|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj holky, tak já se taky se svýma mírama, do půlky pátého měsíce tt ani kilo nahoře a od půlky do teď už 5kg, jestli to teď půjde tímhle tempem, tak bude muset manža za chvíly rozšířit futra, abych prošla, říká mi ty moje verlybko, jsem zvědavá, co mi bude říkat za 2 měsíce
. Jo a 10 let jsem si držela stejnou váhu 53kg na 164cm, pak z nějakých záhadných důvodů jsem za poslední rok před těhotenstvím přibrala na rovných 60kg (fakt záhada) , No a teď mám těch 65kg. tak uvidím, kam se to až popošoupne
.

Není tady
Jo a na 3D jsem už byla a bylo vidět kulový, ten černobílý utz mě tedy přišel hezčí, za 500kč fakt nic mic... 

Není tady
Ahoj cameli, já jsem taky před těhu nabrala z nepochopitelných důvodů 3 kila, tedy jsem startovala od 56, no a teď již mám skoro tři kila +. Měřím 168 cm. Za chvilku budu pěkná kulička :-).
Není tady

no já mám 158 cm, mela jsem pred tehu 48 kg, nyní 56 a kousek, asi uz to bude i tech 57:(
Není tady

Já při výšce 166 cm měla před otěhotněním 56 - 57 kg. V prvních třech měsících jsem díky nevolnostem zhubla na 55 kg, no a teprve ke konci 16 tt se to zlomilo, zvracím sice ještě teď, ale už konečně přibírám a teď ve 20tt mám 59 kg a nezvykle vypouklé břicho:), které mi začíná překážet. Jojo, co budu teprve říkat pár dní před porodem 
Není tady

Já výška 177, váha 81,5
pak jsem zhubla na 79, protože mi bylo špatně a teď mam 80. Takovýmhle tempem by mi to vyhovovalo 
Není tady
Tak nevím s mými 156cm a nyní 68,2kg se můžu jít leda tak kutálet z kopce a ne chlubit.. Fakt k té kouli hezky rychle spěju
Jsem zvědavá, kolik přiberu přes Vánoce, už teď se třepu na cukroví, jelikož nějak extra chutě nemám, ale na sladkým těžce ujíždím
Kamchi, já tady nemám možnost 3D ( to šlo jen v Olmíku, ale to je daleko) a ten normální ČB ultrazvuk mi bohatě stačí. Důležitý je, že je vidět, jak tam sebou ten špunt mrská..
Dej vědět, jestli ti udělal foto jen části, já to zkusím na dr. taky vybalit 27.12. na kontrole 
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Verčíku,
nebuď smutná: já mám 173 cm a teď 93 kg (před těhu 82). Myslím, že jsi ještě štíhlé děvče
Spíš myslím že jsme na tom hodně podobně 
Není tady
Ahojte kocky,mam otazocku,ktora ma dost znepokojuje.Som asi tak v 6tt,este s istotou neviem,lekarka na prvej navsteve nepotvrdila,idem buduci piatok.Ale chcem sa spytat,na to,ze som len na zaiatku mam dost vypukle brusko,co je aj cez oblecenie vidiet.Citala som,ze zena do 7tt ma mat ploche brusko.Tak neviem.A pribrala som z 46 kg na 49 kg.A to nejem o nic viac ako pred tehu.Tak neviem ci je to o.k.Mate niekto take skusenosti?Dakujem
Není tady
Já mám zatím břicho menší než dřív. 

Pesl, mi se taky hned na začátku těhu nafouklo bříško a vím, že holky na letńátkách taky řešily podobný problém. Dokonce jsem se najednou nedopla do kalhot. Později to splasklo, tak uvidíš. Držím palce, a´t se těhu potvrdí 
Jinak já jsem teda od začátku těhu zhodila 2 kg, ale myslím, že to s přibývající chutí a blížícími se svátky velice rychle doberu 

Není tady

cus bus... jak se mame? ja mam porad kolem 10-11 kg nahore,ale mam to jen v brisku a trosku na zadku,ale ne nejak moc...
Není tady
pesl25 napsal(a):
Ahojte kocky,mam otazocku,ktora ma dost znepokojuje.Som asi tak v 6tt,este s istotou neviem,lekarka na prvej navsteve nepotvrdila,idem buduci piatok.Ale chcem sa spytat,na to,ze som len na zaiatku mam dost vypukle brusko,co je aj cez oblecenie vidiet.Citala som,ze zena do 7tt ma mat ploche brusko.Tak neviem.A pribrala som z 46 kg na 49 kg.A to nejem o nic viac ako pred tehu.Tak neviem ci je to o.k.Mate niekto take skusenosti?Dakujem
Nic si z toho nedelej, ja sem to mela pokazdy taky - hrozne nafouknuty bricho, hlavne v oblasti zaludku, a ne 2kg, ale behe prvnich 6tydnu tehu dokonce +5kg. Ten prirustek vahy je souvisi s hormonalnima zmenama - proste nektera zenska zacne nabirat vodu. Pak se u mne pribirani zastavilo a ted mam nahore 8. Takze se vubec nestresuj, asi to neni uplne obvykly, ale stava se to
Jo a to nafoukly bricho je hlavne videt u stihlejsich. Ja se mela pri 170cm 56, takze to je videt vsechno :-)
[/url]
Není tady

holky, jak moc se vám zvětšil objem přes zadek?!?!? Koupila jsem si kalhoty a začala jsem vyšilovat, že je budu mít za chvíli malé
Nejdřív jsem si zkoušela S, ty jsem měla tak tak a proto jsem si vzala M. Ale doma mi přišlo, že ta M mám tak tak
Strčím tam obě ruce, tak snad by mi to nemělo být za pár týdnů malé.

Není tady
Sadí,
já nevím jak ostatním , ale mě se zadek rozhodně nezmenšil
Asi na začátku 4. měsíce jsem dostala lacláče pro těhu a říkala jsem si, že takhl velkej tadek nemůžu mít, aby to na mě neplandalo a nejenže mi za chvilku byly akorát, dokonce jsme musely s mamkou přišívat na stranách cípy látky na rozšíření, protože přes boky mi to bylo malé ( teda podíl na tom mělo, samozřejmě, i břísko)..
Pevně doufám, že se mi to pak časem spraví. Takže, nevěš hlavu, nejsi v tom sama, když vidím ty kalhoty, které jsem před půlrokem nosila
A teď ještě do toho ty Vánoce.. Uklidňuju se tím, že jak budu běhat kolem malého, tak se to zas pomalu všechno vrátí do starých kolejí, aspoň trochu 
Není tady

Sadi, ja jsem si kupovala stejnou velikost kalhot, jako jsem mela pred tehu, akorat tehotensky a ty co mi byly volnejsi tak jsou volne porad a ty co byly tesne jsou stejne tesne. Pripada mi, ze roste hodne brisko a bohuzel u me i prsa, ktera byla velka i pred tim, tak z toho rozhodne nemam radost. Uvidim za par tydnu. Jo a uz mam 9kg nahore 

Není tady

Verčí, já si koupila takové ty s tím pásem, lacláče jsem nechtěla, kvůli práci. No já mám stále pár kilo pod, tak budu doufat, že ma pr... zůstane zhruba stejně velká 
Myslela jsem si, jestli se ke konci těhu neroztahuje pánev a jaký to má v tom případě vliv.

Není tady
Evca napsal(a):
pesl25 napsal(a):
Nic si z toho nedelej, ja sem to mela pokazdy taky - hrozne nafouknuty bricho, hlavne v oblasti zaludku, a ne 2kg, ale behe prvnich 6tydnu tehu dokonce +5kg. Ten prirustek vahy je souvisi s hormonalnima zmenama - proste nektera zenska zacne nabirat vodu. Pak se u mne pribirani zastavilo a ted mam nahore 8. Takze se vubec nestresuj, asi to neni uplne obvykly, ale stava se to
Jo a to nafoukly bricho je hlavne videt u stihlejsich. Ja se mela pri 170cm 56, takze to je videt vsechno :-)
Ahoj Evco, tak to já mám taky břicho spíš kolem žaludku..je fakt, že před těhotenstvím jsem měla břicho ploché, trčely mi pánevní kosti a teď je to hned vidět....taky jsem měla při výšce 173cm váhu 60kg...to bylo akorát...no to bříško bylo vidět okamžitě 
Není tady
Pesl, já těhotenství poznala tak, že jsem nedopla kalhoty ! ( byla jsem asi tak v 5-6 týdnu ) - a od tý doby se mi bříško zvětšuje a zvětšuje :-) , takže na mě v práci těhotenství poznaly už ve druhým měsíci ! Byla jsem předtím hodně štíhlá, měla jsem míry 83 - 60 - 90 a teď , ve 21 týdnu mám 90 - 100 - 100 .-))
Není tady
Holky tak já jsem dnes 25+3tt ....+8kg
Před těhu 168cm váha 54kg
Není tady

já jsem ve 30tt a mám 10 kg hore.
Není tady

Andulko, Kamči, já myslímm, že přibíráte úplně optimálně. během těhu by se mělo přibrat kolem 12 kg, aby jste to zase nechaly na sále a k tomu zatím spějete. Mě zatím těší, že ještě můžu přibrat 15 

Není tady
Buďte rády, že přibíráte normálně, mě to šlo pomalu, teď sice mám těch 9 kilo nahoře, ale dneska mi vyhrožovali hypotrofií plodu a zítra musím na kontrolní UTZ
tak mi držte palce ať je to v poho..
Není tady