19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Ve svých 24 letech mám vyí cholesterol a triglyceridy, po tátovi. Chtěla bych vyzkouet nějaké přírodní prdukty. Někde jsem četla e je na cholesterol dobrý rakytníkový čak, chtěla bych si ho koupit ale přesto se chci jetě poradit. Máte s tím někdo zkuenosti? Pomáhá na vyí cholesterol také rybí tuk v kapslích či jiné přípravky? Díky moc
Není tady
rakytníkový čaj opravdu můe na sníení tuků v krvi pomoci, stejně jako třeba lecitin, ale záleí jak moc zvýený cholesterol a triglyceridy má, pokud je to hodně vysoké, pak je nutná i medikamentosní léčba, aby se nezvyovalo riziko vzniku aterosklerozy atd...
Není tady
Snad se diskuze opět rozeběhne...Dnes jsem volala kvůli výsledkům krevních testů a dozvěděla jsem se, e mám vyí cholesterol - cca 6,52. Tak přemýlím, e si koupím LIPICOR 450, máte s ním někdo zkuennosti
Papa, zdraví zdar!!
Není tady
Ahoj, nevím, jestli ti rakytníkový týden přímo takhle pomůe, ale kadopádně je hrozně dobrý, nejradi mám rakytníkový čaj s vanilkou a lesním ovocem. Je zdravý a vynikající :-)
Není tady
bacuta napsal(a):
Ahoj, nevím, jestli ti rakytníkový týden přímo takhle pomůe, ale kadopádně je hrozně dobrý, nejradi mám rakytníkový čaj s vanilkou a lesním ovocem. Je zdravý a vynikající :-)
Jéé, rakytník i vanilku miluji, to musí být vanikající. Kde ten čajík kupuje? :-)
Není tady
tremlona napsal(a):
bacuta napsal(a):
Jéé, rakytník i vanilku miluji, to musí být vanikající. Kde ten čajík kupuje? :-)
Tady: http://cajova-zahrada.cz/detail-produkt … lka-koreni :-)
Není tady