|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1
Ahojda maminy 
Vánoce se blíží a já pořád brouzdám po internetu a hledám, co by se mohlo Matýskovi líbit. Líbí se mi klasické hračky, žádný mluvící blikací pejsci... prostě obyčejné... nemůžete mi pomoci vy zkušenější, co se vašim dětem v tomhle věku nejvíce líbilo? ....moc díky 
Není tady
To by mě taky zajímalo. Myslím, že toho mám dost, ale plno věcí budeme odkládat na později. Takže taky bych brala nějaký ten tip 
Já mám plyšovou, cinkací kostku. Plno těch chrastících hraček. Kousátka - normální i hrací. Do vany ty pěnový výlisky. Dřevěnou tahací hračku - mašinku s panáčkem.
Auto, které svítí a hraje a jezdí a něco podobnýho je i vláček. Ale toto je tam psáno, že to je od 3let. Takže nám to bude chvíli ležet ve skříni.
A taky jsem vyhrála na aukci skvělou motorku- čtyřkolku-šlapací. Ale ta je taky od 3 let.
No nic, máme to doma, třeba to bude ještě dražší a my to máme aspoň už do výbavy
Včera jsme na ni Vojtíka už fotili a normálně se sám drřel za řídítka, jako pravej drak 

No, jsme prostě prdlí 

Není tady
Stránky: 1