Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#101 25. 10. 2007 21:28

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Re: Re:

klubko, klidek. vis jak, nastesti stadia "duch.hovna" mam jiz za sebou, ted jsem zase uplne "blba" a jedine co me zajima je tai chi, spanelstina, nove album od dave gahana, a hlavne naucit se plavat kraul. Tudiz same prakticke veci.... ;-)))

Upravil(a) vlcice_samotarka (25. 10. 2007 21:28)

Není tady

#102 25. 10. 2007 22:15

Axi
♥♥♥♥♥♥-

vlcice_samotarka napsal(a):

klubko, klidek. vis jak, nastesti stadia "duch.hovna" mam jiz za sebou, ted jsem zase uplne "blba" a jedine co me zajima je tai chi, spanelstina, nove album od dave gahana, a hlavne naucit se plavat kraul. Tudiz same prakticke veci.... ;-)))

A proč tu tak iracionálně a neprakticky spaluješ svůj čas, hmm? Za tu dobu ses mohla naučit jedno slovíčko, nebo udělat v bazénu pár temp.

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#103 25. 10. 2007 22:44

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Axi napsal(a):

A proč tu tak iracionálně a neprakticky spaluješ svůj čas, hmm? Za tu dobu ses mohla naučit jedno slovíčko, nebo udělat v bazénu pár temp.

pravdu dis. sedim dneska u pocitace mimoradne dlouho a snazim se opravit rozbity system ;-//

Není tady

#104 25. 10. 2007 22:46

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Eva36 napsal(a):

vlcice_samotarka: No třeba tak wink Ale zas na druhou stranu já jsem taky změnila názor na některý věci v životě, trochu jsem se srovnala nebo co, i to zrcadlení vlastně chápu, i ty levly a tak. Já jsem nedůvěřivá, tak když jsem v životě ledasčím procházela, ledacos mi říkali, musela jsem si to "ošahat", tak z vlastní zkušeností chápu...jen někdy nechápu, jak to někdo dokáže podat tak, že to působí i na mě jako od paní učitelky, jediný spravedlivý. Sice cítím, že ta pravda v tom je, ale je to psaný tak jako pro pitomečka...
Btw - kdo je Mudr. Daniel či Bily? Nějakej mág? smile

Evi, v tom s Tebou na sto pro souhlasím. Všechna moudra na světě budou k hov.u, když je nebudeme umět použít. Jinými slovy - je rozdíl cestu znát a jít po ní. Anebo taky - dobrého pomálu.

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#105 26. 10. 2007 8:13

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Axi napsal(a):

pravdu dis. sedim dneska u pocitace mimoradne dlouho a snazim se opravit rozbity system ;-//

A ono furt nic, co? wink

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#106 26. 10. 2007 8:25

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

To je zvláštní, já chodím na anj, makám v práci, studuji, trávím hodně času se psem, jako dobrovnolník chodím do Domu na půli cesty, zajímám mě muzika, cestování, průvodcování, lyže, běhání, sport, masáže, čtení,kultura....samé praktické věci. ale furt to tak nemám dobře vyřešené jako ty..smile)) Asi jsi tedy nadčlověksmile))) Musím na sobě hodně teda máknout.lollol

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#107 26. 10. 2007 8:35

Anda
♥♥♥♥♥♥-

Anda napsal(a):

.Je fajn, že máte tendenci se sebou něco dělat, že pracujete se svým nitrem, že se účastníte rodinných konstalací, ale tohle je dle mého vyloženě ukázka, kudy cesta nevede.

Ony na sobe pracuji?? Co pod tim mam chapat? Ze kazdy vikend prekonavaji na kole 80 km davaji si u toho i prudke kopecky? Ze uz dokonale umi cizi jazyky? A hlavne ze se uci zapojovat vlastni hlavu a samostatne premyslet misto toho aby  "si tohle nevymyslely?" Ze se uz naucily mit vlastni nazor nebo se jen ridi tim, co jim naockovali jakysi Bily, ci ten Mudr. Daniel? Ja z vas chcipnu holky.

Vlčice, to je otázka názoru..Pro Tebe jsou důležité jazyky, kraul atd., pro druhého rodinné konstalace. K druhé části se taky kloním, cizí rady a "očkování" nejsou od věci, pokud člověk používá vlastní mozek. Pokud zůstanou jen rady a spol., je to v troubě.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí