29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jsme spolu devátý rok, máme 2 děti a líbání je u nás na denním pořádku.
Jen nám do toho robátka dost často "kecaj".
Není tady
Malaika napsal(a):
Mám doma takový problém...
Zajímalo by mě, jak to mají ostatní...líbáte se s manželem/partnerem během dne, jen tak (ne jako součást sexu) a myslím tím ne polibek na tvář, ale vášnivé líbání?
No jasne ze jo ...a pokud bychom se nelibali jen tak, myslim, ze by bylo neco spatne Jsme spolu neco pres 4 roky...takze nevim jake to bude za 10 let....snad stejne!
Není tady
LENNNA napsal(a):
Jsme spolu 10 let - pusy jsou denně, ale líbání ne... jsem možná "divná", ale nesnáším to...
prosím definuj pusu, polibek a líbání.
Není tady
Pisatel napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Jsme spolu 10 let - pusy jsou denně, ale líbání ne... jsem možná "divná", ale nesnáším to...
prosím definuj pusu, polibek a líbání.
Pisateli, co na tom chceš definovat? Teď se zamýšlím, kolik ti je let... když potřebuješ definovat pusu, líbání Nic ve zlém, ale je to značně podivné
Není tady
Ano, líbáme.
Není tady
Dáváme si jen pusinky....nelíbáme se....partner to nemusí , nevím proč...., když jsem se ho na to ptala,tak mi řekl, že ho to nebaví...,že to nepotřebuje........
Není tady
ne a chybí mi to
Není tady
Líbání ani nevím jak dlouho už ne,pohlazení žádné,pusa ne,prostě nic a jak bych si to přála.Moc vám to přeju kdo se pořád máte rádi
Není tady
...
Upravil(a) Kamchinka (20. 2. 2010 12:31)
Není tady
jj, denně, baví nás to a je to moc příjemné - hlavně takové to něžné ožďibování
i něco vášnivějšího ... po 3 letém vztahu (z toho rok spol. bydlení) je to asi ještě běžné
Není tady
Spíš se pusinkujeme, hladíme a držíme za ruce, ale takové to "olizování" ani jeden z nás nemá moc rád, to jsme nedělali ani před svatbou
zato mazlení, drbání , hlazení a takové to všeobecné otlapkávání to musí být denně, manžel je závislák
Není tady
líbání?- ne - ale chybí mi to!!!
Upravil(a) tayvet (8. 6. 2008 22:18)
Není tady
je to nehygienické...
Není tady
tina napsal(a):
tak se líbej se sterilní rouškou
Není tady
Také se líbáme, hladíme a mazlíme. Pořád jako na začátku jsme spolu už 22 měsíců:-))))))))))))))
Není tady
...
Upravil(a) Kamchinka (20. 2. 2010 12:32)
Není tady
My se s manželem líbáme každý den, jen tak, nebo když se milujeme:-))
Není tady
Jsme spolu 21 let, vášnivé líbání je vzácnost (což je škoda, protože je to nádherná předehra), ale to pusinkování potřebujeme oba, stejně jako mazlení, tulení, hlazení a šimrání....prostě se cítím jakoby odstrčená, když se nepomazlíme....
Není tady
Casto.. musime si to prece uzit...
jinak jsme spolu 13 mesicu...
Není tady
Malaika napsal(a):
Mám doma takový problém...
Zajímalo by mě, jak to mají ostatní...líbáte se s manželem/partnerem během dne, jen tak (ne jako součást sexu) a myslím tím ne polibek na tvář, ale vášnivé líbání?
Ano.
I po 11ti letech jsme se během dne líbali.
Se současným občas taky, ale to je spíš sexuální vztah, kdy se vidíme 4 x týdně, 3 hoďky - takže se to nějak tak "očekává"
Myslím, že záleží na obou partnrech, když mají tu potřebu oba, proč ne !
Není tady
Budem spolu tři roky a líbáme se furt:)...tedy každý den a ne jednou...zatím mi je divný,že by to mělo ustat..až k nulové hranici..
Není tady
Momentálně jsem sama, ale kdysi:
s bývalým po 7 letech - hezké líbání snad denně.
vztah po 2 letech - maximálně pusa, při sexu ani to ne
Upravil(a) Terierrka (12. 8. 2008 8:54)
Není tady
No, my jsme mladí (já 20let) a líbáme se během dne.
Ale jsou to jen pusy ,né přímo francouzáky, to až když na to máme chuť nebo si někdo z nás něco žehlí, či chce ho potěšit.
Jinak pusy si během dne dáváme obyčejné.
Není tady