|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Salen, bolí mě břicho od smíchu a mám vytlemenou sanici nad vítězem 
Majkafo
Ale jinak poslední dobou usnu ještě dřív, než si lehnu
. Jo a když si vezmu do postele Čtyři dohody, přečtu sotva stránku a

Není tady
Prima. Já už skoro za měsíc budu spinkat s miláčkem, aspoň na chvilku, ale žabičku si vezmu sebou 
Vy tu máte hezký témko!
Zrovna nedávno jsem zjistila, že moje velmi dospělé a naprosto samostatné dcery spějí se svými Médi Médi (což je varianta na méďu-Béďu )
Já spím mimo manžela s naším čoklounem; položíme si tlapku na tlapku a tak spíme. Jenže my máme obrovskou atypickou postel.
A včera jsem našla svého milovaného plyšového oslíka, jménem Bikarbonát Difosfát A.........zvažuju, že ho přiberu do postele taky 
Není tady
no ja misto plysaka mam polstarek, ale driv jsem spavala s plysovym kralikem a od te doby, co jsem "z domu" si ho nastehovala do postele moje mamina
tata se na to pry prilis netvaril...

Není tady
Me napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Já nemám ani přítele, ani medvěda
spím s opicí
Je obrovská, plyšová, zabere skoro celou postel
Někdy se k ní jen tak tulím, někdy ji bulím do tričkaJako bych to psala já ;)Ale moje nemá tričko, musím ji rychle nějaké pořídit!
tak to určo musíš, dyť ji musí bejt zima 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Me napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Já nemám ani přítele, ani medvěda
spím s opicí
Je obrovská, plyšová, zabere skoro celou postel
Někdy se k ní jen tak tulím, někdy ji bulím do tričkaJako bych to psala já ;)Ale moje nemá tričko, musím ji rychle nějaké pořídit!
tak to určo musíš, dyť ji musí bejt zima
To snad ani ne, ona je hodně chlupatá...teda ON, je to totiž sameček 
Není tady
Skvělé téma, moc milé a příjemné. :-)
Kdysi jsem spravedlivě mončičáky a plyšáky střídala, takže každý třeba zhruba měsíc spal se mnou v posteli. Teď spím, když jsem u rodičů (kromě našeho psa, který se podle chuti stěhuje v noci po celém pokoji i posteli) s velmi heboučkým sloníkem, kterého jsem původně koupila pro někoho a tak se mi líbil, že jsem si ho uchrtila pro sebe. ;-)
Není tady
Me napsal(a):
Tak sameček....hmmmm.....a to má jako všechno....plyšový?????????? 

Není tady
lupina montana napsal(a):
Me napsal(a):
Tak sameček....hmmmm.....a to má jako všechno....plyšový??????????
Perverzní představa

Není tady
Kdyz spim sama, tak si beru do postele plysovyho medu. Ale radsi spim s milackem... 
Není tady

Martinka1 napsal(a):
Když usínáte, přitulíte se k plyšovýmu medvídkovi? Teď, když jste dospělí?
Nebo kdy jste medvěda vystěhovali nadobro z vaší postele?
Odpověď pro Ty, které trápí, že na svoje otázky neodpovídám:
JÁ ANO! Z jedný strany přítele, z druhý medvěda :-)
Ja mám malého plyšového hrocha a potom väčšieho macka, ktorého momentálne nepoužívam, lebo drží v packách našu fotku s bývalým...
Musím si niekoho vyfotiť(už tuším, kto by to mal byť, len ho neviem dosť pred foťák) a fotku vymeniť, potom dostane macinko amnestiu...
Keď som mala 9 rokov, môj otec usúdil, že už som veľká, a vyhádzal mi všetky hračky(okrem Barbín, tie boli vtedy vzácnosť a svinsky drahé) do kontajnera. My sme boli na chate a keď sme sa vrátili, mala som poloprázdnu izbu...
A kamoška mi potom rozprávala, ako sa deti z okolia hrabali v kontajneri a odnášali si MOJE hračky, MOJHO Miška, Macíka, atď... No trauma, čo vám budem hovoriť. Do bývalého som sa zamilovala, keď mi na prvé narodky s ním daroval bláznivú hračku(doktora na baterky so skúmavkou, do ktorej sa naliala tekutina, on ju vypil a zablikali mu očká) a OBROVSKÉHO maca... Mám ho niekde založeného a možno ho raz v mojom bytíku vyložím...
Není tady

A ten macko s fotkou mi pomáhal, keď som pol roka zaspávala sama v zahraničí, 1000 km od vtedajšieho miláška... Denne sme si volali a mailovali, no ale k mobilu sa človek nepritúli... A macko bol od neho na Vianoce a držal našu peknú spoločnú fotku z plesu...
Achjo, to je už dávno. Boli to pekné časy. No ale Macka nezahodím, mám ho rada, od za to nemôže, kto ho vybral...
Vymením fotečku a bude...

Není tady
A nikdo další už s plyšákem v posteli nespíte?
Není tady
Koukám že nejsem jedinej úchyláček, kterej dbá na to aby plyšákům nebyla zima, aby se nemačkali, aby se jim pohodlně sedělo :-) To už mám od dětství. Trpim když někdo s panankou nebo plyšákem hodí do kouta apod. Při stěhování mi chtěl přítel nacpat mýho plyšáka Ježka do tašky mezi krabice. Tak to teda ne! vynesla jsem ho v podpaží a jel s náma pěkně vzadu na sedačce :-)) Jinak ale s Ježkem nespim, vždycky jsme ho namáčkla čumáčkem na skříň, tak mě jen v ložnici hlídá.
Není tady

já se želvou na který jsem ulítlá, je to minibochánek - polštářek a pak mi na druhý posteli, když tam teda není přítel,sedí medvěd,kterýho jsem dostala na vítání občánků...
Není tady