Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 13. 5. 2009 21:36

majkafa
Host

Re: Na čem ušetřit?

Já jsem si před 24 lety taky přála mít svatbu pouze ve dvou a se svědky, když to jinak nejde. Taky ji pokládám za hluboce intimní záležitost dvou lidí. Bohužel jsem tenkrát ustoupila nátlaku BM. sad

#27 24. 5. 2009 15:29

holy
♥♥-----
Místo: zlínsko

Já se teda svatby v celku děsím. Pokud by byly pouze rodiče a sourozenci s partnerama, tak bude minimálně 40 a víc lidí. Jsem docela stydlivá a velká pozornost na mě není. Každá nevěsta je středem pozornosti a já teda netuším jakým stylem bych se co nejvíc schovala ve svatebním.dumbom  Navíc moje a partnerova rodina je jako oheň a voda. Jen my jsme se asi nějak nevyvedli, že si sedíme.par   No moc si to nedovedu představit., Nejraději bych měla dva svědky (nejlepší kamarády) a konec. Jenže partner o tom nechce slyšet, že by to tátovi nemohl udělat. Takže místo toho, aby to pro mě byl velký den, to bude asi velké utrpení. Ne, že by to bylo nějak moc aktuální, ale podezřívám přítele, že to na mě chystá v brzké době. Už teď mi z toho trochu běhá mráz po zádech.hmm

Upravil(a) holy (24. 5. 2009 15:30)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;10750;443/st/20090512/l/31/k/e7bb/ttc.png

Není tady

#28 24. 5. 2009 23:59

Myšák
♥♥♥----
Místo: Litomyšlsko

holy: já měla velkou svatbu a nemohu si ji vynachválit. Bylo krásné vidět všechny pohromadě. Nejsem společenský člověk, a musím říct, že strach jsem taky měla. Nějak to všechno opadlo, samo.

Není tady

#29 27. 5. 2009 14:20

holy
♥♥-----
Místo: zlínsko

Myšák napsal(a):

holy: já měla velkou svatbu a nemohu si ji vynachválit. Bylo krásné vidět všechny pohromadě. Nejsem společenský člověk, a musím říct, že strach jsem taky měla. Nějak to všechno opadlo, samo.

Já z toho mám teda strach hrozný.albert Taky proto, že moje rodina je dost problémová (alkohol, gemblerství). usch Co se týká financí, tak mě teda rodina nepomůže a příteli zase dají všechno. Ale bojím se, abych to pak neměla na talíři, že nám zaplatili to a ono a naši nic.va No není to jednoduché a opravdu si myslím, že to nebude můj vzpomínkový den. Ale přítel trvá na svatbě před dětma a já děti chci, takže co se dá dělat. Budu to muset nějak přetrpět a finance a si vyřeší přítel.roll

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;10750;443/st/20090512/l/31/k/e7bb/ttc.png

Není tady

#30 20. 5. 2010 13:22

ondrab
♥------

Pokud chcete při organizaci ušetřit čas a peníze, doporučuji nepovolená reklama. Nemusíte všem mnohokrát telefonovat, po svatbě vypalovat cd s fotkami a vyhnete se také duplicitním darům...

Upravil(a) tina (21. 5. 2010 14:01)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí