|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
To mu nezávidím, švárovi, ta spoluobčanka, co mu to prvádí bude nejspíš sosat jeho energii, jak se říká energetickému vampirismu. Můžeš se jej zeptat, jaké má stavy v okolí žaludku, resp. na solar plexu, což je pod hrudní kostí? Jestli se mu nezdá tlak, jako by měl žaludeční vřed? Zítra to napiš sem.
Nejlepší by bylo, aby jel někam na zotavenou, vzal si dovču. Hlavně at neklopí, to si ještě víc oslabí organismus. Duchovní svět poznal, tak asi tak zhruba ví, o co jde. Chvíli ještě bude padat ke dnu, ale vzhledem k zakódovanému pudu záchovy v člověku jej to donutí začít se drát nad hladinu. Pokud se tedy nerozhodne tomu utéct, myslím tím definitivně to tady vzdát. Doma ho podpořte a ukažte mu, že ho máte rádi. I chlap je jen člověk a není robot aby vydržel všechno 
Není tady
Kukuso,
ja Te vic nez chapu.Je to prave v tom,ze je nam snadnejsi a hlavne prirozene citit lasku,pochopeni,soucit a litost k tem kterym je takhle ublizovano.
Ale pravda je i to, ze ta zena neublizuje jen jemu ale i sobe a to proto ze je v dusi tam hluboko uvnitr nestastna. a ztracena.
Nedivim se ale ze to nelze tak snadno - zacit k ni pocitovat soucit.
Ale to je prave zakopany klic spolu s tim nemit strach.
Osobne vidim ze soucit si zaslouzi oba.
Kez by ta zena dostala tu moznost prohlednout a pochopit ze si kope sve vlastni nestesti v jejim zivote.
To co se domnivam ze muzes udelat,je podporit svaru aby se vzchopil a neutapel se ve svych myslenkach soustredenych jen na tuhle negativitu a pocit zoufalstvi a strachu stuj co stuj. Aniz tusi zivi tak energii kterou ona vysila.
Pokud dokazes mu dat kuraz,pak se i Ty budes citit lepe.
Koncentrace lasky namisto nesnesitelneho odporu,je vysvobozenim.
Vim kuskuso,ze snadno se to rika,hur chape a nejhur provadi,ale nemuzu jinak nez tak jak pisu.
Jestli ma ta zena s manzela strach, je na jednu stranu lepsi a na druhou ne.Dulezite je aby strach nemel Tvuj muz a aby nejen on ale cela rodina pootacela svuj pohled na ni z jineho uhlu.
Není tady
jj, Kukuso, myslím, že hirondel prozatím celý případ uzavřela, a je v tom shrnuto veškeré moudro, které se momentálně dá aplikovat. Pokud bude něco nového, dáme opět hlavy dohromady.
Tak mnoho štěstí!
Není tady
Hirondel, Kazalin, moc Vam dekuji za pomoc. Vite ono v tech kouzlech a carech je zamotany jeste jejich petilety syn, ktery je na tom bohuzel nejhur. To co synovi provedla uz je ale na jinou poradnu - mozna na pravni, nebo taky psychologickou.
Kazdopadne dam vedet, jak se vymitani vampirizmu povedlo.
Není tady
kukusa napsal(a):
Rado se stalo. 
Hlavne at se vydari 
Není tady
kukusa napsal(a):
Fatimah napsal(a):
Jo jo, máte moc krásné mimi, už jsem ti to chtěla několikrát napsat. Vy žijete v Maroku?
Ne, zijeme v Belgii. A vy??? Kde jsi ho potkala???
Jéé, to se máte. My se potkali v Praze a žijeme tamtéž. Přítel je tady už deset let, takže už je vlastně víc pražák, než Alžířan 
Není tady
Kukuso, dobře - přát jí lásku je fakt dost těžký (to jste ji zaúkolovali!) a co mír duše, pokoj, klid? Šlo by to? Je to míň osobní, myslím.....
Není tady
A teď něco praktičtějšího.
Pokud se do blízkosti člověka dostanou "podezřelé" předměty, tak doporučuji se jich co nejdříve zbavit. Doporučuji použít některý z elementů. Nejlepší je oheň, ale co se týče toho hrnce, tak ho zakopat do země (mimo vlastní pozemek, nejlépe do lesa).
Dále doporučuji celý dům pořádně vyvětrat a pak zapálit několik svíček. Doporučuji minimálně do každé místnosti jednu.
Nechte je klidně zcela vyhořet. Zbavíte se tak nashromážděných negativních energií.
To je tak maximum, Kukuso, co můžeš svévolně udělat.
Zbytek závisí na něm. Pokud se chce "osvobodit" od dotyčné, musí to být rozhodnutí z hloubi srdce. Pak už záleží na něm, jak to provede.
Já doporučuji, aby si provedl takový malý rituálek. !!! Nepodceňujte sílu rituálů. Naši předkové je používali tisíce let !!!
Rituál by se měl započít tím, že se dobrovolně zbaví všech věcí, které mu po bejvalce zůstaly v blízkosti. (kartáčky, hřebeny, osobní věci, oblečení)
Vynikající je zase i v tomto případě oheň.
Dobrou ochranou je taky imaginace, kdy si postižený kolem sebe představí válec, nebo se "zabalí" do vajíčka.
Tuto představu nutno každou chvíli opakovat aby se ochrana posilovala.
Celý rituál je dobré ukončit pořádnou sprchou (ne koupelí), aby ze sebe všechno špatné smyl.
Mimo jiné též pomáhají modlitby, amulety (nutno v ně věřit, jinak jsou k ničemu) a také dlouhé výlety do přírody.
Napsal jsem pouze to, co mám z vlastní zkušenosti odzkoušené.
Ještě jedna rada na závěr. Pokud si myslíte, že jste terčem energetického upíra, tak stačí když zkřížíte ruce na hrudi.
Upravil(a) Divous (31. 10. 2007 13:01)

Není tady

Já bych se toho nebála, kdyby to na světě šlo, to by bylo zmrzačených lidí... To že někdo je negativní a nenávidí, je jeho vnitřní problém a né okolí.
Radím, vyhodit do popelnice nebo poslat zpět
.
Není tady
Divousi, ale mnohdy je to vytloukání klínu klínem. My přece nejsme ve středověku, nebo animističtí černoši, abychom praktikovali takové archaické způsoby.
My jsme mentálně zralé osoby, které nemají uvažovat zpátečnicky, ale logicky, prakticky a tak, jak vyžaduje naše doba, ve které žijeme. Vše jsou vibrace energií a naše inteligence to ví, je tedy podle toho třeba jednat.
To, co se hodilo před staletími, nebo přírodním národům, to jim fungovalo, jelikož byli a někteří ještě jsou, na nižší mentální úrovni. My zde žijeme v srdci Evropy, v 21. století.
Není tady
Kazalin, jseš si skutečně jist(a), že dnes v 21. stoleti jsme skutečně "mentálně zralé osoby"?
Rozhlédni se prosim kolem sebe a zodpovědně řekni, kolik lidí je skutečně mentálně zralých. 

Není tady
No oni jsou někteří možná i trochu přezrálí... 
Ale ne, vážně - nemyslím si, že by to kdokoliv, kdo se nalézá "uvnitř", dokázal posoudit. Ne? 
Není tady
Nečetla jsem celou diskusi, ale podívej se na etikoterapii, byla jsem na přednášce, byla zajímavá a byla i tam řeč o černé magii, bílé, i woodu....
Není tady
Ahoj,
je me svagra lito,takove veci dokazi udelat ze a peklo,ja jsem na vlastni oci videla co to dokaze.
Predpokladam,ze je to take arab a jsou muslimove.Mam v rodine Imama a uz moje babicka tak delala.Takze vsechno co je v byte po te zene,co by mohlo byt podezrele,nebo co prinesla atd vyhodit a to hned do kontejneru,nejdriv ale pronese Bismillah(ve jmenu Boha) a to pokazde kdyz na neco sahne a bude vyhazovat.
Dale je nutne nechat v byte hrat CD s Koranem se surou Baqara-Krava a u radija nechat stat otevrenou flasku s vodou,tu vodu pak bude svagr pit
a muze s ni omyt cely byt a i postrikat po byte a to opakovat kazdy den i nekolikrat denne.Dulezite je nechat hrat s radija Koran,to odezene
vsechno spatne,pri Koranu se tam nebude zdrzovat nic spatneho.Take si pred spanim cist s Koranu a myt ho u postele u hlavy.To cele se musi opakovat dokad ta zena neda pokoj.Dale prosit Boha o pomoc aby ho ochranil pred tou zenou a satanem.
To vse samozrejme pomuze jen pokud na islam veri.
Pokazde kdyz bude vchazet do bytu at rekne :
bismillâh wa ladjnâ wa bismillâh charadjnâ, wa ~alâ rabbinâ tauak-kalnâ (Ve jmenu Allaha vchazime dovnitr a ve jmenu Allahu vychazime ven
a nasemu Panovi duverujeme)
pri vychazeni do bytu:
bismillâh, tauakkaltu ~alallâh. wa lâ Haula wa lâ quwwata 'illâ billâh (Ve jemnu Allah,ja duveruju Allahovi a neni zadne jine sily a moci krome te Bozi)
pak jsou tu dalsi kdyz se nekdo nachazi v tezke situaci:
lâ ilâha illal-lâhul-~aDHîmul-Halîm(u),
lâ ilâha illal-lâhu rabbul-~arschil-~aDHîm(i),
lâ ilâha illal-lâhu rabbus-samâwâti warabbul-'arDi warabbul-~arschil-karîm(i)
allâhumma raHmataka 'ardjû falâ takilnî 'ilâ nafsî Tarfata ~ein(in), wa 'aSliH lî scha'nî kullah(u), lâ ilâha illâ 'ant(a)
allâhumma innî 'a~ûdhu bika minal-hammi wal-Huzn(i), wal~adj-zi wal-kasali wal-buchli wal-djubn(i), wa Dal~id-deini wa ghalabatir-ridjâl(i)
a todle muze omylat porad dokola je to proti cerne magiji a zlym ocim
-Hasbunâ-llâhu wa ni~mal-wakîl(u)
- allâhumma bârik ~aleihi
-mâschâ'al-lâh(u), lâ quwwata 'ilâ billâh(i)
Pokud je muslim a veri at se hlavne modli,ona to prejde rychle,protoze na vericiho cloveka,ktery se modli nic takove neplati at ona dela cokoliv.
Doufam,ze to pomuze a ze jsem to dobre popsala.
Preji mu at je mu co nejdrive lepe.
Otazecka,pochazi jeho byvala s Marroka? Tam totiz zeny casto delaji cerne magije,jsou tim zname po cele severni africe.
Mejte se
Samira
Není tady
Jo a jeste bych chtela dodat,ze byste se do toho nemeli opavdu plest,ona to ani nepomuze,to musi on sam to je vsechno.Hlavne s ni prerusit jakykoliv kontakt,pokud nemaji teda deti.Tu nadobu at proste vyhodi on sam,nemusi se bat niceho pokud to vse udela ve jmenu Boha.
Rekni mu ze je dulezite se modlit a Duaa a Duaa a Duaa ......
Jen tak se vyleci a vycisti svuj byt ode vseho,pokud zase neco posle nebo prinese okamzite vyhodit,neotevirat,necist,proste nic!
Buh je silnejsi nez satan nebo woodu nebo at uz je to cokoliv,bat se nemusi vyhraje 
Je mi ho fakt lito,musi prodelavat hrozna muka.Pokud by bylo nejhur at zajde k nejakemu Imamovi,snad mu poradi.
Musim se priznat,ze me ten jeho pribeh docela vzal,urcite napis jestli mu to zabralo.
Slm
Není tady
samiro, to mi připadá jako recept od pejska a kočičky, kterak uvařit nestravitelný dort. Jen nevím, jak číst ty vlnovky. Žeby zhoupnutí hlasu? Přechod z fistule do basu? 
Není tady
tak to me tedy pripada zajimave. sama ziji s arabem (i kdyz neni muslim. myslim ze to neni jeho chyba protoze je z iraqu a podle me zkusenosti mnozi iracane maji pevne spojeny islam se saddamem a striktne odmitaji oboji), a moje svagrova, alespon podle meho nazoru je psychicky vampir a nici celou nasi rodinu...citim se diky ni v nebezpeci, odmitam se stykat celou rodinou a jen trpim protoze jim ostatnim nedokazu pomoci (nekdy si myslim ze kdyz ji mame tak si ji zaslouzime - asi muj bratr) kazdopadne je to katastrofa. tim ze chodim s arabem se citim precitlivela a otevrena (bohuzel i tomu spatnemu) a nevim jak se mam branit.
napada nekoho neco?? diky p.s. neprecetla jsem si jeste celou diskusi ale myslim ze tady ma nekdo podobne problemy
preji vsem hodne stesti a dekuji za jakekoli napady a inspiraci
Není tady
Kukuso, nevim, co je horsi, jestli nejake negativni woodoo kouzlo a nebo vira, ze vam to muze ublizit. Uz jen z hlediska karmickeho zakona neverim, ze by neco takoveho bylo mozne a pokud ano, tak aspon at vas tesi myslenka, ze se to te zenske vsechno zase pekne vrati. Spis se bojim, aby vas neznicila vase vlastni vira, ze vas muze pronasledovat nejake kouzlo. I ja jsem zil nejakou dobu pod dojmem, ze proti mne osnuje nejaka carodejnice, kterou jsem znal, a nestalo se vubec nic.
Rovnez, jestli se svara se svou pritelkyni obavaji nejakeho pronasledovani kouzlem, zkusil bych konzultaci s psychiatrem. Jedna se o typicke priznaky onemocneni schyzofrenii nebo psychozou. Mozna, nez o nejake woodoo kouzlo se bude jednat o nejake dusevni onemocneni.
Doporucuji si precist vypovedi lidi s psychotickym onemocnenim zde, doufam, ze vam to otevre oci http://www.lecimesespsychozou.cz/kapito … 02_projevy
Není tady
hm. ja uz jsem se informovala i u psychiatra a rekl mi ze jsem paranoidni
jenze si stejne myslim porad to same a to jest ze kdyz mi nekdo ublizi snazim se mu nedat dalsi sanci. ublizil jednou, udela to podruhe. a ja mam docela pud sebezachovy. a jestli to udelal nevedome, jakoze asi jo, je to o to horsi, protoze si neuvedomuje ze nekomu ublizuje a proto to bude opakovat, protoze nema zodpovednost za to co dela.. kdyz si prectete stranky o psychickych vampirech - par jich na netu je, dozvite se ze vetsina lidi to dela nevedome, protoze si potrebuji dodat energii a nevidi jinou moznost. a proto je tezke, i kdyz je na to nekdo upozorni, aby svoje chovani zmenili, je to jejich zpusob..ja jsem se nikdy o magii nezajimala, ani bilou ani cernou, az ted vlivem zivotnich udalosti se trosku informuji a musim rict ze vypraveni lidi co toto zazili sedi na to co citim mnohem vic, nez rady psychiatra, i kdyz dobre minene, ktery evidentne absolutne nechapal o cem mluvim a nikdy nic podobneho nezazil. taky si nemyslim ze by vsichni lide kteri se zabyvaji magii nebo esoterikou vseobecne a maji s podobnymi jevy zkusenosti (a je jich celkem dost), ze by tito vsichni byli psychotici.. tak ja nevim
Není tady
Na www.redraven.cz a na www.darkaria.cz mají docela dobré věci, mrkněte:)
Není tady