Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 21. 10. 2007 10:57

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Líbáte se během dne? (po několikaletém vztahu)

Omlouvám se ... ale Ota to začal smilewink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#52 21. 10. 2007 11:01

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

Ppavli - to je v pořádku, jenom si kdyžtak dejte téma  - třeba CHAT  - cokoli, co souvisí i nesouvisí se sexem, a tam si řešte, co chcete smile
a abych nebyla i já tolik offtopic - líbáme se, pokud máme štěstí, že nás děti chvilku spustí z očí smile jinak nám musí stačit pusy smile

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#53 21. 10. 2007 11:51

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Zephyr napsal(a):

Co je to líbání? Neznám... Prosím definici.

Ahoj :-) Už jsi odblokovaný :-)
Líbání - dotek úst jednoho člověka s druhým :-) Pusinku na pusinku...

Není tady

#54 21. 10. 2007 11:57

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Martinka1 napsal(a):

Zephyr napsal(a):

Co je to líbání? Neznám... Prosím definici.

Ahoj :-) Už jsi odblokovaný :-)
Líbání - dotek úst jednoho člověka s druhým :-) Pusinku na pusinku...

big_smile dotek jednoho jazyku s druhým winktongue

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#55 21. 10. 2007 12:21

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

tina napsal(a):

Ppavli - to je v pořádku, jenom si kdyžtak dejte téma  - třeba CHAT  - cokoli, co souvisí i nesouvisí se sexem, a tam si řešte, co chcete smile
a abych nebyla i já tolik offtopic - líbáme se, pokud máme štěstí, že nás děti chvilku spustí z očí smile jinak nám musí stačit pusy smile

No, možno by detskej psychike nezaškodilo ani keby vás videli statočne sa "líbat"... Ja som zo studeného odchovu, dlho som bola presvedčená, že naši sa museli nesmierne premôcť a "sebazaprieť", keď majú AŽ dve deti roll a skutočne nikdy som ich nevidela ani bozkávať sa, ani len neškodne "pusinkovať", pohladkať, nič... hmm Závidela som ex-milencovi, keď mi rozprával, ako jeho ocko bozkával mamu na krk pri umývaní riadu  a ona ho pohoršene odháňala, že čo si synovia pomyslia... On len na nich sprisahanecky mrkol a pušinkoval ju ďalej... Achjo, to musí byť pekná spomienka. Naši na mňa pôsobili, že nás im snáď pridelili na národnom výbore, alebo čo... grater kapitulation A keď som istou okľukou zistila, že mama používala dlho antikoncepciu, mala som s tým vážny problém- nevedela som pochopiť, NAČO ju vôbec potrebovala.... roll

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#56 21. 10. 2007 12:36

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

sisi21 napsal(a):

..pusinkujem,jasně že jo, mazlíme. a i blbnem...Někdy mě manžel říká,že sem pěkně střelená,http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Jsme spolu 18 let..

Pusinkovat a líbat se není totéž .... pusinkovat se můžu se synem, lidma, které mám ráda .... ale líbat se s nima nemůžu big_smile wink

tak jo´omlouvám se... Pro upřesnění.pusinkujeme se což je více pus za sebou a to třeba přejde v líbání...já nejsem zvyklá jít na manžela s otevřenou pusou a začít se líbat..lol

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#57 21. 10. 2007 13:00

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

tina napsal(a):

No, možno by detskej psychike nezaškodilo ani keby vás videli statočne sa "líbat"... Ja som zo studeného odchovu, dlho som bola presvedčená, že naši sa museli nesmierne premôcť a "sebazaprieť", keď majú AŽ dve deti roll a skutočne nikdy som ich nevidela ani bozkávať sa, ani len neškodne "pusinkovať", pohladkať, nič... hmm Závidela som ex-milencovi, keď mi rozprával, ako jeho ocko bozkával mamu na krk pri umývaní riadu  a ona ho pohoršene odháňala, že čo si synovia pomyslia... On len na nich sprisahanecky mrkol a pušinkoval ju ďalej... Achjo, to musí byť pekná spomienka. Naši na mňa pôsobili, že nás im snáď pridelili na národnom výbore, alebo čo... grater kapitulation A keď som istou okľukou zistila, že mama používala dlho antikoncepciu, mala som s tým vážny problém- nevedela som pochopiť, NAČO ju vôbec potrebovala.... roll

Já tohle u našich taky nikdy neviděla hmm

Není tady

#58 21. 10. 2007 13:12

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

no, dneska jsme se objímali a líbali - a starší syn naklusal, že chce taky smile tož jsme ho čapli a pusinkovali se ve třech smile Selimo smile

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#59 21. 10. 2007 15:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

tummenupp godlike Tíško závidím... v dobrom.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#60 22. 10. 2007 21:12

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Není den kdy bychom se nepolíbili. NEjmíň ráno, po setkání odpoledne doma  a před spaním. Pro mně je krásné vášnivé  líbání víc než sex, je to něha, láska a chtíč v jednom big_smile
Kidně se líbáme před synem a i on si denně přijde aspoň pro jednu pusu jak za mnou tak za mužem a to je mu skoro dvanáct.

Tento víkend jsem četla v časopise Instinkt že je vědecky zjištěno že se míň líbají  páry u kterých je krize, líbání víc potřebují ženy ( zjišťují tím jaký bude partner milenec, potažmo  zploditel dětí) , kdežto muži si chtějí užít hned a tak nezjišťují, nemají vrozenou tu potřebu. Pro partnera který druhého nemiluje je prý podstatně přijatelnější a jednodušší mít s druhým styk než se s ním líbat.
Taky že eskymáci asi nelíbají kvůli slinám a mrazu, že líbání vzzniklo buď napodobením kojení nebo jako rozšíření "očichávání"
že obecně je zažitá praxe že polibek je něco , co se nedá koupit, proto je prostituce sex za peníze, ale prý při tom prostitutky opravdu nelíbají zákazníky, aby si nechali alespoň něco pro člověka kterého by milovaly duševně.
Bylo to zajímavé, možná to mají i na netu.........

Mája

Není tady

#61 24. 2. 2008 19:27

Magic girl
♥------

Jsme spolu 3. rok a nelíbali jsme se už asi půl roku, pravda je, že ani sex skoro není, pusa ráno a večer, to je, ale líbání pořádný chybíííííí!sad

Nejsou důležitá slova, ale činy...

Není tady

#62 24. 2. 2008 19:38

maricka
♥♥♥♥♥--

Magic girl, asi jsi chtěla založit nějaké takové fórum, ne? Nemusíš navazovat na předchozí wink Jde  Ti o to málo časté milování a líbání? Pokud ano, mám úplně stejný problém, ale zatím jsem ho nevyřešila a asi už nevyřeším.

Není tady

#63 24. 2. 2008 23:25

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

"líbání víc potřebují ženy "

Tak já tyhle statistiky vyvracím, protože líbání moc nepotřebuji smile, daleko důležitější je pro mě, když si mě manžel k sobě přitulí a lípne mi pusu do vlasů, než kdybychom si měli strkat jazyky do krku smile.

Není tady

#64 25. 2. 2008 10:28

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

tummenupp godlike Tíško závidím... v dobrom.

napodobne smile

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#65 25. 2. 2008 12:46

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Tak já nevím, s partnerem jsme 14 let, z toho 8 jako manželé, máme 2 děti - no a líbání? Kruciš, co to je? sad No je fakt, že manžel na to nikdy moc nebyl (teda krom začátků, tak jooo), takže odpověď je, ne nelíbáme se, ač mě to vlastně mrzí.

Není tady

#66 25. 2. 2008 12:48

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Manžel je vyloženě "orální typ". smile
Pusu si dáváme hodně často. Jsem tomu ráda.

Není tady

#67 25. 2. 2008 13:15

vera
♥♥♥♥♥♥-

je mi 56, 2 děti, 3 vnuci, 33 let manželství, bydlím hlavně na Život po nevěře, tam je můj příběh
manžekova krátká nevěra u nás nastartovala úplně jiný vztah, po letech šedivého stereotypu.................pusinkujeme se pořád, 30 krát za den, v sobotu jsme byli na plese,popíjeli víno..........ploužáky, to byla líbačka...............syn přišel druhý den a už to věděl, je to asi hloupé, ale mně to nevadí, každý den si píšeme do práce mail s MTR, mám tě rád, atd.....................................trvá to už 1 rok, l měsíc a 9 dnů.......................

Není tady

#68 25. 2. 2008 13:29

nubi
♥♥-----

U nas sa tiez zasypavame bozkami, sme spolu 17 rokov ako manzelia, pozname sa takmer 20 rokov. Tiez je to u nas, ako som citala,vyssie, ze pri umyvani riadu ma manzel vybozkava na krku, ja sa mu hodim okolo krku,  dotyky, pohladenia, pritulenie, slovicka atd. A samozrejme aj take to iskrenie medzi nami, natahovanie. A teda, aby som odpovedala aj na ten " francuzak", funguje aj to- no a nekonci to vzdy sexom:) Osobne som tiez nikdy mojich rodicov nevidela "lepit" sa jeden na druheho, toboz mysliet si, ze este nieco spolu robia...mozno preto mi aj dlhsie trvalo, kym som bola otvorenejsia k bozkavaniu a hladeniu kedykolvek a hlavne spontanne, ale ide to a je to uzasne, aj to, ked muz zavola a prva veta je: chcel som Ta pocut....)smile

Není tady

#69 25. 2. 2008 13:32

Tiffany
♥♥♥♥♥--

Hmmm, tak my se pusinkujeme často, tulíme se taky, objímáme a sex je taky v poho. Ale je fakt, že taková ta pořádná líbačka už tak často neni. Je pravda, že v začátcích jsme se líbali skoro pořád a všude, až to kde komu vadilo smile . Jinak Vám ale povim, že taková pořádná vášnivá pusa taky stojí za to hjarta .

Není tady

#70 25. 2. 2008 14:15

Holčička
♥♥♥♥♥♥-

Tak my po pěti letech - ano a často pussa
Doufám, že to tak bude i dál... si to nějak nedovedu představit, že bychom se nelíbali. To je pak takový smutný, ne?

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/l/lqhjsy07t.png    http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/6/6px9452lk.png

Není tady

#71 25. 2. 2008 14:34

Fifida
♥♥♥----

nubi napsal(a):

U nas sa tiez zasypavame bozkami, sme spolu 17 rokov ako manzelia, pozname sa takmer 20 rokov. Tiez je to u nas, ako som citala,vyssie, ze pri umyvani riadu ma manzel vybozkava na krku, ja sa mu hodim okolo krku,  dotyky, pohladenia, pritulenie, slovicka atd. A samozrejme aj take to iskrenie medzi nami, natahovanie. A teda, aby som odpovedala aj na ten " francuzak", funguje aj to- no a nekonci to vzdy sexom:) Osobne som tiez nikdy mojich rodicov nevidela "lepit" sa jeden na druheho, toboz mysliet si, ze este nieco spolu robia...mozno preto mi aj dlhsie trvalo, kym som bola otvorenejsia k bozkavaniu a hladeniu kedykolvek a hlavne spontanne, ale ide to a je to uzasne, aj to, ked muz zavola a prva veta je: chcel som Ta pocut....)smile

Nubi já ti závidím.Oto se mi může leda tak snít a já to mám táááák ráda:grater:

Pravý přítel jež tě v srdci chová,nezná sladká lichotivá slova,
pravdu poví třeba trpce zněla,pravdu přijmy i když zabolela.

Není tady

#72 25. 2. 2008 14:50

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

Jsme s přítelem dva roky, a takové to "francouzske" libani mame v podstate jen pri sexu... nebo obcas i mimo, ale to si tedy ted moc nepamatuji....
Jinak behem dne pusy - pri odchodu nekam nebo prichodu, na dobrou noc a tak...

Není tady

#73 25. 2. 2008 14:55

L_aura
♥♥♥♥♥--

No jo, tohle jsem taky kdysi řešila. Já měla totiž několik dlouhodobych vztahu a u každého z nich prostě po čase líbání vymizelo, tedy tak běžně, když to nebyla předehra nebo součást sexu. Ale je pravda, že mi to nikdy nijak zvlášť nevadilo, prostě to tak nějak přirozeně vyplynulo. Bez pusinek a objímání bych ale být nemohla wink

Není tady

#74 26. 2. 2008 17:50

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Jsme spolu 10 let - pusy jsou denně, ale líbání ne... jsem možná "divná", ale nesnáším to...

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#75 27. 2. 2008 15:31

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

LENNNA napsal(a):

Jsme spolu 10 let - pusy jsou denně, ale líbání ne... jsem možná "divná", ale nesnáším to...

taky to nemam rada , jsme spolu 20 let.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí