|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jirko, u mě je to pořád stejný jako včera večer
.
Není tady
Jirka napsal(a):
Mrkněte prosím dámy, jestli je to už v pořádku. Mělo by...
Není
.
Není tady
Sice už se to v nastavení dá zaškrtnout... - ale nefunguje to.
Není tady

U mě to jede... budu hledat dál, kde je problém. Díky za trpělivost...
Není tady

Mě už to taky nejede.... Budu pátrat dál.
Není tady

Prosím prosím, už to srovnejte. Ono to ani po zaslání příspěvků nevrací k tomu nejnovějšímu a to klikání je fakt marný 
Děkuju
Není tady
sem se tady chtěl rozčílit....... ale koukám že jdu zas pozdě..... tak nic 
Jo a mimochodem mě už to na Firefoxu dělalo trochu paseku delší dobu. Byl jsem zvyklej že když sem kliknul na nějaký téma tak mi to automaticky skočilo na nejnovější příspěvek, v poslední době (asi měsíc) mi to ale zásadně huplo na ten nejstarší. No ale nejsem kverulant a tím kliknutím navíc jsem si posiloval ukazováček, tak jsem si nestěžoval....... teď už ho mám ale dost unavenej..... ten ukazováček. 
Není tady
jp jeniku, tohle uz to delalo delsi dobu ve vsech prohlizecich, hlasila jsem to ale nejak se nepodarilo to napravit. A ted je tu k tomu jeste tenhle novy problem...
Upravil(a) Ronja (4. 10. 2009 20:37)
Není tady
Já se hlásím k problému toho nového nastavení. Jděte s ním, někam. Mně to totiž vůbec nevyhovuje.

Není tady

Se v tom zase někdo šťoural 
Není tady

Takže stále žádná změna a tady ticho po pěšině 
Na vláknech holky nadávají, ale nic se nemění. Změní se to vůbec ještě?
Není tady

Petro, jsem na celý Babinet sám, takže všechno nemohu udělat hned. Výše jsem psal, že se tím zabývám.
Není tady

Pravděpodobně jsem tu chybu našel. Už mi přehazování řazení příspěvků funguje. Můžete to prosím také někdo vyzkoušet?
Není tady
Funguje to úžasně. Díky

Není tady

Spadl mi ze srdce hodně velký kámen... 
Není tady

díky 
Není tady
Jirko, dobrej nápad ty hry........ samozřejmě jen do tý doby dokud budu první. 
Ještě by to chtělo udělat nějakou Babinetí smažbu v Call of duty nebo Need for speed, to ale asi nevyjde. 
Není tady

Jeňýk napsal(a):
Není to sice chyba ale nevim kam to psát tak to šoupnu sem.
Nebylo by možný nějak u jména odlišit zda je diskutující holčička či chlapeček? Ono je to většinou jasný jako třeba u mě, Oty nebo Kalika.
Už se mi ale několikrát stalo že jsem si o někom myslel že je holčička a ejhle on to chlap.
Samozřejmě to neni nutný a žít budu i bez toho.
Právě to ladím, takže můžete testovat. Najdete to v Nastavení => Osobní. Až si tam zvolíte co jste, uvidíte odpovídající obrázek vedle svého jména (mrkněte vlevo na mě). A pozor! Zvolit si můžete jenom jednou! 
Není tady

testuji ,ale u těch holčiček je to nějaký rozmazaný.
a nebo blbě vidím 
Upravil(a) sisi21 (4. 11. 2009 21:39)
Není tady

sisi21 napsal(a):
testuji ,ale u těch holčiček je to nějaký rozmazaný.
a nebo blbě vidím
No jo... ještě na to mrknu.
Díky!
Není tady
Mně to nejde zvolit. Dovolí mi zvolit pouze Muž. Na holčičku ať klikám jak klikám - prostě nic. Ale já nejsem muž.