|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Proč je Klubko zablokovaná? To bude omyl, ne? Nebo...kdo ji teda zablokoval a za co?
..
Upravil(a) haiel (2. 12. 2008 19:41)
Není tady
pomoooc 
nemůžu se odhlásit ani změnit avatar
.
Pomoc velice špatně mi funguje babinet, od 10 hodin se mi nezobrazují nové příspěvky a některé i staré i jako dneska nové, když něco napíši, tak nemohu nalézt svůj nový příspěvek.
Není tady
Poslední příspěvky se mi zobrazují v 10.30 h a pak ty nové už né. Prosím pomozte mi, nevím jestli je chyba na webu nebo u mě v PC. Děkuji.
Není tady

Na webu se nic neděje, nové příspěvky standardně vidím... Zkuste to prosím, jestli to trvá...
Díky...
Není tady
Jirka napsal(a):
Na webu se nic neděje, nové příspěvky standardně vidím... Zkuste to prosím, jestli to trvá...
Díky...
Chyba byla zřejmě v našem počítači, donutila jsem manžela, aby přeinstaloval Windows, a zatím to funguje, pokud by se vyskytly další potíže, tak napíši, děkuji.
Není tady

To je dobře. Pokud by se to opakovalo, napiš(te) mi prosím na jiri.kouba@babinet.cz.
Díky
Jirka
Není tady
Dobrý večer,
pomooc, zničehonic mám napravo v okně lištu s Oznámením, nejnovějšími články a příspěvky a reklamama
Je to na úkor šířky okna. Je chyba jen u mě?
díky!
Upravil(a) Fidorka (3. 2. 2009 23:23)
Není tady
Fidorko, to asi neude Tvoje chyba, mám to taky tak. To jsme si asi kolektivně vykoledovali, když se nám nelíbily ty rámečky nahoře... 
Já to mám zpestřený tím, že nemám vidět názvy témat... 

Prosííííím, to radši ty rámečky nahoře, na ty už jsem si stačila zvyknout... 

ano, raději nechce reklamu nahoře, takhle reklama napravo strašně moc mate, jsem z toho nervozní, že nevidím celou šířku příspěvků jako dřív. Děkuji
Není tady

Mám to taky ..třeba to Jirka ještě doopraví..
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=35720&p=2
Upravil(a) sisi21 (3. 2. 2009 23:35)
Není tady

Už by mělo být vše ok... Díky za trpělivost...
Není tady
Chtěla bych poprosit o přesunutí tématu Opakované zamlklé těhotenství http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=35556 z těhotenství do snažilek. Děkuji
Není tady
mám problém s reklamou, proč se zobrazuje mezi posledním a ostatníma příspěvkama?? je to asi tak 5. dní mi reklama překrývá poslední napsaný příspěvek??
Není tady

Chtěla bych se zeptat když se chci podívat jen na 5 nejnovějších témat ..používám tuto stránku
www.babinet.cz a u ní se mě nezobrazuje těch 5.nejnovějších témat.
jde s tím něco udělat jako to bylo dřív???
Není tady

sisi21 napsal(a):
Chtěla bych se zeptat když se chci podívat jen na 5 nejnovějších témat ..používám tuto stránku
Díky za upozornění, zítra (dnes) ráno se na to podívám.
Není tady
Když chci na Babinet ze Seznamu - (vyhledávání) Babinet - Poradny a diskusní fóra, naskočí mi rovnou adresa fora Babinet-zdraví ženy-gynekologické potíže-Nestandartní gynekologická prohlídka. Pak si musím dát nahoře v nabídce fora.Babinet.cz, abych se dostala, kam potřebuji. Šlo by s tím něco udělat?
Také se mi stále hlásí nová příchozí SZ, i když žádná není.

Seznam má systém na vyhledávání stránek, které nedokážeme ovlivnit a tak zrovna teď jako nejdůležitější považuje z našich stránek konkrétně tuto diskusi. Nejlepší je přistupovat na stránky diskusí přímo. Tedy do adresního řádku nahoře zadat (ne do vyhledávání Seznamu): fora.babinet.cz
Tím se dostanete na hlavní stránku přímo a bez otálení.
Na tu soukromou zprávu se podívám.
Není tady

sisi21 napsal(a):
Už je to opravené, nyní by se to mělo již korektně zobrazovat.
Není tady
topazio napsal(a):
mám problém s reklamou, proč se zobrazuje mezi posledním a ostatníma příspěvkama?? je to asi tak 5. dní mi reklama překrývá poslední napsaný příspěvek??
Mě taky. To je bomba. Tak už ne "poslední příspěvek", ale reklama na ..., a ještě k tomu, když jsem na ni OMYLEM klikla (v naivní představě, že ji odsunu...), ozval se mi antivirový systém. Má to zanmenat že když si kliknu na diskuzi, zaviruju si PC? Oo-ou, klobouk dolů!!! 
Není tady

Opravdu naivní představa, že kliknutí na reklamu jí odsune. Některé antiviry reagují přehnaně i na nezávadné soubory. Je třeba napsat, která reklama odstartovala antivir, aby to mohl admin řešit.
Není tady
Ota napsal(a):
Opravdu naivní představa, že kliknutí na reklamu jí odsune. Některé antiviry reagují přehnaně i na nezávadné soubory. Je třeba napsat, která reklama odstartovala antivir, aby to mohl admin řešit.
Víš Oto, až tak blbá nejsem, já jsem chtěla nejdřív celé okno okopčit, aby admin viděl, jak to mám překrytý a tak... no a všechno myš pobrala, akorát ta reklama zůstávala pořád jakoby navrchu, no tak jsem myslela, že to půjde "posunout"... co je na tom divného? Jsem blondýna a věnuju se poněkud jiným věcem, než studiu PC...
Aha, Která reklama? No: "Relaxujte... a snad o Aktivii, že máme pít nebo co...", tak ne pít, plán... bleble
Upravil(a) ViktorkaLove (20. 2. 2009 9:44)
Není tady

Nikdo Ti neříká, že si blbá, ale furt chybí ta informace pro admina, která reklama vydráždila antivir.
Není tady