Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

• Diskuse
  •  » Psychologická
  •  » Spíte (v dospělosti) v posteli s plyšovým medvědem?(Kromě partnera :-)

#76 19. 10. 2007 20:06

majkafa
Host

Re: Spíte (v dospělosti) v posteli s plyšovým medvědem?(Kromě partnera :-)

Salen, bolí mě břicho od smíchu a mám vytlemenou sanici nad vítězem lol

#77 19. 10. 2007 20:06

AlixaZS
♥♥♥♥♥♥-

Majkafo pussa
Ale jinak poslední dobou usnu ještě dřív, než si lehnu tongue . Jo a když si vezmu do postele Čtyři dohody, přečtu sotva stránku a sova lol

Není tady

#78 19. 10. 2007 20:10

majkafa
Host

Prima. Já už skoro za měsíc budu spinkat s miláčkem, aspoň na chvilku, ale žabičku si vezmu sebou lol

#79 19. 10. 2007 20:39

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Vy tu máte hezký témko!
Zrovna nedávno jsem zjistila, že moje velmi dospělé a naprosto samostatné dcery spějí se svými Médi Médi (což je varianta na méďu-Béďu )
Já spím mimo manžela s naším čoklounem; položíme si tlapku na tlapku a tak spíme. Jenže my máme obrovskou atypickou postel.
A včera jsem našla svého milovaného plyšového oslíka, jménem Bikarbonát Difosfát A.........zvažuju, že ho přiberu do postele taky lol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#80 20. 10. 2007 9:29

HB
♥♥♥♥♥--

no ja misto plysaka mam polstarek, ale driv jsem spavala s plysovym kralikem a od te doby, co jsem "z domu" si ho nastehovala do postele moje mamina smile tata se na to pry prilis netvaril...lol

The worse is yet to come...
http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

#81 20. 10. 2007 11:51

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Me napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Já nemám ani přítele, ani medvěda grater spím s opicí hmm Je obrovská, plyšová, zabere skoro celou postel roll
Někdy se k ní jen tak tulím, někdy ji bulím do trička usch

Jako bych to psala já ;)Ale moje nemá tričko, musím ji rychle nějaké pořídit! wink

big_smile tak to určo musíš, dyť ji musí bejt zima wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#82 20. 10. 2007 14:39

Me
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Me napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Já nemám ani přítele, ani medvěda grater spím s opicí hmm Je obrovská, plyšová, zabere skoro celou postel roll
Někdy se k ní jen tak tulím, někdy ji bulím do trička usch

Jako bych to psala já ;)Ale moje nemá tričko, musím ji rychle nějaké pořídit! wink

big_smile tak to určo musíš, dyť ji musí bejt zima wink

To snad ani ne, ona je hodně chlupatá...teda ON, je to totiž sameček big_smile

Není tady

#83 20. 10. 2007 16:16

Dallea
♥♥♥----

Skvělé téma, moc milé a příjemné. :-)
Kdysi jsem spravedlivě mončičáky a plyšáky střídala, takže každý třeba zhruba měsíc spal se mnou v posteli. Teď spím, když jsem u rodičů (kromě našeho psa, který se podle chuti stěhuje v noci po celém pokoji i posteli) s velmi heboučkým sloníkem, kterého jsem původně koupila pro někoho a tak se mi líbil, že jsem si ho uchrtila pro sebe. ;-)

Není tady

#84 20. 10. 2007 16:43

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Me napsal(a):

Tak sameček....hmmmm.....a to má jako všechno....plyšový?????????? vavarodnastorstark

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#85 20. 10. 2007 16:51

Dallea
♥♥♥----

lupina montana napsal(a):

Me napsal(a):

Tak sameček....hmmmm.....a to má jako všechno....plyšový?????????? vavarodnastorstark

Perverzní představa lol lol lol

Není tady

#86 20. 10. 2007 19:00

Sad Hippo
♥♥-----

Kdyz spim sama, tak si beru do postele plysovyho medu. Ale radsi spim s milackem... wink

Není tady

#87 21. 10. 2007 12:50

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Martinka1 napsal(a):

Když usínáte, přitulíte se k plyšovýmu medvídkovi? Teď, když jste dospělí?
Nebo kdy jste medvěda vystěhovali nadobro z vaší postele?

Odpověď pro Ty, které trápí, že na svoje otázky neodpovídám:
JÁ ANO! Z jedný strany přítele, z druhý medvěda :-)

Ja mám malého plyšového hrocha a potom väčšieho macka, ktorého momentálne nepoužívam, lebo drží v packách našu fotku s bývalým... dumbom Musím si niekoho vyfotiť(už tuším, kto by to mal byť, len ho neviem dosť pred foťák) a fotku vymeniť, potom dostane macinko amnestiu...
Keď som mala 9 rokov, môj otec usúdil, že už som veľká, a vyhádzal mi všetky hračky(okrem Barbín, tie boli vtedy vzácnosť a svinsky drahé) do kontajnera. My sme boli na chate a keď sme sa vrátili, mala som poloprázdnu izbu... grater A kamoška mi potom rozprávala, ako sa deti z okolia hrabali v kontajneri a odnášali si MOJE hračky, MOJHO Miška, Macíka, atď... No trauma, čo vám budem hovoriť. Do bývalého som sa zamilovala, keď mi na prvé narodky s ním daroval bláznivú hračku(doktora na baterky so skúmavkou, do ktorej sa naliala tekutina, on ju vypil a zablikali mu očká) a OBROVSKÉHO maca... Mám ho niekde založeného  a možno ho raz v mojom bytíku vyložím...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#88 21. 10. 2007 13:06

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

A ten macko s fotkou mi pomáhal, keď som pol roka zaspávala sama v zahraničí, 1000 km od vtedajšieho miláška... Denne sme si volali a mailovali, no ale k mobilu sa človek nepritúli... A macko bol od neho na Vianoce a držal našu peknú spoločnú fotku z plesu... sad Achjo, to je už dávno. Boli to pekné časy. No ale Macka nezahodím, mám ho rada, od za to nemôže, kto ho vybral... big_smile Vymením fotečku a bude... hjarta par

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#89 23. 10. 2007 2:00

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

A nikdo další už s plyšákem v posteli nespíte?

Není tady

#90 23. 10. 2007 8:50

holka
♥♥♥♥---

Koukám že nejsem jedinej úchyláček, kterej dbá na to aby plyšákům nebyla zima, aby se nemačkali, aby se jim pohodlně sedělo :-)  To už mám od dětství. Trpim když někdo s panankou nebo plyšákem hodí do kouta apod. Při stěhování mi chtěl přítel nacpat mýho plyšáka Ježka do tašky mezi krabice. Tak to teda ne! vynesla jsem ho v podpaží a jel s náma pěkně vzadu na sedačce :-))  Jinak ale s Ježkem nespim, vždycky jsme ho namáčkla čumáčkem na skříň, tak mě jen v ložnici hlídá.

Není tady

#91 24. 10. 2007 20:20

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

já se želvou na který jsem ulítlá, je to minibochánek - polštářek a pak mi na druhý posteli, když tam teda není přítel,sedí medvěd,kterýho jsem dostala na vítání občánků...

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

• Diskuse
  •  » Psychologická
  •  » Spíte (v dospělosti) v posteli s plyšovým medvědem?(Kromě partnera :-)
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí