|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

jennifer držim palce, aby to byl jen planý poplach. Dej nám pak určtiě vědět. Na dřívějších UTZ jsi měla vše OK? Já jen že jsem zatím nepřibrala, ale ve 20tt byl UTZ v pořádku, tak doufam že to nevadí
Není tady
Ahojky, začínám 18tt
a mám + 3kg. Je to moc???
Chtěla bych přibrat max. 12-13 kg, snad to nepřešvihnu 
Není tady
Jé Wendy, tos mě pobavila, to rozhodně není moc. Já jsem taky chtěla mít jen bříško a tak 12kg, ale nakonec jsem měla +23 a rodila ještě o měsíc dřív, tak nevím, kam až bych to dotáhla
Ale neboj, jde to pak dolů, během 6ti nedělí jsem měla 18 dole, teď to z těhu a ještě skoro 10kg k tomu
Prcek tě zaměstná a půjde to
Hodně štěstí!!!
Není tady

tak uz mam 14,5 kg hore:) - ve 35 tydnu.... to se mi to hezky rozjelo... dve kila za tyden
Není tady
Ahoj holky, já to mám s tím přibíráním taky dost podivné...jsem teda odjakživa baculka a k tomu mám poměrně dost těžkou kostru, poněvadž zas tolik kilo, kolik mám, mi nikdy nikdo netipuje a mám je..Před otěhotněním jsem měla 72 kilo, 161 cm (když jsem měla před čtyřmi lety tak 62 - tak to byo akorát..), pak jsem byla za měsíc v poradně a měla jsem 70, posledně jsem měla 71, tak nevím, bříško mi roste, dokonce vytlačuje zlehka ven pupík, že už není tak zapadlej, ale je mi divný, že jsem ještě nic nepřibrala a hlavně mám obavy, aby to nebylo pak najednou 20 kilo. Setkal jste se s tím někdo?
Není tady
holky, tak já zatím přibrala 3, ale dnes jsem stoupla na váhu a zjistila jsem, že mám zase kilo dole, tak nevím
. a to jím celkem dost 

ze začátku ty kila mohou jit nahoru ale i dolu... to je pry normalni... me se vaha zacla zvedat az na začatku pateho mesice
Není tady
Nazdárek, tak dle včerejšího vážení mám 9kg nahoře, tedy rovných 70kg, jsem jak slon, v životě jsem tolik nevážila a to jsem jakýmsi záhadným způsobem ještě před těhotenstvím nabrala 7kg. Takže moje normální původní váha, kterou jsem si držela 10let byla 53 - 54kg, pak jsem nabrala těch 7kg, takže 61kg na začátku těhotenství a teď těch 70kg. To jsem zvědavá, jestli se vůbec ještě někdy dostanu na svoji původní váhu....... 

Není tady

camelie : 9 kilo v tvem tydnu je v pohode....
Není tady
To jo Camelie, to bych celekm brala ve 30 týdnu mít 9 kilo nahoře - to jde, já mám nejvíc strach, abych nenabrala moc ryhle a neudělalo se mi moc strií, sice mažu, ale prý se tomu někdy vyhnout stejně nedá...Ale těšim se až na mě těhotenství bude líp vidět, zatím nic moc, v kabátě teda vůbec..:-(Ale zajímavé je, že ač jsem prvorodička, tak jsem první pohyby ucítila už v 17. týdnu, dneska jsem ve dvacátým a někdy se až leknu, jak už začínájí být silný, akorát se nám nedaří zachytit ten moment pro tatínka, naš Cipísek se okamžitě zklidní, jak dá na bříško ruku a hned jak odejdu zase začne, opravdu jak na potvoru a to jsem manžu včera i vzbudila, že teď kope a zase nic.....-(
Není tady

No mě se při rychlém růstu strie trosku udelaji,ale mazu dvakrat denne a vzdy tak po tydnu zase zmizi a mam hladoucky brisko....
Není tady
Petruša napsal(a):
dagi buď v pohodě, já mam nahoře kilo a půl...
je to možné?
co na to dr.?
Ahojky těhu tak jsem si říkala jak v těhu přiberu tak 12 - 14kg a v současný době jsem skoro v 18tt. a nahoře mám 8kg.To je nářez co ?Bojím se, že velkou část je voda, protože večeřím jen zeleninový saláty a hodně piju čistou vodu.A potom ať si člověk dává předsevzetí, když si tělo dělá co chce.Doufám, že mi zítra na kontrole dr. nevynadá, já fakt tolik nebaštím....Jestli je mezi Vámi nějaká podobná zkušenost písněte.
Jinak moje výchozí váha byla 58kg při výšce 165cm, normální postavička a dnes kuli kuli kulička.
/url]
Není tady
Ahojky bříška
Potichu se přidám do klubu
Jsem na začátku těhu, 10tt a už to na mě začíná být vidět, kvůli špekům
, protože mě je bohužel špatně když nejím
A tak jím, ráno, dopoledne, ještě jednou dopoledne, oběd, svačinečka, svačinka, večeře, druhá večeře...
Hrůůůůůůůůůůza...pokaždý si říkám..."a zítra tolik nežeru"..ale většinou to nějak nevyjde
A tak mám tak kilo navrch. Ale nestěžuju si, hlavně aby oříšek vydržel 
ahojky holky...
přeju hezký večer.. jen jsem chtěla taky přispět příspěvek jak jsem na tom já... jsem ve 28 týdnu a z původní váhy 70kg mám už 80kg..jsem jak balon....
při prvním těhu jsem na tom byla nějak obdobně a když jsem šla rodit tak jsem měla +35..:-( takže se bojím že i tentokrát to bude stejný...
Není tady

dagi napsal(a):
Petruša napsal(a):
dagi buď v pohodě, já mam nahoře kilo a půl...
je to možné?
co na to dr.?
dagi tak teď mam nahoře dvě kila, dneska jsem byla v poradně a na UTZ. Malej odpovídá týdnu těhu a doktorka říkala že to nevadí že mam tak málo
Není tady

tak já už mám 16 kg:(.... doufam ze uz to moc nepoleze hore:(....
Není tady
Ahojky, já mám teda v 18.t 3 kg nahoře, ale mám pocit, že vypadám na mnohem víc..podivné
Není tady