29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Do tohoto tématu prosím umísťujte technické potíže, které jste objevili při používání těchto diskusních fór. Děkuji.
Není tady
Omylem jsem založila jedno téma na životě po nevěře 2x, prosím, mohl by to jedno někdo vymazat ?? Děkuji , jsem prostě to
nic se neděje, hotovo
Není tady
CILKO NEBO POPELKO...NA ZDRAVÍ ŽENY SE NEZOBRAZUJÍ PŘÍSPĚVKY OD jája12 MOHLY BY JSTE SE NA TO PODÍVAT. DÍKY
Není tady
Sluní, přečti si moderátorky
Není tady
KALI, sakra! Nejdou mi odesílat zprávy, pořád mi to hlásí plné schránky i u uživatelů (TERCILA), kteří si je vyprázdnili a nebo to po mně chce pořád, abych 30 vteřin čekala....
Mometálně jsem "ve smrti", jak říká Míša, protože mi zase nenávratně zmizel text, který tvořím už skoro hodinu...uááááááááááááááá.
POMOOOOOOOC
Není tady
Pan, možná si vyprázdnili přijaté zprávy, a co odeslané? A ty taky nemáš překročen limit?
No a zmizení dlouhého textu mě mrzí, ale nevím co s tím.
Není tady
Já jsem vypucovala sakumprásk všechno.
Máš pravdu, na odeslané se zapomíná, ale s tím nic nenaděláme, viď.
Není tady
Halo
hlasim ze Stramikovi nejde babinec, ani nemohla nahlasit chybu, protoze se ji poradny neotviraji. Prosime o opravu...
Dekujeme
Není tady
Oprava bude nutna na jej pocitaci
Není tady
Mně blbne Literární kavárna..... jednak se mi nechcou otevřít poslední stránky a druhak se tam nenadále zdvojily moje přísěvky....to fakt nechápu! Co můžu dělat?
Není tady
No prosím....tak to vidíte názorně! (teda, jestli to nevidím jen já....ale nic jsem nepila )
Není tady
Tak už to je všude - že nedokážu vlákno otevřít na nejnovějším příspěvku, ale tváří se to, že končí o x stránek dřív....pomooc!
A následkem toho nemůžu odeslat příspěvek - nebo možná můžu, ale nevidím to...páč prostě nevidím konec vlákna.........
Upravil(a) lupina montana (7. 11. 2007 19:23)
Není tady
To bude šotek nebo už nevím. Vše se tváří jak má...
Není tady
Já mám miniaturní písmenka, nevím proč a je to všechno jakoby v mlze - ale jinak mi ostatní stránky na internetu běhaj v poho. Abych seděla u babinetu s lupou ........ a nejde mi s tím nic udělat, co mám dělat ?? Smajlíci maj stejnou velikost a nastavení jsem zkontrolovala ....můžete mi někdo poradit ??
Jirka napsal(a):
To bude šotek nebo už nevím. Vše se tváří jak má...
Jj...byl to šotek....jsem ho ukecala
Není tady
Misa II napsal(a):
Já mám miniaturní písmenka, nevím proč a je to všechno jakoby v mlze - ale jinak mi ostatní stránky na internetu běhaj v poho. Abych seděla u babinetu s lupou
........ a nejde mi s tím nic udělat, co mám dělat ?? Smajlíci maj stejnou velikost a nastavení jsem zkontrolovala ....můžete mi někdo poradit ??
V prohlížeči v menu zobrazení budeš mít něco jako Velikost textu a tam si ho zvětši. Přesně poradit nemohu, sedím u Apple...
Není tady
Už jsem to našla, díky , nám analfabetům PC to chvíli trvá ......jen nechápu, proč se mi to samo změnilo ale to není podstatný, hlavně že vidím
Při vkládání nového tématu se vyskytly technické potíže (hlášení stránka nelze zobrazit) a téma se vložilo omylem 2x.. Prosím o vymazání jednoho z nich. Děkuji
Není tady
Velmi pomalu se mi nacitaji stranky BABINETU .Nekdy se mi objevi,ze stranka nejde zobrazit.Na jinych strankach nez na BABINETU se mi stranky nacitaji bez problemu.V cem je chyba.Pretizenim to byt nemuze,protoze se to objevuje i v brzkych rannich hodinach.Dekuji
Není tady
Mně taky...už jsem upodezřívala ba i modem, ale mám novej, kvalitní a fakt je, že jiné stránky jdou dobře.
Asi je nás tu moc
Není tady
No nevím mě se stránky babinetu načítají normálně.
Pomóooc, na Dakotinom depe na Živote po nevere sa mi načítajú príspevky naposledy zo včerajška, hoci by mali byť aj dnešné...!
Není tady
Sel, ony tam ty tvoje příspěvky jsou ale jsou vidět jen když zadáš - zaslat příspěvek - tak dole pod okýnkem ale teď už to neuvidíš
proč to nevím, ale hlavně.... to bylo už moc velké téma na naši DB
tedy... navštiv DD VI
hezký den
Není tady
Téma zavřeno