29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Cihla napsal(a):
A víš co, myslím, že je to svým způsobem závist. To je přece na vztahu to hezké a nedovedu si to představit jinak. Podle mého názoru ve fungujícím vztahu to tak vypadat má, i když znám lidi, kteří to odsuzují..
Úplně souhlasím.
Není tady
S přítelem chodím 3 roky, rok žijeme spolu. Už se spolu líbáme vlastně jen při sexu, když si před tím vyčistí zuby . Ne, nejsem ujetá na sterilní čistotu dutiny ústní a škrabky na jazyk - přítel je silný kuřák. Bez vyčištění zubů jsem schopná se s ním líbat jen po 5-ti pivech
,nebo 3 týdnech odloučení. První rok vztahu jsme se ale líbali hodně intenzivně. Často a všude (díky tomu byl i sex častější - taky všude). P totiž kvůli mě nekouřil. Tedy v době, kdy jsme byli spolu, nebo věděl, že se brzo uvidíme. Zhruba po roce, když ho zamilované poblouznění přešlo, začal pomalu s jednou, dvěma cigaretkama. Já myslím ještě zamilovaná byla, protože jsem mu to vlastně schvalovala, jen ať si dá - vždyť dvě tři denně nikoho nezabijou
Tak se dávky zvyšovaly, líbání upadalo... Teď kvůli cigaretám prudim, ale je mi to prd platný. Ovládne se, jen když CHCE. Někdy taky když CHCI já
Je to smutný, že už se nelíbáme jen tak, ale já bych to po cigaretách nezvládla. Trpí tím i sex, protože mě líbání vždycky bezpečně vzrušilo... Je taky sranda k popukání, když se milujem bez líbání, protože on "nevyčistil" - každej s hlavou na druhou stranu
Už jsme to spolu často řešili, ale P nedokáže s kouřením kvůli stresu v práci přestat... Mrzí nás to oba. A teď, babinete raď !!!
Upravil(a) Francesca (19. 10. 2007 22:25)
Není tady
Ac jsem sama nekuracka tak je mi velmi prijemne se libat s muzem kurakem.Me to proste voni.Asi jsem nejaka uchylna.
Není tady
Francesca napsal(a):
S přítelem chodím 3 roky, rok žijeme spolu. Už se spolu líbáme vlastně jen při sexu, když si před tím vyčistí zuby
. Ne, nejsem ujetá na sterilní čistotu dutiny ústní a škrabky na jazyk - přítel je silný kuřák. Bez vyčištění zubů jsem schopná se s ním líbat jen po 5-ti pivech
,nebo 3 týdnech odloučení. První rok vztahu jsme se ale líbali hodně intenzivně. Často a všude (díky tomu byl i sex častější - taky všude). P totiž kvůli mě nekouřil. Tedy v době, kdy jsme byli spolu, nebo věděl, že se brzo uvidíme. Zhruba po roce, když ho zamilované poblouznění přešlo, začal pomalu s jednou, dvěma cigaretkama. Já myslím ještě zamilovaná byla, protože jsem mu to vlastně schvalovala, jen ať si dá - vždyť dvě tři denně nikoho nezabijou
Tak se dávky zvyšovaly, líbání upadalo... Teď kvůli cigaretám prudim, ale je mi to prd platný. Ovládne se, jen když CHCE. Někdy taky když CHCI já
Je to smutný, že už se nelíbáme jen tak, ale já bych to po cigaretách nezvládla. Trpí tím i sex, protože mě líbání vždycky bezpečně vzrušilo... Je taky sranda k popukání, když se milujem bez líbání, protože on "nevyčistil" - každej s hlavou na druhou stranu
Už jsme to spolu často řešili, ale P nedokáže s kouřením kvůli stresu v práci přestat... Mrzí nás to oba. A teď, babinete raď !!!
Mám podobný problém, ale s pivním odérem. kuřáci jsme oba, takže to je v pohodě , ale m. je pravidelný pivní konzument a s tím nenadělám nic a taky mi to hrozně vadí a líbat se nechci.
Není tady
U mě je to naopak. Já kuřačka, každej chlap na kterýho narazím nekuřák Všichni byli v tomhle tolerantní, sice se jim to nelíbilo, ale nikdo z nich mě nedonutil přestat
Nedivím se, že to nekuřákům vadí, i když jsem sama kouřila, pořád jsem měla po kapsách a všude žvýkačky, pořád si myla vlasy hrůzou, že mi budou smrdět kouřem, pořád se voněla. Samotný mi smrdělo, když z někoho ty cigarety táhly a děsilo mě, že bych smrděla stejně
Tak už asi měsíc nekouřím a doufám, že to vydržím
Jo a když z chlapa táhne pivo, tak z toho taky zrovna odvázaná nejsem
Není tady
Občas. Většinou to vznikne tak nějak přechodem z běžného pusinkování nebo obětí. A je z toho jasné, že večer bude sex
Není tady
Až večer proč ne hned
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Až večer
proč ne hned
Když to jde, tak i hned, ale nejsme jaksi doma sami
Není tady
PPavloo a rum by taky vadil?
Není tady
mashanka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Až večer
proč ne hned
Když to jde, tak i hned, ale nejsme jaksi doma sami
jj tak to chápu .... no my chodili spolu přes den přikládat, nebo jsem chodila pomáhat něco podržet do garáže a tak
Není tady
Ota napsal(a):
PPavloo a rum by taky vadil?
ty piješ rum Oto
Není tady
Joo, komu se štítí rum, tomu se štítí práce
Není tady
piju ho jen s kolou
Není tady
A dobrej ne? Já radši ne dohromady, to je zrádný.
Potěšila mě Eremuruss, jedna z mála, která nás kuřáky neodsuzuje
Není tady
Naši ač je jim oboum 56 let, prožili spolu i krize, tak si dávají pusy na přivítanou, na dobrou noc, při odchodu do práce. Nejde o žádné vášnivé francouzáky. Příjde mi to po těch letech děsně fajn a čula bych nějaký problém kdyby to nedělali.
Není tady
Klubko, tak to má být. Píšeš "ač je jim...", určitě jim nepřipadá, že to je moc. On ten život tak strašně letí.
Není tady
Ota napsal(a):
Klubko, tak to má být. Píšeš "ač je jim...", určitě jim nepřipadá, že to je moc. On ten život tak strašně letí.
To jsem nemyslela že jsou staří. Právě, že mě se nějak u rodičů ten věk zastavil kolem 50ti, a občas se leknu, když vím, že jim táhne na 60sát a teď už jsou občas unavení. Mám je prostě oba zafixované od dětství jako vitální lidi..
I když mamka je bohužel už upoutána na lůžko po většinu dne...
Není tady
..pusinkujem,jasně že jo, mazlíme. a i blbnem...Někdy mě manžel říká,že sem pěkně střelená,
Jsme spolu 18 let..
Upravil(a) sisi21 (21. 10. 2007 0:49)
Není tady
sisi21 napsal(a):
..pusinkujem,jasně že jo, mazlíme. a i blbnem...Někdy mě manžel říká,že sem pěkně střelená,http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Jsme spolu 18 let..
Pusinkovat a líbat se není totéž .... pusinkovat se můžu se synem, lidma, které mám ráda .... ale líbat se s nima nemůžu
Upravil(a) PPavlaa (21. 10. 2007 9:01)
Není tady
PPavloo, Ty šťouro, taková pusa od babičky, taky měla něco do sebe
Není tady
Nejsem šťoura jen se hezky držme tématu, ne
je tam LÍBÁTE ne PUSINKUJETE
a já nevím, co má do sebe pusa od babičky, páč žádnou nemám
Není tady
PPavloo, to byla sranda. Pusa od babičky byla pichlavá (sem tam měla vous), už jí bohužel taky nemám.
Není tady
co že to měla
Není tady
Co se divíš, některým starým ženám semtam roste chloupek na obličeji. A když si je stříhaj, aby nebyly vidět, tak píchaj.
Není tady