Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 17. 10. 2007 18:02

Bára :)
♥♥♥♥---
Místo: Praha

Hračky pro 6-7měsíčního špunta

Ahojda maminy smile

Vánoce se blíží a já pořád brouzdám po internetu a hledám, co by se mohlo Matýskovi líbit. Líbí se mi klasické hračky, žádný mluvící blikací pejsci... prostě obyčejné... nemůžete mi pomoci vy zkušenější, co se vašim dětem v tomhle věku nejvíce líbilo? ....moc díky hjarta

Není tady

#2 17. 10. 2007 19:39

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Hračky pro 6-7měsíčního špunta

Natálka měla takový malý hrací pultík se zvuky různých zvířátek - z toho byla nadšená a leporela!!!! taky hodně plyšáci

Není tady

#3 20. 10. 2007 13:12

Márci
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Hračky pro 6-7měsíčního špunta

To by mě taky zajímalo. Myslím, že toho mám dost, ale plno věcí budeme odkládat na později. Takže taky bych brala nějaký ten tip wink
Já mám plyšovou, cinkací kostku. Plno těch chrastících hraček. Kousátka - normální i hrací. Do vany ty pěnový výlisky. Dřevěnou tahací hračku - mašinku s panáčkem.
Auto, které svítí a hraje a jezdí a něco podobnýho je i vláček. Ale toto je tam psáno, že to je od 3let.  Takže nám to bude chvíli ležet ve skříni.
A taky jsem vyhrála na aukci skvělou motorku- čtyřkolku-šlapací. Ale ta je taky od 3 let. dumbom dumbom lol lol No nic, máme to doma, třeba to bude ještě dražší a my to máme aspoň už do výbavy lol Včera jsme na ni Vojtíka už fotili a normálně se sám drřel za řídítka, jako pravej drak lollollol
No, jsme prostě prdlí lollol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí