29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Celý život cvičím a jím zdravě (nedržím žádné diety!!!) a to i po celé těhotenství. Je to můj životní styl. Nyní jsem 33+1 a mám nahoře necelých 6 kg, z původních 60Kg, takže nejsem žádná podvýživa. Myslím si, že přibrat v těhoteství víc jak 12 kg je úplně zbytečné. Chápu, že díky zadržování vody někdo přibírá víc,ale podle mě se spousta těhotných zbytečně přecpáva a ospravedlňuje to svým těhotenstvím.
Není tady
Ano, pokud člověk v těhu může cvičit, tak tolik nenatloustne...
Není tady
Já taky cvičila a tancovala...vážila jsem 49 kilo,byla jsem sice lehká podvýživa,ale bylo to větším výdajem energie,než kolik jsem byla schopna přijmout Pak jsem přestala kouřit a rázem bylo 8 nahoře
V těhu jsem se snažila cvičit s mírou,ale být v pohybu několik hodin denně,jako předtím mi prostě nešlo...myslím,že je to dost individuální..ne nadarmo se říká,že kdo nemá před otěhu zásoby,přibere víc...já je holt neměla a jelikož jsem ani nezvracela a předtím přestala kouřit,přibrala jsem 5 kilo už v prvích třech měsících...ale rozhodně jsem se nepřecpávala a jestli to někdo dělá a omlouvá si to těhotenstvím je to jen jeho(její) věc...přece neexistuje žádnej mustr,nebo jedinej způsob,jak v těhotensví přibírat,resp. NEpřibírat...moje kamarádka "jedla zdravě" cíleně,kvůli sobě,aby nepřibrala,takže jedla tak 1x denně,přenášela a miminko mělo něco přes dvě kila
Ale taky to byla její věc...jestli má Ukinky 6 kilo nahoře,může bejt spokojená..já jsem byla i se svými 20 kg
Není tady
Rozhodně není víc jak 12 kg zbytečné, každá jsme jedinečná, originální a každá přibereme jinak, aniž bysme se přežíraly.
Jim 6x denne (venuji se fitness). Mimco ma v 33 tydnu 2kg. Odhadni porodni vaha 3400, takze vse naprosto v norme. Chtela jsem jen sdelit svuj nazor. TO, ze vyvolam tolik negativnich ohlasu jsem cekla, zensky jsou holt takove
.
Není tady
Ukinky, ani jeden z těch dvou ohlasů není dle mého názoru negativní..
No dobřéééé...tří ohlasů...
13 dní po porodu dole 15 kg, zbývá 7.
už mám zase zpět svoje hubený kotníky a lýtka - hurá
Třeba Ukinky myslela ten můj ohlas ale já taky jen prezentuju svůj názor...kdybych přibrala za těhu 10 kg,byla bych šťastná...holt to nevyšlo,ale opravdu jsem se nepřežírala,přísahám
taky ted vypadám líp než předtím...asi zas brzy otěhotním
dyť je to jen legrace...tak to vnímám já a tak jsem to těmi příspěvky i myslela
Chtěla jsem jen holky uklidnit,že to co nabraly(a né proto,že by se přežíraly) zase brzy shoděj a nemusí se pro to trápit
Já k dnešku(8 týdnů po porodu) pořád 65
Není tady
16 dní po porodu 16 kilo dole. zbývá 6. jsem mile překvapená. abych se pak vůbec zastavila na své váze
holky, vy jste teda fakt dobrý!!! tolik zhubnout za pár dní po porodu!! ale člověk se asi cítí líp - fyzicky i psychicky, že jo
jste šikulky!
já jsem ve fázi opačné - přibírací
Není tady
Tak ja jsem u prvni holcicky pribrala 15kg, rodila v 36tt a po porodu slo hned osm dolu a do konce sestinedeli jeste dve kila a dalsich pet jsem davala dolu rok a to proto, ze jsem nebyla schopna pravidelne jist, hlavne snidat cili vlastni chybou spise...
Ted cekam druhe ditko a v 22tt mam 3,5kila nahore, tak jsem v ocekavani, jak dopadnu, ale vice se hlidam a hlavne - zatim nemam narizeny klidovy rezim a jen lezeni jako pred tim, takze prochazky, plavani i kalanetiku si dopravam
Není tady
Já jsem už u konce a mám nahoře 15 kilo..pohyb a nějaký cvičení pro mě je v těchto posledních dnech naprosto něco nepředstavitelného Tak už jen doufám, že porodím co nejdřív
, abych si tohle krásně kulatý číslo ještě nezvýšila
Trish díky, i já ti držím palečky, aby sis to takhle krásně udržela Já měla v tvém týdnu nahoře už 7 kilo
No měla jsem pořád hlad no
Já už mám nahoře neoficiálně 13 kilo , celkem 76
, ale řekla jsem si, že přes 80 to nenechám dojít
Ale nevím, musela jsem skončit se cvičením, dělá se mi poslední dobou pořád zle...ale na druhou stranu se mi zas zdá že už toho do sebe tolik nedostanu, nějak tam není prostor
Není tady
Holky tak já mám plus skoro 5kg a jsem v 18.týdnu. Bříško vyrazilo jako blesk a prsa taky. Každá jsme jiná a nemá cenu se asi vůbec nervit kvůli kilům, důležité je zdraví miminka!!!!
Není tady
22 dní po porodu mám z 22 nabraných kilo 17 dole
a to se v jídle nijak neomezuju, je fakt, že na jídlo občas není čas, ale snažím se jíst "vydatně"
Ahoj holky, jdu na rady.....před otěhotněním jsem měla 53kg. Jsem ve 24tt a mám sotva 50kg. Ve 21tt jsem měla 49 a malej 25cm a 400 g. Je velikost miminka normální? A moje asi ne, co?
Není tady
Andreasku, bud v klidu. Moje kamaradka mela pred otehotnenim nahore asi 12kilo. Zhubla deset behem prvnich peti mesicu a doktor byl v klidu, pak zacala pomalu pribirat a pred porodem mela zase tech deset kilo nahore. Takze se ji to behem tehu pekne houpalo, ale je spokojena, protoze po porodu je na tom vlastne lepe nez pred otehu...
Nevim, jak je to s vahou miminka, kolik mam mit v tom tvem tydnu, o tom prehled nemam, ale rozhodne se nestresuj, pokud jis a davas telu co potrebuje, bude to ok.
Konec koncu pribiraci obdobi mas jeste pred sebou
Není tady
Tak aktuálně připojuju:
ve 20+5 tt mám nahoře 6 kg... Ale je pravda, že sladkýmu jaksi neodolám i když se snažím nepřežírat, ale hlavně mi chybí pohyb, nemůžu cvičit, mám klidový režim a u tv nebo noťasu to fakt přibírá snad samo!
Není tady
Já jsem ostuda, 24+1, nahoře 8 kilo.. Cvičení si od začátku těhu zatím plánuju
Tady jsem si našla tabulku, kolik bych zhruba měla přibrat, tak třeba se bude někomu hodit:
http://www.babyweb.cz/Prirustek-hmotnosti.aspx
mám tam, že by to mělo být 11,5-16 kilo, tak snad to do těch 16 nějak udržím
Není tady