Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 14. 10. 2007 17:13

Malaika
♥♥♥----

Líbáte se během dne? (po několikaletém vztahu)

Mám doma takový problém...
Zajímalo by mě, jak to mají ostatní...líbáte se s manželem/partnerem během dne, jen tak (ne jako součást sexu) a myslím tím ne polibek na tvář, ale vášnivé líbání?

Upravil(a) Malaika (14. 10. 2007 17:17)

Není tady

#2 14. 10. 2007 17:16

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Re: Líbáte se během dne? (po několikaletém vztahu)

Záleží na tom, co si představuješ pod "vášnivým líbáním" :-) Mám vztah 1,5 roku a líbáme se - spíš si dáváme pusy, protože si nedovedu představit co myslíš pod tím vášnivým líbáním. A objímáme se, držíme se za ruce...

Není tady

#3 14. 10. 2007 17:18

Malaika
♥♥♥----

No ono se mi to blbě píše - prostě "francouzák" :-)

Není tady

#4 14. 10. 2007 17:27

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

hjarta Chtěla bych, nemám s kym hjarta

Není tady

#5 14. 10. 2007 17:34

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Martinka1 napsal(a):

Záleží na tom, co si představuješ pod "vášnivým líbáním" :-) Mám vztah 1,5 roku a líbáme se - spíš si dáváme pusy, protože si nedovedu představit co myslíš pod tím vášnivým líbáním. A objímáme se, držíme se za ruce...

big_smile vášnivé líbání... ty nevíš, co si pod tím představit va asi to nebude pusa na tvář tongue

a rok a půl není zas tak dlouhá doba, měla na mysli asi dlouhodobější vztahy, jestli jsem to pochopila dobře smile

Upravil(a) PPavlaa (14. 10. 2007 17:35)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#6 14. 10. 2007 17:35

x256987
Host

My si dáváme pusu, i několikrát přes den, ale vášnivé líbání jsem nezažila ani v počátcích vztahu a nezažívám ho ani při sexu. Partner má v této oblasti nějaký blok. Zato se hodně objímáme, hladíme, tulíme. Nedávno jsem strávila půl dne doma s kamarádem, vařili jsme si oběd a povídali, a já jsem si při tom uvědomila, jak strašně moc jiná je ta komunikace s partnerem, i když si děláme každý svoje nebo prostě jen sedíme u televize, prakticky pořád jsme v kontaktu, ať už jde o zálibný pohled, různé poznámky, dotek nebo plesknutí po pr... zadečku. Prakticky kolem sebe neprojdeme bez vzájemného projevení náklonnosti.

Jsme spolu pět let.

Upravil(a) Judita (14. 10. 2007 17:36)

#7 14. 10. 2007 17:35

Malaika
♥♥♥----

Tak tak Pavlo, přesně tak jsem to myslela...
Koukám 37 shlédnutí, ale nikdy mi moc neodpoví :-))

Není tady

#8 14. 10. 2007 17:43

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

My s ex se taky spíš tulili, objímali, nebo si jen tak dali pusu.... taky jsme se líbali, ale nebylo to už tak často jako na začátku... což o to, já bych se líbala do aleluja, jen jeho to zas už po těch letech nebralo tak často, jak já bych si asi představovala roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#9 14. 10. 2007 17:46

vydrychka
♥♥-----

Ani ne, "pusinkujeme" se, pohladíme, objímáme a tak, nevadí mi to, popravdě řečeno moc na francouzáky nejsem.

Není tady

#10 14. 10. 2007 17:47

vydrychka
♥♥-----

Nenapsala jsem že jsme spolu 6 let.

Není tady

#11 14. 10. 2007 17:48

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ch joooo já se líbám k smrti ráda gloria

Není tady

#12 14. 10. 2007 18:38

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

Jů, tak my se líbáme i jen tak. Jsme spolu 7 let a není nic hezčího, než pořádný polibek na přivítanou, když se na konci dne sejdeme doma... hjarta

Není tady

#13 14. 10. 2007 19:17

Cihla
♥♥♥----
Místo: Plzeň

My jsme spolu 4.5 roku a líbáme se docela dost. Je pravda, že častěji si dáme jen pusinu, když se vítáme nebo loučíme přes den (do práce a tak), pokud odjíždí na dýl, třeba k rodičům, nastupuje opravdu vášnivé loučení rodna
Jinak trošku vtipu ohledně tohoto tématu: naše VŠ přednášející si stěžovala, že dnes se lidé málo líbají na zastávkách MHD, dřív toho bylo prý víc va a usoudila, že je to tím, že spoje dnes jezdí častěji lol Ale je fakt, že občas, když čekáme na MHD, k tomu líbání dojde, jak jsme tak přitulený k sobě a není moc co dělat vissla I když v naší rodině je takovéhle chování v nemilosti ("co po sobě pořád musí ti mladí lézt na veřejnosti") občas se nám to přihodí gloria

Není tady

#14 14. 10. 2007 19:43

alexxandra
♥♥♥♥♥♥-

My jsme spolu pátým rokem, máme dítko a líbáme se docela často během dne, ať už jen obyčejné pusy, ale i vášnivé líbání i na veřejnosti, kde to na nás přijde, po celou dobu našeho vztahu. Také sexuální život po porodu je jaksi četnější :-), je to lepší než "zamlada" :-))

http://lbyf.lilypie.com/peUxp2.png

http://lb1m.lilypie.com/TikiPic.php/lmq5dLA.jpghttp://lb2m.lilypie.com/CTChp1.png

Není tady

#15 14. 10. 2007 20:11

Fatimah
♥♥♥♥♥♥-
Web

Tak my jsme spolu tři roky. Přes den se běžně pusujeme, přítel tohle na veřejnosti nemá rád, zato v soukromí je to neskutčný mazel. Nějaké vášnivé líbání moc neprovozujeme, přítel "startuje" hodně rychle ;o) tak nechci provokovat ;o)))

Jestliže nevíme, ke kterému přístavu míříme, žádný vítr není příznivý.

Není tady

#16 14. 10. 2007 22:54

Virtual_Boyfriend
♥♥♥----

S bývalkou jsme se i po dvou letech vášnivě líbali, a to skoro pořád, až si z nás přátelé dělali legraci. Taky jsem si vyslechl poznámky jako "jak dlouho už jste spolu? No po takový době se už snad nelíbáte, ne?"

Let me help you... out of the chair...

Není tady

#17 15. 10. 2007 11:24

balonek
♥♥♥♥---

Pokud jsou parneři smíž mazlíci a  romantického založení, tak to, že frekvence líbání klesa, resp., že vymizí, může být začátek konce vztahu.... Prostě si myslím, že u takových to typů je to prostě potřeba, a pokud z nějakého důvodu nenaplňená.... va

Není tady

#18 15. 10. 2007 11:34

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Malaika napsal(a):

Mám doma takový problém...
Zajímalo by mě, jak to mají ostatní...líbáte se s manželem/partnerem během dne, jen tak (ne jako součást sexu) a myslím tím ne polibek na tvář, ale vášnivé líbání?

Denně vášnivé líbání po 6 letém vztahu doma nemáme, ale pusy, objetí, pohlazení je denodenně (leckdy se z toho vyklube i to vášnivé , ale pak to většinou skončí sexem, pokud nejsme tedy nějak utahaní, chce se oběma, nebo nejsou zrovna nějaké překážky- třeba místa, kde by prostě nešlo uskutečnit všebig_smile)

Upravil(a) Račice dračice (15. 10. 2007 11:35)

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#19 15. 10. 2007 11:38

Cihla
♥♥♥----
Místo: Plzeň

Virtual_Boyfriend, to taky znám, když jsme byli na dovče a všichni si mysleli, že jsme čerstvě zamilované hrdličky... A když prasklo, že už spolu pokořujem pátý rok, nestačili zírat. A víš co, myslím, že je to svým způsobem závist. To je přece na vztahu to hezké a nedovedu si to představit jinak. Podle mého názoru ve fungujícím vztahu to tak vypadat má, i když znám lidi, kteří to odsuzují.. hmm

Není tady

#20 15. 10. 2007 13:39

tweety
♥♥♥♥---

rano a vecer pusa "obyc" a pak poradna

Není tady

#21 15. 10. 2007 18:43

Majla
♥♥♥♥---

No po víc jak třech letech se líbáme na přivítano a na rozloučenou a taky dost často během dne.Někdy jsou to jen něžné pusinky,ale ne na tvář,někdy i vášnivější polibky.Taky pořád slýchám, že to není normální takhle se ocucávat po třech letech,ale přítel je naštěstí mazel,strasně rád se mazlí,hladí,masíruje,takže tělesných dotyků máme dost.No a taky se dost objímáme a hladíme.Samozřejmě záleží na tom v jaké společnosti a kde jsme.Někde se to opravdu nehodí.

Není tady

#22 15. 10. 2007 22:42

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Podľa mňa to najviac závisí od "nastavenia" oboch partnerov. S ex sme obidvaja boli tplidlá a bozkávali a túlili sme fakt aj po dosť dlhom vzťahu - ale nakoniec to skončilo nie práve pekným rozchodom po 9 rokoch. Pričom sex a až na pár mesiacov aj nežnosti fungovali do konca... hmm On napríklad bol veľmi nežný a "chtivý" so mnou a nebránilo mu to občas si ísť zapytliačiť inam...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#23 18. 10. 2007 17:46

lenna7
♥------

Prosím omlouvám se, že neodpovídám přímo na otázku, ale nevím, jak mám zapsat svůj dotaz, nemáte někdo prosím zkušenosti co by pomohlo a jak se zbavit oparu na genitáliích (stydkém pysku), přenesl mi ho partner pri orálním sexu a dost mě to trápí.

Není tady

#24 18. 10. 2007 18:13

Ota
Moderátor(ka)

Potřebuješ aciklovir - antivirotikum.  Zeptej se v lékárně. Jsou i volně dostupné.

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#25 18. 10. 2007 19:52

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lenna7 napsal(a):

Prosím omlouvám se, že neodpovídám přímo na otázku, ale nevím, jak mám zapsat svůj dotaz, nemáte někdo prosím zkušenosti co by pomohlo a jak se zbavit oparu na genitáliích (stydkém pysku), přenesl mi ho partner pri orálním sexu a dost mě to trápí.

yikes a vy snad nevíte, že je to nakažlivé yikesyikesyikesusch

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí