedělá a né né a mezi tím jsem brecela (ráno jsem o ničem nevedela) a pár dnů zpátky jsem z ničeho nic vstala z postele, šla do koupelny, pustila vodu a šla si znova lehnout....
Co mám dělat?? 
Není tady
Hm asi budeš náměsičná.
Nejspíše budeš vážně somnambulní. Já na tohle taky trpím, ale vždy jen po nějakou dobu. Mám třeba období, kdy často provádím spací excesy. Slezu ze svého spacího patra (vede na něj žebřík), překovám křeslo, které stojí v cestě... i cestu zpět... Je to divné se ráno dozvídat, jak jsem byla akční.
Nebo to můžou být živé sny... Ty ses vzbudila, osprchovala se, lehla, usla a zaspala to. To se taky stane 
Není tady
Ale proč se mi to projevilo teď??
Já se nesprchovala, já jsem tu vodu jenom pustila ... sprcha by mě určitě probrala.
Upravil(a) Míša (27. 10. 2007 13:24)
Není tady