|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Vanda napsal(a):
Také se mi stále hlásí nová příchozí SZ, i když žádná není.
Už by to mělo být v pořádku. Je tomu tak?
Není tady
Mám takový menší problém,nedaří se mi odhlásit,prostě mě to ignoruje
. Poradíte? Děkuji.
[/url]
[/url]Není tady

Sarana napsal(a):
Mám takový menší problém,nedaří se mi odhlásit,prostě mě to ignoruje
. Poradíte? Děkuji.
Zavřete prohlížeč. Pak ho otevřete. Stále přihlášená? Pak si zkuste smazat cookies (návod je třeba zde:http://www.vimevic.cz/hardware/cookies.php).
Není tady

Jirka napsal(a):
sisi21 napsal(a):
Chtěla bych se zeptat když se chci podívat jen na 5 nejnovějších témat ..používám tuto stránku
www.babinet.cz a u ní se mě nezobrazuje těch 5.nejnovějších témat.
jde s tím něco udělat jako to bylo dřív???Už je to opravené, nyní by se to mělo již korektně zobrazovat.
ano.. už to vidím ..díky..
Není tady
vřelé díky,povedlo se 
[/url]
[/url]Není tady
Já nevím, jestli je to přímo chyba, ale chtěla bych vědět, proč se mi nezobrazuje na hlavní stránce fór dole ta nabídka "zobrazit poslední příspěvky" 
Protože teď, i když chci vědět jen tak zhruba, co se děje, musím se přihlásit
Není tady
lupi, pokud přijdeš jako host, pak není od čeho počítat poslední příspěvky, tudíž nelze vyhledat. Bud přihlásit, pak zvolit. Nebo procházet růčo oblíbené položky. DOuufám, že je to to na co se ptáš
Není tady
PAvlí, ale vždyť to tam bývalo! Já nevím, jaký to byl systém, ale i jako host sis mohla navolit "poslední příspěvky".Prostě - jak máš dole při přihlášení ty čtyři řádky (mé příspěvky, poslední - a ještě dva nějaké) tak zrovinka tam byly - ale jen dva: Poslední a tušímže "bez odpovědi"
No a tak jsem došla, mrkla jsem se, jestli nepsal někdo mě zajímavej a teprve když mě něco zaujalo, tak jsem se přihlásila 
no a teď tam není nic.....
Není tady

Peťka napsal(a):
Když jsem v nějaké diskuzi, zhruba každých pět vteřin mi přeskakuje link mezi těmito dvěma variantami (příklad):
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=24562#MOVE
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=24562#START
Je to docela rušivé, když mám zapnutý zvuk. Má to nějaký důvod?
Toto dělá nová verze Internet Exloreru. Ty parametry #MOVE a #START si tam zobrazuje sám a upřímně vůbec netuším, co to dělá. Protože se to týká více uživatelek, má to pro mě vysokou prioritu, ale zatím netuším, co s tím.
Není tady

lupina montana napsal(a):
PAvlí, ale vždyť to tam bývalo! Já nevím, jaký to byl systém, ale i jako host sis mohla navolit "poslední příspěvky".Prostě - jak máš dole při přihlášení ty čtyři řádky (mé příspěvky, poslední - a ještě dva nějaké) tak zrovinka tam byly - ale jen dva: Poslední a tušímže "bez odpovědi"
No a tak jsem došla, mrkla jsem se, jestli nepsal někdo mě zajímavej a teprve když mě něco zaujalo, tak jsem se přihlásila
no a teď tam není nic.....
Jako host to Babinet nikdy neuměl, nebo si to aspoň nepamatuji...
Není tady
Ale jo - ještě docela donedávna.....
Není tady

lupina montana napsal(a):
Ale jo - ještě docela donedávna.....
A kde přesně? Žádné změny v systému jsem nedělal, kromě bezpečnostnách záplat...
Není tady
No přesně tam, co jsou - jen když jsi byl j.h., tak tam ubylo "zobrazit moje příspěvky" a ještě jedno - myslím, že ta označená témata. A byly tam jen "zobrazit poslední příspěvky" a asi ty s nulou....
Prostě dvě místo čtyř 
Není tady
Koukám, že se změnil Babinet, ta reklama mi pořád běhá na posledním napsaném příspěvku. Máme prohlížeč Explorer 7. Děkuji.
Není tady

topazio napsal(a):
Koukám, že se změnil Babinet, ta reklama mi pořád běhá na posledním napsaném příspěvku. Máme prohlížeč Explorer 7. Děkuji.
Hned se na to podívám...
Není tady
Ahoj, mám problém s celým vzhledem Babinetu, je nějak straaašně široký, to dřív nebylo. Myslela jsem, že je chyba u mě, ale dá se to jen oddálit nebo přiblížit a to oddálení vypadá fakt blbě... Tak se chce zeptat, jestli by s tim nešlo něco udělat, pokud to teda neni jen u mě? Moc díky.
Není tady

Tiffany napsal(a):
Ahoj, mám problém s celým vzhledem Babinetu, je nějak straaašně široký, to dřív nebylo. Myslela jsem, že je chyba u mě, ale dá se to jen oddálit nebo přiblížit a to oddálení vypadá fakt blbě... Tak se chce zeptat, jestli by s tim nešlo něco udělat, pokud to teda neni jen u mě? Moc díky.
Tiffany, to jsi první, pro koho je Babinet moc široký. Zatím jsem měl stížnosti, že je moc úzký... Zvládneš mi říct, jaké máš rozlišení displeje (obrazovky)?
Není tady
Od dnešního rána je široký, prohlížeč Oprea 9.64. Dříve byl nastaven tak, že šlo mít otevřenu postraní lištu i záložky.
Není tady

Zkuste to teď, prosím...
Není tady
Dobrý den,prosím,mohu dostat návod,jak např.na psychologickém tematu mohu přečíst poslední příspěvěk,když mi ho naprosto spolehlivě zakrývá hnusná,oslizlá reklama?Nechápu,nerozumím.To není obchod,to je arogance nejvyššího kalibru.
hlásím, že mám babinet taky široký
mám mozillu a dřív to bylo bez problémů. široký = musím dole rolovat doprava, abych přečetla celý příspěvek

Není tady
Tak já jsem na tom uplně přesně jak píše leny.wood, taky mám mozillu a je to tak, roluju sem tam, abych to vůbec přečetla. Tak to asi tim rozlišenim obrazovky nebude, vid Jirko? A mám to teda pořád.
Není tady

leny.wood, Tiffany, vidíte tu novou horní lištu celou? Používáte prohlížeč se zapnutým postranním panelem? Nový Babinet jsem testoval ve všech prohlížečích v celoobrazovkovém režimu na rozlišení 1024 x 764 px bez postranních panelů. Nižší rozlišení už nebudeme moci podporovat kvůli novým reklamním formátům, kterým se Babinet bude muset přizpůsobit, pokud bude chtít přežít.
Není tady
Taky mám Babinet široký. Když mám po straně lištu se záložkami, tak se nezobrazí celý příspěvek. Navíc teď, když píšu příspěvek, tak se ukazuje děsně mrňavým písmem, stejně tak u příspěvků pod jmény je mrňavým písmem označeno "registrovaný, město a příspěvky".
Není tady

kristian napsal(a):
Dobrý den,prosím,mohu dostat návod,jak např.na psychologickém tematu mohu přečíst poslední příspěvěk,když mi ho naprosto spolehlivě zakrývá hnusná,oslizlá reklama?Nechápu,nerozumím.To není obchod,to je arogance nejvyššího kalibru.
Kristiane, bohužel používáte Internet Explorer, který má nekorektně implementovanou podporu flashové technologie (stačí si obnovit stránku se špatně umístěnou reklamou a ta bude umístěná hned jinde). Navíc případné chyby ve flashových reklamách mohou toto chování ještě zhoršit. Navíc se tyto chyby neprojevují všem a vždy.
Není tady