3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Téma zavřeno
Jirka napsal(a):
ffly, i ostatní: pořád nechápu, proč kdy vám nevyhovují něčí názory nebo způsob komunikace, proč si ho nedáte do seznamu ignorovaných osob? Proč máte pořád potřebu demonstrativně cosi dávat najevo? Vadí vám Rozmarila? Dejte si jí do ignore listu a v ivotě o ní neuslyíte.
Chcete po mě a po moderátorech, abychom soudili, kdo z vás se chová více nevhodně a toho banovali. To ale přeci není reálné, kadý vidí (ne)vhodnost chování a psaní v nečem jiném. Proto banujeme pouze jasné a nezpochybnitelné prohřeky. Tak to bylo, je a bude.
Jirko, nechápu tenhle Tvůj příspěvek. ádala jsem o zruení registrace, nepsala jsem nic o tom,
proč o ni ádám.
Nechci nic po Tobě ani po moderátorech (tedy kromě toho zruení), co se tu děje nebo neděje, je mi u celkem umafuk. Kdy vám to tady tak vyhovuje, je to vae věc. Moje věc je pro změnu to, jestli
tady chci nebo nechci být registrovaná. To snad uzná.
Doufám, e takto zdůvodněná ádost postačí a nemusím ji opakovat třikrát jako MíaII... nebo
posílat kolkovanou ádost...
Take jetě jednou předem díky.
Téma bylo určeno k jinému účelu a tedy ho zavírám. Pokud máte nějaké potíe s fungováním Babinetu, zalote si prosím nové odpovídající téma. Děkuji.
Není tady
Téma zavřeno