18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
já kdy byla poprvé tak taky , proto jsem pak la znovu.
Podruhé mi vadilo, e se snaila zvednout sebevědomí jedné eně tím , e milenku jejího mue celou dobu titulovala jako " laciná náhraka " a "enská , co se holt pověsí hned na osamělého mue. V jiné konstelaci řekla o muské linii.....no jo, oni jsou to slaboi a aci. přijde mi to hodně neprofesionální. Jako lektorka by měla být nad věcí a neponiovat ádnou z rolí v systému.
Při jedné konstelaci spolu s manelkou hodně manipulovali jejím muem a snaili se mu vnutit pocit, e je nezodpovědný, e chtěl jen zábavu a e by rozhodně měl být se svojí enou a dítětem a to přez to , e na začátku konstelace ena řekla, e rodina je pro ní ona , její dítě a její rodiče...manela zcela opomenula.
Při dalí ena přila ji s tím, e s manelem nechce být, přesto byla při konstelaci přemlouvána a manipulována, aby s ním jetě několik let vydrela, ne budou děti starí a pak se uvidí. V obou příopadech bylo znát, e to je "přez " pocity a emoce zůčasněných.
Tento pocit jsem neměla jen já, ale i moje známá, která byla na konstelaci poprvé.
Není tady