29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky,
ani nevím, jak začít. Nějak se mi příčí hledat si kamarádku přes internet, chvíli si budem psát, pak se uvidíme a třeba si nesedneme, ale já opravdu nevím, jak jinak to udělat. Před rokem jsem se přestěhovala za přítelem do Ostravy a za celou dobu jsem si nebyla schopná kamarádku najít. Nějak nejsem ten typ, co se hned všude seznámí. Přítel je často dýl v práci a mně je samotné v tak velkém městě smutno. Pokud by se našla nějaká spřízněná dušička, se kterou bych mohla chodit do aerobicu, na procházky, jen tak pokecat, tak bych byla moc ráda. Jo jen tak mimochodem, je mi 23. Bože, jak to utíká, nedávno mi bylo 18
Není tady
Ahojki. Tak ja bydlim v Ostrave uz sest let a musim priznat, ze tu spravnou kamosku pro vsechno jsem tu jeste nenasla. Nejsem ale z Poruby, jsem z Marianek. Na aerobik a spining chodim sama, kafe si davam v praci, protoze samotne doma mi tak moc nechutna, pokecat si taky neni s kym Je mi 25 (leti mi to nejak rychleji nez tobe!!!!!) Uz rok jsem ze skoly pryc a pracuju jako pocitacovy analytik (hrozna nuda)... No obyc holka da se rict
Není tady
Ahoj Verule, mi je 25 a jsem z Poruby...
Není tady
Ahoj Lexie,
proboha nestraš, že se v Ostravě tak dlouho nedá najít normální kámoška Jestli si ji nedokáže najít někdo jiný než já, tak to je už co říct. Myslela jsem, že někoho odchytím v aerobicu, ale chodí tam tři a půl ženských, z toho všechny tak okolo 35 let... No a nenapadá mě, kde jinde bych je měla hledat. Na diskotéce asi těžko, tam já skoro nechodím. Asi jsem poznamenaná životem na vesnici, nebo co :-) Najít si kámošku v úplně cizím městě, kde nikoho neznám je snad horší, než si najít chlapa
A prosím Tě, co děláš jako počítačový analytik? Mě to slovo nahání trošku strach, stejně jako mi ho ve škole naháněla matika
Není tady
Ahoj Babucho,
je mi 23 a jsem z Poruby
Nééé, dělám si srandu :-) Tahle větička mi o Tobě moc neřekne. Třeba by mě zajímalo, jestli taky někam chodíš cvičit, jestli ještě studuješ nebo už se taky musíš živit vlastníma rukama a každý den vstávat do práce. Brrrr, mě se už teď, když je ráno tma vůbec nechce.....
Není tady
Ahojki Verule. No asi jsem ne ty kamosky trosku nemehlo, ale na vysoke ty byli sami chlapi, v praci sami chlapi a na spinningu nebo aerobiku se taky tezko hleda, ony tam chodi temer vsechny holky uz s nejakou kamoskou. Takze nic. Na disko taky nechodim... Takze uz dlouho hledam prave pres net, s nekolika holkama si jen mailuju, nektere jsem poznala osobne, ale nejak z toho zadne velke kamaradstvi neni. Ja vim, ze vsichni pracujou a toho caus je malo, ale kdyz nekdo chce, tak si nejaky vecer prece rezervuje pro kamosku, a to se mi bohuzel jeste nepodarilo, abych nekoho takoveho nasla. Porad slysim jen, ze nekdo nema cas... Takze hledam a hledam a hledam... ;o)
Není tady
Ahojky Porubačky!!!
Jen jsem vás chtěla pozdravit.Jsem také z Poruby,ale už je mi 34roků a mám 2 děti.Tak se jaksi k vám nehodím
Čusík
Není tady
Nazdar dámy. Tak jse taky Ostravačka jsem z Hrabůvky. Já osobně chodím ráda na bazén, jezdit na koni a mám psa. Ráda hraju šipky. Jo je mi 22. Tak co vy na to kdo má podobné zájmy třeba jen toho psa.
Návrh co takhle se všechny sejít???????
Maya.82 napsal(a):
Nazdar dámy. Tak jse taky Ostravačka jsem z Hrabůvky. Já osobně chodím ráda na bazén, jezdit na koni a mám psa. Ráda hraju šipky. Jo je mi 22. Tak co vy na to kdo má podobné zájmy třeba jen toho psa.
![]()
Návrh co takhle se všechny sejít???????
Ahoj, tak to jsi kousek ode mě. Já jsem z Dubiny. Je mi 29 a veškerý můj volný čas teď zrovna vyžaduje synátor. Před těhotenstvím jsem ráda chodila na bowling nebo šipky. Plavání teda nemusím, na koni jsem nikdy neseděla a psa jsem musela nechat u maminky, protože přítel se psů bojí a mamka by zůstala úplně sama.
Není tady
Ahoj
brouzdala jsem tudy, tady, tady, tudy a aha co jsem nasla http://www.rostaci.cz/kamoska
Staci vlozit inzerat
Dam to vedet i ostatnim - kamaradek nikdy neni dost
Není tady
Ahojky,
nejsem přímo z Poruby, ale mám to tam kousek. Dojíždím tam na spinning. Je mi 25 a zrovna jsem ztratila dlouholetou kamrádku. Hledám kamrádku, která si na nic nehraje a s kterou si můžu pokecat o všem. Zdraví Jana.
Není tady
Ahoj Jano tak to su přesně já.
Maya.82 napsal(a):
Ahoj Jano tak to su přesně já.
tož co mi o sobě povíš? Co děláš, jak se máš?:-)
Není tady
Tak já se mám výborně a momentálně nedělám nic. Napíšu ti SZ.
Ahojík, jsem taky z Ostravy....
Upravil(a) králíček (26. 3. 2008 16:37)
Není tady
Mě tak připadá, že všechny holky v mém věku jsou všude jinde, jen ne v mém okolí. Chodím 3x týdně do aerobicu na J. Skupy, ale tam většinou chodí starší holky a já moc komunikativní nejsem - teda spíš co se týče nového seznamování. No jsem holt děsná.... :-)
Není tady
Ahojky holky jsem také z Ova Vyškovic. Jsem tady asi 6 let ale nějaké pohodové kamaradky jsem si nenašla asi je to tím že pracuju doma takže nebylo tolik možností se seznámit. Pry že Vám to utíká no za pár dní budu mít 26 :-)) a to mi včera bylo 20.-DD
Hledám kamarádku na pokec, procházku, bazen, bowling cokoliv nebo jen tak na kafe. Každá by jsme měly mít někoho s kým si mužeme popovídat. Nebo se s přítelem rádi seznámíme s pohodovým párem a zajdem na pivo třeba:-D nebo výlet.
Není tady
Ahojky holky,
tak jestli se můžu přidat... není mi teda už sice dvacet bééé bééé bééé, ale moc ráda bych taky pokecala nebo šla někam občas posedět. Mám dětičky, přesto si ráda udělat čas na zumbu, spinning, nákupy...
Takže pište pište, i jak zvládáte ten předvánoční čas a přípravy...
Není tady
Ahojky všichni vidím,že to není jen můj problém že nemůžu najít kamarádku na pokec, atd.Rada bych našla někoho kdo by se mnou začal chodit na zumbu nějak samotné se mě tam nechce chodit. Je mi 26 let a letí to strašně. Jsem z Ostravy - Zábřeh
Potřebuji přijít na jiné myšlenky připadá mi že nic jiného neznám jen práce a zase jen práce.
Budu ráda když se ozvete a můžeme zajít do čajovny nebo na kafíčko prostě dělat babské věci přiznávám moc volného času nemám, ale neříkám že se nebudu snažit. Mějte se hezky Lenka
Není tady