29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
taurus napsal(a):
prosima napsal(a):
taurus, děkuju
Není zač, opravdu mě to nadchlo. Už jsem stačila "nakazit" další dva lidi
. V březnu jdu zase.
taurus, tak si tě na březen píšu a těším se
ti nakažení, ať se mi kdyžtak ozvou
přijela jsem z výcviku hypnózy a nlp a tak nějak sbírám zbytky obou hemisfér a umisťuju je, kam patří
Není tady
Ahojky,zpočátku jsem byla z konstelací taky nadšená,ale jak se mi to časem rozleželo v hlavě,tak moc nevím,co s tím.Nestavěla jsem si žádnou svoji,ale stála jsem v rolích a bylo to celkem vyčerpávající.Jsem v kontaktu i s 2 ženama a na ty to taky teprve doléhá po těch 6 ti týdnech.Nejdřív jsem si myslela,že bych si měla postavit cca 3 ,ale asi jsem srabík - myslim si,že momentální stav není tak hrozný ve srovnání s tím,co by se mohlo ukázat.Možná jsem zatím jen "nedozrála".
Není tady
Nevím, jestli to není nedovolená reklama , ale chtěla bych pochválit konstelace u Prosimy, kterých jsem se včera zúčastnila.
Na konstelacích jsem zatím byla dvakrát a tyhle mi přišly nejlepší.
Na prvních, na kterých jsem byla, se stavěly konstelace na několik hodin a navíc tam bylo spoustu lidí, co se znali ,takže když zrovna nestáli v roli, tak si odbíhali někam pokecat, což mi přišlo jako neúcta k tomu, kdo si zrovna konstelaci stavěl.
Na dalších nás zase bylo kolem 25 lidí, takže se na spoustu lidí nedostalo jak s konstelací, tak s hraním v nich.
Na Vyšehradě nás bylo tak akorát, konstelace nebyly ani příliš dlouhé, ani příliš krátké a všechny dobře „dopadly“
Jo a navíc jsou na úžasném místě, které už samo o sobě stojí za to.
Není tady
Já jsem byla tento víkend taky na konstelaci. Bylo to super. Měla jsem svoji i jsem někomu stála v konstelaci. Uvidíme co z toho ješte vyleze
Není tady
Andromeda napsal(a):
Nemáte někdo doporučení na Rodinné konstelace v ČB a okolí?
Případně do SZ, díky
Andromedo, myslela jsem na Tebe a hledala mezi známými - a zatím na nic, co bych mohla doporučit, nenarazila. Ale budu zkoušet dál. Nebo můžeš přijet na Vyšehrad - trochu z ruky, ale jistota
Není tady
Pokud má někdo z Vás pocit, že by na konstelace rád šel, ale nemá odvahu se se svým problémem postavit před více lidí atp., tak může zkusit individuální rodinné konstelace. Udělala jsem to tak i já a bylo to přesně ono
Není tady
ahoj, je to možno trochu trapné, že to neviem ale čo to sú rodinné konstelace.
Není tady
velmi podrobné údaje o technice najdeš zde
http://www.konstelace.info/konstelace.html
http://www.familyconstellation.org/
http://www.volny.cz/sedmikraska.li/index2.html
Není tady
Samadhi napsal(a):
http://www.volny.cz/sedmikraska.li/index2.html
prečítala som si niečo na tych strankach a vyzerá to velmi zaujimavo díky, do budúcna by som to možno aj skúsila taký malý výlet do Prahy bude super. Musím sa ešte nad tým poriadne zamyslieť čo by som tam vlastne robila.
Není tady
ajka123 napsal(a):
Samadhi napsal(a):
http://www.volny.cz/sedmikraska.li/index2.htmlprečítala som si niečo na tych strankach a vyzerá to velmi zaujimavo díky, do budúcna by som to možno aj skúsila taký malý výlet do Prahy bude super. Musím sa ešte nad tým poriadne zamyslieť čo by som tam vlastne robila.
Konstelace určitě dělají i na Slovensku :-)
Není tady
Hm, taky jsem hledala, potřebuji prosím někoho v Košicích pro tu kámošku, kvůli které jsem to zkusila(abych ji mohla zachránit). Nemohu ji sem dostat, aby na tu konstelaci šla tady.
Uvažuji o další konstelaci, tentokráte jenom kvůli sobě, že bych chtěla být jiná. Tak nějak, že bych se vykuklila v jinou, lepší já, než co teď působím a už nechci.
Není tady
Martinka1 napsal(a):
marti, na slovensku určitě konstelace dělají, ale pomálu - vím, že lektoři jsou tam většinou z rakouska a švýcarska a zajíždějí občas
alespoň mi to říkali lidé, kteří jezdili z bratislavy ke mně na konstelace na vyšehrad
problém je i s brnem - mám pořád dotazy na konstelace na moravě, ale jsou občasné, tu a tam a moc nevím o kvalitě lektorů
s konstelacemi je ten průšvih, že je potřeba dostat na jedno místo v jednom čase dost lidí - někdo tu psal o individuálních konstelacích - určitě jako náhled jsou dobré, já sama používám konstelační principy v individuálních konzultacích - hlavně partnerských, ale nevyrovnají se síle skupiny a pole, které tam vzniká
až mi odrostou děti, slibuju, že se vydám po vlastech českých - ale to ještě chvilku potrvá
Není tady
prosima napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
marti, na slovensku určitě konstelace dělají, ale pomálu - vím, že lektoři jsou tam většinou z rakouska a švýcarska a zajíždějí občas
alespoň mi to říkali lidé, kteří jezdili z bratislavy ke mně na konstelace na vyšehrad
problém je i s brnem - mám pořád dotazy na konstelace na moravě, ale jsou občasné, tu a tam a moc nevím o kvalitě lektorů
s konstelacemi je ten průšvih, že je potřeba dostat na jedno místo v jednom čase dost lidí - někdo tu psal o individuálních konstelacích - určitě jako náhled jsou dobré, já sama používám konstelační principy v individuálních konzultacích - hlavně partnerských, ale nevyrovnají se síle skupiny a pole, které tam vzniká
až mi odrostou děti, slibuju, že se vydám po vlastech českých - ale to ještě chvilku potrvá
Já vím, že Martin Daniel rozjíždí cyklus kurzů, ve kterých převážně používá techniku konstelací, v BRNĚ :-)
http://smysl.com ... pro ostatní - nenechte se zmást, že název "konstelace" není v názvu jeho kurzů :-)
Není tady
prosima napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Taky mam tenhle problem s rodinnymi konstelacemi v Irsku. Zjistila jsem, ze je tu pouze jedno misto, kde se poradaji v celem Irsku (aspon tedy po internetovem patrani) a to jeste velmi zridka.
Jestli jeste nekdo v Irsku a mate info o rodinnych konstelacich, tak mi pls dejte vedet.
Není tady
taurus napsal(a):
Taky mam tenhle problem s rodinnymi konstelacemi v Irsku. Zjistila jsem, ze je tu pouze jedno misto, kde se poradaji v celem Irsku (aspon tedy po internetovem patrani) a to jeste velmi zridka.
Jestli jeste nekdo v Irsku a mate info o rodinnych konstelacich, tak mi pls dejte vedet.
ahojky taurus, zdravím tě do irska - dej vědět, jak se daří
s irskými konstelacemi nepomohu, znáš mě, já se z vyšehradu nevyhrabu
Není tady
Taky jsem navštívil rodinné konstelace. U Pražského psychologického centra. nepovolená reklama A mohu je vřele doporučit. Patrik
Upravil(a) Ronja (13. 11. 2010 17:36)
Není tady
Byla jsem na 6 kurzech Martina Daniela a můj názor je,že ty kurzy téměř ničím lidi neobohacují,seznámila jsem se na kurzech postupně s 10 lidma,se kterými jsem dál už dva roky v kontaktu.chodili opakovaně,ale opravdu řeší všichni stále totéž s čím tam šli dodnes,žádná změna k lepšímu.ani mě to nic nepřineslo,přesto,že jsem se snažila jít opakovaně a dělala jsem při účasti vše,co se po mě chtělo.takže se mi to zdá divné.navíc řada lidí tam chodí hodně dlouho,tak se ptám,proč.kurz by snad měl pomoci,ne vytvořit závislost.chápu,že to může organizátorovi vyhovovat,když si tak snadno vydělává ne malé peníze.podle mého názoru jsou kurzy silně předražené.hodnota mi ale přijde nejvýš tak polovina,co se platí.Martin Daniel mi přijde kreativní v přístupech a vymýšlení cvičení,jeho základní metoda-krocení mi ale nepřipadá přínosná,naopak stagnující,nevidím tam žádný vývoj-minimální a žádné výsledky až na výjimky.konstelace jsem zažila i s jinými pořadateli a byli rozhodně mnohem lépe uzavřené,tady se ani nezdůrazňuje vystoupit z rolí,což se zpočátku dělalo.zažila jsem na vlastní účast.
mně osobně pomohla kineziologie,po více hodinách a i tam si myslím,že velmi záleží na kineziologovi.je jako všude málo těch,co jen nemluví a neslibují a neberou peníze,ale také opravdu účinně pomůžou.z vlastní zkušenosti mohu doporučit Ivanu Grmelovou.
jak tu už někdo psal,já nevěřím těm,co si o sobě myslí,že jsou lepší,chytřejší než ostatní.chybí mi u nich pokora a bez té moudrost není.jde spíš o potřebu si lehce vydělávat na důvěřivosti lidí a ukazovat se a přijímat obdiv.
Není tady
U výběru konstelací-konstelatéra bych zvažovala doporučení někoho známého.jinak se najdou vždy lidi co budou pro a co proti,to je prostě u všeho a celá škála názorů mezi.vždy si musíme vybrat na svoji zodpovědnost.konstelatéři mají zodpovědnost,ale tu hlavní za sebe vždy my,nebot nikdo neví o nás víc než my sami,ačkoli se k tomu třeba těžce prokopáváme.Oni jsou jen námi vybraný a povolený nástroj.
byla jsem na dost konstelacích u Antonína Konvičky a po asi dvou letech pauzy na 6kurzech převážně s konstelacemi u Martina Daniela.pak ještě u dvou paní,kterých jména si nepamatuju.
A.Konvička mi přijde lepší v přístupu než Martin Daniel,ale u obou jsem měla pocit,že to nefunguje.tedy maximálně jenom chvili,pak to vyšumí.a to jsem pozorovala i u dalších cca 10 lidí,s kterými mám občasné kontakty dodnes.tenhle efekt zažívá dost lidí,co někam chodí,ale to není na nic.
Spousta konstelatérů nic moc neumí.co umí ukazují právě jen výsledky-na kolik % mi s problémem při jednom kurzu pomohli?
přijde mi,že časem se vytvářejí u konstelatérů fan kluby a jak víme,ti,co jsou moc nadšení-obdivují až mírně k fanatismu,tak nemají už správný pohled,podobá se to lásce.na ty dát nemůžeme.pokuď to konstelatér podporuje,tak to není v pořádku.pak mu nejde o výsledky,ale stálou,co největší klientelu a peníze.jsou to jistě vůdčí typy a ty často hledají lidi,co sami nevědí.mají potřebu pomáhat druhým kv.svému pocitu?to poznáme právě na přístupu a na tom kolik chtějí.samozřejmě si nemyslím,že mají pracovat zadarmo,ale také ne příliš draze,když chtějí pomáhat.pokuď je znát komercializace,tak není o čem uvažovat.pokuď nepřipouští jiný názor,jen svůj a cítí jiný názor jako útok,tak to není vpořádku.nebo podle vás ano?
Není tady
Tak to jsem zvědavá, já se zrona k Martinovi chystám.
jinak jsem byla na vícero konstelací, jednou na vyšehradě ( zapoměla jsem jméno lektorky) a tam bych už nešla v žádném případě. hodně lidmi manipulovala a některé její názory ( zvlášť na milenky amilence) byli k velké škodě konstalací . myslím, že neustála nějaký svůj vlastní problém.
Není tady
ahojky,jsem léta ezotericky založená-řada konstelací aj. kurzy MARTINA DANIELA fakt NEDOPORUČUJU!byla jsem s kamarádkou a 2kamarády 4x u Daniela za 2 roky kv.problémům s rodiči.vyzkoušeli jsme krocení a vše.závěr:žádný výsledek,konstalace nedotažené,což může být leda škodlivé-nebezpečné,některá cvičení inspirativní-zábavná.máme názor,že krocení je velmi směšné,zastaralé a zbytečné-není potřeba ve vztazích,které fungují-proč pak krotit,vztekat se.nechápem a vztahy nám léta fungují skvěle.s druhým jsme kvůli tomu,že nám to vyhovuje,že nás obdivuje a my jeho v něčem,je nám spolu fajn a je automatické se nehádat,ale shodovat a respektovat rozdílnost.kdo se hádá a chce mít navrch má problém a ten at si řeší sám,ne na druhém.od takového člověka by druhý měl odejít."muž má vždy pravdu,je silnější než žena a ta to musí uznat,aby byla ve vztahu šťastná.." z našich vlastních životů a vztahů zaručuji že ne.je to fakt naprostý nesmysl.muž který má potřebu mít navrch se nějak bojí žen a snad si pak přitahuje potvory?a problémy?navrch nemůže mít přece nikdo.oba se podporují.možná je dobré NEPOSUZOVAT a být v POHODě.Nehledat problémy,ale cítit lásku.kdo ji cítí k sobě,cítí ji i k druhým a nemá problémy.to přeju všem místo drahých kurzů.Raději si nějak udělejte radost,někam se jedte podívat ap.Volba je ale na každém.
Není tady