Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 4. 1. 2008 22:50

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Re: Chyby na Poradnách a diskusních fórech

Mám otázku..když se přihlásím, vyberu diskuzi, např. Život po nevěře a vyberu třeba Depo, zobrazí se mi na poslední stránce a já připisuju svůj příspěvek dole a zobrazí se mi dole.Tedy čtu odshora dolů.
TeĎ se z téhož počítače přihlásil Honzyk, kterému se po přihlášení a vybrání téhož, zobrazí strana jedna, která je ale  stránkou aktuální(nevím, jak to mám vysvětlit) on připisuje svůj příspěvek nahoře ,zobrazí se nahoře a čte odspoda nahoru. Je to chyba na našem přijímači ??
Šlo by to udělat tak, aby i Honzyk četl odshora dolů ?? Prosím! Dííky pussa

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#27 5. 1. 2008 8:14

cilka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ústecký kraj

Je to tím, že všichni "nově" příchozí - registrovaní v posledním půl roce mají v systému automaticky nastavené - zobrazit příspěvky od nejnovějších = poslední příspěvek je zobrazen jako první. Je to opatření z důvodu systémem chybně načítaných příspěvků, které systém řádí na konec tématu.

NASTAVENÍ - ZOBRAZIT - Následující nastavení říká, jak se mají řadit příspěvky. Standardně se řadí od nejstarších po nejnovější.
Zobrazovat příspěvky od nejnovějších po nejstarší - zde je zatržítko, které když honzyk zaškrtne, budou nejnovější příspěvky na konci, jako poslední.

Není tady

#28 5. 1. 2008 21:24

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

cilka napsal(a):

Je to tím, že všichni "nově" příchozí - registrovaní v posledním půl roce mají v systému automaticky nastavené - zobrazit příspěvky od nejnovějších = poslední příspěvek je zobrazen jako první. Je to opatření z důvodu systémem chybně načítaných příspěvků, které systém řádí na konec tématu.

NASTAVENÍ - ZOBRAZIT - Následující nastavení říká, jak se mají řadit příspěvky. Standardně se řadí od nejstarších po nejnovější.
Zobrazovat příspěvky od nejnovějších po nejstarší - zde je zatržítko, které když honzyk zaškrtne, budou nejnovější příspěvky na konci, jako poslední.

pussa dííky !! pussa

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#29 6. 1. 2008 11:25

korkyra
♥------

Drobnost: V textu ohledně Aleše Kaliny je chyba v i/y. Omluvy a sliby nám zůstaly nikoli zůstali. Asi si to přečte na titulní stránce hodně lidí, tak možná by stálo za opravu.

Není tady

#30 8. 1. 2008 0:22

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Založila jsem omylem na Hádej,hádej 5.1 nové téma Slovní kopaná. Jsem dumbom ze staré mě to nechtělo nikam pustit a já si nevšimla,že už je nové..Tak jestli by to šlo smáznout dííík..

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#31 14. 1. 2008 13:29

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

ahoj, po rozbalení vlákna se mi nezobrazuje poslední příspěvek, který je uveden než ho rozbalím.
konkrétně chat na duchovnu končí Vanilkou ve 12 , ale měl by končit Keito 12 45
Dik

Není tady

#32 14. 1. 2008 13:34

poletucha
♥♥♥♥♥♥-

poslala jsem tam příspěvek a taky se mi neukazuje, co jsem napsala, ač je to na hlavní straně avízováno, že tam něco je.... hmm hmm

Není tady

#33 14. 1. 2008 13:50

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Nechcem stále remcať, ale zasa nevidím posledné príspevky(ani svoj) na Depe... Myslím, že ešte nemáme toľko príspevkov...? ďakujem za pomoc.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#34 14. 1. 2008 14:08

cilka
♥♥♥♥♥♥♥

teď jsem u vás byla, vypadá to úplně normálně,  příspěvek mi odešel, jiné tam jsou taky.... čísla souhlasí... va
v jiných tématech potíže nemáte, když píšete jinam, jen ta nevěra-depo?

Není tady

#35 14. 1. 2008 14:16

poletucha
♥♥♥♥♥♥-

cilka napsal(a):

teď jsem u vás byla, vypadá to úplně normálně,  příspěvek mi odešel, jiné tam jsou taky.... čísla souhlasí... va
v jiných tématech potíže nemáte, když píšete jinam, jen ta nevěra-depo?

no teď už to funguje, ale to co říká Seli, to se mi taky stalo
asi to bylo jen dočasné, jakož je ovšem všechno, že jo smile
tak dík

Není tady

#36 14. 1. 2008 14:16

cilka
♥♥♥♥♥♥♥

není za co.... smile

Není tady

#37 14. 1. 2008 18:34

Maya.82
Host

Tak nevím čí to je chybička jestli u mě nebo u vás, ale tam kde jsem přispívala tak jak je v pravo vždy napsáno od koho příspěvek je poslední a na jaké téma ho psal tak to téma tam nemám zmizí mi. Už mi chybí na 6-ti pozicích,. Například u sexuologické a na duchovním.

#38 14. 1. 2008 18:46

cilka
♥♥♥♥♥♥♥

jo v tu samou chvíli se na HP nezobrazovaly poslední příspěvky ač v tématech byly - kontrolovala jsem to.
Podle dnešního hovoru s Kalikem je to přetížená DB.

Není tady

#39 14. 1. 2008 18:50

Maya.82
Host

Aha tak to jo. Protože občas mi to naskočí a zmizí zase jinde.

#40 17. 1. 2008 22:08

x21365
Host

Já nevím kam, tak sem. Cilko, máš plné SZ pussagodlike

#41 25. 1. 2008 20:42

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

Domácí pekárna - recepty

Nevím která "dobrá duše" přesunula tyto recepty do dáme si do bytu - fakt to musel být inteligent, právě proto aby se nám nepletlo - povídání si o pekárnách a recepty, udělali jsme si nové téma a protože jsou to recepty dala jsem je do kuchyňky aby se snadno daly najít, ale dumbom někdo fakt hodně inteligentní nám toto téma přesunul do  "Dáme si do bytu" roll kde bych teda určitě nehledala recepty kdybych je potřebovala najít a zase se nám tu rozjíždí diskuze kapitulation už třetí na to stejné téma vissla ale to jak se zdá nikomu nevadí, jen ty recepty asi byly někomu trnem v oku  a opět budou recepty nepřehledné  fakt teda godlike "mockrát díky" fuckyou

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#42 25. 1. 2008 21:14

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

Mám dotaz zmizela mi minimálně tisícovka přízpěvků proč ??? Nejsem sama ,je nás více .

http://bestpage.cz/oddelovace/G090148.gif
http://masajda.webzdarma.cz/linky/001-050/036.gif
                          Přátelé jsou jako hvězdy,nevidíme je pořád,ale aj přesto víme,že existují

Není tady

#43 25. 1. 2008 21:40

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

666salome napsal(a):

Domácí pekárna - recepty

Nevím která "dobrá duše" přesunula tyto recepty do dáme si do bytu - fakt to musel být inteligent, právě proto aby se nám nepletlo - povídání si o pekárnách a recepty, udělali jsme si nové téma a protože jsou to recepty dala jsem je do kuchyňky aby se snadno daly najít, ale dumbom někdo fakt hodně inteligentní nám toto téma přesunul do  "Dáme si do bytu" roll kde bych teda určitě nehledala recepty kdybych je potřebovala najít a zase se nám tu rozjíždí diskuze kapitulation už třetí na to stejné téma vissla ale to jak se zdá nikomu nevadí, jen ty recepty asi byly někomu trnem v oku  a opět budou recepty nepřehledné  fakt teda godlike "mockrát díky" fuckyou

Salome, to víš, moderátoři jsou taky jen lidi a tak si nejspíš některá přečetla jen "domácí pekárny" a šup s tím do Domova...
Máš to v Kuchyňce, v Upečeme si

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#44 25. 1. 2008 23:32

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Bertinka napsal(a):

Mám dotaz zmizela mi minimálně tisícovka přízpěvků proč ??? Nejsem sama ,je nás více .

Důvody jsou dva:
1. Předchozí verze fór měla chybu ve skriptu, který počítal příspěvky.
2. Došlo k promazání některých starších diskusí označených jako Chat

... a teď mě napadá, že jsem ještě z databáze odstraňoval duplicitní záznamy a těch bylo taky pěkných pár stovek.

Otázky na moderátorky a admina pokládejte ve fóru Poradny a diskuse.
Dodržujte prosím Pravidla diskusí na Babinet.cz.

Není tady

#45 26. 1. 2008 13:09

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

gloria děkuji ti Popelko tummenupp to víš nechala jsem se unést - prostě mě to nesmyslné přesouvání naštvalo tongue tak ještě jednou díky godlike teď je to zase OK cool

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#46 27. 1. 2008 20:45

x56325
Host

Teda nezlobte se na mě, ale může mi někdo vysvětlit, k čemu jsou ty neustálé přesuny témat? Kdykoliv se přihlásím, je něco jinak. Naposledy  Hádej, hádej - přesunuto na Pavlač.
To už je vážně jak u blbejch na dvorečku...
A navíc jsem se dočetla o chystané zbrusu nové verzi Babinetu. Možná jsem konzerva, ale z toho rozhodně radost nemám.  NEchápu, proč má někdo potřebu překopávat něco, co je prima a dobře to funguje...  dumbom

#47 27. 1. 2008 21:18

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

surikato, můžeš upřesnit, co přesně (jakou novou verzi B) máš na mysli ?

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#48 27. 1. 2008 22:14

x56325
Host

Na fóru Babinet.cz je téma Oblíbené diskuze.
A na tomhle vláknu Jirka napsal:

Tak tedy: chystáme úplně novou, zásadně jinou, verzi Babinetu. A brzy, v řádu týdnů, bude beta verze online na vyzkoušení... nechte se překvapit...

Na tohle překvapení se já prostě netěším.

Upravil(a) surikata (27. 1. 2008 22:15)

#49 27. 1. 2008 22:19

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

A budeme si moct vybrat? va

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#50 27. 1. 2008 22:23

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Netýká se to klasických diskusí, ty budou fungovat stále dál, ale samotného Babinetu.

Otázky na moderátorky a admina pokládejte ve fóru Poradny a diskuse.
Dodržujte prosím Pravidla diskusí na Babinet.cz.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí