6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Martinka1 napsal(a):
Jo jo seděla jsem vepředu uprostřed, to jsem byla já :-)
Faaakt?
jsem to tak jenom plácla, e by to byla velká náhoda
Není tady
Dastinka napsal(a):
Pročítám tady celé vlákno a uvauji, zda jsem "normální" kdy mě konstelace ani kineziologie neoslovily a necítila jsem vůbec nic.. ?
Nie, je to indi-vindi... Ja som kinezku skúsila a vyhodnotila ako nevhodnú pre mňa - ale mono to bolo len tým, e som la ku známej, a teda som mohla by nedôverčivá alebo zaujatá. A rodinné kontelácie mi sadli ako ri na erbel(nočník, hrnek či jak je to po česky). Kadý má "svoje" metódy, ktoré účinkujú, a "svoje" problémy na rieenie.
Není tady
To je určitě pravda, ale zatím jsem se setkávala pouze s pozitivními a nadenými ohlasy. Já jsem la na konstelace také jako pozorovatel, ale nakonec jsem byla také postavena do konstelací, ale bylo mi to naprosto jedno - necítila jsem ádné emoce..a to jich bylo asi est...je pravda, e se začínalo asi v devět ráno a v pět jsem včeho měla plné kecky, musela jsem odejít pryč z místnosti a přála si jediné - aby byl konec a já byla co nejdřív doma..
Není tady
No proste nie si cez tie emócie... alebo má skrátka vetky kontelácie v poriadku... Moji kamoi si nevedia vynachváli holotropné dýchanie a mňa by tam nedostali ani párom volov... nemám proste tú potrebu a beriem to ako ivotný fakt. Nemusím ma vetko. Ono - čo je pozitívny ohlas... e? Ja som bola s konteláciami spokojná, ale plakala som tam hneď od začiatku ako o ivot a večer(mali sme to skoro celý deň a bolo nás len 9, take nárez jak sviňa) som mala pocit, e som vyfárala z bane. Keď sa to usadilo, bolo dobre, ale odmietla som ís na kontelácie okolo narodiek v obave, e to by som u nerozdýchala. Ja mám okolo narodiek vetko intenzívnejie.
Není tady
Já tam taky nela s tím, e čekám, e to zrovna na mne bude fungovat a něco se bude dít!
KdY vím, e nejsem hypnotabilní (nelze mne zhypnotizovat, nebo mám silnou vůli to nedovolit a nelo, ani kdy jsem to chtěla dovolit), tak jsem jenom byla zvědava, co to tak bude za systém-akci.
Kineziologie na mne taky nefungovala....a mé dítě ano.
Není tady
Musim napsal(a):
Já tam taky nela s tím, e čekám, e to zrovna na mne bude fungovat a něco se bude dít!
KdY vím, e nejsem hypnotabilní (nelze mne zhypnotizovat, nebo mám silnou vůli to nedovolit a nelo, ani kdy jsem to chtěla dovolit), tak jsem jenom byla zvědava, co to tak bude za systém-akci.
Kineziologie na mne taky nefungovala....a mé dítě ano.
na mně taky kineziologie nefungovala, cca před 3roky, a to z toho blbého důvodu, e mi bylo před tím řečeno jak to funguje, a já jsem se pak nemohla odpoutat od toho, abych neovládala svoje svaly, e jsem třeba se snaila pořád vnímat, jestli mi klesají ruky nebo drí, a tak jsem je díky svému sebeovládání drela pořád stejně a taky si myslím, e mi nesedla slečna, která mi to dělala, e jsem ani neměla chu ji něco říkat take problém byl evidentně na mé straně
Upravil(a) plachetnice (1. 11. 2007 13:20)
Není tady
To je koda, ale dúfam, e to nie je príčina, prečo si zasa taký "okúzžujúci"....
Není tady
já se přiznám, e jsem jetě nenala kineziologa/kinezioloku, kteří by se mnou něco uměli udělat - tak nějak mám vdycky pocit, e terapeut jsem já
a u konstelací to taky hodně záleí na to, kdo je vede a jestli mu důvěřujete - pokud se člověk zaprcne, tak nevidí, neslyí a hlavně necítí - co je v konstelacích poměrně hloupé
i kdy zase někdy člověk můe stát jako zástupce někoho, kdo má prostě emoce odblokované a v reálu ten člověk opravdu moc necítí a to pak je dost těké, aby něco cítil zástupce, navíc kdy je nováček a není si moc jistý tím, co se děje
jo a pokud chcete přijít zakonstelovat na vyehrad, tak je mono tuhle sobotu - mám to na webu odkaz poruoval pravidla BABINETu, pak jedu na umění zemřít a co já vím, přítě u to nebudu já, ale třeba někdo úúúúplně jiný
Není tady
Ráda bych la na konstelaci tuto sobotu, ale nevím co dřív řeit... Poradí mi terapeut nebo si mám hodit korunou? Natěstí mám dvě jen varianty.
Děkuji.
Není tady
Pag napsal(a):
Ráda bych la na konstelaci tuto sobotu, ale nevím co dřív řeit... Poradí mi terapeut nebo si mám hodit korunou? Natěstí mám dvě jen varianty.
Děkuji.
rodinné konstelace pracují s přítomným okamikem - znamená to, e to zadání, které z člověka vypadne na "horkém křesle" je přesně to správné - já sama si kolikrát říkala, co to vlastně povídám - a bylo to přesně to pravé ořechové, co bylo potřeba vyřeit
Není tady
prosima napsal(a):
pokud se člověk zaprcne, tak nevidí, neslyí a hlavně necítí
U to napsala vlastně i Prosima. Já to jen podtrhnou Stává se, e na konstelace přijdou noví lidé, kteří přesně říkají: "Mě to nic neříká, já nic necítím... co to tu vlastně děláte za bludy?". Nicméně jsou zajímavé dva faktory:
(a) větinou takoví zůstávají a do konce. Moná proto, aby sobě i vem okolo sebe mohli vykládat, e to bylo o ničem a nebo proto, aby přeci jen na něco přili
(b) jsou vybíráni těmi otrlejími do konstelace do rolí lidí, kteří i v reálu necítí!
Pro mne z toho vyplývá jendiné: Pokud necítí/necítíte a stojí/stojíte v konstelaci, jste ve správný čas na správném místě
Není tady
zdravím vechny v novém roce 2008
u mám na webu nové termíny konstelací, tak jukněte a ráda vás uvidím
zítra mizím na supervizi RK, tak na vás budu připravená
Není tady
a v Brně ne??Ráda bych přila.
Není tady
juli napsal(a):
a v Brně ne??Ráda bych přila.
juli, kamarádka se zase ptá, kdy přijedu do bratislavy, jiná do ostravy ... to bych byla takovej konstelační cesák - teď přemýlím, kdo dobře konsteluje v brně, kam tě nasměrovat - kdytak se mi ozvi do mailu, mám ho na webu
Není tady
ví co, na té supervizi, kam jedu, se sejde tak dvacet, třicet lidí, kteří s konstelacemi u nějakou dobu pracují, budu na tebe myslet a okouknu, koho ti doporučit - to ví, konstelace u dneska staví kdekdo, tak abych tě neuvrhla někomu do spárů
Není tady
Nebo se bojí vypustit své lidské, hluboko ukryté pocity ven
Není tady
Chěla jsem se zeptat vás, kteří u na konstelacích byli, jaké jste se cítili po konstelacích. Vím, e u kadého je to individualní ale zajimalo by me co muzu zhruba ocekavat.
Není tady
Ja dobre... na kponteláciách som sa nenormálne vyplakala a potom som bola taká trochu unavená, ale inak akoby - očistená? Taká skoro príjmene unavená... Akoby sa niečo vo mne uvožnilo. Nebola to nejaká radikálna zmena alebo tak, ale cítila som sa lepie. A ete dlho som rozmýžala o veciach, ktoré sa tam stali a boli povednaé, ale u bez emócií.
Není tady
Asi na to fakt půjdu. Tohle mě zajímá čím dál tím víc. Jen se malinko bojím, aby to ve mě nespustilo emoce, které neukočíruju... A vzhledem k tomu, e v ČR budu pouze krátce, tak bych byla nerada, aby mě konstelace rozhodily víc ne je zdrávo.
Není tady
U jsem slyela ale zatím bych radi něco méně intenzivnějího (ne celý víkend), třeba jen jedno odpoledne. A moná se jenom spí podívat, ne se učastnít. Mě tady zaujala prosima, tak bych chtěla jít tam. A navíc v ČR budu asi jen 14 dní, tak abych se zbytečně nerozhodila .
Není tady
Taurus,
není čeho se bát.Kadý terapeut má i zásobu kapesníků a kdy Tě něco hodně rozhodí, určitě zná jinou techniku, jak Tě vrátit do normálu
Není tady
taurus,
pokud vím, je několik kol, které vyučují terapeuty ve vedení konstalací kadá trochu jinak.
Viděla jsem konstalace dokončené i nedokončené....
Pokud chce jít na jednodenní konstalace a prosima bude mít termíny, které ti nevyhovují, podívej se jetě na program centra www.jemijasno.cz
Konstalace vede Yana a ty její patří mezi ty "dokončené"
Není tady
Výborná monost, jak se seznámit s mnoha lektory rodinných a systemických konstelací z Čech i zahraničí nabízí právě konference v dubnu 2008 v Praze. Blíe zde: http://www.cisk.cz/konference.html 3 dny workshopů, přednáek a meních ukázek práce. Výrazné slevy pro studenty.
Upravil(a) Baraka (7. 1. 2008 17:14)
Není tady
prosima napsal(a):
taurus, ráda tě na vyehradě uvidím a neboj - kapesníků mám vdycky dost, jak psala heluka
Nebojim se, ze se slozim na konstelacich (s tim docela i pocitam) spis jsem mela na mysli, stav po konstelacich. Zkusim a uvidim. Uz me to laka delsi dobu.
Není tady