Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

• Diskuse
  •  » Psychologická
  •  » Spíte (v dospělosti) v posteli s plyšovým medvědem?(Kromě partnera :-)

#51 19. 10. 2007 11:20

Nick3594
Host

Re: Spíte (v dospělosti) v posteli s plyšovým medvědem?(Kromě partnera :-)

A extchyni poslat šílenou krávu gloria lol.

#52 19. 10. 2007 11:22

martinF
♥♥♥♥♥--

Oxi napsal(a):

jj, svojej BBM poslem k Vianociam HIV a syfilis big_smile

BM je nebožka, neboli bývalá manželka, ale nechápu co je BBM????blbá ,bývalá manželka?

Není tady

#53 19. 10. 2007 11:35

Dallea
♥♥♥----

Jsem ráda, že tato "úchylka" nedrží jen mě! :-D Můj přítel mi nikdy nedal plyšáka a asi ani nedá, nemá k tomu nijak pozitivní vztah (asi mu nepřipadá, že dospělí lidé by měli mít plyšáky - prostě mu to příjde dětinské). Ale dostala jsem jednoho medvídka Medvídka loni na narozeniny od kamaráda a přítel se smířil s tím, že spal s námi v posteli. Jen při milování ho "odkládal" na zem, nějak mu přišlo divné koukat plyšovému Medvídkovi do obličeje přímo při milování :-D :-D Nakonec se s ním i docela spřátelil a příjde mu vtipné, když mu dávám pusu na dobrou noc - vlastně ho tím dost často provokuju. Teď přes noc ležívá medvídek na zemi (jelikož máme parkety, tak má pod sebou alespoň několik papírů, aby neležel přímo na zemi ;-) ), abych snížila kvůli alergii na prach alergeny alespoň přes noc v posteli. Dokonce se někdy s přítelem bavíme, když jedem na delší dobu pryč, co asi Medvídek dělá, jestli pořádá nějakou pařbu nebo jestli mu není smutno a neměli jsme ho vzít s sebou ;-) :-D

Jinak u rodičů se mi někdy nasomruje do postele živý pes, ale tam naštěstí spím (skoro vždy) sama a mám postel rozkládací, takže se tam celkem vejdem obě.

Upravil(a) Dallea (19. 10. 2007 11:39)

Není tady

#54 19. 10. 2007 12:05

Nick3594
Host

Já spím s plyšovým medvídkem Teddym, když je mi hóóódně mizerně (což je tak 1x ročně big_smile), kterého jsem dostala od mamky. Od přítele mám ještě plyšového tygříka, toho mám na gauči a hlídá byt big_smile.

#55 19. 10. 2007 12:06

majkafa
Host

martinF napsal(a):

BM je nebožka, neboli bývalá manželka, ale nechápu co je BBM????blbá ,bývalá manželka?

martine, BBM - budoucí bývalý manžel, manželka. Taky mám BBM. big_smile Snad se Oxi nebude zlobit, že jsem odpověděla.

Upravil(a) majkafa (19. 10. 2007 12:09)

#56 19. 10. 2007 12:07

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Oxi napsal(a):

martinF napsal(a):

ti nějakýho přinesu, urči si barvu pohlaví a tak smile

tmavy trojuholnik? big_smile (myslim ta farba pohlavia, pridal som aj strih big_smile )

tummenupp ... raději obdelníček big_smile vissla

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#57 19. 10. 2007 13:04

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Fe .... co tak ciarocku? Alebo bezfarebne nic? tongue
Majko diky ... nejako som nestihal skor reagovat stolt

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#58 19. 10. 2007 13:10

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Oxi - nechám to na fantazii dobrovolného dárce smile

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#59 19. 10. 2007 13:16

7*inka
♥♥-----

Já jsem před pár lety neodolala a koupila jsem si v letadle při návratu z dovolené medvídka pilota. Má takovou tu prďáckou leteckou bundu, kuklu a brýle. Má svoje místo v křesle a drží kolem "ramen" malou plyšovou ovečku. Moc jim to spolu sluší smileasmile Docela jim závidím.smileasmile

Není tady

#60 19. 10. 2007 13:41

Ra
♥♥♥♥♥--

ahoj všichni,
přiznávám, když je mi smutno, taky pod peřinou tisknu plyšovýho medvídka a někdy neodolám něco takovýho koupit s tím, že to někdy někomu daruju...
Nevím, ale kdybych takhle viděla svou mamku nebo tátu, asi bych se bála, jestli jsou v pořádku va a jaksi by mi to k nim nešlo.

Jak byste to vnímali vy, kdyby vaši rodiče spali s nějakým plyšákem?

hjarta

Není tady

#61 19. 10. 2007 13:46

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Ra napsal(a):

ahoj všichni,
přiznávám, když je mi smutno, taky pod peřinou tisknu plyšovýho medvídka a někdy neodolám něco takovýho koupit s tím, že to někdy někomu daruju...
Nevím, ale kdybych takhle viděla svou mamku nebo tátu, asi bych se bála, jestli jsou v pořádku va a jaksi by mi to k nim nešlo.

Jak byste to vnímali vy, kdyby vaši rodiče spali s nějakým plyšákem?

hjarta

No přece úplně stejně jako u sebe :-) Že je to v pořádku :-) V každém z nás je to malé dítě, které toho plyšáka potřebuje...
Doufám, že až budu mít děti, že mi všechny moje plyšáky nezabaví! :-)

Není tady

#62 19. 10. 2007 14:22

algida
♥♥-----

Oxi napsal(a):

a ako sa vam pacia plysacci na tomto webe? Celkom dobry darcek pre tchyni, neverneho partnera, sefa, ... big_smile

dikz oxi ... moc jsi mi pomohl ... nasla jsem je na skolnim mailu (jen obrazky) v sekci mikrobiologie a nedarilo se mi prijit na stranky kde by se dali objednat ... chtela jsem pro sestru nejakeho (taky z ni bude doktorka) pod stromecek ... takze dekuji

Není tady

#63 19. 10. 2007 14:26

Nick3594
Host

Oxíku, to budou skvělé dárky tady pro holky z Babi big_smile. Můžeš je předat v Peci big_smile.

#64 19. 10. 2007 14:26

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Oxi to jo, pejsek by slintal...a pak by z plyšové vztekliny nadělal malé kousky, co by se válely po celé místnosti. A kdo by to uklízel ? No panička :-)). Náš pes může mít jenom speciálně vybrané hračky z plné, tvrdé gumy, ty mají aspoň jakous takous trvanlivost. Životnost všeho jiného se počítá na minuty.

Není tady

#65 19. 10. 2007 14:39

host eska
♥♥♥♥♥♥-

Jeeeeeeeeeeeeeeee smile
Já tulím všechno hezký, co se mi v posteli vyskytne big_smile
Jedno z nejkrásnejších bylo, když naše Bettinka měla štěňátka, a ta asi v jednom a půl měsící začínala utíkat z bedínky. Takže se člověk noc co noc budil s větším počtem štáňátek v posteli big_smile I když jsem se nemohla moc hejbat, tak to bylo nádherný. Štěnátka na hlavě, na zádech, prostě všude smile

všichni u podpisu moudře hovoří, a já budu mluvit, až mi lýtka dohoří... bo nejsu žadny rétor big_smile
http://www.kamelie.ic.cz/sm1_soubory/sm29_mal.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gif

Není tady

#66 19. 10. 2007 14:42

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

lvice napsal(a):

Oxíku, to budou skvělé dárky tady pro holky z Babi big_smile. Můžeš je předat v Peci big_smile.

Kazdej trochu HIV? big_smile

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#67 19. 10. 2007 14:48

Nick3594
Host

Aby to bylo bohatší, tak bych ještě k HIV přidala chlamydie, kapavku, opar a syfilis big_smile. A spravedlivě bych je podělila big_smile.

#68 19. 10. 2007 15:11

Musim
♥♥♥♥♥♥-

Hezké tema, hodně jsem se nasmála, když jsem četla příspěvky přede mnou. A na kabelu od PC v práci mám koalu, který jakože leze nahoru. Na koale trvám! Vyhrála jsem na hodině angličtiny tema - práci na záchranu koal a zato dostala koalku...
Až se mne povede definitivně vyhnat dítě z postele, tak dostala na Vánoce miminko, co hodně umí a to miminko bude se mnou "bydlet" v posteli. Já ho tajně taky chtěla, neboť až bude zlobit dítě, vemu si miminko k sobě do postele a budu se s ním tulit.!!! Kupujeme ji dárky...ponožky, čepičku, oblečky v bazaru a měla to dostat taky na Vánoce, jakože když se narodila na Vánoce.
Když to prodavačky slyší, jen se usmívají ...asi že jsem na hlavu?

Není tady

#69 19. 10. 2007 15:16

martinF
♥♥♥♥♥--

Oxi napsal(a):

lvice napsal(a):

Kazdej trochu HIV? big_smile

myslím že jsou věci na světě, které budu mít raději negativní smile

Není tady

#70 19. 10. 2007 16:32

AlixaZS
♥♥♥♥♥♥-

Já teda v posteli žádného plyšáka nemám, se mnou spí pes - je malinkej wink . Přitulí se a když mi občas tečou slzy, tak mi je olízne... grater Spoustu nocí jsem taky spávala s mobilem v ruce, to když BM nebyl v noci doma... A taky občas sama sebe držím za ruku, když je mi smutno hmm Byla jsem tak zvyklá....

Upravil(a) AlixaZS (19. 10. 2007 16:33)

Není tady

#71 19. 10. 2007 16:44

x256987
Host

S plyšáky se netulím, ale máme dosti rozsáhlou baterii polštářů a polštářků big_smile Občas držím při usínání v ruce svůj talisman - srdce z růženínu.

#72 19. 10. 2007 16:48

Majla
♥♥♥♥---

Já má od svého přítele malého plyšáčka,a když ho dýl nevidí-přítele-tak s plyšák občas spím,abych byla příteli blíž.

Není tady

#73 19. 10. 2007 17:26

Me
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Já nemám ani přítele, ani medvěda grater spím s opicí hmm Je obrovská, plyšová, zabere skoro celou postel roll
Někdy se k ní jen tak tulím, někdy ji bulím do trička usch

Jako bych to psala já ;)Ale moje nemá tričko, musím ji rychle nějaké pořídit! wink

Není tady

#74 19. 10. 2007 18:31

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Opravdu krásné témátko, culím se tady na monitor jak to čtu, ale co mě dostalo - manžel Kukačky - plymo pod hlavou - tak to je vítěz :-D

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#75 19. 10. 2007 20:01

majkafa
Host

AlixaZS napsal(a):

Já teda v posteli žádného plyšáka nemám, se mnou spí pes - je malinkej wink . Přitulí se a když mi občas tečou slzy, tak mi je olízne... grater Spoustu nocí jsem taky spávala s mobilem v ruce, to když BM nebyl v noci doma... A taky občas sama sebe držím za ruku, když je mi smutno hmm Byla jsem tak zvyklá....

Alixááá pussapussapussa

• Diskuse
  •  » Psychologická
  •  » Spíte (v dospělosti) v posteli s plyšovým medvědem?(Kromě partnera :-)
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí