27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Pár foto ze zahradky
a v zimě
Josef Bučko
Není tady
První sníh.
J.Bučko
Není tady
Whow!
Není tady
To je nádhera. To se na zimu nebalí? V receptáři to zazimovávali.
Není tady
Teda-úplně mi to vzalo dech. Kde se to prosím pěkně dá sehnat? A je moc těké, to udret při ivotě?
Není tady
V Receptáři jsem ukazoval jednu z moností, jak
chránit choulostivějí palmy nebo kdy hrozí opravdu velké mrazy.
Některé vzrostlé to zatím nepotřebují.
Josef Bučko
Není tady
Paráda, o zasněené agáve je jaký druh?
Není tady
To je agave neomexicana.
Dalí info zde:http://www.exotickazahrada.cz/juky/juky.htm
J.Bučko
Není tady
také kousek od Brna je prodejna odolných palem
Není tady
Káčo, druhý odkaz
http://www.zoohoo.cz/?q=prodejna+odoln% … em&c=2
Není tady
No jo-Ota! Zdravím, hezký zbytek neděle a moc děkujíííí. U ji vidím na zahradě.
Není tady
Kvety a záhrada
Josef Bučko
Není tady
to je někdo ikulka!
Tak tropy u dorazili do Čech! Nevěděla jsem, e to bude tak brzy!
Jak dlouho u je tady má?
Není tady
Zdravím
Nejstarí u jsou venku 5 let.
J.Bučko
Není tady
tak to je hezký!
přeji mnoho pěstitelských úspěchů!
taky zdravím
Není tady
Teda ty jsou, óóóobovský.. :)Je to opravdu nádhera..
Není tady
U jsou dost starý.
J.Bučko
Není tady
U jsem Vám psala, e máte nádhernou zahradu. Já mám velkou, přírodní u lesa, v studeném údolí, plno rostlin tam nejde pěstovat, ale u se tam moc těím. Tady v parku u kvetou sněenky, zimní kalina, vechno je naraeno. Prý u se párují zajíci, tak bude jaro.
Není tady
ty palmy jsou nádherné,taky jsem kdysi uvaovala,e bych si nějakou pořídila...jen ty co jsem si vyhlídla dorůstají do značné výky a s tím by byl problém...a ani jsem nesehnala moc informací jak se o ně starat v naich podmínkách.Nemohl by jste napsat nějaké info o pěstování palem u nás?
Není tady
Zdravím.
Mnoho info na mých stránkách.
Josef Bučko
Není tady
Vidím, e zde je odborník , tak se zeptám tady. Koupila jsem si palmičku v květináči, zalévala podle rad spí míň (nechala jsem substrát vyschnout, ne jsem ji zalila), ale pravidelně, rosila jsem ji skoro kadý den, a milá palma totálně uschla. Měla jsem ji na polici vedle okna na západ, take dost světla a asi dvě tři hodiny denně přímé slunce. Ostříhala jsem vechny listy, můu čekat, e se vzpamatuje a vyrazí znovu? V čem mohl být problém?
Tak palma opět začíná kvést !
Na skalce se ji první kaktusy připravují na květ.
Josef
Není tady
Tak a zima je za dveřmi
Josef
Není tady