29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Keď kliknem na DNEŠNÝ príspevok z 20,15 na vlákne Opět nevěra, Jak na ni? zo Života na nevere, objaví sa hlásenie INFO: Špatný požadavek. Objekt, který jste požadovali, je nesprávný nebo starý. ???????
Upravil(a) Selima (29. 1. 2008 20:39)
Není tady
Už by to mělo být ok, v té době probíhala údržba databáze (reindexace).
Není tady
Chtěla bych se zeptat, proč se mi nezobrazuje na hlavní stránce tohle forum ( Poradny a diskuze)
Musím se na něj dostávat tak, že kliknu na modrou lištu nahoře ( fora Babinet.cz) ,nebo z přesunutých příspěvků z jiných for.
Není tady
lueta napsal(a):
Chtěla bych se zeptat, proč se mi nezobrazuje na hlavní stránce tohle forum ( Poradny a diskuze)
Musím se na něj dostávat tak, že kliknu na modrou lištu nahoře ( fora Babinet.cz) ,nebo z přesunutých příspěvků z jiných for.
Měla bys ho vidět vždy na hlavní straně zcela dole. Tvá nastavení jsou v pořádku, takže nevidím důvod, aby jsi ho neviděla...
Není tady
Jirka napsal(a):
lueta napsal(a):
Musím se na něj dostávat tak, že kliknu na modrou lištu nahoře ( fora Babinet.cz) ,nebo z přesunutých příspěvků z jiných for.Měla bys ho vidět vždy na hlavní straně zcela dole. Tvá nastavení jsou v pořádku, takže nevidím důvod, aby jsi ho neviděla...
Tak jsem to znovu zkontrolovala a fakt to tam nemám. Dostanu se na něj jen když kliknu na nějaké jiné forum a pak na modrou lištu nahoře, jak jsem už psala.
Není tady
lueta napsal(a):
Jirka napsal(a):
lueta napsal(a):
Musím se na něj dostávat tak, že kliknu na modrou lištu nahoře ( fora Babinet.cz) ,nebo z přesunutých příspěvků z jiných for.Měla bys ho vidět vždy na hlavní straně zcela dole. Tvá nastavení jsou v pořádku, takže nevidím důvod, aby jsi ho neviděla...
Tak jsem to znovu zkontrolovala a fakt to tam nemám. Dostanu se na něj jen když kliknu na nějaké jiné forum a pak na modrou lištu nahoře, jak jsem už psala.
Mam ten samy problem...
Není tady
Prosím někoho z vás, kdo má takový problém, ať mi pošle SZ se svým heslem. Nechci vám ho měnit, abych se na to podíval. Díky.
Není tady
Když se přihlásím jako Lueta, tak to na hlavní stránce vidím, viz obrázek:
Není tady
Zdravím... Dnes jsem si chtěla "potěšit voko" na Dortech (kuchynka-Pečeme) a neotevřou se mě obrázky...Pár prvních foteček se ukáže, ani ne ze čtvrtiny a dost...
Není to porvé a vlastně se mě to podařilo prohlédnout asi jen jednou, či dvakrát a to ještě "za stara"... všechno se "zasekne" a nejrychlejší je, prohlížeč "shodit" a celý babinet otevřít znovu... Dělá mě to jen tohle jediné forum... Nenapadá vás, co s tím? Mám připojení GPRS, ale jak píšu, jinak všechno na babinetu (sice pomalejší, ale...) v pohodě...
Není tady
Jirko, jenže když si nastartuju babinet, tak jsem už stabilně přihlášená na PC ( promiň, že Tě pořád otravuju,asi jsem počítačový debil) a zobrazí se mi jiná stránka než je ve tvém příspěvku. Ta tu se musím dostat právě tak, že si kliknu na nějaké forum a pak....už jsem to psala.
Není právě problém v tom že se nepřihlašuju?
http://www.babinet.cz/
Není tady
Opet se pridavam k Luete. Taky jsem to myslela tak jako ona.
Není tady
Aha, už to asi chápu. Máte jako startovací stránku nastavený přímo Babinet a ne diskusní fóra. Nastavte si tedy jako domovskou stránku přímo diskusní fóra, tedy: http://fora.babinet.cz/.
Není tady
Jirka napsal(a):
Aha, už to asi chápu. Máte jako startovací stránku nastavený přímo Babinet a ne diskusní fóra. Nastavte si tedy jako domovskou stránku přímo diskusní fóra, tedy: http://fora.babinet.cz/.
OK. Dík
Není tady
Když chci použít smajlík, zmizí mi okénko s rozepsaným textem, naskočí velké okno jen se smajlíky a text už nenajdu. Musím si otevřít celé vlákno znovu.
Že bych se ty smajlíky měla nadrčet nazpaměť?
Není tady
Pandoorro, nepoužívej rychlou odpověď a zkus vpravo vždy pod posledním příspěvkem a reklamou odkaz: Zaslat příspěvek.
Není tady
Pan, zkus se vrátit o stránku zpět (Z) ve svém prohlížeči a odpověď dokopíruj do stránky se smajlíky. U mě v Opeře to takhle funguje.
Není tady
Není tady
Proč se mnou nikdo nemluvíte? Já "bysem" chtěla vidět ty dorty...
Není tady
Hm a zas nic...
Není tady
Hellga napsal(a):
Zdravím...
Dnes jsem si chtěla "potěšit voko" na Dortech (kuchynka-Pečeme) a neotevřou se mě obrázky...Pár prvních foteček se ukáže, ani ne ze čtvrtiny a dost...
Není to porvé a vlastně se mě to podařilo prohlédnout asi jen jednou, či dvakrát a to ještě "za stara"... všechno se "zasekne" a nejrychlejší je, prohlížeč "shodit" a celý babinet otevřít znovu... Dělá mě to jen tohle jediné forum... Nenapadá vás, co s tím? Mám připojení GPRS, ale jak píšu, jinak všechno na babinetu (sice pomalejší, ale...) v pohodě...
Problém je, že ty obrázky leží fyzicky na jiném serveru, takže jejich dostupnost a rychlost zobrazování neovlivníme. Připojení GPRS samozřejmě na Babinet stačí, ale v případě tahání více obrázků ze serveru, který je relativně přetížený a tedy brzy "timeoutuje", už bohužel nedostačuje. Zkoušejte to někdy jindy mimo špičku, taková je má rada...
P.S.: Omlouvám se za pozdní odpověď, otázku jsem přehlédl...
Není tady
No, to jsou všechny obrázky na všech forech, třeba v Hádej zvířata, či věci, dokonce tam, je těch obrázků víc...a otvírá se mě to bez potíží, jen tohle jediné, "dortové", ne. Při otevření naběhne kousínek obrázku a dál se neděje nic...jo a nechce mě to pak "pustit" ven. Zrovínka to mě dělali některé "hrací" stránky, neumím je pojmenovat, ale takové ty, co tam vlezeš a oni tě pak nechtějí nechat vyskočit... Připojení je pomalé, ale jsem už zvyklá a tak nejaká minutka, sem-tam, žádná doba...(aby jsi si nemyslel, že jsem PC neurotik, co klepe sem tam, nebo mlátí do monitoru...
) ...a "špička", nebo ne, je to stejné.
Upravil(a) Hellga (9. 2. 2008 7:40)
Není tady
Prosím, mám soukromou zprávu a nemůžu si ji vybrat - nejde to . Schránku mám prázdnou...., co s tím?
Není tady
Aneri napsal(a):
Prosím, mám soukromou zprávu a nemůžu si ji vybrat - nejde to . Schránku mám prázdnou...., co s tím?
Včera odpoledne byly trochu problémy se SZ. Čistě náhodou, nemohla vám psát uživatelka dadaka? Jí nešly smazat zprávy a k tomu vše, co odeslala, mělo v sobě neexistující identifikaci, takže příjemci tu zprávu nemohli otevřít...
Není tady
Nevím, kdo mi psal, vzkaz mi bliká dál...nemůžu ho vybrat:-(. Tak se tímto omlouvám, pokud neodpovím někomu.
Není tady