29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mám otázku..když se přihlásím, vyberu diskuzi, např. Život po nevěře a vyberu třeba Depo, zobrazí se mi na poslední stránce a já připisuju svůj příspěvek dole a zobrazí se mi dole.Tedy čtu odshora dolů.
TeĎ se z téhož počítače přihlásil Honzyk, kterému se po přihlášení a vybrání téhož, zobrazí strana jedna, která je ale stránkou aktuální(nevím, jak to mám vysvětlit) on připisuje svůj příspěvek nahoře ,zobrazí se nahoře a čte odspoda nahoru. Je to chyba na našem přijímači ??
Šlo by to udělat tak, aby i Honzyk četl odshora dolů ?? Prosím! Dííky
Není tady
Je to tím, že všichni "nově" příchozí - registrovaní v posledním půl roce mají v systému automaticky nastavené - zobrazit příspěvky od nejnovějších = poslední příspěvek je zobrazen jako první. Je to opatření z důvodu systémem chybně načítaných příspěvků, které systém řádí na konec tématu.
NASTAVENÍ - ZOBRAZIT - Následující nastavení říká, jak se mají řadit příspěvky. Standardně se řadí od nejstarších po nejnovější.
Zobrazovat příspěvky od nejnovějších po nejstarší - zde je zatržítko, které když honzyk zaškrtne, budou nejnovější příspěvky na konci, jako poslední.
Není tady
cilka napsal(a):
Je to tím, že všichni "nově" příchozí - registrovaní v posledním půl roce mají v systému automaticky nastavené - zobrazit příspěvky od nejnovějších = poslední příspěvek je zobrazen jako první. Je to opatření z důvodu systémem chybně načítaných příspěvků, které systém řádí na konec tématu.
NASTAVENÍ - ZOBRAZIT - Následující nastavení říká, jak se mají řadit příspěvky. Standardně se řadí od nejstarších po nejnovější.
Zobrazovat příspěvky od nejnovějších po nejstarší - zde je zatržítko, které když honzyk zaškrtne, budou nejnovější příspěvky na konci, jako poslední.
dííky !!
Není tady
Drobnost: V textu ohledně Aleše Kaliny je chyba v i/y. Omluvy a sliby nám zůstaly nikoli zůstali. Asi si to přečte na titulní stránce hodně lidí, tak možná by stálo za opravu.
Není tady
Založila jsem omylem na Hádej,hádej 5.1 nové téma Slovní kopaná. Jsem ze staré mě to nechtělo nikam pustit a já si nevšimla,že už je nové..Tak jestli by to šlo smáznout dííík..
Není tady
ahoj, po rozbalení vlákna se mi nezobrazuje poslední příspěvek, který je uveden než ho rozbalím.
konkrétně chat na duchovnu končí Vanilkou ve 12 , ale měl by končit Keito 12 45
Dik
Není tady
poslala jsem tam příspěvek a taky se mi neukazuje, co jsem napsala, ač je to na hlavní straně avízováno, že tam něco je.... hmm
Není tady
Nechcem stále remcať, ale zasa nevidím posledné príspevky(ani svoj) na Depe... Myslím, že ešte nemáme toľko príspevkov...? ďakujem za pomoc.
Není tady
teď jsem u vás byla, vypadá to úplně normálně, příspěvek mi odešel, jiné tam jsou taky.... čísla souhlasí...
v jiných tématech potíže nemáte, když píšete jinam, jen ta nevěra-depo?
Není tady
cilka napsal(a):
teď jsem u vás byla, vypadá to úplně normálně, příspěvek mi odešel, jiné tam jsou taky.... čísla souhlasí...
![]()
v jiných tématech potíže nemáte, když píšete jinam, jen ta nevěra-depo?
no teď už to funguje, ale to co říká Seli, to se mi taky stalo
asi to bylo jen dočasné, jakož je ovšem všechno, že jo
tak dík
Není tady
není za co....
Není tady
Tak nevím čí to je chybička jestli u mě nebo u vás, ale tam kde jsem přispívala tak jak je v pravo vždy napsáno od koho příspěvek je poslední a na jaké téma ho psal tak to téma tam nemám zmizí mi. Už mi chybí na 6-ti pozicích,. Například u sexuologické a na duchovním.
jo v tu samou chvíli se na HP nezobrazovaly poslední příspěvky ač v tématech byly - kontrolovala jsem to.
Podle dnešního hovoru s Kalikem je to přetížená DB.
Není tady
Aha tak to jo. Protože občas mi to naskočí a zmizí zase jinde.
Já nevím kam, tak sem. Cilko, máš plné SZ
Domácí pekárna - recepty
Nevím která "dobrá duše" přesunula tyto recepty do dáme si do bytu - fakt to musel být inteligent, právě proto aby se nám nepletlo - povídání si o pekárnách a recepty, udělali jsme si nové téma a protože jsou to recepty dala jsem je do kuchyňky aby se snadno daly najít, ale někdo fakt hodně inteligentní nám toto téma přesunul do "Dáme si do bytu"
kde bych teda určitě nehledala recepty kdybych je potřebovala najít a zase se nám tu rozjíždí diskuze
už třetí na to stejné téma
ale to jak se zdá nikomu nevadí, jen ty recepty asi byly někomu trnem v oku a opět budou recepty nepřehledné fakt teda
"mockrát díky"
Není tady
Mám dotaz zmizela mi minimálně tisícovka přízpěvků proč ??? Nejsem sama ,je nás více .
Není tady
666salome napsal(a):
Domácí pekárna - recepty
Nevím která "dobrá duše" přesunula tyto recepty do dáme si do bytu - fakt to musel být inteligent, právě proto aby se nám nepletlo - povídání si o pekárnách a recepty, udělali jsme si nové téma a protože jsou to recepty dala jsem je do kuchyňky aby se snadno daly najít, aleněkdo fakt hodně inteligentní nám toto téma přesunul do "Dáme si do bytu"
kde bych teda určitě nehledala recepty kdybych je potřebovala najít a zase se nám tu rozjíždí diskuze
už třetí na to stejné téma
ale to jak se zdá nikomu nevadí, jen ty recepty asi byly někomu trnem v oku a opět budou recepty nepřehledné fakt teda
"mockrát díky"
Salome, to víš, moderátoři jsou taky jen lidi a tak si nejspíš některá přečetla jen "domácí pekárny" a šup s tím do Domova...
Máš to v Kuchyňce, v Upečeme si
Není tady
Bertinka napsal(a):
Mám dotaz zmizela mi minimálně tisícovka přízpěvků proč ??? Nejsem sama ,je nás více .
Důvody jsou dva:
1. Předchozí verze fór měla chybu ve skriptu, který počítal příspěvky.
2. Došlo k promazání některých starších diskusí označených jako Chat
... a teď mě napadá, že jsem ještě z databáze odstraňoval duplicitní záznamy a těch bylo taky pěkných pár stovek.
Není tady
děkuji ti Popelko
to víš nechala jsem se unést - prostě mě to nesmyslné přesouvání naštvalo
tak ještě jednou díky
teď je to zase OK
Není tady
Teda nezlobte se na mě, ale může mi někdo vysvětlit, k čemu jsou ty neustálé přesuny témat? Kdykoliv se přihlásím, je něco jinak. Naposledy Hádej, hádej - přesunuto na Pavlač.
To už je vážně jak u blbejch na dvorečku...
A navíc jsem se dočetla o chystané zbrusu nové verzi Babinetu. Možná jsem konzerva, ale z toho rozhodně radost nemám. NEchápu, proč má někdo potřebu překopávat něco, co je prima a dobře to funguje...
surikato, můžeš upřesnit, co přesně (jakou novou verzi B) máš na mysli ?
Není tady
Na fóru Babinet.cz je téma Oblíbené diskuze.
A na tomhle vláknu Jirka napsal:
Tak tedy: chystáme úplně novou, zásadně jinou, verzi Babinetu. A brzy, v řádu týdnů, bude beta verze online na vyzkoušení... nechte se překvapit...
Na tohle překvapení se já prostě netěším.
Upravil(a) surikata (27. 1. 2008 22:15)
A budeme si moct vybrat?
Není tady
Netýká se to klasických diskusí, ty budou fungovat stále dál, ale samotného Babinetu.
Není tady