6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já jsem si před 24 lety taky přála mít svatbu pouze ve dvou a se svědky, kdy to jinak nejde. Taky ji pokládám za hluboce intimní záleitost dvou lidí. Bohuel jsem tenkrát ustoupila nátlaku BM.
Já se teda svatby v celku děsím. Pokud by byly pouze rodiče a sourozenci s partnerama, tak bude minimálně 40 a víc lidí. Jsem docela stydlivá a velká pozornost na mě není. Kadá nevěsta je středem pozornosti a já teda netuím jakým stylem bych se co nejvíc schovala ve svatebním. Navíc moje a partnerova rodina je jako oheň a voda. Jen my jsme se asi nějak nevyvedli, e si sedíme. No moc si to nedovedu představit., Nejraději bych měla dva svědky (nejlepí kamarády) a konec. Jene partner o tom nechce slyet, e by to tátovi nemohl udělat. Take místo toho, aby to pro mě byl velký den, to bude asi velké utrpení. Ne, e by to bylo nějak moc aktuální, ale podezřívám přítele, e to na mě chystá v brzké době. U teď mi z toho trochu běhá mráz po zádech.
Upravil(a) holy (24. 5. 2009 15:30)
Není tady
holy: já měla velkou svatbu a nemohu si ji vynachválit. Bylo krásné vidět vechny pohromadě. Nejsem společenský člověk, a musím říct, e strach jsem taky měla. Nějak to vechno opadlo, samo.
Není tady
Myák napsal(a):
holy: já měla velkou svatbu a nemohu si ji vynachválit. Bylo krásné vidět vechny pohromadě. Nejsem společenský člověk, a musím říct, e strach jsem taky měla. Nějak to vechno opadlo, samo.
Já z toho mám teda strach hrozný. Taky proto, e moje rodina je dost problémová (alkohol, gemblerství). Co se týká financí, tak mě teda rodina nepomůe a příteli zase dají vechno. Ale bojím se, abych to pak neměla na talíři, e nám zaplatili to a ono a nai nic. No není to jednoduché a opravdu si myslím, e to nebude můj vzpomínkový den. Ale přítel trvá na svatbě před dětma a já děti chci, take co se dá dělat. Budu to muset nějak přetrpět a finance a si vyřeí přítel.
Není tady
Pokud chcete při organizaci uetřit čas a peníze, doporučuji nepovolená reklama. Nemusíte vem mnohokrát telefonovat, po svatbě vypalovat cd s fotkami a vyhnete se také duplicitním darům...
Upravil(a) tina (21. 5. 2010 14:01)
Není tady