Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 22. 10. 2007 17:29

lavský
♥♥♥♥♥--

Asi porušení smlouvy

Ahoj, stala se mi taková věc, byl jsem krátce ve firmě a měli jsme tam outlook a pracovali jsme jako operátoři, volali lidem, firmám a nabízeli něco. Některé hovory byly směšné, a tak jsem si je uložil a poslal na svůj soukromý mail. Také jeden hovor se svou spolupracovnicí a nějaké nesmysly ohledně kampaně a tak, co bylo dobře, co špatně, abych si to doma pročel a podíval se na to. jenže teď mi po výpovědi volali dodatečně z práce a říkali, že to bylo ve smlouvě, že nic nevynesu z firmy, ale hlavně tam bylo cosi o telekomunikačních technologiích, citlivých datech a tak (jednou dokonce i sama vedoucí řekla, že možná tento vtipný hovor přepošle někam dál pro pobavení). a teď mi volají, a ptají se, že to zjistili, co prý s tím..? díky moc za případnou radu

Není tady

#2 22. 10. 2007 18:00

Petr Juráň
♥♥-----
Web

Re: Asi porušení smlouvy

Dokud se Vás ptají, co s tím, tak je to dobré. Až Vám budou určovat, co s tím, bude to horší. Ale faktem je, že hovory se zákazníkem nesmíte dále šířit, protože firmě teoreticky hrozí sankce. Pokud by např. zákazník firmu zažaloval nebo by firma dostala pokutu od Úřadu pro ochranu osobních údajů, mohla by chtít náhradu škody po Vás (samozřejmě jen do určité výše, záleží na konkrétních okolnostech). V tuto chvíli bych možná zvolil taktiku mrtvého brouka. Pokud podnikne firma právní kroky, obrátil bych se na advokáta. Otázka dokazování, kdo je majitelem e-mailové adresy nebo kdo měl přístup do Vašeho počítače, je vždy problematická z hlediska dokazování a nejste tedy v bezvýchodné situaci. Předpokládám, že jste všechna data, o která jde, dávno smazal!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí