|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Když usínáte, přitulíte se k plyšovýmu medvídkovi? Teď, když jste dospělí?
Nebo kdy jste medvěda vystěhovali nadobro z vaší postele?
Odpověď pro Ty, které trápí, že na svoje otázky neodpovídám:
JÁ ANO! Z jedný strany přítele, z druhý medvěda :-)
Upravil(a) Martinka1 (18. 10. 2007 20:59)
Není tady
Já nemám ani přítele, ani medvěda
spím s opicí
Je obrovská, plyšová, zabere skoro celou postel 
Někdy se k ní jen tak tulím, někdy ji bulím do trička 
Není tady
Můj syn mi jednou vyprávěl....
Chodil tehdy asi do osmé třídy, že jeho třídní učitelka, která byla na pohled normální ženská a měla přítele, spí s plyšovým medvědem. No tak to jsme ještě komentovala ve stylu, že někdo prostě musí mít něco malého, chlupatého vedle sebe. Když ale dodal, že paní učitelka neví, proč její přítel nechce dávat méďovi na dobrou noc pusinku, měla jsem co dělat abych učitelku totálně před synem neznemožnila 
O nikom jiném nevím, já sama spím krom s přítelem s polštářkem, je mi jedno jaký je, ale musí být 
Není tady
ja s plysakem nespim ... ja ho totiz v noci vzdycky zahodim a o mne pak mrzi ze ho to bolelo ... zato mam polstarek kone ten ma i jmeno a je se mnou uz par let ...
Není tady
ket napsal(a):
ja s plysakem nespim ... ja ho totiz v noci vzdycky zahodim a o mne pak mrzi ze ho to bolelo ... zato mam polstarek kone ten ma i jmeno a je se mnou uz par let ...
Ja spim s zivyma plysakama
Není tady
přítele nemám, momentálně má výsadní právo spát se mnou v posteli moje psí kamarádka a ta tu výsadu koneckonců bude mít, i kdyby se nějakej chlap našel
kromě toho mi visí nad polštářem plyšový netopýr, ostatní plyšová zvířátka už se nevešla, tak jsem je uklidila všechny, aby to některýmu nebylo líto 
Není tady
Já mám v posteli celou zoo
Své milované plyšáčky máme v záhlaví postele, všech 9, přítel se s nimi už smířil a přijde mu to spíš roztomilé.
Dokonce mi je pomáhá prát a sám mi nedávno koupil přírůstek - úžasně pohodlnou ovečku z ovčí vlny, ještě s monstrózně velkou opicí, kterou mám už 12 let a která skvěle padne pod hlavu jsou to favoriti.
Fakt se za to nestydím, jsou moc příjemní 
Není tady

S plysakam jsem nespala ale posledni dobou je mi hodne spatne, tak jsem se inspirovala od holcicky, co se o ni staram. Kazdy vecer kdyz ji ukladam do postele, tak po me vyzaduje nejakou svoji plysovou hracku. A kdyz spi, tak vypada, tak desne moc spokojene. Tak jsem si rekla, ze to zkusim taky. Nejakou nahodou u me v posteli skoncila jeji panenka, tak s ni spim. Vcera za mnou ale "moje ditko" prislo a ptalo se, jestli si muze vzit tu panenku zpatky...
. Nevadi hracek ma dost, tak si vypujcim neco jinyho.
Není tady
My si se synem plyšáky střídáme
.
Není tady

s méďou chrupkám jenom když jiný domácí mazlíček není po ruce 
jinak vždycky bucík (hajáček, zláveček), bez toho neusnu 

Není tady
Spím se šílenou žábou, kterou mi má dcerka vyrobila dávno - pradávno. Pro mne je nááádherná. Dcera vždy, když přijede na návštěvu, mi ji chce zlikvidovat, já ji urputně bráním. A každý večer se přitulím, když si čtu, mám ji položenou na sobě a kouká mi do knížky.
Dcerka je blízko. 
Upravil(a) majkafa (18. 10. 2007 21:37)
u mě spí z jedné strany moje štěnátko a z druhé strany přítel
Není tady
Uf, to jsem si oddychla, že jsem "normální" když spím s plyšovým medvědem :-) Dostala jsem ho od přítele k Vánocům. Všechny plyšáky z dětství jsem dřív vyházela a teď mi to bylo líto. Tak mám nový :-) Dokonce i mončičáka (vypadá úplně stejně jako vypadaly mončičáci když jsem byla malá) mi přítel k narozeninám sehnal :-)
Není tady
jo a než jsme si pořídili pejska tak jsem kromě přítele měla v posteli i plyšovou veverku od mého tatínka, ke které vždycky utíkám když mi je smutno a medvídka od mého přítele :-)
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Já nemám ani přítele, ani medvěda
spím s opicí
Je obrovská, plyšová, zabere skoro celou postel
Někdy se k ní jen tak tulím, někdy ji bulím do trička
No, vidíš, já bych teď tu opici taky potřebovala, abych si mohla někomu pobulet.....a že se mi chce, ale strašně moc
Upravil(a) Modroočka (18. 10. 2007 22:28)
Není tady
Modroočko, pojď na skype 
Není tady

Jsem, ale nemám na tebe kontakt
Není tady
Spavam so vsetkymi plysakmi ktorych si cez tyzden ked je u mna do postele nataha moj drobcek (pre upresnenie dcera), mam tak potom aspon trochu pocit, ze je so mnou. Aj ked v posledej dobe miesto plysakov drvi celu noc moj krk 
Upravil(a) Oxi (18. 10. 2007 23:36)
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
ja spinkam s plyšovym medvedikom od priatela, a na poštarku -srdiecku , tiež od priatela ... spinka sa mi krajsie , ked mojho milačika nemam pri sebe
Není tady

Já mám bílého medvěda Standu, který se mnou spí - jenom při zvláštních příležitostech má distanc
Není tady
Já spím s krokodýlem - je fajn pod hlavu, se psem od syna a se slonem, kterého mi vystřelil manžel na pouti - už dávno. A ještě se mnou spí náš živý pes. No a občas se tam vejde i manžel.
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Když usínáte, přitulíte se k plyšovýmu medvídkovi? Teď, když jste dospělí?
Nebo kdy jste medvěda vystěhovali nadobro z vaší postele?
Odpověď pro Ty, které trápí, že na svoje otázky neodpovídám:
JÁ ANO! Z jedný strany přítele, z druhý medvěda :-)
spím s malým plyšovým pejskem. většinou je pod mým polštářem. dal mi ho taťka dva měsíce předtím, než zemřel, přivezl mi ho z lázní, tehdy mi bylo 21. žádnýmu chlapovi to zatím nevadilo 
Není tady
Copak já, ale můj 24letý syn má v posteli taky plyšáka - šíleného kdysi bílého medvěda, ze kterého už je ušmudlaná placka, používá ho pod hlavu a odmítá odstranit. Nevím jestli to schovává aspoň při dámských návštěvách :-D .
Není tady
Mě se tam válí mega pes u nohou (Akita inu), to je mega plyšák. Ale jinak se tam vede ještě Hugo a Matylda. Dva medvedi, které nikdy nevyhodím. Jinak na chalupě (tedy spíš takové pastoušce) se mnou spí pes, 2 kočky, zakrslý králík a ještě občas myši pod postelí, které naše líné kočky nevychytaly. Pár komárů, much. Jsem přítel všeho živého a nevadí mi to.
Není tady
Spím s plyšovým zajícem, kterému když ohnete uši, je z něj krásný medvídek- takový 2 v 1...
Přivezla jsem si ho z Brna, když jsem byla u dcery na pár dní před vánoci na dovče,ze které se stala tradice.Polítáme obchody, kina, hospůdky a je nám fajn.
Zajdu si pravidelně bere na hraní hned, co k nám přijede, malá dcera neteře-nosí ho všude po bytě celé dny sebou , povídá si s ním a tak celé příbuzenstvo ví, že teta nespí se strejdou, ale se zajícem .. :+))
Není tady