19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Keď kliknem na DNENÝ príspevok z 20,15 na vlákne Opět nevěra, Jak na ni? zo ivota na nevere, objaví sa hlásenie INFO: patný poadavek. Objekt, který jste poadovali, je nesprávný nebo starý. ???????
Upravil(a) Selima (29. 1. 2008 20:39)
Není tady
U by to mělo být ok, v té době probíhala údrba databáze (reindexace).
Není tady
Chtěla bych se zeptat, proč se mi nezobrazuje na hlavní stránce tohle forum ( Poradny a diskuze)
Musím se na něj dostávat tak, e kliknu na modrou litu nahoře ( fora Babinet.cz) ,nebo z přesunutých příspěvků z jiných for.
Není tady
lueta napsal(a):
Chtěla bych se zeptat, proč se mi nezobrazuje na hlavní stránce tohle forum ( Poradny a diskuze)
Musím se na něj dostávat tak, e kliknu na modrou litu nahoře ( fora Babinet.cz) ,nebo z přesunutých příspěvků z jiných for.
Měla bys ho vidět vdy na hlavní straně zcela dole. Tvá nastavení jsou v pořádku, take nevidím důvod, aby jsi ho neviděla...
Není tady
Jirka napsal(a):
lueta napsal(a):
Musím se na něj dostávat tak, e kliknu na modrou litu nahoře ( fora Babinet.cz) ,nebo z přesunutých příspěvků z jiných for.Měla bys ho vidět vdy na hlavní straně zcela dole. Tvá nastavení jsou v pořádku, take nevidím důvod, aby jsi ho neviděla...
Tak jsem to znovu zkontrolovala a fakt to tam nemám. Dostanu se na něj jen kdy kliknu na nějaké jiné forum a pak na modrou litu nahoře, jak jsem u psala.
Není tady
lueta napsal(a):
Jirka napsal(a):
lueta napsal(a):
Musím se na něj dostávat tak, e kliknu na modrou litu nahoře ( fora Babinet.cz) ,nebo z přesunutých příspěvků z jiných for.Měla bys ho vidět vdy na hlavní straně zcela dole. Tvá nastavení jsou v pořádku, take nevidím důvod, aby jsi ho neviděla...
Tak jsem to znovu zkontrolovala a fakt to tam nemám. Dostanu se na něj jen kdy kliknu na nějaké jiné forum a pak na modrou litu nahoře, jak jsem u psala.
Mam ten samy problem...
Není tady
Prosím někoho z vás, kdo má takový problém, a mi pole SZ se svým heslem. Nechci vám ho měnit, abych se na to podíval. Díky.
Není tady
Kdy se přihlásím jako Lueta, tak to na hlavní stránce vidím, viz obrázek:
Není tady
Zdravím... Dnes jsem si chtěla "potěit voko" na Dortech (kuchynka-Pečeme) a neotevřou se mě obrázky...Pár prvních foteček se ukáe, ani ne ze čtvrtiny a dost...
Není to porvé a vlastně se mě to podařilo prohlédnout asi jen jednou, či dvakrát a to jetě "za stara"... vechno se "zasekne" a nejrychlejí je, prohlíeč "shodit" a celý babinet otevřít znovu... Dělá mě to jen tohle jediné forum... Nenapadá vás, co s tím? Mám připojení GPRS, ale jak píu, jinak vechno na babinetu (sice pomalejí, ale...) v pohodě...
Není tady
Jirko, jene kdy si nastartuju babinet, tak jsem u stabilně přihláená na PC ( promiň, e Tě pořád otravuju,asi jsem počítačový debil) a zobrazí se mi jiná stránka ne je ve tvém příspěvku. Ta tu se musím dostat právě tak, e si kliknu na nějaké forum a pak....u jsem to psala.
Není právě problém v tom e se nepřihlauju?
http://www.babinet.cz/
Není tady
Opet se pridavam k Luete. Taky jsem to myslela tak jako ona.
Není tady
Aha, u to asi chápu. Máte jako startovací stránku nastavený přímo Babinet a ne diskusní fóra. Nastavte si tedy jako domovskou stránku přímo diskusní fóra, tedy: http://fora.babinet.cz/.
Není tady
Jirka napsal(a):
Aha, u to asi chápu. Máte jako startovací stránku nastavený přímo Babinet a ne diskusní fóra. Nastavte si tedy jako domovskou stránku přímo diskusní fóra, tedy: http://fora.babinet.cz/.
OK. Dík
Není tady
Kdy chci pouít smajlík, zmizí mi okénko s rozepsaným textem, naskočí velké okno jen se smajlíky a text u nenajdu. Musím si otevřít celé vlákno znovu.
e bych se ty smajlíky měla nadrčet nazpamě?
Není tady
Pandoorro, nepouívej rychlou odpověď a zkus vpravo vdy pod posledním příspěvkem a reklamou odkaz: Zaslat příspěvek.
Není tady
Pan, zkus se vrátit o stránku zpět (Z) ve svém prohlíeči a odpověď dokopíruj do stránky se smajlíky. U mě v Opeře to takhle funguje.
Není tady
Není tady
Proč se mnou nikdo nemluvíte? Já "bysem" chtěla vidět ty dorty...
Není tady
Hm a zas nic...
Není tady
Hellga napsal(a):
Zdravím...
Dnes jsem si chtěla "potěit voko" na Dortech (kuchynka-Pečeme) a neotevřou se mě obrázky...Pár prvních foteček se ukáe, ani ne ze čtvrtiny a dost...
Není to porvé a vlastně se mě to podařilo prohlédnout asi jen jednou, či dvakrát a to jetě "za stara"... vechno se "zasekne" a nejrychlejí je, prohlíeč "shodit" a celý babinet otevřít znovu... Dělá mě to jen tohle jediné forum... Nenapadá vás, co s tím? Mám připojení GPRS, ale jak píu, jinak vechno na babinetu (sice pomalejí, ale...) v pohodě...
Problém je, e ty obrázky leí fyzicky na jiném serveru, take jejich dostupnost a rychlost zobrazování neovlivníme. Připojení GPRS samozřejmě na Babinet stačí, ale v případě tahání více obrázků ze serveru, který je relativně přetíený a tedy brzy "timeoutuje", u bohuel nedostačuje. Zkouejte to někdy jindy mimo pičku, taková je má rada...
P.S.: Omlouvám se za pozdní odpověď, otázku jsem přehlédl...
Není tady
No, to jsou vechny obrázky na vech forech, třeba v Hádej zvířata, či věci, dokonce tam, je těch obrázků víc...a otvírá se mě to bez potíí, jen tohle jediné, "dortové", ne. Při otevření naběhne kousínek obrázku a dál se neděje nic...jo a nechce mě to pak "pustit" ven. Zrovínka to mě dělali některé "hrací" stránky, neumím je pojmenovat, ale takové ty, co tam vleze a oni tě pak nechtějí nechat vyskočit... Připojení je pomalé, ale jsem u zvyklá a tak nejaká minutka, sem-tam, ádná doba...(aby jsi si nemyslel, e jsem PC neurotik, co klepe sem tam, nebo mlátí do monitoru...
) ...a "pička", nebo ne, je to stejné.
Upravil(a) Hellga (9. 2. 2008 7:40)
Není tady
Prosím, mám soukromou zprávu a nemůu si ji vybrat - nejde to . Schránku mám prázdnou...., co s tím?
Není tady
Aneri napsal(a):
Prosím, mám soukromou zprávu a nemůu si ji vybrat - nejde to . Schránku mám prázdnou...., co s tím?
Včera odpoledne byly trochu problémy se SZ. Čistě náhodou, nemohla vám psát uivatelka dadaka? Jí nely smazat zprávy a k tomu ve, co odeslala, mělo v sobě neexistující identifikaci, take příjemci tu zprávu nemohli otevřít...
Není tady
Nevím, kdo mi psal, vzkaz mi bliká dál...nemůu ho vybrat:-(. Tak se tímto omlouvám, pokud neodpovím někomu.
Není tady