|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
A extchyni poslat šílenou krávu
.
Oxi napsal(a):
jj, svojej BBM poslem k Vianociam HIV a syfilis
BM je nebožka, neboli bývalá manželka, ale nechápu co je BBM????blbá ,bývalá manželka?
Není tady
Jsem ráda, že tato "úchylka" nedrží jen mě! :-D Můj přítel mi nikdy nedal plyšáka a asi ani nedá, nemá k tomu nijak pozitivní vztah (asi mu nepřipadá, že dospělí lidé by měli mít plyšáky - prostě mu to příjde dětinské). Ale dostala jsem jednoho medvídka Medvídka loni na narozeniny od kamaráda a přítel se smířil s tím, že spal s námi v posteli. Jen při milování ho "odkládal" na zem, nějak mu přišlo divné koukat plyšovému Medvídkovi do obličeje přímo při milování :-D :-D Nakonec se s ním i docela spřátelil a příjde mu vtipné, když mu dávám pusu na dobrou noc - vlastně ho tím dost často provokuju. Teď přes noc ležívá medvídek na zemi (jelikož máme parkety, tak má pod sebou alespoň několik papírů, aby neležel přímo na zemi ;-) ), abych snížila kvůli alergii na prach alergeny alespoň přes noc v posteli. Dokonce se někdy s přítelem bavíme, když jedem na delší dobu pryč, co asi Medvídek dělá, jestli pořádá nějakou pařbu nebo jestli mu není smutno a neměli jsme ho vzít s sebou ;-) :-D
Jinak u rodičů se mi někdy nasomruje do postele živý pes, ale tam naštěstí spím (skoro vždy) sama a mám postel rozkládací, takže se tam celkem vejdem obě.
Upravil(a) Dallea (19. 10. 2007 11:39)
Není tady
Já spím s plyšovým medvídkem Teddym, když je mi hóóódně mizerně (což je tak 1x ročně
), kterého jsem dostala od mamky. Od přítele mám ještě plyšového tygříka, toho mám na gauči a hlídá byt
.
martinF napsal(a):
BM je nebožka, neboli bývalá manželka, ale nechápu co je BBM????blbá ,bývalá manželka?
martine, BBM - budoucí bývalý manžel, manželka. Taky mám BBM.
Snad se Oxi nebude zlobit, že jsem odpověděla.
Upravil(a) majkafa (19. 10. 2007 12:09)
Oxi napsal(a):
martinF napsal(a):
ti nějakýho přinesu, urči si barvu pohlaví a tak
tmavy trojuholnik?
(myslim ta farba pohlavia, pridal som aj strih
)
... raději obdelníček

Není tady
Fe .... co tak ciarocku? Alebo bezfarebne nic? 
Majko diky ... nejako som nestihal skor reagovat 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Oxi - nechám to na fantazii dobrovolného dárce 
Není tady
Já jsem před pár lety neodolala a koupila jsem si v letadle při návratu z dovolené medvídka pilota. Má takovou tu prďáckou leteckou bundu, kuklu a brýle. Má svoje místo v křesle a drží kolem "ramen" malou plyšovou ovečku. Moc jim to spolu sluší
a
Docela jim závidím.
a
Není tady
ahoj všichni,
přiznávám, když je mi smutno, taky pod peřinou tisknu plyšovýho medvídka a někdy neodolám něco takovýho koupit s tím, že to někdy někomu daruju...
Nevím, ale kdybych takhle viděla svou mamku nebo tátu, asi bych se bála, jestli jsou v pořádku
a jaksi by mi to k nim nešlo.
Jak byste to vnímali vy, kdyby vaši rodiče spali s nějakým plyšákem?
Není tady
Ra napsal(a):
ahoj všichni,
přiznávám, když je mi smutno, taky pod peřinou tisknu plyšovýho medvídka a někdy neodolám něco takovýho koupit s tím, že to někdy někomu daruju...
Nevím, ale kdybych takhle viděla svou mamku nebo tátu, asi bych se bála, jestli jsou v pořádkua jaksi by mi to k nim nešlo.
Jak byste to vnímali vy, kdyby vaši rodiče spali s nějakým plyšákem?
No přece úplně stejně jako u sebe :-) Že je to v pořádku :-) V každém z nás je to malé dítě, které toho plyšáka potřebuje...
Doufám, že až budu mít děti, že mi všechny moje plyšáky nezabaví! :-)
Není tady
Oxi napsal(a):
a ako sa vam pacia plysacci na tomto webe? Celkom dobry darcek pre tchyni, neverneho partnera, sefa, ...
dikz oxi ... moc jsi mi pomohl ... nasla jsem je na skolnim mailu (jen obrazky) v sekci mikrobiologie a nedarilo se mi prijit na stranky kde by se dali objednat ... chtela jsem pro sestru nejakeho (taky z ni bude doktorka) pod stromecek ... takze dekuji
Není tady
Oxíku, to budou skvělé dárky tady pro holky z Babi
. Můžeš je předat v Peci
.
Oxi to jo, pejsek by slintal...a pak by z plyšové vztekliny nadělal malé kousky, co by se válely po celé místnosti. A kdo by to uklízel ? No panička :-)). Náš pes může mít jenom speciálně vybrané hračky z plné, tvrdé gumy, ty mají aspoň jakous takous trvanlivost. Životnost všeho jiného se počítá na minuty.
Není tady
Jeeeeeeeeeeeeeeee 
Já tulím všechno hezký, co se mi v posteli vyskytne 
Jedno z nejkrásnejších bylo, když naše Bettinka měla štěňátka, a ta asi v jednom a půl měsící začínala utíkat z bedínky. Takže se člověk noc co noc budil s větším počtem štáňátek v posteli
I když jsem se nemohla moc hejbat, tak to bylo nádherný. Štěnátka na hlavě, na zádech, prostě všude 

Není tady
lvice napsal(a):
. Můžeš je předat v Peci
.
Kazdej trochu HIV? 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Aby to bylo bohatší, tak bych ještě k HIV přidala chlamydie, kapavku, opar a syfilis
. A spravedlivě bych je podělila
.
Hezké tema, hodně jsem se nasmála, když jsem četla příspěvky přede mnou. A na kabelu od PC v práci mám koalu, který jakože leze nahoru. Na koale trvám! Vyhrála jsem na hodině angličtiny tema - práci na záchranu koal a zato dostala koalku...
Až se mne povede definitivně vyhnat dítě z postele, tak dostala na Vánoce miminko, co hodně umí a to miminko bude se mnou "bydlet" v posteli. Já ho tajně taky chtěla, neboť až bude zlobit dítě, vemu si miminko k sobě do postele a budu se s ním tulit.!!! Kupujeme ji dárky...ponožky, čepičku, oblečky v bazaru a měla to dostat taky na Vánoce, jakože když se narodila na Vánoce.
Když to prodavačky slyší, jen se usmívají ...asi že jsem na hlavu?
Není tady
Oxi napsal(a):
lvice napsal(a):
. Můžeš je předat v Peci
.
Kazdej trochu HIV?
myslím že jsou věci na světě, které budu mít raději negativní 
Není tady
Já teda v posteli žádného plyšáka nemám, se mnou spí pes - je malinkej
. Přitulí se a když mi občas tečou slzy, tak mi je olízne...
Spoustu nocí jsem taky spávala s mobilem v ruce, to když BM nebyl v noci doma... A taky občas sama sebe držím za ruku, když je mi smutno
Byla jsem tak zvyklá....
Upravil(a) AlixaZS (19. 10. 2007 16:33)
Není tady
S plyšáky se netulím, ale máme dosti rozsáhlou baterii polštářů a polštářků
Občas držím při usínání v ruce svůj talisman - srdce z růženínu.
Já má od svého přítele malého plyšáčka,a když ho dýl nevidí-přítele-tak s plyšák občas spím,abych byla příteli blíž.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Já nemám ani přítele, ani medvěda
spím s opicí
Je obrovská, plyšová, zabere skoro celou postel
Někdy se k ní jen tak tulím, někdy ji bulím do trička
Jako bych to psala já ;)Ale moje nemá tričko, musím ji rychle nějaké pořídit! 
Není tady
Opravdu krásné témátko, culím se tady na monitor jak to čtu, ale co mě dostalo - manžel Kukačky - plymo pod hlavou - tak to je vítěz :-D
Není tady
AlixaZS napsal(a):
Já teda v posteli žádného plyšáka nemám, se mnou spí pes - je malinkej
. Přitulí se a když mi občas tečou slzy, tak mi je olízne...
Spoustu nocí jsem taky spávala s mobilem v ruce, to když BM nebyl v noci doma... A taky občas sama sebe držím za ruku, když je mi smutno
Byla jsem tak zvyklá....
Alixááá