Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

• Diskuse
  •  » Psychologická
  •  » Spíte (v dospělosti) v posteli s plyšovým medvědem?(Kromě partnera :-)

#26 19. 10. 2007 8:47

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Re: Spíte (v dospělosti) v posteli s plyšovým medvědem?(Kromě partnera :-)

medvídky mám tři, všechny od přítele. Ten nejmenší a první se mnou i cestuje a v autě má místo spolujezdce (bývá i připoután, aby to přežil). Všichni už si zvykli.
Občas jsou z postele vykázáni, aby nepřišli k úhoně.

Obě moje děti (21 a 17) mají v postelích prastaré komunisticko- čínské mončičáky. taky mají notně změněnou vizáž, ale prostě tam jsou od batolecích časů.

Bývalý manžel měl zase pod hlavou peřinku ("plymo") ze svého kočárku...

Není tady

#27 19. 10. 2007 9:42

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Moc hezké téma. I když já zrovna nespím s žádným plyšákem v posteli, tak z mailů ostatních mám hezký hřejivý pocit.

Není tady

#28 19. 10. 2007 10:07

balonek
♥♥♥♥---

Mně sedí na nočním stolku vedle postele pejsek v kalhotkách, kvůli němu jsem si zavedla Maestro kartu, kterou nepoužívám wink Nemají nabízet plyšáky. Občas ho vezmu k sobě a přikreju, aby mu nebylo zima. Předtím jsem měla krásně šerednou krysičku s dlouhým rypáčkem, s tou jsem spala, byla hezky měkkoučká. (byla mi sympatická, páč mám taky povětší nosík.) Tak mě napadá, že bych ji měla vyndat z bedny s plyšákama, učesat a...dát na čestnější místo. 15-letý synek měl v dětství oblíbeného malého medvídka, jezdil s ním všude. Občas jsem ho našla zapadlého za postelí. Taky vozil poněkud obří zajíce s sebou, zabraly mu celý baťoh. Nyní mu trůní v posteli a poblíž Žabí král ( Z Ikei) s tlamou na zip. 20-letá dcera ulítává na plyšácích s velkýma očima...(Mají prostě hezký vroucí a pitomý pohled)...rodna

Není tady

#29 19. 10. 2007 10:12

Musim
♥♥♥♥♥♥-

No, spala jsem -leta...se psem-plyšovým, kterého uši jsem si dávala na hlavu, aby mne nebyla zima na ucho. TAkže ty uši jsou větší než lidská hlava a pes zabral postel napříč. Můj tehdejší přítel na psa šíleně žárlil a nechápal, proč ho v posteli mám. Pravda, byl od předešlého přítele...
U dalšího vztahu pes šel jinam-do skladu, zdělila ho teď dcera. Tudíž teď spí u ní v posteli + všechny její plyšáky, takže její postel je plná plyšáků a dítě spí vedle mne. Dlouho jsme vedly boj, ona nanosila plyšáky i do mé postele a já je už tam nechtěla. Dnes už s náma spí "JENOM" jeden malý tigříček, který má od mé nevlastní sestry a spí s nim ona.

Není tady

#30 19. 10. 2007 10:16

martinF
♥♥♥♥♥--

Oxi napsal(a):

Spavam so vsetkymi plysakmi ktorych si cez tyzden ked je u mna do postele nataha moj drobcek (pre upresnenie dcera), mam tak potom aspon trochu pocit, ze je so mnou. Aj ked v posledej dobe miesto plysakov drvi celu noc moj krk hjarta

tomu rozumim, nebo si občas ukradnu z pokojíku z dětské postele pyžamko smile, když je nejhůř..... smile

Není tady

#31 19. 10. 2007 10:17

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

martinF napsal(a):

tomu rozumim, nebo si občas ukradnu z pokojíku z dětské postele pyžamko smile, když je nejhůř..... smile

stoltstolttummenupp presne tak lol pyzamko, to mam u seba stale stoltstolt

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#32 19. 10. 2007 10:23

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Já jdu občas spát s opicí big_smile ale né zase tak často vissla, mno jinak spím se zajíčkem (když není doma přítel) - chápaje s plyšovým zajíčkem smile dostala jsem ho k 21.narozeninám od rodičů smile - miluji plyšáky a nevím z jakého důvodu, ale nedostávám je. Mám jen jednoho méďu od přítele k prvnímu Valentýnu a ten je doma u telky smile ale cestuje se mnou na dovolené - všude ho sebou tahám big_smile
Takže Zajíček je na spaní a méďa je cestovatel a polštářek v jednom smile

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#33 19. 10. 2007 10:24

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Přítele bych spíš občas chytla pod krkem big_smile

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#34 19. 10. 2007 10:24

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Já jsem nikdy s žádným plyšákem nespala ani jako dítě. Spím sama a to je jedna z mála radostí mého rozvedeného stavu. Nesnáším cizí přítomnost v mé posteli.

Není tady

#35 19. 10. 2007 10:25

martinF
♥♥♥♥♥--

Feuria napsal(a):

Já jdu občas spát s opicí big_smile ale né zase tak často vissla, mno jinak spím se zajíčkem (když není doma přítel) - chápaje s plyšovým zajíčkem smile dostala jsem ho k 21.narozeninám od rodičů smile - miluji plyšáky a nevím z jakého důvodu, ale nedostávám je. Mám jen jednoho méďu od přítele k prvnímu Valentýnu a ten je doma u telky smile ale cestuje se mnou na dovolené - všude ho sebou tahám big_smile
Takže Zajíček je na spaní a méďa je cestovatel a polštářek v jednom smile

ti nějakýho přinesu, urči si barvu pohlaví a tak smile

Není tady

#36 19. 10. 2007 10:25

Sorcière
♥------

Tak doted jsem si myslela, ze jsem sama, kdo spi v mem veku s plysakem..Od byvaleho pritele jsem dostala kdysi davno plysoveho mekouckeho pejska. Pote, co jsem se odstehovala z CR, jsem jej nechala doma, ale kdyz mi umrel tata, tak jsem si ho zase vzala s sebou. Ono to vazne pomaha.

Není tady

#37 19. 10. 2007 10:27

martinF
♥♥♥♥♥--

Ivana napsal(a):

Já jsem nikdy s žádným plyšákem nespala ani jako dítě. Spím sama a to je jedna z mála radostí mého rozvedeného stavu. Nesnáším cizí přítomnost v mé posteli.

to přece není problém spát sama i vdaná ne?

Není tady

#38 19. 10. 2007 10:30

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

martinF napsal(a):

tmavy trojuholnik? big_smile (myslim ta farba pohlavia, pridal som aj strih big_smile )

Upravil(a) Oxi (19. 10. 2007 10:30)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#39 19. 10. 2007 10:33

Zet
♥♥♥♥♥♥-

Ivana napsal(a):

Tak to já pociťuju, teda prázdno....ale je fakt, že s prckem se moc nevyspím - mám strach, aby nezbuchl, ale vetšinou spí ve svý, jen ráno na chvilku wink, ale dnes by to bylo jedno skoro jsem nespala....

Není tady

#40 19. 10. 2007 10:39

Slvinka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Střední Čechy

Ne s medvedem, ale se psem - je uz znacne zdevastovanej, mam ho asi 10 let... Jo a jmenuje se Kulisek big_smile!

cool

Není tady

#41 19. 10. 2007 10:44

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

a ako sa vam pacia plysacci na tomto webe? Celkom dobry darcek pre tchyni, neverneho partnera, sefa, ... big_smile

Není tady

#42 19. 10. 2007 10:44

martinF
♥♥♥♥♥--

Oxi napsal(a):

martinF napsal(a):

tmavy trojuholnik? big_smile (myslim ta farba pohlavia, pridal som aj strih big_smile )

aha smile, mezi pohlavím a barvou měla být čárka, ale tos pochopil, proto reaguješ smile

Není tady

#43 19. 10. 2007 10:46

martinF
♥♥♥♥♥--

Zet napsal(a):

Ivana napsal(a):

Tak to já pociťuju, teda prázdno....ale je fakt, že s prckem se moc nevyspím - mám strach, aby nezbuchl, ale vetšinou spí ve svý, jen ráno na chvilku wink, ale dnes by to bylo jedno skoro jsem nespala....

tak dej na jeho kraj postele velkýho plyšáka, nebo stočenou deku smile
užij si to dokud  to jde smile

Není tady

#44 19. 10. 2007 10:47

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

jasne, pochopil, ale ako vtipek sa mi to pacilo big_smile

Není tady

#45 19. 10. 2007 11:02

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Oxi ten web je dokonalej, asi neodolám a pořídím si prachového roztoče :-)

Není tady

#46 19. 10. 2007 11:04

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jo jinak k tématu - pár plyšáků vlastním, ale v posteli se mnou nespí, pač kolem postele obchází nebezpečný predátor, aka náš pes Míša, a ten kdyby je ulovil, bylo by po plyšácích, proto jsou všichni v bezpecí na vysoké polici.

Není tady

#47 19. 10. 2007 11:06

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Oxi napsal(a):

martinF napsal(a):

stoltstolttummenupp presne tak lol pyzamko, to mam u seba stale stoltstolt

já taky, jen není dětskésova

Není tady

#48 19. 10. 2007 11:08

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Mne sa ich paci vela a najma tie hlody, napriklad: "Vaši pejsci budou zaručeně slintat blahem, až dostanou naši plyšovou Vzteklinu."

Není tady

#49 19. 10. 2007 11:12

Nick3594
Host

lol lol. Úžasné jsou zdravotní a exotické, není nad to se mazlit s ebolou či chřipkou big_smile.

#50 19. 10. 2007 11:15

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

jj, svojej BBM poslem k Vianociam HIV a syfilis big_smile

Není tady

• Diskuse
  •  » Psychologická
  •  » Spíte (v dospělosti) v posteli s plyšovým medvědem?(Kromě partnera :-)
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí