Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 8. 1. 2008 13:35

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Rodinné konstelace

Myslím, že rodinné konštelácie organizuje... teda robí či ako to napísa.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#77 8. 1. 2008 16:21

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Hyo: působilo to (u M. Daniela - myslím ten úkol co Ti uložil), viď? :-)
Taurus: Ty přijedeš do ČR jenom na 14 dní? Jak to??? A půjdeš na kreslení s Pan? 26.1.

Není tady

#78 8. 1. 2008 16:36

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Martin nedělá jenom konstelace, právě proto je nejlepší (pro mě :-) Jdu v pátek na přednášku, nepůjdeš? U Džoudyho v 18 h.

Není tady

#79 8. 1. 2008 16:38

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Martinka1 napsal(a):

Hyo: působilo to (u M. Daniela - myslím ten úkol co Ti uložil), viď? :-)
Taurus: Ty přijedeš do ČR jenom na 14 dní? Jak to??? A půjdeš na kreslení s Pan? 26.1.

No vypada to, ze prijedu jenom na chvili. Mam v planu jeste chvili cestovat. big_smile Tak doufam, ze mi to vyjde. Na kresleni s Pan nemuzu, protoze prijedu az druhy vikend v unoru a na prelomu unora a brezna chci zase pryc, jeslti mi do toho neco nevlitne. Takze chci jit k prosime na ten unorovy kurz.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#80 9. 1. 2008 15:50

prosima
♥♥-----
Web

Hyo: dopadla jsem tak, že konstelace vedu, tak to bylo myšleno smile - a moc ráda pracuju s materialisty - nebo jak já jim říkám "mentály", protože jsem byla taky taková a najednou se to kolem mě začalo rozkládat do neuchopitelných struktur a pak zase skládat do naprosto jasných obrazů ... prostě je prima přijmout to, že věci mohou být i trochu jinak, než se zdají

a s tím "jenom" a "nejenom" konstelace - většina lidí, kteří konstelace vedou, používají více metod a přístupů - i když se zdá, že se jenom staví konstelace - ale je to vždycky dáno přítomným okamžikem - co se vyvrbí, ukáže, na co je čas ...

Pokud si přiznáme existenci strachu, najdeme odvahu být sami sebou.

Není tady

#81 9. 1. 2008 17:40

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

No ale na sebe a na svojich vzahoch s žuďmi môžeš pracova aj tak, nie? Kvôli SEBE a svojmu ďalšiemu životu.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#82 9. 1. 2008 17:44

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

No tak ži izolovaný, čo ti bráni? Otvor si internetový obchod, aby si nemusel ma osobné kontakty a ži si na samote wink ... Ak myslíš, že tak budeš šastnejší...

Brita

Není tady

#83 9. 1. 2008 17:49

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Hm... ako myslíš. Tak potom by som sa fakt zamyslela, či ešte niečo neurobi pre zlepšenie mojich vzahov so svetom.

Brita

Není tady

#84 9. 1. 2008 18:10

balonek
♥♥♥♥---

[
Štěstí je otázka stupňů, jak napsal Remarque - možná by ses měl opravdu rozhlédnout, abys zjistil, kolik lidí je na tom hůř než ty a nestanou se tak žlučovitými... , možná bys zjistil, že můžeš být docela (objektivně) v pohodě, a to, že nejsi,  je jaksi záležitost tvé povahy. kapitulation

Není tady

#85 9. 1. 2008 18:33

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Myslím, že tvoje rozpoloženie je kombináciou vonkajších okolností a tvojho nvútorného nastavenia. Keďže tvrdíš, že okolnosti sa nedajú zmeni, pokúsila by som sa zmeni svoje vnútorné nastavenie(a možno by sa potom okolo teba žudia priam "srocovali"). Ale je to samozrejme na tebe...

Brita

Není tady

#86 16. 1. 2008 13:58

prosima
♥♥-----
Web

jééé - konstelace se nám dostaly do nové kategorie "babinetí věštírna" - to je pěkný smile

Není tady

#87 7. 2. 2008 16:34

prosima
♥♥-----
Web

Tak jsem se konečně dokopala k popisu svatebních a partnerských konstelací - kdo byste měl zájem hjarta

Není tady

#88 7. 2. 2008 16:51

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Já bych tedy zájem měla.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#89 7. 2. 2008 17:10

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

prosima napsal(a):

Tak jsem se konečně dokopala k popisu svatebních a partnerských konstelací - kdo byste měl zájem hjarta

Zájem o co? Jaká je nabídka?

Není tady

#90 7. 2. 2008 17:40

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

No možná bych zájem měl... Tedy pokud není podmínkou účast a existence partnera - protože tu bych samozřejmě splnit nemohl.

Na Bělehrad!

Není tady

#91 7. 2. 2008 17:54

Somaia
Host

Na konstelacích je samozřejmě lepší, když se osobně zná co nejméně lidí, nejlépe nikdo big_smile a s partnerem bych to rozhodně neabsolvovala.
ChZD... opak je žádoucí big_smile big_smile

#92 7. 2. 2008 18:02

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

Somraido, viděl jsem i nějaké podobné kurzy, kde byla nutná účast obou partnerů žádoucí, proto se ptám... Nevím, co to obnáší, třebas teď na jeden cyklus chodím (a moc mi to nepomáhá - přijde mi to příliš pomalé a málo radikální.)

Na Bělehrad!

Není tady

#93 7. 2. 2008 19:04

prosima
♥♥-----
Web

ahoj martinko1 - díky za vizitku - se omlouvám, já tu svojí měla v autě a vážně jsem na malování jen zaskočila - jen abys věděla, která já jsem - všechno se dočteš u mě na webu smile

pro ostatní - jestli s parterem nebo bez něj - je to vždycky individuální - já si raději všechno předem přežvejkám sama a pak se rozhoduju, jestli do toho chudáka manžela zatáhnu nebo ne - tyhle emoční věci můžou být docela šok pro jednotlivce a potom - každej si to zpracovává jinak

ale viděla jsem páry, kterým tyhle společné zážitky právě naopak vyhovují - třeba na esencích vztahů bylo párů několik a bylo to tak půl na půl - některé to vyloženě sbližovalo, pro jiné to musel být dvojnásobný záhul než kdyby to absolvovali sami

Není tady

#94 7. 2. 2008 19:07

prosima
♥♥-----
Web

Somaia napsal(a):

Na konstelacích je samozřejmě lepší, když se osobně zná co nejméně lidí, nejlépe nikdo big_smile a s partnerem bych to rozhodně neabsolvovala.
ChZD... opak je žádoucí big_smile big_smile

mᚠpravdu som, já sama to taky tak cítím - třeba když přijdou na konstelace partneři nebo kamarádky nebo kolegyně nebo matka s dcerou, tak se ptám, jestli chtějí, aby ten druhý byl přítomen nebo se šel raději projít a nebo si dát kafe - protože nikdy nevíš, co se objeví

Není tady

#95 8. 2. 2008 7:25

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

A už je znám nějaký termín? Byl bych mezi prvními zájemci.

Na Bělehrad!

Není tady

#96 8. 2. 2008 11:14

Samadhi
♥♥-----

chromý zlý dědeček napsal(a):

termíny některých dobrých lektorů

http://www.energybeings.zde.cz/
http://www.volny.cz/sedmikraska.li/index2.html
http://www.konstelace.info/seminare.html
http://shangrila.sannyas-on.net/program.php

Není tady

#97 8. 2. 2008 12:10

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

Samadhi napsal(a):

Dík, já měl ale na mysli přímo konstelace zmíněné Prosimou... Tedy ty partnerské.

Na Bělehrad!

Není tady

#98 8. 2. 2008 13:18

Samadhi
♥♥-----

Samadhi napsal(a):

Dík, já měl ale na mysli přímo konstelace zmíněné Prosimou... Tedy ty partnerské.

Ano tito všichni uvedení pořádají partnerské konstelace, je možné dokonce u nich získat výcvik.

paní Prosimu neznám, ale má tady někde odkaz na své stránky, tak jsem myslela, že máte zájem o jakékoliv další info

pan Bílý tento víkend specializované partnerské
viz

8. - 10. 2. 2008, Praha. DVAN
"Láska, sex a partnerské vztahy,
2. díl: Hloubka intimity - otevření se a prezence"
Druhý díl třídílného semináře o vztazích. Opakování úspěšného jarního a letního cyklu, který byl do posledního místa vybukován. Témata tohoto dílu: Polarita a přitahování se. Zranění a pocity viny. Když oba utíkají. atd.
INFORMACE • PŘIHLÁŠKA
více na http://www.konstelace.info/info-laska.html

bohužel pro ženy je to už úplně plné, takže se tam nedostanu :-( jinak bych poreferovala

Není tady

#99 8. 2. 2008 18:03

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

U Bílého jsem loni byl - byl to fajn víkend, ale že bych si z toho něco odnesl, to zrovna ne... Tedy z těch konstelací - ale byla tam aspoň celkem družná nálada, což mě překvapilo... Ovšem to vše samozřejmě po kurzech vyprchalo - sice se tam vyměňovaly kontakty, ale jakmile všichni vytáhli paty, zapomněli na to...
Ty konstelace na mě dosud moc nepůsobily. Vlastně vůbec - nevzbuzovaly ve mně žádné emoce. Ani do role se neumím vžít. Tak nevím, do jaké míry je to chyba moje, že to na mě nepůsobí, a do jaké toho, kdo to vede... Ale asi se to pro rozumově a materialisticky založené lidi moc nehodí.
Jinak ten Bílého seminហby byl možná zajímavý, ale dozvědět se o něm v den konání je pozdě - budu sledovat ty stránky.

Na Bělehrad!

Není tady

#100 11. 2. 2008 21:19

prosima
♥♥-----
Web

milý chromý zlý dědečku, jsi na nejlepší cestě konstelace vést - ten, kdo je vede, totiž právě musí být oproštěn od veškerých pocitů a emocí, jinak udělá tak maximálně paseku - takže vydrž a ono to půjde

a nic si z toho nedělej, já měla při prvních konstelacích před lety pocit, že se účastním cimrmanova léčebného divadla big_smile

ale je taky možný, že jsi stál jako zástupce za lidi, kteří v reálu prostě pocity a emoce nemají - jsou od nich odříznuti právě proto, aby necítili strach, bolest, smutek, osamělost, ...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí