Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 29. 1. 2008 20:38

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Chyby na Poradnách a diskusních fórech

Keď kliknem na DNEŠNÝ príspevok z 20,15 na vlákne Opět nevěra, Jak na ni? zo Života na nevere, objaví sa hlásenie INFO: Špatný požadavek. Objekt, který jste požadovali, je nesprávný nebo starý. ???????

Upravil(a) Selima (29. 1. 2008 20:39)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#52 30. 1. 2008 8:48

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Už by to mělo být ok, v té době probíhala údržba databáze (reindexace).

Otázky na moderátorky a admina pokládejte ve fóru Poradny a diskuse.
Dodržujte prosím Pravidla diskusí na Babinet.cz.

Není tady

#53 2. 2. 2008 18:23

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Chtěla bych se zeptat, proč se mi nezobrazuje na hlavní stránce tohle forum ( Poradny a diskuze)
Musím se na něj dostávat tak, že kliknu na modrou lištu nahoře ( fora Babinet.cz) ,nebo z přesunutých příspěvků z jiných for.

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#54 2. 2. 2008 18:47

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

lueta napsal(a):

Chtěla bych se zeptat, proč se mi nezobrazuje na hlavní stránce tohle forum ( Poradny a diskuze)
Musím se na něj dostávat tak, že kliknu na modrou lištu nahoře ( fora Babinet.cz) ,nebo z přesunutých příspěvků z jiných for.

Měla bys ho vidět vždy na hlavní straně zcela dole. Tvá nastavení jsou v pořádku, takže nevidím důvod, aby jsi ho neviděla...

Není tady

#55 2. 2. 2008 19:24

lueta
♥♥♥♥♥♥-

Jirka napsal(a):

lueta napsal(a):

Měla bys ho vidět vždy na hlavní straně zcela dole. Tvá nastavení jsou v pořádku, takže nevidím důvod, aby jsi ho neviděla...

Tak jsem to znovu zkontrolovala a fakt to tam nemám. Dostanu se na něj jen když kliknu na nějaké jiné forum a pak na modrou lištu nahoře, jak jsem už psala.

Není tady

#56 4. 2. 2008 5:10

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

lueta napsal(a):

Jirka napsal(a):

lueta napsal(a):

Tak jsem to znovu zkontrolovala a fakt to tam nemám. Dostanu se na něj jen když kliknu na nějaké jiné forum a pak na modrou lištu nahoře, jak jsem už psala.

Mam ten samy problem...kapitulation

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#57 4. 2. 2008 10:04

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Prosím někoho z vás, kdo má takový problém, ať mi pošle SZ se svým heslem. Nechci vám ho měnit, abych se na to podíval. Díky.

Není tady

#58 4. 2. 2008 12:08

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Když se přihlásím jako Lueta, tak to na hlavní stránce vidím, viz obrázek:

http://www.babinet.cz/obr/lueta.png

Není tady

#59 4. 2. 2008 22:44

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Zdravím...big_smile Dnes jsem si chtěla "potěšit voko" na Dortech (kuchynka-Pečeme) a neotevřou se mě obrázky...Pár prvních foteček se ukáže, ani ne ze čtvrtiny a dost... butter Není to porvé a vlastně se mě to podařilo prohlédnout asi jen jednou, či dvakrát a to ještě "za stara"... všechno se "zasekne" a nejrychlejší je, prohlížeč "shodit" a celý babinet otevřít znovu... Dělá mě to jen tohle jediné forum... Nenapadá vás, co s tím? Mám připojení GPRS, ale jak píšu, jinak všechno na babinetu (sice pomalejší, ale...) v pohodě...roll

Není tady

#60 4. 2. 2008 23:10

lueta
♥♥♥♥♥♥-

Jirko, jenže když si nastartuju babinet, tak jsem už stabilně přihlášená na PC ( promiň, že Tě pořád otravuju,asi jsem počítačový debil) a zobrazí se mi jiná stránka než je ve tvém příspěvku.  Ta tu se musím dostat právě tak, že si kliknu na nějaké forum a pak....už jsem to psala.
Není právě problém v tom že se nepřihlašuju?
http://www.babinet.cz/

Není tady

#61 5. 2. 2008 1:14

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Opet se pridavam k Luete. Taky jsem to myslela tak jako ona.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#62 5. 2. 2008 8:59

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Aha, už to asi chápu. Máte jako startovací stránku nastavený přímo Babinet a ne diskusní fóra. Nastavte si tedy jako domovskou stránku přímo diskusní fóra, tedy: http://fora.babinet.cz/.

Není tady

#63 5. 2. 2008 9:36

lueta
♥♥♥♥♥♥-

Jirka napsal(a):

Aha, už to asi chápu. Máte jako startovací stránku nastavený přímo Babinet a ne diskusní fóra. Nastavte si tedy jako domovskou stránku přímo diskusní fóra, tedy: http://fora.babinet.cz/.

OK. Dík

Není tady

#64 5. 2. 2008 13:57

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Když chci použít smajlík, zmizí mi okénko s rozepsaným textem, naskočí velké okno jen se smajlíky a text už nenajdu. Musím si otevřít celé vlákno znovu.
Že bych se ty smajlíky měla nadrčet nazpaměť?

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#65 5. 2. 2008 17:08

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Pandoorro, nepoužívej rychlou odpověď a zkus vpravo vždy pod posledním příspěvkem a reklamou odkaz: Zaslat příspěvek.

Není tady

#66 5. 2. 2008 17:54

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Pan, zkus se vrátit o stránku zpět (Z) ve svém prohlížeči a odpověď dokopíruj do stránky se smajlíky. U mě v Opeře to takhle funguje.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#67 5. 2. 2008 18:33

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

vissla

Není tady

#68 5. 2. 2008 18:58

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

jo, už to vidím big_smile

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#69 6. 2. 2008 16:15

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Proč se mnou nikdo nemluvíte? grater Já "bysem" chtěla vidět ty dorty... sad

Není tady

#70 8. 2. 2008 2:55

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Hm a zas nic...rollbutter

Není tady

#71 8. 2. 2008 14:24

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Hellga napsal(a):

Zdravím...big_smile Dnes jsem si chtěla "potěšit voko" na Dortech (kuchynka-Pečeme) a neotevřou se mě obrázky...Pár prvních foteček se ukáže, ani ne ze čtvrtiny a dost... butter Není to porvé a vlastně se mě to podařilo prohlédnout asi jen jednou, či dvakrát a to ještě "za stara"... všechno se "zasekne" a nejrychlejší je, prohlížeč "shodit" a celý babinet otevřít znovu... Dělá mě to jen tohle jediné forum... Nenapadá vás, co s tím? Mám připojení GPRS, ale jak píšu, jinak všechno na babinetu (sice pomalejší, ale...) v pohodě...roll

Problém je, že ty obrázky leží fyzicky na jiném serveru, takže jejich dostupnost a rychlost zobrazování neovlivníme. Připojení GPRS samozřejmě na Babinet stačí, ale v případě tahání více obrázků ze serveru, který je relativně přetížený a tedy brzy "timeoutuje", už bohužel nedostačuje. Zkoušejte to někdy jindy mimo špičku, taková je má rada...

P.S.: Omlouvám se za pozdní odpověď, otázku jsem přehlédl...

Není tady

#72 9. 2. 2008 7:15

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

No, to jsou všechny obrázky na všech forech, třeba v Hádej zvířata, či věci, dokonce tam, je těch obrázků víc...a otvírá se mě to bez potíží, jen tohle jediné, "dortové", ne. Při otevření naběhne kousínek obrázku a dál se neděje nic...jo a nechce mě to pak "pustit" ven. Zrovínka to mě dělali některé "hrací" stránky, neumím je pojmenovat, ale takové ty, co tam vlezeš a oni tě pak nechtějí nechat vyskočit...butter Připojení je pomalé, ale jsem už zvyklá a tak nejaká minutka, sem-tam, žádná doba...(aby jsi si nemyslel, že jsem PC neurotik, co klepe sem tam, nebo mlátí do monitoru... lol ) ...a "špička", nebo ne, je to stejné.

Upravil(a) Hellga (9. 2. 2008 7:40)

Není tady

#73 15. 2. 2008 20:57

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Prosím, mám soukromou zprávu a nemůžu si ji vybrat - nejde to . Schránku mám prázdnou...., co s tím?

Není tady

#74 16. 2. 2008 12:27

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Aneri napsal(a):

Prosím, mám soukromou zprávu a nemůžu si ji vybrat - nejde to . Schránku mám prázdnou...., co s tím?

Včera odpoledne byly trochu problémy se SZ. Čistě náhodou, nemohla vám psát uživatelka dadaka? Jí nešly smazat zprávy a k tomu vše, co odeslala, mělo v sobě neexistující identifikaci, takže příjemci tu zprávu nemohli otevřít...

Není tady

#75 16. 2. 2008 14:43

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Nevím, kdo mi psal, vzkaz mi bliká dál...nemůžu ho vybrat:-(. Tak se tímto omlouvám, pokud neodpovím někomu.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí