29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky, já jsem spíš měla obavy z toho že jsem přibrala zatím jen 5 kg (stojím na váze od 25tt), v pondělí jsem byla na UTZ tak se mi moc ulevilo, že dítě přibírá jak má (mělo cca 1800 g).. doufám, že ty kila nenaskočí najednou
S prvním jsem přibrala necelých 12 kg a už po porodu to bylo je 3 kg navrch - vůbec jsem se nemohla dopočítat v čem bylo těch ubylých 9 kg (malej měl 3,25 kg)
Není tady
Já jsem 21 tt a mám +5kg nezdá se mi to moc po tom co mi narostlo bříško
Není tady
jennifer napsal(a):
Ahojky, já jsem spíš měla obavy z toho že jsem přibrala zatím jen 5 kg (stojím na váze od 25tt), v pondělí jsem byla na UTZ tak se mi moc ulevilo, že dítě přibírá jak má (mělo cca 1800 g).. doufám, že ty kila nenaskočí najednou
S prvním jsem přibrala necelých 12 kg a už po porodu to bylo je 3 kg navrch - vůbec jsem se nemohla dopočítat v čem bylo těch ubylých 9 kg(malej měl 3,25 kg)
Tak to ti dost závidím (myslím ty kila u prvního) Jak je vidět, tak můžeš být klidná, že je špuntík v pořádku a podle mně to s tou váhou budeš mít asi stejné, ne? A určitě bych si nelámala hlavu s tím, kde se ta kilča ztratila, hlavně, že ti jich zůstalo tak málo A buď ráda, že nepřibíráš, co já bych za to dala!!
Určitě budu mít navrch o dost víc než jen 3kg, ale snad se s tím pak nějak poperu. Tak jen ať jste i nadále oba OK
Není tady
Tak ymá pocit, že jak budu kolem malýho kmitat, tak se ta kila celkem rychle ztratí, já dost hubnu, když nejsem vyspaná a to asi nebudu, teda jestli bude malý po mně A pokud zbyde čas, tak určitě zkusím kalanetiku, slyšela jsem na ní dobré ohlasy, tak snad to zafunguje
Není tady
Já jsem k dnešnímu dni přibrala taky jen 5kg a byla bych snad radši, kdybych už měla kg víc. Při prvním těhu jsem už měla tak 9kg a celkem jsem přibrala 11kg. Je to strašně individuální. A opravdu ty kila jdou po porodu dolů skoro sama.
Není tady
to tedy:) ja mam uz ted 7 kg nahore(no naposled jsem se vazila pred tydnem a pul, tak mozna uz i 8)... ael nejsem pritloustla nebo tak, jde mi to do briska, prsou a trosku do zadku,ale ne nejak moc.
Není tady
Tak já stále +8kg,za posledních 6 týdnů +0kg a pochvala u doktora.
Není tady
dzahila: tak me nikdo nechvali:(((( fnuk....
Není tady
38mi tyzden +13 kg
Není tady
Jenže té pochvale předcházel sprďan,jak jsem psala dříve.Tak myslím,že jsem si tu pochvalu zasloužila
Není tady
dzahila: tak to potom ano:)))
Není tady
Juj, mě ta váha teď přes tenhle týden stoupla o 2 kg na +11 a přitom jím stále stejně Poznám to proto, že mám pořád přibližně stejné dávky inzulínu. Fatk tomu nerozumím. Dnes večer jsem z toho už měla depku a tak jsem vlezla do skříně pro své staré jeansy. No a přibrala jsem tak o jednu velikost, jedny, které mi byly volné, jsou mi teď akorát (teda kromě bříška
), ostatní jsou mi dost těsně. Já při své postavě VŽDY přibírám přes boky a stehna a přes boky jsem přibrala asi 5 cm, bříško do toho nepočítám. Takže děvčata, myslím, že váha není směrodatná, spíše si měřte cm navíc.
Není tady
Já první měsíce taky nepřibrala nic, pak mi to šlo nahoru kilo každý měsíc a ke konci se to začalo zrychlovat v 8 měs. jsem měla asi 8Kg nahoře, nejhorší byl poslední měsíc, začala jsem otýkat a nahoře byly další 4 Kg, ale i tak jsem vážila pěkně, z porodnice jsem šla jen asi se 3 Kg na víc a za dva měsíce jsem měla stejně jako před porodem.
Není tady
já ted budu zacínat 27tt a mám 8 kg nahore....
Není tady
Já jsem 20tt nebo 21tt (podle velkého utz) a mam zatím 2kg dole (měla jsem 2,5kg) U malýho jsem v tuhle dobu měla nějakých minimálně 6 kg, celkem 14. Tak jsem zvědavá jak to bude teď, když nepřibíram. Aby to pak nebylo 10kg najednou
Není tady
ahoj holky a kdy se vám začala zvětšovat břicho? Já mám pocit, že to moje se zvětšuje už teď a mám z toho hrůzu, že budu mít na konci těhu obří břicho.
Není tady
No, na me to do konce 3. mesice nebylo videt vubec, ve 4. trosicku jsem mela dole brisko,ale to jsem videla ja a pritel,ale jinak to videt moc nebylo a zaclo tak kolem 16-18 tt růst hodně... pak se to rozjelo hodne rychle.. a kazdy jen zíral:))
kazdy to ma jinak.....
Není tady
MiKaro,
mě rostlo hodně bříško mezi 2. a 3. měsícem, cca. o 4 cm za týden asi 3 týdny, pak se to na dlouho zastavilo a teprve asi před 14 dny začalo zase trochu růst. Taky jsem se bála, že bříško neunesu a teď ho mám menší, než většina těhulek ve stejném tt.
Není tady
Je tak to si mě, trochu uklidnila, já se toho hrozně lekla, jestli to poroste tímto tempem dál, tak to budu otesánek.
Ale je to äsi individuální, uvidíme co mi řekne doktor na prohlídce.
Každopádně, díky vám.
Není tady
Mikarko muzes byt v klidu:)) to ja zpocatku nemela zadny... a ted se me kazdy pta, jestli uz nejdu rodit:)))
Není tady
chi chi, holky to je zajímavé to pročítat já poprvé ještě v 16tt byla pod výchozí váhou, až jsem se bála, že dostanu sprda, ale naštěstí ne. Teď nevím, jelikož nemáme váhu doma (naštěstí), tak uvidím příští týden, ale nečekám nějaký velký vzestup - zatím.
Není tady
já fakt nevím, ale myslím si, že zatím budu taky, jelikož toho moc nesním a konečně jsem přešla na ovoce a zeleninu - ta mi donedávna nejela vůbec, ale zajdu změřit pas a zadek. vydrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrž!
Není tady