29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Omlouvám se ... ale Ota to začal
Není tady
Ppavli - to je v pořádku, jenom si kdyžtak dejte téma - třeba CHAT - cokoli, co souvisí i nesouvisí se sexem, a tam si řešte, co chcete
a abych nebyla i já tolik offtopic - líbáme se, pokud máme štěstí, že nás děti chvilku spustí z očí jinak nám musí stačit pusy
Není tady
Zephyr napsal(a):
Co je to líbání? Neznám... Prosím definici.
Ahoj :-) Už jsi odblokovaný :-)
Líbání - dotek úst jednoho člověka s druhým :-) Pusinku na pusinku...
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Zephyr napsal(a):
Co je to líbání? Neznám... Prosím definici.
Ahoj :-) Už jsi odblokovaný :-)
Líbání - dotek úst jednoho člověka s druhým :-) Pusinku na pusinku...
dotek jednoho jazyku s druhým
Není tady
tina napsal(a):
Ppavli - to je v pořádku, jenom si kdyžtak dejte téma - třeba CHAT - cokoli, co souvisí i nesouvisí se sexem, a tam si řešte, co chcete
a abych nebyla i já tolik offtopic - líbáme se, pokud máme štěstí, že nás děti chvilku spustí z očíjinak nám musí stačit pusy
No, možno by detskej psychike nezaškodilo ani keby vás videli statočne sa "líbat"... Ja som zo studeného odchovu, dlho som bola presvedčená, že naši sa museli nesmierne premôcť a "sebazaprieť", keď majú AŽ dve deti a skutočne nikdy som ich nevidela ani bozkávať sa, ani len neškodne "pusinkovať", pohladkať, nič...
Závidela som ex-milencovi, keď mi rozprával, ako jeho ocko bozkával mamu na krk pri umývaní riadu a ona ho pohoršene odháňala, že čo si synovia pomyslia... On len na nich sprisahanecky mrkol a pušinkoval ju ďalej... Achjo, to musí byť pekná spomienka. Naši na mňa pôsobili, že nás im snáď pridelili na národnom výbore, alebo čo...
A keď som istou okľukou zistila, že mama používala dlho antikoncepciu, mala som s tým vážny problém- nevedela som pochopiť, NAČO ju vôbec potrebovala....
Není tady
PPavlaa napsal(a):
sisi21 napsal(a):
..pusinkujem,jasně že jo, mazlíme. a i blbnem...Někdy mě manžel říká,že sem pěkně střelená,http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Jsme spolu 18 let..Pusinkovat a líbat se není totéž .... pusinkovat se můžu se synem, lidma, které mám ráda .... ale líbat se s nima nemůžu
![]()
tak jo´omlouvám se... Pro upřesnění.pusinkujeme se což je více pus za sebou a to třeba přejde v líbání...já nejsem zvyklá jít na manžela s otevřenou pusou a začít se líbat..
Není tady
Selima napsal(a):
tina napsal(a):
a abych nebyla i já tolik offtopic - líbáme se, pokud máme štěstí, že nás děti chvilku spustí z očíjinak nám musí stačit pusy
No, možno by detskej psychike nezaškodilo ani keby vás videli statočne sa "líbat"... Ja som zo studeného odchovu, dlho som bola presvedčená, že naši sa museli nesmierne premôcť a "sebazaprieť", keď majú AŽ dve deti
a skutočne nikdy som ich nevidela ani bozkávať sa, ani len neškodne "pusinkovať", pohladkať, nič...
Závidela som ex-milencovi, keď mi rozprával, ako jeho ocko bozkával mamu na krk pri umývaní riadu a ona ho pohoršene odháňala, že čo si synovia pomyslia... On len na nich sprisahanecky mrkol a pušinkoval ju ďalej... Achjo, to musí byť pekná spomienka. Naši na mňa pôsobili, že nás im snáď pridelili na národnom výbore, alebo čo...
![]()
A keď som istou okľukou zistila, že mama používala dlho antikoncepciu, mala som s tým vážny problém- nevedela som pochopiť, NAČO ju vôbec potrebovala....
Já tohle u našich taky nikdy neviděla
Není tady
Tíško závidím... v dobrom.
Není tady
Není den kdy bychom se nepolíbili. NEjmíň ráno, po setkání odpoledne doma a před spaním. Pro mně je krásné vášnivé líbání víc než sex, je to něha, láska a chtíč v jednom
Kidně se líbáme před synem a i on si denně přijde aspoň pro jednu pusu jak za mnou tak za mužem a to je mu skoro dvanáct.
Tento víkend jsem četla v časopise Instinkt že je vědecky zjištěno že se míň líbají páry u kterých je krize, líbání víc potřebují ženy ( zjišťují tím jaký bude partner milenec, potažmo zploditel dětí) , kdežto muži si chtějí užít hned a tak nezjišťují, nemají vrozenou tu potřebu. Pro partnera který druhého nemiluje je prý podstatně přijatelnější a jednodušší mít s druhým styk než se s ním líbat.
Taky že eskymáci asi nelíbají kvůli slinám a mrazu, že líbání vzzniklo buď napodobením kojení nebo jako rozšíření "očichávání"
že obecně je zažitá praxe že polibek je něco , co se nedá koupit, proto je prostituce sex za peníze, ale prý při tom prostitutky opravdu nelíbají zákazníky, aby si nechali alespoň něco pro člověka kterého by milovaly duševně.
Bylo to zajímavé, možná to mají i na netu.........
Není tady
Jsme spolu 3. rok a nelíbali jsme se už asi půl roku, pravda je, že ani sex skoro není, pusa ráno a večer, to je, ale líbání pořádný chybíííííí!
Není tady
Magic girl, asi jsi chtěla založit nějaké takové fórum, ne? Nemusíš navazovat na předchozí Jde Ti o to málo časté milování a líbání? Pokud ano, mám úplně stejný problém, ale zatím jsem ho nevyřešila a asi už nevyřeším.
Není tady
"líbání víc potřebují ženy "
Tak já tyhle statistiky vyvracím, protože líbání moc nepotřebuji , daleko důležitější je pro mě, když si mě manžel k sobě přitulí a lípne mi pusu do vlasů, než kdybychom si měli strkat jazyky do krku
.
Není tady
Selima napsal(a):
![]()
Tíško závidím... v dobrom.
napodobne
Není tady
Tak já nevím, s partnerem jsme 14 let, z toho 8 jako manželé, máme 2 děti - no a líbání? Kruciš, co to je? No je fakt, že manžel na to nikdy moc nebyl (teda krom začátků, tak jooo), takže odpověď je, ne nelíbáme se, ač mě to vlastně mrzí.
Není tady
Manžel je vyloženě "orální typ".
Pusu si dáváme hodně často. Jsem tomu ráda.
Není tady
je mi 56, 2 děti, 3 vnuci, 33 let manželství, bydlím hlavně na Život po nevěře, tam je můj příběh
manžekova krátká nevěra u nás nastartovala úplně jiný vztah, po letech šedivého stereotypu.................pusinkujeme se pořád, 30 krát za den, v sobotu jsme byli na plese,popíjeli víno..........ploužáky, to byla líbačka...............syn přišel druhý den a už to věděl, je to asi hloupé, ale mně to nevadí, každý den si píšeme do práce mail s MTR, mám tě rád, atd.....................................trvá to už 1 rok, l měsíc a 9 dnů.......................
Není tady
U nas sa tiez zasypavame bozkami, sme spolu 17 rokov ako manzelia, pozname sa takmer 20 rokov. Tiez je to u nas, ako som citala,vyssie, ze pri umyvani riadu ma manzel vybozkava na krku, ja sa mu hodim okolo krku, dotyky, pohladenia, pritulenie, slovicka atd. A samozrejme aj take to iskrenie medzi nami, natahovanie. A teda, aby som odpovedala aj na ten " francuzak", funguje aj to- no a nekonci to vzdy sexom:) Osobne som tiez nikdy mojich rodicov nevidela "lepit" sa jeden na druheho, toboz mysliet si, ze este nieco spolu robia...mozno preto mi aj dlhsie trvalo, kym som bola otvorenejsia k bozkavaniu a hladeniu kedykolvek a hlavne spontanne, ale ide to a je to uzasne, aj to, ked muz zavola a prva veta je: chcel som Ta pocut....)
Není tady
Hmmm, tak my se pusinkujeme často, tulíme se taky, objímáme a sex je taky v poho. Ale je fakt, že taková ta pořádná líbačka už tak často neni. Je pravda, že v začátcích jsme se líbali skoro pořád a všude, až to kde komu vadilo . Jinak Vám ale povim, že taková pořádná vášnivá pusa taky stojí za to
.
Není tady
Tak my po pěti letech - ano a často
Doufám, že to tak bude i dál... si to nějak nedovedu představit, že bychom se nelíbali. To je pak takový smutný, ne?
Není tady
nubi napsal(a):
U nas sa tiez zasypavame bozkami, sme spolu 17 rokov ako manzelia, pozname sa takmer 20 rokov. Tiez je to u nas, ako som citala,vyssie, ze pri umyvani riadu ma manzel vybozkava na krku, ja sa mu hodim okolo krku, dotyky, pohladenia, pritulenie, slovicka atd. A samozrejme aj take to iskrenie medzi nami, natahovanie. A teda, aby som odpovedala aj na ten " francuzak", funguje aj to- no a nekonci to vzdy sexom:) Osobne som tiez nikdy mojich rodicov nevidela "lepit" sa jeden na druheho, toboz mysliet si, ze este nieco spolu robia...mozno preto mi aj dlhsie trvalo, kym som bola otvorenejsia k bozkavaniu a hladeniu kedykolvek a hlavne spontanne, ale ide to a je to uzasne, aj to, ked muz zavola a prva veta je: chcel som Ta pocut....)
Nubi já ti závidím.Oto se mi může leda tak snít a já to mám táááák ráda:grater:
Není tady
Jsme s přítelem dva roky, a takové to "francouzske" libani mame v podstate jen pri sexu... nebo obcas i mimo, ale to si tedy ted moc nepamatuji....
Jinak behem dne pusy - pri odchodu nekam nebo prichodu, na dobrou noc a tak...
Není tady
No jo, tohle jsem taky kdysi řešila. Já měla totiž několik dlouhodobych vztahu a u každého z nich prostě po čase líbání vymizelo, tedy tak běžně, když to nebyla předehra nebo součást sexu. Ale je pravda, že mi to nikdy nijak zvlášť nevadilo, prostě to tak nějak přirozeně vyplynulo. Bez pusinek a objímání bych ale být nemohla
Není tady
Jsme spolu 10 let - pusy jsou denně, ale líbání ne... jsem možná "divná", ale nesnáším to...
Není tady